Alle innlegg Sukkerforum

menneskelige relasjoner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fri to. 8 april 2010 16:04

Jeg er inne på sukker igjen etter en lang pause og tenkte at den som intet våger intet vinner. Jeg er oppriktig redd for å sende ut feil signaler eller å såre noen ( og bli såret selv) og prøver derfor å være reflektert over hvordan jeg fremstår både i mail og på treff.

Jeg velger å svare kort på mail der magefølelsen sier at dette ikke er en som jeg er nyskjerrig på, andre ganger dør bare maildialogen ut og ved treff så ser man ofte fort om kjemien er der.
Jeg har opplevd å få noen slemme tilbakemeldinger og lurer på om sukker et et sted der man treffer en del mennesker med litt for mye bagasje. Hvorfor lar man seg så lett påvirke av fremmede mennesker? Jeg synes det er skremmende at noen menn tar det så personlig når en fremmed jente takker nei til videre kontakt. Er det såret ego som er gjengangeren? Jeg vet at det finnes mange flotte menn her inne og har venninner som har endt opp med flotte karer, og jeg lurer bare på om jeg skal akseptere at i en slik nettsetting så treffer man på veldig mange ulike folk og bør ikke la noen dårlige opplevelser føre til at man trekker seg ut... Burde det ikke være enkelt å oppføre seg slik mot andre som man vil at andre skal oppføre seg mot enn selv???

Skjult ID med pseudonym Salander to. 8 april 2010 16:26

Sitat: "Burde det ikke være enkelt å oppføre seg slik mot andre som man vil at andre skal oppføre seg mot enn selv???"

Jeg er såå lei av fraser om menns såre ego. De er akkurat like menneskelige som oss. Og vi er like forskjellige som dem. Mange, både kvinner og menn, synes det er best å rett og slett ikke svare når man ikke er interessert i videre kontakt. OK, noen vil kanskje sende en til melding, i tilfelle man har glemt å svare på siste melding, men that's it!

Hvis man avviser en person direkte, så er det både kvinner og menn som blir fornærmet og såret. Vi har visst et ego vi kvinner også ;)

Så etter en del skriving frem og tilbake er i hvert fall min måte å vise at jeg ikke er særlig interessert, å svare kortere og kortere, sjeldnere og kanskje avslutte helt. Da tar alle hintet, det ville til og med kvinner gjort. Og man slipper å kline det inn, dytte ansiktet til vedkommende i gjørma og uttrykke med store bokstaver: "DU ER IKKE ATTRAKTIV!"

Noen menn gir seg ikke etter at man har sendt en standard svarmelding etter at man i første omgang skjønner at dette ikke er en interessant person. Menn bør også få lov til å være nybegynnere, å få lov til å føle seg fram, gjøre feil og tryne, dumme seg fullstendig ut. Ingen av oss er ferdig sosialisert., og det er jo mange meninger om hva som er god nettikette.

Jeg tror rett og slett man skal være litt raus når det gjelder menneskelige relasjoner, jeg..

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 8 april 2010 16:41

Det er nok enkelte som er bitre der ute, men de er jo ikke blitt bitre i et vakuum; Det har nok med at de har fått avslag mange ganger. Jeg tror nok at mange menn, når de føler seg avvist på tynt grunnlag (som jo en profil her er) føler seg maktesløse - avmakt. Så blir de bitre, og så reagerer de med sinne. DITT spesifikke avslag er dermed ikke grunnen til at du får så øra flagrer, men de bærer med seg en mengde tidligere avslag. Og mange menn reagerer med sinne når følelsene blir såret.

Så - bagasje? Ja, det er nok noen som har mer enn andre. Men de sinte tilbakemeldingene kan være en bagasje de først har fått her på Sukker, eller et annet sted der ute i 'sjekkeverdenen'.

Begge kjønn - bortsett fra de mest vellykkede av sorten, som strengt tatt ikke trenger å være her - kan vel være enige i at 'sjekkemarkedet' kan være ganske kaldt og kynisk - kanskje enda verre på nett.

Men klart - de som lar seg bli bitre, og langer ut mot andre her inne, gjør jo ikke seg selv noen tjeneste akkurat. Da går du jo så klart videre til en annen mann som enten ikke er blitt bitter, eller som klarer å styre seg ved avslag, og kanskje ikke tar det så personlig inn over seg.

Skjult ID med pseudonym fri to. 8 april 2010 21:53

Jeg vet at generalisering blir feil og at menn selvfølgelig er forskjellige.... Men likevel er min erfaring er at kvinner som blir avvist ofte skylder på seg selv, menn som blir avvist skylder på andre ;)

Jeg synes dere begge har noen gode poenger, at andre er interessert når man selv ikke er egentlig et luksusproblem, men frekke svar tilbake når man prøver å avvise noen er ikke greit.

Skjult ID med pseudonym tja... to. 8 april 2010 22:28

Det er også slik at terskelen for å gi en sur tilbakemelding er ytterst lav på nettet. Man går jo ikke rundt og slenger dritt om damer man ikke får kontakt med på byen eller andre steder.

Og såret stolthet gir vel også ofte grobunn for å tømme fra seg noen gloser. Di jævla **tt*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 8 april 2010 22:31

Joda, man slenger dritt på byn også. Iallfall noen.

Dragefrukt, som ikke syns at byturer er så veldig morsomt.