Alle innlegg Sukkerforum

Bortkastet å gi hjerter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hjerteress lø. 10 april 2010 01:14

Hei! Er en gutt i slutten av 30-årene som har fått mange bra match opp til 99 (uten å ha gitt gjennomsnittlige svar...). Jeg ble medlem denne uken og har satt en del gule hjerter som viser min "nysgjerrighet" på kvinner. Jeg kan imidlertid ikke si at jeg har fått en haug med gule hjerter tilbake fra disse kvinnene og lurer på om de fleste av dere sender melding med en gang og hopper over å sende hjerter?? Eller kanskje dere kvinner får så mange hjerter at dere ikke gidder svare?? (Det kan jo tenkes at bildene mine og presentasjonen min er helt forferdelig da..., men tror vel egentlig ikke det). Håper noen har noen erfaringer på dette!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 01:27

Jeg ble også medlem denne uken. Fått tilsendt tre slike hjerter og snakket med to av dem. Tredjemann angret seg da jeg la ut bilde. :p Men jeg kan jo tenke meg at de mer populære jentene får mange slike henvendelser og kanskje de heller ønsker en melding?

Skjult ID med pseudonym Salander lø. 10 april 2010 01:30

Jeg tar ikke hjerter seriøst. Jeg tenker ofte at det sikkert er noen som bare synes jeg er pen uten at de lot seg fenge særlig av profilen.

Skjult ID med pseudonym sexy lø. 10 april 2010 01:30

Hjerter er totalt bortkastet "crap" spør du meg. Med mindre du følger det opp med en melding at du er interessert i et møte med vedkommende.

(mann 29 år fra Oslo) lø. 10 april 2010 01:31 Privat melding

Du bruker det vel sånn du selv ønsker det. Jeg skriver f.eks. ikke meldinger med noen med mindre jeg føler meg sikker på å ha tid til et møte osv, men jeg kan marker gjerne en profil med gult eller rødt hjerte (dog da i aller høyeste grad seriøst ment).

Skjult ID med pseudonym Bonzo lø. 10 april 2010 01:42

Send bilde av den søte søte hunden som ligger under flørt... Less på med røde hjerter, og hvis du skal sende brev; send et romantisk dikt eller en fiiiiin sangtekst. Det funker alltid.

(mann 29 år fra Oslo) lø. 10 april 2010 01:45 Privat melding

Hvis man er Justin Bieber kanskje;)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 01:53

@handerduvet; neida, ikke stamgjest, bare bergenser. Du vet, vi har det i kjeften og breier oss hvor enn vi er, så vi ser ut som vi hører til. ;-)

Skjult ID med pseudonym mmm lø. 10 april 2010 08:41

Av de som har satt hjerte på meg er det bare halvparten som tar kontakt eller under.
Derfor blokkerer jeg de først og uinteressante profiler etterpå, tenk på det! Hvis man først setter hjerte ta kontakt for guds skyld.

Skjult ID med pseudonym dame 50 år lø. 10 april 2010 18:17

Bruker aldri hjertene selv, sender heller en mail, da merker du jo med en gang om det er respons. Føler at mange kaster på hjerter uansett. Nei! send en koselig mail, da vekkes interessen langt mer enn ved å bare "hive" på ett hjerte.

Skjult ID med pseudonym Jensemann lø. 10 april 2010 19:04

Jeg har testet ut dette litt og satt gult og rødt hjerte på en del ulike damer her på Sukker. Det viste seg at noen av de mindre attraktive satt gult og rødt hjerte på meg, mens ingen av dei finere jentene gjorde det samme. Jeg tror jenter synes det er litt pysete å sende et gult eller rødt hjerte til dem. Det er som om du er for redd til å sende en skikkelig melding, for redd for å bli avvist, så du sender en sånt hjerte og liksom hinter bortpå at du kanskje er interessert.

Jeg tar som regel alltid kontakt med de fine jentene som tar gult eller rødt hjerte på min profil. Men så er jeg også gutt, og synes ikke det er en majestetsforbrytelse om jenten er litt pysete i begynnelsen...

Dog må jeg legge til at jeg har sendt tre meldinger til en jente som har tatt rødt hjerte på min profil, og hun har enda ikke svart. Hva tyder det på? Det kan kanskje tyde på at noen jenter bare slenger inn røde hjerter her og der. Og det kan tyde på at jenter nok genuint kan like en gutt og denne guttens profil, men at de kanskje ikke gidder å kommunisere med ham, da han bor på en annen kant av landet...

Konklusjon: Jeg tror det er best å være mann og å skrive et skikkeleg brev til jentene man er interessert i.

(kvinne 46 år fra Hordaland) lø. 10 april 2010 22:33 Privat melding

Jeg synes det er uhøflig å ikke svare når noen har satt hjerte på en. Tenker mye det samme som yourX.
Forøvrig synes jeg det er mye tafatthet her inne, eller så kan det jo tenkes at jeg er fullstendig inattraktiv, skriver feil svar når jeg svarer på mail, tar kontakt på gal måte, virker sosialt inkompetent osv.
Jeg antar det er mange årsaker til at man ikke får respons på gitte hjerter, svar på mail eller at noen slutter å svare.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 01:43 Privat melding

Satte noen hjerter helt på begynnelsen før jeg hadde noen oversikt over hvordan det sosiale spillet her fungerte. Brukte det som et bokmerke til meg selv, uten å tenke på at det var synlig.

Etterpå følte jeg det var veldig cheesy å sette et hjerte på noen uten å ha innledet en dialog med dem først.

Har forøvrig hatt over 200 besøkende på min profil i løpet av min korte tid her og til sammen fått hele ett gult hjerte (fra en som ikke egentlig virker nysgjerrig på meg i det hele tatt).

Vel vel. Hvis man nærmest klemmer hele livet sitt inn i profilteksten, er det vel ikke noe igjen å være nysgjerrig på. Kanskje ikke noe å spørre om heller? Har ikke tenkt på det før akkurat nå. :)

Skjult ID med pseudonym snikende sø. 11 april 2010 03:38

folk bruker hjerter som bokmerker.. de jentene som setter det på meg, gir ikke lyd fra seg, så når jeg tar kontakt så er de ikke mer enn middelsmådig interessert.. Og dialogen dør fort hen, noe som forteller meg at jeg rett og slett bare er nok et bokmerke..
(eller på gress om du vil, hvis og om atte alle andre ikke gir nok lyd fra seg eller virker interessante så byr muligheten seg)

At det er ufint å svare når noen setter hjerte på meg, høres helt latterlig sykt ut i min verden.. hvis det har seg slik at noen synes jeg er såpass interessant at jeg er til å spare på, ja det er jo akkurat det de gjør når de setter hjerte på meg, så får de f**n meg se å få ut fingeren å sende en liten koselig melding også...

Jeg vet at ting ikke er über enkelt, jeg er selv gankse så tilbakeholden og introvert når det kommer til nye dame bekjentskaper, men jeg klarer da å sende ut noen meldinger til de jentene jeg synes er interessante her.. (ikke helt rett, siden jeg faktisk ikke sitter å leter gjennom lista over "nytt kjøtt" så ofte.) men som malinka

Så spør du meg så er hele hjerte driten bare rør.. Jeg gidder ikke å sette hjerter før jeg har god kontakt og sender det som et lite ekstra kompliment til jenta..

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 11 april 2010 04:07

Gule hjerter er vel bekreftelse på at det er trygt å ta kontakt med vedkommende og blir det ikke gitt bekreftelse for gjensidig nysgjerrighet fra det andre hold er det muligens ikke interessant fra den andre part og første giver ligger derved nærmere til å gi kanskje et svart hjerte i stedet (blokker bruker) for manglende interesse fra den andre part, er ikke rare vitenskapen å trekke en slik konklusjon, noe å tenke på..

Skjult ID med pseudonym snikende sø. 11 april 2010 04:15

Ja ja.. nysgjerrig, det du sier nå virker helt sprøtt i min verden, men dog.. vi er alle forskjellige og takke f**n for det..

Men for å forstå riktig.. Jeg er litt usikker på om jeg i det hele tatt i mine svakeste øyeblikk synes ei jente virker attraktiv, så bør jeg sette et gult hjerte, så hvis om formodentlig denne jenta skulle avgi en helt sinsyk fet første melding så er hun av de få heldige utvalgte som fortsatt for stå som fulhjerta om en ikke annet i allefall i noen dager til..

Mulig jeg er helt på trynet å ikke er helt inne i nettiquette men WTF.. Man "tagger" da ikke noen for å gi dem et siste mulige ultimatum som "et først hint" sprøtt er det og jeg velger bare å si "u sick f*ck"

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 11 april 2010 04:41

snikende
Nå har jeg ikke nevnt et eneste ord om melding men gule hjerter, det er slik en skiller klinten fra hveten og du er tydeligvis ikke den skarpeste kniven i skuffen..

Skjult ID med pseudonym snikende sø. 11 april 2010 04:44

No offense, men les melding din en gang til før du åpner brødskuffen din :-D

Skjult ID med pseudonym snikende sø. 11 april 2010 04:53

oh.. sorry.. totally forgot.. du har så rett så rett, de fant faktisk en trancheringskniv som var litt vassere... (mon tro om ikke du hevder det er deg :-D)))