Alle innlegg Sukkerforum

Så hva er dealen med alle alkisbildene, jenter?

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 01:18 Privat melding

Dette er ikke egentlig spesielt rettet mot kvinner, men det er kun deres profiler jeg har sett. Jeg regner med at det samme gjelder for mannlige brukere:

OK, la meg først si at jeg forstår at mange mennesker kun driver med fotografering på ferier eller fester. (De fleste bilder her fra andre settinger, er tatt foran speilet på badet, som mitt eget). Ingen unner heller andre å ha det gøy mer enn det jeg gjør.

Men tenk litt på at under et første møte med noen (her, det at de leser profilen din), avgjøres kanskje hoveddelen av førsteinntrykket av det aller første bildet man danner seg. Helt til vi sitter med mere informasjon om et menneske, vil vi underbevisst anta at det vi har foran oss representerer hvordan de alltid er.

Om du tilfeldigvis snubler første gang du møter noen, vil du oppfattes som klossete, osv, helt til dette inntrykket sakte er visket ut.

Et fjåsete bilde med hevet glass eller flaske, forteller at dette er et menneske som drikker, noe som ikke nødvendigvis er en sjarmerende egenskap hos en livsledsager. De færreste vil også trolig ha en klovn med en morsom parykk og noen stygge grimaser.

Norge er ett av de få rare landene hvor folk, også voksne mennesker, gjerne skryter av hvor fulle de var sist helg, hvor mye de spøy, osv. En egenskap som i andre kulturer gjerne tilbakelegges etter tenårene. Greit nok. Artig blant venner, men ikke nødvendigvis en vinner overfor fremmede.

Så mitt lille velmente tips er å gå for et bilde som demonstrerer hvordan du er til daglig, ikke på jentefest på Danskebåten eller på vannski i Karibien, eller for den saks skyld for femten år siden eller etter en helaften i Photoshop. :)

Og for pokker, hva er dealen med alle bildene sammen med eksen, hvor han er halvveis bortklippet i kanten av bildet? Vil jeg være med på neste års bilde? Synes det er litt ufint.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 01:25

Hehe, godt beskrevet. Og ja, jeg har også bitt meg merke i at det er antall drinker og hvor full man ble som gjerne står i fokus etter helgen. Weird.

Men hvordan man er til daglig? Uff da, jeg ser jo nesten naken ut på mitt bilde. *vurderer ta nytt*

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 9 april 2010 01:29

@ts
De ser kanskje etter en som liker de bildene, dvs f.eks ikke deg? Ikke lett å gjøre alle til lags ;)

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 9 april 2010 08:17 Privat melding

Fordi det aldri taes bilder av meg annet enn når jeg er på fylla.. Derfor tenk!:P

(mann 49 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 17:39 Privat melding

Lashes, det er en ærlig sak det. Men du har jo et profilbilde (hovedbilde) som ser svært presentabelt ut. Det har du også, Slice.

Det jeg mener er at folk kanskje burde dytte fyllebilder og tilsvarende bakover til albumet sitt. Samt muligens å droppe bilder av seg med eksen.

Jeg forstår jo at festbilder i tillegg til smil også byr på ting som pene klær, sminke og dus belysning, noe som kan få oss alle til å ta oss best mulig ut. (ikke det at jeg bruker sminke på fest selv, selv om jeg sikkert blir desperat nok til slutt til å prøve det også). ;)

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 9 april 2010 17:47

Profilebildet er også tatt på fylla...

Fyllebilder er vel greit, men enig i bilder med x på. Men hvordan vet man om det er x da? kan da liksågodt være en venn/venninne.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt fr. 9 april 2010 22:53

Må bare si meg enig med trådstarter. Hadde allerede lagt merke til fenomenent med å klippe bort eksen og bruke halve bildet, og må si dette gir et heller dårlig inntrykk av en person når de legger ut slike bilder. For min del er det ennå verre med alle fyllefest bildene, ser jeg slike bilder så klikker jeg meg ganske enkelt videre til neste person. Jeg er på denne siden for at jeg er seriøs, og jeg søker derfor en seriøs partner.

Skjult ID med pseudonym Lurifax fr. 9 april 2010 22:56

Ja, og de seriøse går jo ikke på fyllefest, hehe

Hvor mange seriøse finnes det i Norge, da? Noen få i den katolske kirke, kanskje. De har fester uten fyll!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 23:01

Kanskje vi kan få noen mannfolk herfra til å reise rundt og ta lekre profilbilder av alle damene. :p

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 10 april 2010 01:53

Om ei dame liker å ta seg en fest - i mine øyne er det bare bra!

Skjult ID med pseudonym bonzo lø. 10 april 2010 02:08

@ The Tempest
Godt poeng, jeg er helt enig med deg. Det er ikke sjarmerende med alkisbilder eller bortklipte ekser.

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 10 april 2010 09:43 Privat melding

Jeg må spørre igjenn.. Hvordan vet man at det er x som er klippet bort? Jeg hadde ett profilbilde før hvor jeg hadde klippet bort ei venninne... Hvordan vet man at det er x på bildet og ikke en kompis? Har bilde i albumet med mannfolk på jeg, og det er venner

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 10 april 2010 09:50

Hmmm er noen så hårsår at de ikke tåler at det er en X inne i bildet, eller at h*n tar seg en fest innimellom, ja se da er det ikke rart flere sliter med å finne seg en kjæreste..... er vel ikke uvanlig at man fester og har det morro, x-kjærester treffer man jo også innimellom (på fest) så da kan det bli drama gitt :-)

(mann 55 år fra Akershus) lø. 10 april 2010 23:50 Privat melding

På" feste" bildene,stråler jo jentene,de er pynta,settingen er som regel bra,og det blir pene bilder.....klart dem vil bruke dem.
En x er jo bare en eks.,alle har jo ei fortid,de fleste har flere x"er der.... Vanskelig å si hvem som er klippa bort fra bildet,kanskje bare en gammel tante.....

Skjult ID med pseudonym Maggs sø. 11 april 2010 00:20

Nå er jo vi et land hvor vi har ungdom og voksne som lager fan-sider til paradise hotel deltagere som har 50.000 medlemmer. Det sier jo litt? Når vi hyller mennesker som bedriver fyll og hor som helter;)

I utgangspunktet er det jo ingenting i veien med et bildet tatt i en sosial sammenheng, men enkelte burde se litt nøyere over bildene sine. Et klamt og svett bildet tatt i en folkemengde er som regel ikke delikat eller særlig innbydene.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 11 april 2010 11:23

esso3, så kjekt å se den holdningen du legger for dagen:)

Tempest og dere andre som er så enige med ham;
jeg synes den kritiske holdningen er symptomatisk for endel på sukker (eller kanskje nettet generelt);
rundhet, raushet og velvilje mangler, mens kritiskhet, smålighet, trangsynthet og "finn fem feil"-holdning råder - der er som om folk blir "fornærmet" fordi andre har bilder eller en setningerer i profilene sine som ikke ""markedsfører" dem akkurat slik _du_ vil ha dem, Tempest vil vel heller ha bilder av yndige koneemner, som smiler kysk og passelig tildekket?
Hva med å legge velviljen til?

Jeg ser jo mange ungkarsbilder her som inkluderer fest og ablegøyer, men man kan ikke tenke at fyren er en klovn eller alkis fordet.
Og om det skulle være en kvinneskulder eller hår i nærheten er det da så farlig? Vi lever jo i et samfunn der vi er frie mennesker, og har venner av annet kjønn, og har lov til å ha flere forhold i.l.a. et liv.
Denne type bilder er faktisk en indikator på at vi lever i et likestilt, fritt samfunn.

Synes mange kan lære av esso3 her; være positiv til andre mennesker, vis velvilje!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 11:28

Men er ikke førsteinntrykket viktig? Jeg regner med at de som har fest og fyllebilder appelerer til dem som er på det stadiet i livet at fest og ablegøyer er sentralt. Og det er jo da akkurat som det bør være, man selger seg jo til dem som man ønsker å være sammen med, eller hva?

Jeg var jo også ung en gang og fest og fyll var gøy. :mimrer: Nå er jeg bare gammel og sær og ville nok muligens ikke helt hatt sansen for drita-full-før-drøbaksundet-bilder.

Så jeg tror ikke det nødvendigvis er mangel på velvilje, men mer at man uttaler seg om egne preferanser. Det er jo en selvfølge at ikke alle følger de man selv har og det er jo rett at man ikke bør kritisere andre bare fordi de ikke faller innenfor den kategorien man selv kunne tenke seg å ha kontakt med. :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 11:30

Du kan søke på nick, iallfall.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 11 april 2010 13:43

Joda, Dragefrukt, førsteintrnykket er viktig. Men man bestemmer jo selv hvordan man vil velge å tolke folk.
Hvis man er ute etter kjæreste, kan man ikke da også se etter mennesket i profilene og ikke være så forbasket dømmende?

Hadde folk vært litt rausere og positivt innstilt - som Esso viser med et godt eksempel - så ville det ikke vært så mange sure single folk. Har selv eksplisitt i profilen min e ønske oma t drømmemannen er positivt innstilt til andre

Jeg registerer at Tempest to ganger har funnet det for godt å starte tråder. Begge deler med tema "hva jenter bør gjøre annerledes".
Kan lure på hva han gjør her inne; kanksje en idé å fokusere på hva han selv bør gjøre annerledes - hvis han ikke ønsker å være single?
For det er ikke veldig godt førsteinntrykk han lager selv med slike fanesaker.

(mann 46 år fra Østfold) sø. 11 april 2010 14:07 Privat melding

@TheTempest ser ut til at du og jeg er blant et fått tall i forhold til at man ønsker mindre fylle bilder.
Nå er jeg allerede blant minoriteten her som er avholds menneske men sikkert mange som har et moderat forhold til alkohol. Hvis de eneste bildene man har er fra fyll eller at alkohol er med i bildene så gir det et første inntrykk at de ikke kan feste eller ha det gøy uten alkohol.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 14:13

Vibe: klart man kan se etter mennesket, men det gjelder jo alt. Jeg driver dog ikke å forventer at folk skal gi meg en sjanse selv om de ikke liker hvordan jeg ser ut eller presenterer meg på bildet. Dog håper jeg at de som liker det, tar kontakt. Hadde jeg følt at jeg gikk glipp av ting grunnet valg av bilde, så måtte jeg jo enten endret tankegang i forhold til bilder eller akseptert at det var som det var. Derfor syns jeg det er helt greit at det innimellom tas opp tema som dette, som går på at man gjerne kan tenke over en ekstra gang hvilke signaler man gir.

Jeg elsker forøvrig en god fest, men det skjer kanskje en eller to ganger i året at jeg drikker, dermed ville det blitt et veldig feil signal fra meg å legge ut bilder med masse alkohol og høy partyfaktor.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 14:42

Kan man ikke bare akseptere at folk har ulike preferanser og interesser, da? Jeg tar meg gjerne en fest, selv om det ikke er like ofte nå som da jeg var student, men jeg tror likevel ikke jeg ville funket med ei dame som holdt moralprekener når jeg tar meg en pils eller fem. Så har vi Petern som er avholdsmann, fint for deg, og du er sikkert også ute etter en som har et tilsvarende forhold som deg til alkohol. Men vet du hva? Det gjør jo bare at vi leter etter forskjellige damer, akkurat som folk på Sukker leter etter forskjellige damer/menn med utgangspunkt i geografi, alder, barn, politisk og/eller religiøs overbevisning, ønske om varighet, ønske om å ville ha barn, musikk, film, frigjorthet og whatnot av de variablene man krysser av på her.

Selv synes jeg at et album fylt av fjellbilder gjør profilen mindre aktuell enn et album fylt av partybilder, selv om jeg vel i bunn og grunn kunne tenke meg en mellomting. Men det handler om individuelle preferanser - ikke noen fasit som sier at menn/kvinner er interessert/ikke interessert i det og det.

Skjult ID med pseudonym snikende sø. 11 april 2010 14:59

Vi er noen rare dyr ja.. At noen må henge seg opp i at noen ikke tilfredstiller deres krav når det kommer til bilder, so f*ck off then.. ikke sitt her og syt. Det kan jo faktisk hende at endel jenter damer her tar hevn på deg og spyr ut med eks og alkis bilder bare på pur F..

Men for å være seriøs så er det som lashes har vært inne på at mange ikke har så mange bilder av seg selv i annen setting enn lystige lag.. For å forklare litt om hvorfor, og skal ta meg selv som utgangspunkt. Jeg har vært singel i noen år nå. og av en eller annen grunn så har jeg ikke noe spesielt fetish av å ta bilder av meg selv, med tanke på at jeg ikke er spesielt fotogen (ærligtalt så må jeg oppleves, tar meg mye bedre ut irl). i mitt tilfelle så står jeg da med andre ord igjen med tursettingen (natur eller utlandet) jul/påske/17. mai eller sist men ikke minst i lystig lag.

Og sist når det kommer til eks bilder, ja det er noen som har det, blandt annet på par tur til syden, jeg antar og regner da med at det er fordi vedkommende synes bilde er fint og stemningsfullt samt at hun/han kanskje føler at akkurat det bilde dro frem/viste henne/han fra en god side. Bruk stort sett de bildene dere vil både gutter/jenter. Eneste jeg vil ha meg frabedt er bilder av f.eks en vindeltrapp, en rubberduck og ikke mer.. kanskje kunsterisk og fint men da finnes det vel andre arenaer.

og sist men ikke minst tempest, vet ikke helt hvorfor disse eks-bildene irriterer deg så mye, men er det fordi at jenta ser ut som om hun trives, litt "ny-brun" evt rødskjær i huden samt at gliset hennes oser ny-pult. Er det det du ikke fikser?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 15:45 Privat melding

Om du virkelig tror du skriver noe velment må du frasere deg helt annerledels enn "dealen" og "alkis".

Virkelig alkoholisme er utrolig stygt og helt forferdelig og det å beskylde en jente som koser med litt alkohol for å lide en av vår tids kanskje største, farligste og tragediefrembringende sykdommer er ganske grusomt.

Som gutt tar jeg meg oftere og oftere i å irritere meg på alle stemplene endel gutter legger på jenter, spesielt jenter de ikke har sjangs på selv...enten er det tøs, eller hore eller "issues" jenta har.

Hva tjener du på å tenke sånn? Jeg går ut ifra at de fleste jenter er helt normale og at det ikke er noen "deal" noe sted...og at de også har krav på litt hensyn siden de tross alt ikke kan gjøre oss noe på noen som helst måte mens vi kan virke langt mer skremmende på dem.

Skjult ID sø. 11 april 2010 15:53

Dette må være noen av de mest gammeldags utsagn jeg har hørt!! Alle har selvfølgelig rett på sine egne meningen.. Men nå må alle snart skjønne at vi lever i 2010!! Det er reality med fyll og sex, og folk melder seg på, og andre ser på. Sex på tv er kanskje tabu, men det er ikke det største som skjer i verden.
Bilder fra fester velger man selv om man vil ha med i profilen sin.. jeg f.eks, ville ikke vært interessert i en fyr uansett, om han får et dårlig inntrykk fordi jeg sitter med en drink i hånda?

Mange her er her for å finne en kjæreste.. og om du ofte tar en tur på byn og det faktisk er en del av ditt liv, så må det faktisk aksepteres. Er det ikke interessant ,så finn en annen jente sin profil :)
Syns ikke vi skal bli oppfordret til å fjerne disse for å "få mer napp" her inne. Altså.. 2010 folkens!