Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge skal man gidde å vente på svar??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tolmodig ma. 23 okt. 2006 19:35

Jeg har sendt hyggelig og personlige meldinger til personer som virker interessante, men ikke fått noe svar...hvor lang tid må jeg vente før jeg er sikker på å ikke få noe svar...

Og til dere som ikke gidder å svare: DERE KAN I DET MINSTE KRYSSE AV FOR IKKE INTERESSANT, SÅ FÅR JEG I DET MINSTE ET KORT OG GREIT SVAR..

ER DET FOR MYE FORLANGT, SKJERP DERE!"!!!!

Skjult ID med pseudonym tingelinux ma. 23 okt. 2006 21:00

Får du svar så får du svar - verre er det ikke. Når jeg sender en melding så er den sendt. Hvis jeg får svar så er det hyggelig, og hvis ikke så henger jeg ikke noe særlig med hodet av den grunn.

Jeg har opplevd at det har tatt opptil en uke før jeg har fått svar, men det er ikke vanlig tror jeg. Du ser jo om meldingen er lest i utboksen din, og hvis du etter det ikke får svar i løpet av et par dager så er det vel kjørt tenker jeg.

Men herregud, ta det nå ikke så veldig alvorlig da. Skal du være her inne må du tåle å bli ignorert også.

Skjult ID med pseudonym beskjeden ma. 23 okt. 2006 21:04

Man må tåle litt, men hvorfor skal man på død å liv ikke vise hensyn.

Å bli ignorert etter første melding gjør ingenting, men å plutselig bli ignorert etter mange mail og en føler at man har funnet en tone. Da er det direkte stygt å ikke si i fra at man ikke vil snakkes mer. Men det gjør dere jenter ganke ofte.

Skjult ID med pseudonym tingelinux ma. 23 okt. 2006 21:21

Hva skal man si når ikke gidder å maile mer med en person da? Hva er den "fine" måten å gjøre det på?

Jeg foretrekker 'the silence treatment' fremfor syltynne forklaringer som bare blir dustete - man skjønner jo tegningen uansett.

Skjult ID med pseudonym Flynn ma. 23 okt. 2006 21:32

Vi er tre kompiser som har vært på sukker noen måneder, og greia her er at
1. Det er mange jenter som ikke engang gidder å lese den første meldingen man sender.
2. MINST halvparten av de man sender melding til svarer ikke.
3. De som svarer vil helst bare sende noen få meldinger, deretter blir det helt stille.
4. Av de få som nå er igjen vil de fleste ikke møtes for en kaffe, selv etter femten meldinger og god tone
5. Det er en hel DRØSS av jenter her som ikke heller drar på sukkerfest. Ever!

Vi har da kommet til at det bare er et fåtall jenter på sukker som egentlig vil avslutte sin singeltilværelse. De vil ikke treffes live verken for å "ha det gøy" eller se om det er en kjemi eller kanskje til og med starte noe mer seriøst over tid. Hvordan dette er for gutter vet jeg ikke. Men mange av jentene vil sannsynligvis bare ha litt oppmerksomhet, som de ellers ikke får live.

Men all ære til de få jentene på sukker som faktisk har litt dybde og ser et mulig potensiale i et lite bilde, en kort beskrivelse og noen meldinger, eventuelt møter til en kaffe eller til og med på fest!

Skjult ID med pseudonym lillek ma. 23 okt. 2006 21:37

Kjenner igjen mye at det der...

Opplevde faktiskå bli kontaktet av en jente (hun hadde ikke bilde og sa hun var litt paranoid i forhold til det..) Vi vekslet raskt 2-3 mailer og tonen var god..

så ble det stille, så stille at vedkommende fjernet sin profil fra sukker helt..og jeg hadde ikke sagt noe negativt engang...

litt paranoid ja...

Skjult ID med pseudonym Flynn ma. 23 okt. 2006 21:48

Really? Var hun psykolog eller i politiet? En av nevnte kompiser har møtt et par av de der...
Ellers tror jeg det er sånn at om jenta "forsvinner" fra matchlistene kan hun ha markert deg som "ikke interessant". (Sukker kan sikkert hjelpe her...)

Skjult ID med pseudonym lillek ma. 23 okt. 2006 22:15

NEI! OM DU SØKER PÅ PROFILNAVNET..HAR ID OPPHØRT...

Skjult ID med pseudonym Sikte rett ma. 23 okt. 2006 22:49

Min erfaring er at hvis jeg sender melding til veldig søte jenter så får jeg ikke noe respons men det er lettere hvis jeg sender til noen som ikke ser ut som en fotomodell. En kamerat har truffet en dame her inne og jeg vil som utenforstående si at han siktet rett. Hvis man forstår hva jeg mener..

Skjult ID med pseudonym oppgitt sø. 29 okt. 2006 23:02

jeg har prøvd å avvise folk med en reflektert begrunnelse men fikk bare kjeft og trakassering tilbake. derfor er det desverre best å ignorere folk en ikke vil snakke videre med selv om det i utgangspunktet er direkte frekt både å ikke takke for et kompliment og plutselig vende ryggen til noen en prater med en periode.

ang sukker fester...alle gutter jeg har spurt sier at de aldri skal på sukkerparty fordi det er for low.

Skjult ID med pseudonym oppgitt ma. 30 okt. 2006 00:05

de vil bare ha fanmail kanskje

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 3 nov. 2006 12:47 Privat melding

Er det ingen av dere som har tenkt på at et opphør i meldinger kanskje betyr at vedkommende har funnet noen som kan bli til noe mer, men at det er fremdeles usikkert og dermed lite å fortelle om?

Skjult ID med pseudonym Huff! on. 8 nov. 2006 12:10

Nei, selvfølgelig er det ikke for mye forlangt. Det er bare det at her inne treffer man på ALLE mennesker - også de man ikke har det nødvendigste til felles med. Prøv å ikke tillegge mennesker egenskaper de ikke har - at de tenker på hva du føler - da går det så meget bedre. Du søker trolig en som tenker som deg også på dette området, og da er det best å gå forbi de andre i stillhet... :-).

Skjult ID med pseudonym Mhmm on. 8 nov. 2006 15:54

He he..

Jeg har også prøvd å sende hilsen til de jeg liker, ikke så veldig utfyllende da, det gjør jeg ikke får jeg får svar så vet om det er aktuellt i det hele tatt.

Er samme ulykkelige fugl som deg, har sendt til de fire jeg liker best men ikke fått svar ;(. Men, bryr meg egentlig ikke så mye, er de ikke interessert så vel vel..

Skjult ID med pseudonym Mhmm on. 8 nov. 2006 15:54

He he..

Jeg har også prøvd å sende hilsen til de jeg liker, ikke så veldig utfyllende da, det gjør jeg ikke får jeg får svar så vet om det er aktuellt i det hele tatt.

Er samme ulykkelige fugl som deg, har sendt til de fire jeg liker best men ikke fått svar ;(. Men, bryr meg egentlig ikke så mye, er de ikke interessert så vel vel..

Skjult ID med pseudonym lille meg lø. 11 nov. 2006 13:48

synes generelt folk på sukker er veldig private. Får bare en linjes meldinger. Hei! Hvordan har du det? og når jeg svarer litt lenger tilbake får jeg bare. Ok eller Det var vel fint? eller annet intetsigende tilbake. Tror det har noe med at fokuset i profilen et tall og nummer og ikke en personlig framstilling. Skal man bli kjent med noen må man gi litt. Skriv gjerne om hverdagslige ting, men del noe så man kan bli litt kjent. Og er du ikke interessert så synes jeg det er ok å si det.