Alle innlegg Sukkerforum

Hei dere.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tut å kjør ma. 17 des. 2007 00:47

Hva mener dere om utsende på bildet dere har. Jeg har en følelse av at jeg har et normalt greit utsende selv. Jeg merker det når jeg er ute på byen så får jeg fort øyekontakt med jenter/damer som du kan si er meget attraktive når det gjelder utsende. Men her inne så føler jeg at jeg ikke er noe bra på bilde. Jeg er liksom ikke så fotogen. Hva kan man gjøre for å få noe mer oppmerksomhet. Hva har dere andre som er her inne gjort for å få mer oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Daytona ma. 17 des. 2007 00:57

Hei, bortsett fra barn og dyr er det ikke så mange som er "naturlig" fotogen. Det beste du kan gjøre er å ta MANGE bilder av deg selv og så kjøre en runde blant de som kjenner deg for å få en tilbakemelding på hva som er "mest deg", regner med du er mest opptatt av oppmerksomhet fra relevante kjæresteemner.

I albumet regner jeg med du allerede har flere bilder av deg i ulike settinger fest/jobb/ute/inne/glad/sur osv. Hvis ikke bør du selvsagt gjøre det straks. Personlig har jeg ett bilde i albumet bilde der jeg ser dritsur ut og har fått mye positive tilbakemeldinger på det...

Skjult ID med pseudonym meg ma. 17 des. 2007 12:13

Hei, selv synes jeg at jeg tar meg dårlig ut på bilder og er lite fotogen. Men at jeg egentlig har et greit utseende. Dette har jeg også fått bekreftet. Men føler at bilder folk tar uten at jeg er klar over det blir mye bedre enn de bildene hvor jeg vet jeg blir tatt bilde av. Hadde et profilbilde hvor jeg visste jeg ble tatt bilde av og byttet det ut med et bilde hvor jeg ikke visste at jeg ble tatt bilde av. Etter det har det vært flere innom og sett på profilen min...kanskje det er noe og prøve for deg også. Nå vet jeg jo ikke hva slags bilder du har ettersom du har skjult ID.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 12:19 Privat melding

Som daytona sier: ta mange bilder.
Har du 100 bilder, så er garantert iallefall 4-5 av dem bra, har du 10, så er kanskje ett bra.
Det er også en god ting å ha bilder av seg i ulike situasjoner, det kan forsterke beskrivelsen av deg.

Bilder på badet er en sjanger jeg ikke skjønner meg på. Sikkert populært fordi alle har speil der, men gørr kjedelig.

Og mangler du bilder, ta kontakt med venner som liker å ta bilder og som du føler deg komfortabel sammen med. Da øker også sjansen for bilder du blir fornøyd med.

Blir bildene litt rare i fargene: gjør dem om til sorthvitt, det gir ofte bilder et litt tidløst og klassisk preg.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 des. 2007 18:11 Privat melding

Jeg vet ikke helt, jeg er ikke særlig fotogen. Jeg bare tenker "hey jeg får sette opp et bilde", tar et og legger det ut.

Du kan alltids stikke og ta noen headshots hos en fotograf. Og ha på dress. Dress er alltid en sikker vinner på nettsider, av en eller annen grunn. Bra bilde er halve kampen.