Alle innlegg Sukkerforum

dette var kjedelig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skuffa to. 8 april 2010 02:28

Har vært pålogget time etter time, kveld etter kveld,. ingen som tar kontakt,. jeg er jo ei real fin dame. men her kan det gro mose på meg,. nei å nei,. må vell begynne å gå ut på byen igjen,. ønsker nå og finne meg en god snill mann da sjø. prøver nå dette da,. men her var det tamt,. mister nå selvtillitten her. Går på chatten ,. prøver å være aktiv,. ennda så beskjeden jeg er.. men ingen respons.. hva er det som er feil med meg da? er det noen som føler det samme?

Skjult ID med pseudonym lisbeth to. 8 april 2010 02:40

Jeg tror det er mange lurendreiere her, menn som har damer, og er kunn ute etter griseprat. Jeg er en seriøs voksen kvinne,, men vet du,. dette virket vellkjent,. OM DU FØLER DEG SKUFFA, ER DU IKKE ALENE. - JEG ER EN FLOTT OPPEGÅENDE ENSLIG KVINNE..,, Godt råd,. Ikke la noen komme hjem til deg etter to.tre sjatter,, da er det rødt lys,. tro meg jeg har gått på limpinnen fordi jeg savnet nærhet,,, oj oj,. det var en lurendreier fra sør trøndelag.

Skjult ID med pseudonym skuffa to. 8 april 2010 02:44

Dette var godt å høre,. tusen hjertelig takk for svar fra cena og lisbeth.

Skjult ID med pseudonym nattevakt to. 8 april 2010 03:02

HEI ,,så godt det var at noen var våken,. så dette innlegget, og følte meg helt med. jeg og ble veldig sjarmert av en mann, og følte meg litt betatt, da han kom på besøk, ble det nedtur, bildet og mannen i døra var ikke det samme. Han var og fra sør trøndelag, tenk om det er han samme? Han ble ikke så lenge der i mitt hus, oj,. lett og kan bli litt med, når vi føler oss ensom

Skjult ID med pseudonym lashes to. 8 april 2010 07:58

Send noen flørter hvor du skriver du sitter naken og har lyst til å chatte litt, da tenker jeg det ikke bir så kjedelig lenger

Skjult ID med pseudonym lashes to. 8 april 2010 08:00

sorry, dårlig spøk på morgenen..

Men altså, sånn er det for meg også, så da er det i så fall noe galt med oss begge

Skjult ID med pseudonym barbie to. 8 april 2010 08:10

Opplever det samme. Mottar omtrent ikke ett livstegn enda jeg sender en hel del meldinger sjøl.
Nekter å ta innover meg "finn et bedre bilde" og "gjør deg mer attraktiv i profilen", da jeg mener det er bra nok. Får mye mer respons på andre nettsteder med noenlunde samme presentasjon av meg sjøl.
Så hvorfor er jeg her fortsatt? Jo, jeg er sta og utholdende og har betalt for ennå en måned --- Og finner attraktive menn her, det må innrømmes ---

Skjult ID med pseudonym jaha? to. 8 april 2010 08:26

Hvor mange mailer har du sendt kontra hvor mange du ønsker å få da? Skal man vinne, må man tørre både å satse og å tape. Det gjeler for alt her i livet. Selvsagt kan man bli skuffet, særlig om man er desperat og trodde alt skulle gå mye greiere på nett enn til vanlig. Men se på nettdating som en ekstra mulighet, ikke som en redning. Alle opplever å ikke få meldinger eller ikke få svar. Men noen opplever også å finne noen. Men at det hjelper å sutre eller synes synd på seg selv har jeg vel tilgode å opppleve enda.

(mann 37 år fra Akershus) to. 8 april 2010 08:50 Privat melding

Jeg tror alle har det stille om dagen.
Hører ikke fra noen selv jeg.

Men når er det vår og solen skal skinne. :)

(mann 36 år fra Østfold) to. 8 april 2010 09:10 Privat melding

Har hatt en periode med relativt bra med kontakt her inne nå, det vil altid gå i bølgedaler. Har hatt lange tidsrom hvor det har vært helt stille. Skulle vært enklere å skille ut de useriøse.

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 april 2010 09:32 Privat melding

Dette er faktisk en ganske kul tid å være gutt på, mange jenter kutter kontakt/dumper de dem har vært med i denne perioden og det er en eksplosjon av jenter på min alder som blir svært aktive medlemmer her..de vil flørte/være single om våren og sommeren og det er en aldri så liten luksus for en gutt på 25:)

Skjult ID med pseudonym emeff to. 8 april 2010 10:21

hei!

trodde ikke det var problemet for damene her inne!!?men tydeligvis!syntes selv om man er aktiv så er det ikke mye respons,tror det er en del prippene jenter her inne som tror de kan få alt:-)men enig med han over om nå er det vår og jentene er vel i GO modus så da hjelper det vel litt for oss gutta:-)

Skjult ID med pseudonym lashes to. 8 april 2010 10:36

Joda, @emeff, det er ikke alle damer som får allt servert;)

(mann 49 år fra Østfold) to. 8 april 2010 10:38 Privat melding

@ManneGodt
Er det virkelig sant at jenter på din alder dumper typen fordi det er mer gøy å være singel i den varme årstiden? Håper du styrer unna disse kyniske bertene..

Nicket ditt kan kanskje misforstås og føre til ansamlinger av meldinger fra mannlige frisører med interiør og hudpleie som lidenskap ;-)

Skjult ID med pseudonym sukker to. 8 april 2010 10:41

@skuffa: ser du sier selv at du er en real fin dame, men da må du iallefall markedsføre deg litt her på forumet da! Ikke bruke pseudonum. Og til informasjon, så synes jeg selv at jeg ikke er en spesielt fin dame, men mennene liker meg. Så maken er som baken...

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 april 2010 10:43 Privat melding

Japp....dette blir min 3vår her, ikke på rad men jeg merker allerede det samme som de 2forrige vårperiodene..jeg blir poppis frem til september også roer det seg kraftig, jeg har 4kamerater her og alle de sier det samme og facebookstatusen til mine mannlige gjevnaldrende forteller historier om dumping, dumping og atter mer dumping..er jo rene sorgen å logge seg inn der........samtidig merker jeg også det når jeg går på byen osv..

Det er enormt tabu, provoserende og "ikke lov" til å si høyt men det stemmer utrolig godt med slik jeg og mine kamerater opplever årstidene...ergo er du gutt og litt lei av vinteren har vært stille så ikke heng med hodet..våren og sommeren er HELT annerledels for oss og kanskje vi fortjener det?

(mann 37 år fra Buskerud) to. 8 april 2010 10:55 Privat melding

men da er det jo bare å flytte til varmere strøk hele året så holder man det gående hele året:-)det hadde vært noe..men skjønner att noen blir frusterte her inne...ikke like lett alltid å forstå seg på en del her inne!men å få seg ei dame her inne er vel ingen enkel sak!en date eller en one nigth er vel en simpel sak...men spørs hva man er ute etter!:-)

(mann 29 år fra Oslo) to. 8 april 2010 12:56 Privat melding

Blir ille med vår nå..

Skjult ID med pseudonym me too to. 8 april 2010 13:09

Skuffa ,vet ikke hva som er bra eller dårlig jeg av å ikke få noe svar/kontakt eller å være i "nærheten" av det.
Har selv både skrevet og fått svar og svart på meldinger,men hva hjelper det når personen på "den andre sida" egentlig ikke hadde vært å anbefale til noen ut fra skrevne ord?
Siste mann som skrev til meg skrev at vi kvinner var så heldige som hadde så mange menn som tok kontakt,og at han sendte meldinger men fikk ingen svar (jeg svarte,men det telte vel ikke?).Etterhvert kom det stadig mer bemerkninger fra ham selv at han ikke var "pen" og endte med at han skrev noe sånt som "synd jeg ikke er den du leter etter"...
What???Jeg kunne vært det foruten!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 13:27

Er jo ikke rart det er labert med kontakt om dagen:

Det har vært påskeferie og samtlige menn her inne står jo på ski på fjellet (det er jo iallefall det 90% sier i profilene sine uansett alder) og er dermed totalt utslitt og trenger å gå i hi fordi de har oversosialisert seg på afterskien. I tillegg har de klina med 17 for mange damer mens de danset villt oppå bordet, slått seg gul og blå og sydd 5 sting i panna pga at de kræsjet med et tre da de stod på disse plankene sine..!
Og da de kom hjem fra fjellet husker de ikke hvor mange de tok med seg i senga men det klør unødvendig i skrittet, stikker en tur til legen, får medisin og beskjed om ikke ha sex på x antall uker. Selvtilliten som var på topp mens de dansa på bordet, drakk seg sanseløs full som bare fjortiser kan og stod på ski i total bakrus og smashet pannen inn i et tre har sunket til bunnivå- De trekker seg dermed stille tilbake fra sukker i et par ukers tid vel vitende om at de ikke vil utgi denne påskehistorien til noen da de bare vil glemme glemme glemme alt som skjedde..!

SÅ!
Om noen uker dumper det nok 100'vis av meldinger ned i jentene på sukkers inbokser for da er gutta friskmeldt, sårene har grodd og selvtilliten har begynt å vokse igjen.. og det klør ikke i skrittet lenger :-P

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 april 2010 17:11

@skuffa
@lisbeth

Er dere i Oslo?
Alder?

Håper det ikke dabber av her så fort, da kan jeg nok ende med å lete ut i verden etter ei.
Blir nok ensom og begredelig sommer, ting går ikke så fort, men kanskje ok til neste sommer.

Skjult ID med pseudonym snikende to. 8 april 2010 18:37

Er ufattelig stille her om dagen ja.. ikke at det noen gang har vært så mye respons eller meldinger her..

Men det kommer vel av at jeg ikke gidder å sitte å sende ut haugevis med meldinger til masse jenter. Jeg sender stort sett bare meg ei jente av gangen, men det dør desverre ofte ganske fort ut.. Av en eller annen grunn så slutter de bare til slutt å svare så da gidder jeg ikke mer så går jeg videre.. Så hender det da noen av de sender en melding etter noen uker igjen jeg blir kjempeglad og sender noen meldinger tilbake så stilner det igjen..

Men anywho, mulig det bare er meg, men virker ikke som om jenter her sender ut så masse meldinger. Fikk en flørt igår som jeg så vidt gadd å svare på.. Ikke et eneste ord i flørten bare den tørre flørten.. Selv jenter bør klare ta seg tid til å skrive om ikke annet en eneste setning som gjør at jeg biter på kroken.. ikke bare kaste uti agnet uten at det er snøre i andre enden..

@eventyrli artig skrivd.. er det så mange som digger ski her altså.. jeg er sikkert en av de.. men jeg presiserer at jeg liker både bortover og nedover men absolutt ikke går fra hytte til hytte på hardangervidda.. Jeg har mer gjort det for å få frem ting jeg setter pris på eller bruker noe tid på, men jeg går jo ikke marcialonga av den grunn..

Håper egentlig noe av det du skriver ovenfor stemmer, for det betyr sikkert at de har hooket opp med noen av de (1000-vis) fjellbestigende jentene som har gått til nordpolen på miniski som befinner seg her inne. Dette er ofte de samme jentene hvor jobben betyr alt, trener 7 ganger i uka, bruker masse tid på kafe med venner mens de til enhver tid er oppdatert på bok-/film-/musikk-. De kan ofte sees på bilder hvor de sitter på en seilbåt (med undertekst, nesten ferdig med jorda rundt) leser Dostojevskij med en hånd og fisker sverdfisk med den andre hånden men de ligger der solbrune og perfekte med kritthvite tenner og solbleknet hår.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 18:58

Vel om du@snikende og jeg har rett så står vi igjen med 10% av sukkers "befolkning" og kanskje det blir lettere å finne noe skikkelig oppegående mennesker her når man har utrullert 90% av dem?

Tror jammen jeg skal leve i det luftslottet en bittebitteliten stund inntil realiteten feier over meg igjen og frieriene nok en gang dumper ned i postkassen av enten tenåringer eller menn med super midtlivskrise...!

Skjult ID med pseudonym snikende to. 8 april 2010 19:25

hehe.. så du sliter med tenåringer og super midtlivskrise ja.. :-)

Da må du jo bare se det positive i det.. Du appellerer til folk fra 16 - 60.. Dette i seg selv forteller meg at du sikkert kan velge fra øverste hylle.. Så hvis det er noen du synes virker interresante så hopp ut i det.. Kan jo hende at disse rett og slett synes du er så himmelsk pen at de regner med å aldri få svar fra deg :-)

Happy hunting

Skjult ID med pseudonym tja... to. 8 april 2010 19:27

Sukker blir bare verre og verre.........men det er intet nytt. De under 30 bare shopper og er mest her for nysgjerrighetens skyld. De over 30 er halvveis desperate og intet å samle på. Resten finner seg sikkert noe........! Ergo: Sukker er IKKE for alle! ;p

Skjult ID med pseudonym snikende to. 8 april 2010 19:37

Akkurat det du sier der er da ikke noe nytt i seg selv.. Folk under 30 føler at de fortsatt har litt tid på seg, ergo kan de "shoppe" litt rundt. De som er litt over 30 føler vel samfunnet tynger ned skuldrene på de og forventer at de snart "slår seg til ro" Når det kommer til jenter over 30 så begynner jo den biologiske klokken å tikke faretruende fort etterhvert også..

Det som er over der, altså 40+ vil jeg tro enten er ferdig med barn eller ikke vil ha (noen av disse vil riktig nok få et "kjærlighetsbarn i en alder av 45) <- denne gruppen har sånn sett ikke noe biologisk press på seg men heller bare suge etter en partner..

Men klart sukker er for alle.. Det er vel egentlig bare instillingen vår vi trenger å finjustere litt..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 8 april 2010 19:44

Noen av oss har pult på oss nok barn allerede, så vi slipper å stresse selv om vi er over 30. :p

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 19:51

@Snikende

om noen syntes jeg er så himmelsk pen at de ikke tør å sende melding engang til meg så er det faktisk nesten litt synd på dem men flaks for meg, for tør de ikke det engang så er de nok ikke mann nok for denne høna her gitt ;-)

@tja:
alltid "kjekt" med mennesker som skjærer alle over en kam... selv om sukker ikke fungerer for deg så kan det jo hende at det fungerer for andre. Og sukker er det man selv vil at det skal være for seg selv - verre er det ikke :)

@Dragefrukt:
*Ler* Herlig frekkt og deilig ærlig! :-D

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 april 2010 21:41

@Eventyrli, jeg har ikke sendt deg melding fordi jeg ligger et par år over din uttalte øvre aldersgrense.
Men vi kan vel gjørmebryte litt for det :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 22:01

Rotte:
gjørmebryting er uten aldersgrense MEN gjørmebrytingen er mellom damene på daten mens dere guttaboys må stå i bunnyoutfit og se på... :-D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 8 april 2010 22:05

I bunnyoutfits? Men det er jo særdeles demaskuliniserende!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 22:08

er bunnyoutfitplikt for gutta på trippeldaten pga de er de mest parringslystne..

sjekk ut tråden under da det er der gjørmebryting og bunnyer stammer fra :-)
http://www.sukker.no/dating-forum/300772-Gode+nyheter%3F%3F.html

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 april 2010 22:14

@Eventyrli
Fulldekkende bunnyoutfit, eller er det nok med bunnyører og string? :)
Bare å ta med popcorn?

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 22:17

vi snakker fulldekkende Petter Harepus Påskehare'outfit så holder ikke med bunnyører og string nei!

Ta med vin/øl i 7/11- kopp med lokk og litt chips så er du nok snacksen i boks før gjørmekampen starter :-D

Skjult ID med pseudonym tja... to. 8 april 2010 22:46

Oi "eventyrli".........fyyyyy meg! Må ikke skjære alle over en kam. Det er slemt det! Akkurat så teit virker det å slå ned på andres "seriøse" ytringer på en datingforum! Du må jo føles helt perfekt ut for deg selv.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 22:47

@ tja

mer perfekt enn meg finner du ikke ;-)

Skjult ID med pseudonym rotte to. 8 april 2010 23:36

Og heldekt av gjørme... mmmmm :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli to. 8 april 2010 23:44

kan det sukkersøte livet bli bedre?!

Skjult ID med pseudonym Jensemann fr. 9 april 2010 00:20

Ok, dette er hva jeg tenker.

1. Viss du ikke får meldinger nok, prøv selv å sende ut meldinger. Damer som selv tar kontakt, er veldig attraktive.

2. Ikke skriv dumme meldinger om at gutten er pen, kjekk eller noe annet tull på de første meldingene. Ikke skriv: hei du, hva heter du. Alt dette er kjedelig, og de fleste fine guttene har hørt det før. Skriv noe litt spennende, originalt, tenkt deg om. Du kan gjerne være litt frekk og flørtende.

3. Ikke send en ferdiglaget flørt. Jeg hater å få de, og svarer aldri på de.

4. Viss du er uhyre beskjeden så kan du heller legge igjen et rødt eller gult hjerte hos noens profil.

5. Gi av deg selv. Skriv lange mail.

Kanskje et problem for noen av jentene her kan være at de er så pen at guttene ikke tørr å ta kontakt med de. Isåfall kan de jo kanskje velge bilder der de ikke ser fullt så pene ut. Men jeg tror at dette bare er et problem for et ytterst lite fåtall. 1 av 200 eller noe sånt. Gutter her inne på sukker prøver seg gjerne på damer de aldri ville ha turt å prøve seg på i det virkelige liv, så for de aller fleste jentene er det ikke et problem at de ser for lite pen ut.

Og endelig: Så frekt det enn kan høres ut: For de jentene som ikke får mange mail: Begynn å trene!!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 00:22

Neida, det er ikke frekt. Bare snevert. Ha en fin natt. :)