Alle innlegg Sukkerforum

Når du er ferdig her. :)

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Akershus) fr. 9 april 2010 16:32 Privat melding

Jah! En positiv tråd! :p :D

- Når du altså endelig har logget ut av Sukker for siste gang (forhåpentligvis) fordi du har møtt 'drømmedama' eller 'drømmetypen' (for deg) - - hvordan ser livet deres ut? Hva gjør dere sammen, og hvordan er livet ditt annerledes i.f.t. når du var singel? :)

Det er lov å lage to versjoner; et 'drømmescenario', og et litt mer realistisk 'hverdagsscenario'. :)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 april 2010 16:43

Heisann :-)

Drømmescenario og hverdagsscenario kan jeg ikke skille fra hverandre fordi jeg skal skape drømmescenario av hverdagene!

Livet mitt vil nok være ganske likt som det jeg har nå. Jeg tror at en forutsetning for å ha det godt sammen med et annet menneske er at man har det godt meg seg selv og lever et meningsfylt liv. Så sånn sett vil jeg ikke endres vesentlig, men livet mitt vil "utvides" til noe mer.

Viktigst er kanskje at jeg vil dele meg mer med ett menneske, og at dette mennesket vil få ta del i hele meg og jeg i kjæresten min sitt liv. Å være to om gode dager og bratte dager er noe annet enn å leve som singel selv om jeg er rikt utrustet med venner. Så vil jeg nok tenke retning på en litt annen måte enn nå. Tankene mine vil gå fra "mine planer" til "våre planer". Å leve sammen med noen innebærer hensyn, omsorg, felles gleder, felles opplevelser og gryende felles minner. Men dette er jeg god på. Jeg er nemlig som skapt til å deles for tenk! Gleder meg, jeg :-)

(mann 49 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 17:54 Privat melding

Med fare for å virke svært pessimistisk, tror jeg det blir om trent slik:

Tremånedersperioden min utløper og jeg sitter tilbake med et stort antall ubesvarte henvendelser fra ulike kvinner. Svært mange har vært innom min profil og sett, men de er så godt som alle jenter som jeg har kontaktet eller sett på først, og disse har kun besøkt min profil for å se hvem raringen egentlig var. Nesten ingen har svart. De to eller tre som har svart, har fort mistet interessen.

Alt har fra min side vært ærlig, temmelig velartikulert uten syting eller spesielt avskrekkende detaljer. Jeg har aldri klippet og limt noen standardgreier til flere personer. Mangelen på respons kom rett og slett av at jeg ikke var pen nok, ambisiøs nok, sporty nok, eller glad nok i dyr, etc, etc. Altså ikke tiltrekkende nok i en konkurransesammenheng til å kapre interessen til noen jeg selv fant tiltrekkende. Og ikke vakker nok til å bli klikket på først uten selv å si noe.

Ganske likt den virkelige verden egentlig. En veldig hyggelig, relativt intelligent og morsom fyr kommer til kort, fordi han gjerne forelsker seg i de som han rett og slett ikke har sjans på.

Slik er livet og jeg synes ikke det er noe å sutre over egentlig. Så om dette går til helvete, får jeg trygle foreldrene mine om å arrangere et ekteskap, eller noe tilsvarende. :)

(men i dag fikk jeg idéen til hvordan jeg kunne gjøre hele greia om til et kunstprosjekt, så da får jeg kanskje noe ut av dette likevel)

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 9 april 2010 18:00

Når man har funnet drømmedama blir det vel gjeld og oppussing av bolig.

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 9 april 2010 18:16

Drømmescenario: jeg finner en jeg har lyst til å dele resten av livet mitt med, og han med meg.

Realistisk: jeg går lei, noe jeg allerede begynner å gjøre

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 9 april 2010 18:53

Tempest og lashes. Dere svarer jo ikke på trådens oppgave:

Det var altså: NÅR du hypotetisk sett logger av herfra fordi du har funnet drømmepersonen....hva da? (Ikke tror du at du finner ham eller henne?)

Screkkscenario: Han vil ha meg så mye at jeg får krampe og stikker. Eller jeg vil ha ham så mye at han får krampe og stikker.
Drømmescenario: Vi finner en balanse i flørten, vi holder på spenningen samtiidig som vi aldri er uærlige. Bare lekne... :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 19:30

Om jeg teoretisk sett skulle finne en person å tilbringe tid med, så håper jeg at det blir en hverdag med mye fine ting som er tilført grunnet denne personen. Realistisk sett består de fleste dager av hverdager, rett og slett. Men en som er en positivitet i den hverdagen og er med på å gjøre de dagene som ikke er hverdager mer spesielle, hadde vært ok.

Men jeg tviler på at det skjer. Mye er det nok min egen feil, siden jeg er temmelig lite flink til å ta kontakt med noen selv.*sitter på gjerdet og går amok i forumet istedet*

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 fr. 9 april 2010 19:32

Takk, Binders.

Det var meningen at dere skulle se for dere livet etter å ha FUNNET en kjæreste her, ja. :)

Med 'drømmescenario' tenkte jeg mer 'fri fantasi', med hvite hester, strender og luftslott(!), mens med realistisk mente jeg: hvordan ser hverdagen med hverandre ut? :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 9 april 2010 19:33

Men det som er en realitet for noen, kan være en drøm for andre. ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 april 2010 19:49

vel jeg håper det blir en tid med fokus på meg og han.. kun det.. nyte tiden og hverandre. vin, musikk og masse sprell og en anelse fysikk og biologi:)) Og siden mannen som jeg selv(;)) er oppegående, ærlig, spennende og reflektert så finner vi ut at vi tar det steget videre, og er selvfølgelig enig i at vi har egentid og fellestid.. ingen sjalusi og vi bygger hverandre opp med gjennsidig respekt og stolthet. Kjøper "aksjer" hele tiden underveis og verdien stiger.. vi er enig i om at det blir alt annet enn kjedelig..masse glede, respekt, nytelse og gode sprø samtaler :happy ending

Reality: fantastisk mann møter fantastisk kvinne... nyter en stund og vi går hverandre på nervene...history repeats itself

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 9 april 2010 19:49

Om jeg finner en mann her, så håper jeg at jeg etterhvert kan få litt mer ro i sjela igjen. Slippe å stadig jobbe for å få min jevne dose med sosialt samvær, kutte ned på sosiale aktiviteter... bare ta vare på mine nærmeste og den fine mannen jeg har fått ;-)
Jeg har lyst til å bli litt satt sammen med noen, tror jeg. Kanskje finner vi på et eller annet slags felles prosjekt som vi kan jobbe sammen om i fritiden, kanskje vi flytter på landet og begynner med griser?? :-D

Den mer realistiske planen, men fortsatt en fin plan, må være at vi forelsker oss, trives i lag og fortsetter med å gjøre det samme som det vi alltid har gjort, bare at nå er vi to :-)

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 9 april 2010 20:44

Drømmescenario

Jeg og min skjønne flytter sammen i et flott hus som ligger vakkert til med kveldssol og en nydelig utsikt. Og vi tilbringer fritiden sammen med å kose oss i vårt nydelige hjem , enten bare oss to eller sammen med våre venner/ familie.
Vi er ofte ute og spiser på restaurant, og lever et aktivt sosialt liv med alt fra pubrunder, og kafebesøk til en tur i Operaen.
Vi reiser ganske mye, rundt om i verden. Storbyferier, eksotiske reiser til varme strøk, og oppdagelsesreiser.
Vi kjøper oss en vingård i Italia, som etterhvert skal bli vårt pensjonisthjem i vinterhalvåret, og som brukes som feriehus inntil den dagen inntreffer
Vi har masse god sex, ikke bare i begynnelsen, men hele livet selvfølgelig :-)
Vi reiser ti hytta ved sjøen, som ligger nydelig til med egen brygge, svaberg, og egen strand. Der pusler vi rundt med litt vedlikehold, soling, og bading. Og om kveldene sitter vi rundt bålet på svaberget og nyter hverandre, god vin, og solnedgangen

Reality:

Det blir det samme som ovenfor :-))

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 21:55 Privat melding

Haha. Liker'e.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 10 april 2010 01:52

Sannsynligvis driver jeg en gård med flyvende griser...

Skjult ID med pseudonym Javelin lø. 10 april 2010 02:06

Hmm, jeg har logget av her for godt en gang allerede.

Livet forandret seg ikke så mye, men det gjorde meg ikke noe særlig fordi jeg liker livet mitt. Det som forandret seg var at jeg hadde noen å dele livet med, og det var en helt fantastisk tid :)

Men ting går jo ikke alltid som man ønsker og nå er jeg her igjen og forbereder meg til å kunne logge av for siste gang en gang til. Plutselig gir filmtittelen "Final Destination 2" mening.. :p

Skjult ID med pseudonym Deedee lø. 10 april 2010 03:06

@ buddah (20.44) Halleluja !!!
Umulig å toppe den der. Blir som å hoppe etter Wirkola... (ikke Romøren) ;-)

Skjult ID med pseudonym MrBassman lø. 10 april 2010 03:13

Eneste forandringen jeg ønsker er at jeg har ei dame, enkelt og greit, ellers ønsker jeg ikke at livet mitt forandrer seg så veldig, hehe. Kanskje en ferie eller 2 mer.

Skjult ID med pseudonym Angelface lø. 10 april 2010 09:02

Drømmescenario: Jeg finner en oppegående, reflektert mann som er villig til å ta ting i mitt tempo, og som er villig til å flytte til gokk for å få ting til å gå opp. Vi bor i hver vår bolig, i allefall de første seks månedene, dater og tar ting med ro, smaker på samværet og forelskelse før vi prøver å samkjøre hverdagen. Vi støtter hverandre i motgang, og heier på hverandre i medgang, og gir hverandre både styrken ved samhold, og pusterom og alenetid.

Virkeligheten: Vel, jeg er redd jeg er såpass kravstor at jeg vil ha drømmescenarioet mitt, jeg. :p

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 10 april 2010 09:14

@Angelface: høres fornuftig ut det du sier , men hva er kravene som gjør at du ikke får drømmesenarioet ditt?

Skjult ID med pseudonym Angelface lø. 10 april 2010 09:43

Vel, "flytte til gokk" delen har en tendens til å legge alt øde. ;) Det faktum at jeg ser ut til å tiltrekke meg den typen menn som enten er svært intense eller svært fraværende, mens jeg heller vil ha noe midt imellom har vel også sitt å si. Det jeg mente med den siste linja var i grunnen at jeg har innsett jeg er såpass lykkelig som singel at jeg ikke føler jeg trenger senke kravene fra drømmescenarioet. :p

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 10 april 2010 10:01

og hvorfor er du her inne da @Angelface, hvis du er lykkelig som singel? og hva definerer du som å flytte til "gokk" ?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 10 april 2010 10:08

Flott at du er lykkelig som singel, Angelface!
Da har du mulighet for å finne kjærligheten også! Større muligheter enn de ulykkelige single spør du meg :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 10:11

Det er da fint lov å være lykkelig som singel å være her likevel. Jeg tror ikke jeg ville hatt en partner som ikke hadde det fint med seg selv som singel, altså.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 10 april 2010 10:37

@buddha
Når var det du kom denne våren sa du? Oslo er nydelig nå.... :-)

Skjult ID med pseudonym Emilie lø. 10 april 2010 10:42

Når jeg er ferdig her er livet mitt noenlunde slik det er nå, men med bonusfaktoren at HAN er der også :-)

Skjult ID med pseudonym Paradoxia lø. 10 april 2010 11:01

Drømmeri:
Jeg møter en som får blodet mitt til å bruse så hett at jeg glemmer alle realistiske tanker om at forhold er hardt arbeid. Vi blir så forelsket at vi sporenstreks tar første fly til en hvit strand for å binde oss for gode og onde dager. Etterpå reiser vi verden rundt og opplever fantastiske ting. Vi fortsetter å være glødende forelsket lenge. I hverdagen har vi hver våre ting å holde på med samtidig som vi har felles interesser å dele. Vi utvikler en god og varm kjærlighet for hverandre og nyter livet med reiser, masse gode venner, et fristed som en hytte ved sjø eller vann der vi snakker, leser, lager god mat, bader og går hånd i hånd på kveldsturer. Når vi blir gamle så ser vi tilbake på et godt og innholdsrikt liv og føler at vi ikke angrer på at det var noe vi ikke fikk oppleve.

Realisme:
Det dukker opp en som blir en god venn og som har vilje til å legge ned litt jobb og tid til å utvikle et godt forhold. Vi blir nødvendigvis ikke samboende eller gifte men bruker tid på hverandre og det vi har glede av å gjøre sammen.

Skrekkeri:
Jeg blir forelsket i en tilsynelatende flott mann. Han sjarmerer meg i senk helt til jeg har gitt opp fritidsinteresser, venner og alt som gir livet mitt innhold. Jeg blir totalt avhengig av han. Da avslører han seg som en psykopat som er notorisk utro, litt for glad i alkohol og en tendens til å denge meg gul og blå når han har hatt litt motgang.

Understreker at alt er bare hypotetisk, fantasier og ikke selvopplevd.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 10 april 2010 11:44

@ Binders
Jeg kommer plutselig :-))

Skjult ID med pseudonym Angelface lø. 10 april 2010 14:20

@snubadude: At livet mitt er helt fint som det er, er ikke det samme som at det ikke hadde vært hyggelig å ha noen å dele det med, vet du. ;)

@pseudonym Z: Haha, takk takk. Ja, jeg tror faktisk man må ha det bra med seg selv for å kunne ha det bra med andre, så det kan vel være noe i det du sier. :)

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 10 april 2010 18:10

skjønner den @Angelface, det er ikke det at jeg er ulykkelig som singel, med er ikke fonøyd med livssituasjonen min heller. Jeg har jo en bra jobb og mange gode venner som er der i hverdagen min og det gjør med veldig glad. Ønsker selvfølgelig ei å dele livet mitt med og skjønner at det kan ta tid å finne henne, får bare være tålmodig... Men når det kommer til "kravene" jeg har så kan jo ikke de være for høye, da tar det jo bare lengere tid å finne drømmescenarioet mitt (drømmedama). Nå må jeg si at jeg ikke setter "kravene" foran kjærlighet og lykke, når jeg møter ei dame som jeg liker og finner innteressant vil jeg selvfølgelig ikke dumpe henne pga at hun ikke oppfyller noen spesielle "krav", det blir for dumt, i et forhold skal man gi og få og tilpasse seg hverandre.

UPS: må vel arrestere meg selv litt ja....eneste jeg krever er at hun ikke røyker, sorry jeg klarer det ikke og vil ikke utsette barna mine for det.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 18:47

Det er vel færre og færre som røyker etter hvert, så det burde jo tale til din fordel. Forøvrig er jeg helt enig.