Alle innlegg Sukkerforum

ang. eldre damer og yngre menn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mimmi fr. 9 april 2010 20:00

Leser innleggene under en annen tråd her inne på diskusjonsforum og blir litt nysgjerrig...

Hvor mange yngre menn her inne som egentlig er interessert i ett seriøst forhold til en kvinne 10-15 år eldre enn seg selv?
Handler dette kun om lyst på sex med en erfaren kvinne, en sexlærerinne, en flørt eller hva ?
At sexlysten matcher godt mellom en mann på rundt 30, og en kvinne på 40+ er det ingen tvil om (snakker av egen erfaring)
men, er ett seriøst forhold interessant? I tilfelle hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 9 april 2010 20:10

@ TS

Nei det er helt uaktuellt.
Jeg ser absolutt ikke noe poeng i å finne meg en kvinne som er 10- 15 år eldre enn meg, Det ville i mitt tilfelle bli en kvinne som er mellom 49- 54 år, og grunnen til at det ikke frister er vel egentlig såpass åpenlys at jeg ikke behøver å forklare det noe nærmere :-)

(kvinne 50 år fra Telemark) fr. 9 april 2010 20:14 Privat melding

Mange unge menn tar kontakt med meg. Noen vil ha et seriøst forhold, sier dem. Når jeg forteller at jeg er ferdig med å få barn, ombestemmer de seg. De vil gjerne ha barn.

Ut over det så har jeg ingen fordommer mot det å ha en yngre mann som kjæreste - eller en mann som er 10-15 år eldre for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 april 2010 20:17

Dette er vel strengt tatt en tråd der menn skal svare, men for egen del kunne det ikke falle meg inn å finne en mange år yngre ungfole.
Han ville falle helt gjennom hos meg på områder i forhold til det jeg vil ha.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 9 april 2010 21:03

@ TS

Ikke aktuelt, verken med seriøse forhold eller uforpliktende sex. Jeg foretrekker yngre jenter, kanskje en sjelden gang like gamle eller kanskje et år eller to eldre. That's it.

Skjult ID med pseudonym snubadude fr. 9 april 2010 21:15

jeg ønsker meg ei dame som er på min alder eller yngere, kommer fra et langt forhold med ei som er 6 år eldre enn meg og tenker jeg skal prøve skalaen den andre veien denne gangen :-) har vel egentlig ikke noe å si det med alderen, treffer jeg ei som er eldre og finner tonen så dropper jeg ikke henne pga alderen

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 21:21 Privat melding

Hva er "yngre"?

Joda, for all del, en eldre jente enn meg selv kan være aktuelt, dog det er vel heller noe uvanlig. Personlig er hvilket livsstadie, om jeg får kalle det det, man er på. Dette spriker raskt begge veier, men vil i de fleste tilfeller holde igjen/presse den andre. Å se meg selv sammen med en dame på 35+ år er derfor.. urealistisk. En som er ferdig etablert, ferdig med barn, ferdig "reist", en som rett og slett har veldig mye tid til overs. Det hadde ikke gått i et langvarig forhold.

Men for all del - kjærligheten kjenner ingen grenser?

Skjult ID med pseudonym mimmi fr. 9 april 2010 21:32

Interessante svar! Jeg ser jo helt klart at en del utfordringer er det jo...blant annet dette med barn. Men, ser man bort i fra dette ser egentlig ikke jeg at alder er noen hindring. Det finnes ungdommelige voksne kvinner akkurat som unge menn kan være vel så reflekterte og "voksne" som menn på 40+

Alder er jo bare ett tall...eller?

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 21:39 Privat melding

Joda. Tar man vare på seg selv (les: ikke sololje og overdreven soling hele ordet) og litt sånn ellers, så er det hipp som happ. I noen tilfeller kan og er alder bare et tall, men i altfor mange tilfeller gjelder dette ikke.
Ting som fersk student/ferdig student, har barn/vil ha barn, uetablert/etablert eller ett forhold kontra X antall forhold o.l....

Alder er bare et tall, helt til den ene er pensjonist og den andre i arbeidslivet, når den ene er nybakt forelder mens den andre straks blir bestemor/-far, eller, når du er pensjonist og den andre, vel, råtner i grava. For å være litt negativ:)

Skjult ID med pseudonym snubadude fr. 9 april 2010 21:39

helt rett @mimmi, tror det er dumt å se seg blind på alderen

(mann 29 år fra Oslo) fr. 9 april 2010 21:39 Privat melding

Mht. langvarige forhold, vel og merke.

Skjult ID med pseudonym 41 fr. 9 april 2010 21:59

Helt ærlig 10- 15 år eldre, nei takk da klarer jeg meg selv i stedenfor :o) Jeg går for 3-5 +/- grunnen er at jeg er ute etter litt mer en sex. At andre vil noe annet er jo helt OK.
Gammel kvinne som er på jakt etter en ung mann = Puma.
Gammel mann på jakt etter en ung kvinne = Gris.

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 9 april 2010 22:10

Som 40 åring ønsker jeg ikke kontakt med yngre eller eldre menn, men menn som er i min aldersgruppe!!! Ønsker meg en mann jeg kan bli gammel i sammen med :-)

Skjult ID med pseudonym 45+ fr. 9 april 2010 22:28

Kan jo forstå at damer på 45 kan tenke seg å rulle litt rundt med en som er 5-15 -år yngre, det kunne vel jeg også. Men ærlig talt, er ikke det litt korttenkt? Den brutale sannhet er dessverre at overgangen fra attraktiv dame til kjerring ofte er litt bråere enn forfallet for oss karer, 30-åringen kommer til å dumpe deg, og du kommer til å oppdage at det ikke er så lett lenger. En kort periode med heftig sex, eller etablere et forhold med en på 45-50 som man kan ha et helt og langt liv med?

Tror Emilie har større sjanse til å bli varig lykkelig enn de fleste av pumaene her inne, jeg. Og de er det sjokkerende mange av her.

Skjult ID med pseudonym 40+ fr. 9 april 2010 22:35

De fleste kvinner på 40+ ønsker seg en på sin egen alder, men det går jo ikke, for menn på samme alder vil ikke ha oss.

Så da finnes det kun to alternativ:

1. Være en puma (gå for de som er 15 år yngre for heftig sex).
2. Ta til takke med en gammel gris (gå for dem som er 15 år eldre og ikke får den opp).

Hva velger du?

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 9 april 2010 22:38

auch @ 40+... gifte seg med en gammel men RIK gris og leke puma på fritiden:) .. høres kjent ut hehe (fra tv!!!)

Skjult ID med pseudonym sexy fr. 9 april 2010 22:42

@ 41
Har hatt 2 forhold til yngre menn, ingen av de har kalt meg en puma eller sett på meg som en...så tror du bør snakke for deg selv her..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 00:32

Men hvorfor funker det andre veien? Jeg liker menn 10+ eldre enn meg. Hvorfor er det så akseptabelt i et forhold, men ikke andre veien? Det er merkelig at det stilles spørsmål ved dette.

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 10 april 2010 00:35

liker å diskutere her inne da... mens vi venter på den "rette"

alder er bare et tall, det er jo selvsagt ikke det som er avgjørende, er spenningen der og det føles rett så er det bare å kjøre på, man går gjennom faser i livet og må tilpasse seg etter de, klarer man som et par å tilpasse seg hverandre har ikke alder noe å si.

Skjult ID med pseudonym Cougar lø. 10 april 2010 00:47

@ 40+ skrev: "De fleste kvinner på 40+ ønsker seg en på sin egen alder, men det går jo ikke, for menn på samme alder vil ikke ha oss.

Så da finnes det kun to alternativ:

1. Være en puma (gå for de som er 15 år yngre for heftig sex).
2. Ta til takke med en gammel gris (gå for dem som er 15 år eldre og ikke får den opp).

Hva velger du?"

Spørsmålet er vel heller om hva velger mannen. Hvis alle menn i førtiåra driver og løpet etter unge jenter og de unge mennene også løper etter dem, så bør vel førtiåringene innse at de ikke kan få det som de vil de heller, i stedet for å forvente at damer skal ta hensyn.

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 10 april 2010 00:53

Hmmm...virker som mange "legger lista veldig høyt" her inne på sukker.no, skummer gjennom profiler og gidder ikke se personen bak profilen, går bare etter de som er pene på bildene (fotogene) og har perfekt skrevet referanse, ser seg helt blind på matchtallet....... merkelig at de sliter med å finne seg kjæreste ja?!!

(mann 29 år fra Oslo) lø. 10 april 2010 00:56 Privat melding

Matchtahvaforno?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 00:57

Hehe, listen er kjempehøy her. Jeg tør ikke sende meldinger til noen. :pingle:

Skjult ID med pseudonym sexy lø. 10 april 2010 01:06

Jeg har fortsatt "ølbrillene" på og sender uhemmet meldinger i kveld.
Og @Snubadue, jeg lover å ikke å snuble.....står støtt som et fjell...hehe.

Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig lø. 10 april 2010 01:12

Jeg er nå 31. Har alltid fantasert litt om "uforpliktende" sex med en eldre kvinne (rundt 40).
Usikker på hva dette kommer av, men jeg tror det er litt den følelsen av å ha en sex-lærerinne som pirrer litt.
Nå skal det legges til at jeg ikke da tenker på noe annet enn normal sex (hva nå det er:).

Er dette noe dere kvinner i alderen + - 40 tenker på som aktuelt egentlig?

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 10 april 2010 01:13

godt å høre @ sexy :-)

@JarlH javel.....?

Skjult ID med pseudonym 45+ lø. 10 april 2010 02:00

@40+ "De fleste kvinner på 40+ ønsker seg en på sin egen alder, men det går jo ikke, for menn på samme alder vil ikke ha oss."

Jeg ser etter damer fra ca 40 til min alder (49), men må innrømme at jeg sjelden finner de over 45 attraktive. Når jeg treffer damer IRL er ikke alder problemet, de fleste tror at jeg er 43-45, og sjansen til å utforske den berømte kjemien er til stede. For meg er 40-45 "min egen alder", men her er det veldig mange av dere som ikke er villige til å gi meg den sjansen, Så litt mer fleksibel holdning til dette tallet kanskje? Det sier ikke alt.

Skjult ID med pseudonym sexy lø. 10 april 2010 02:38

@45+
Den alderen som er reelt for deg (40 - 45), trenger ikke nødvendigvis å være aktuellt for den dama som du besøker i den aldersgruppen. Noe å tenke på! :)
Mange menn som er innom min profilen er 48+, men jeg søker faktisk ikke dere, uansett hvor ungdommelige dere påberoper dere...OG det har ingenting med fleksibel holdning å gjøre, men og hva som passer meg og ikke. Jeg kan da ikke skrive svadasvar bare for å "please" en jeg ikke vil ha?

Skjult ID med pseudonym 40+ lø. 10 april 2010 11:02

@45+
Jeg bytter ut din situasjon med min, ift. tall og alder og kjønn:

"Jeg ser etter menn fra ca 32 til min egen alder (41), men må innrømme at jeg sjelden finner de over 37 attraktive. Når jeg treffer menn IRL er ikke alder problemet, de fleste tror at jeg er 35-37, og sjansen til å utforske den berømte kjemien er til stede. For meg er 32-37 "min egen alder", men her er det veldig mange av dere som ikke er villige til å gi meg den sjansen. Så litt mer fleksibel holdning til dette tallet kanskje? Det sier ikke alt."

Skjønner du nå hvorfor du ikke får ti år yngre damer på kroken? Det er fordi så alt for mange av oss "føler" oss minst 5 år yngre enn det vi er, og da vil det å være sammen med en jevnaldrende - eller en som er ti år eldre - gjøre at vi vil føle oss eldre selv, og gud forby noe slikt i vårt ungdomsforherligende og overfladiske samfunn.

Dessverre er det mange menn som tenker slik. De fleste kvinner er mer pragmatiske og skjønner at å ha det godt sammen med noen betyr mer enn at han er en ti år yngre konfektbit hun stolt kan vise fram for verden, uten at det dermed betyr at vi har et iboende ønske om å bli geriatriske sykepleiere.

Skjult ID med pseudonym Paradoxia lø. 10 april 2010 11:14

Det finnes forhold der aldersforskjell "gale veien" ikke har vært til hinder for å utvikle et godt og varig forhold. Når det er sagt så tviler jeg sterkt på at noen av "smågutta" her på Sukker har som intensjon å ha et varig forhold til en dame som er 10-15 år eldre.

Jeg har selv opplevd et langvarig men stormfullt forhold med en mann 9 år yngre. Kjemi og kjærlighet var absolutt til stede. Men som Z sier over her så blir spriket for stort på erfaringer og mentalt ståsted. I tillegg er det vanskelig å forholde seg til omgivelsenes oppfatning og undring av et forhold som har "gal" aldersforskjell.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 10 april 2010 12:21

Hvorfor er menn som vil ha yngre kvinner ekle "gamle griser", mens kvinner som vil ha yngre menn er ungdommelige "pumaer"? Både grisen og pumaen er jo pattedyr og har to kjønn. Tipper begge uttrykkene er funnet opp av kvinner ja ;)

Skjult ID med pseudonym 45+ lø. 10 april 2010 12:22

@40+ Jeg var visst ikke tydelig nok med poenget mitt: Jeg er åpen for at en 50-åring kan være den rette for meg, og stenger ikke døra for dem i utgangspunktet. Jeg er ikke ute etter en å vise frem, jeg er ute etter en å være glad i. Den forrige jeg datet er eldre enn meg, jeg var bare ærlig på at det ikke skjer så ofte. Og jeg får faktisk ti år yngre damer på kroken, IRL. (Dessverre ikke den rette enda.) Men her inne opplever jeg at damer på 42-43 har f.eks. maks alder på 45 i profilen sin. Veldig mange har type 34 - 43. Og da respekterer jeg selvsagt det, og går videre uten å ta kontakt.

Så det var ganske enkelt en oppfordring til å være litt mer åpen i utgangspunktet, ikke om å undertrykke sine egne følelser. Det er jo for dumt hvis vi alle blir sittende alene og drømme om en som er yngre? Hvis femtiåringen er en uattraktiv gubbe, så er han det. Men det kan en førtiåring være også. Femtiåringen kan vise seg å være alt du ser etter, men da må du ikke utelukke han allerede i profilen din. For da finner du det aldri ut.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 10 april 2010 12:25

@45+
Godt innlegg!

Skjult ID med pseudonym 40+ lø. 10 april 2010 12:38

@45+
Og jeg klarer ikke annet enn igjen å snu på flisa:

"Jeg var visst ikke tydelig nok med poenget mitt: Jeg er åpen for at en 42-åring kan være den rette for meg, og stenger ikke døra for dem i utgangspunktet. Jeg er ikke ute etter en å vise frem, jeg er ute etter en å være glad i. Den forrige jeg datet er eldre enn meg, jeg var bare ærlig på at det ikke skjer så ofte. Og jeg får faktisk ti år yngr emenn på kroken, IRL. (Dessverre ikke den rette enda.) Men her inne opplever jeg at menn på 34-35 har f.eks. maks alder på 37 i profilen sin. Veldig mange har type 26 - 35. Og da respekterer jeg selvsagt det, og går videre uten å ta kontakt.

Så det var ganske enkelt en oppfordring til å være litt mer åpen i utgangspunktet, ikke om å undertrykke sine egne følelser. Det er jo for dumt hvis vi alle blir sittende alene og drømme om en som er yngre? Hvis førtiåringen er ei uattraktiv kjerring, så er hun det. Men det kan da en trettiåring være også. Førtiåringen kan vise seg å være alt du ser etter, men da må du ikke utelukke henne allerede i profilen din. For da finner du det aldri ut."

Skjønner du fortsatt ikke hvordan du høres ut?

Min erfaring er at det er langt flere kvinner enn menn her inne som har et aldersintervall som både går under og betydelig over sin egen alder. De menn som også søker kvinner som er eldre enn seg selv, de kan man nesten telle på en hånd. Du sliter med å få tak i en kjæreste og mener at kvinner er trangsynte ift alder. Jeg vil påstå at menn generelt er mer trangsynte enn kvinner på det området. Kan jeg spørre hvilken aldersgruppe du søker i din egen profil?

Man kan ikke forandre andres syn, kun sitt eget. Lykke til med jakten.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 10 april 2010 13:34

Og yourX vet fortsatt hva "alle" tror og mener ser jeg...

Skjult ID med pseudonym The One lø. 10 april 2010 13:54

Når jeg leser det 40+ og 45+ skriver slår det meg at vi alle burde ha en liten realitysjekk. Virker som alle føler og ser yngre ut en de egentlig er....snodig, ikke sant ;-)

Alder er ikke bare et tall nei, som noen hevder. De menneskene som er x antall år eldre har faktisk levd og opplevd noe på disse årene. Man har vært gjennom flere tidsepoker osv videre. Skal man ha et nogenlunde balanse i forholdet tror jeg det er lurt at dette ikke spriker for mye. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men den store massen ....ja

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 15:45

Jeg føler meg skikkelig gammal. :omringet av unge mennesker:

Skjult ID lø. 10 april 2010 15:47

Alle mine menn, har vært yngre enn meg, aldri vært noe problem for dem, men for meg, p.g.a. det mentale..som noen sier her, så ønsker jeg å prøve motsatt vei, men de vil ikke ha oss "gamle". ..dessuten, finner jeg skjelden menn på min alder , som jeg finner attraktive, de forfaller mye raskere enn oss kvinner rundt 45-50.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 10 april 2010 16:40

Kvinnene synes mennene forfaller raskere enn dem. Mennene synes kvinnene forfaller raskest. Rart det der. Manglende selvinnsikt kanskje?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 16:49

Uansett så burde man kanskje slutte å alltid klage på andre, eller hva.

Skjult ID med pseudonym 45+ sø. 11 april 2010 21:48

En aldri så liten, men ganske så vesentlig presisering: Jeg har ikke skrevet at jeg føler meg yngre. Jeg skrev "de fleste tror at jeg er 43-45". Det er ikke noe jeg føler eller mener, det er noe folk stadig sier når de får høre hvor gammel jeg er - gjerne med et "jøss" foran. Jeg føler meg akkurat så gammel som jeg er, men jeg har alltid sett ung ut. Ikke så kult for tretti år siden, men helt ok nå.

Og med det i mente, så er jeg 100% enig med The One - balanse er bra, og det gjelder ikke bare alder og erfaringer. Men høyere alder betyr ikke nødvendigvis mer erfaring, hvis man har brukt hele livet på å gjøre det samme.