Alle innlegg Sukkerforum

Hvor utseendefikserte er sukker-folk egentlig?

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 17 des. 2007 11:09 Privat melding

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg sitter mer og mer med følelsen av at jeg rett og slett er for stygg til å kunne ha håp om noensinne å finne en kjæreste - i alle fall om man skal bedømme etter responsen her på Sukker. (Og nei - dette er ikke et innlegg skrevet for å fiske etter komplimenter. Jeg tar det opp fordi jeg grubler en del på dette.)

Som tidligere nevnt: Jeg er mest vant til ikke å få respons i det hele tatt når jeg forsøker å ta kontakt. Jeg ser ofte at folk jeg har mailet til har vært innom profilen min og kikket, men det hører med til sjeldenhetene at noen legger igjen spor i form av en mail eller lignende. De få gangene jeg får svar, er det med "takk, men nei takk"- innhold. (Med noen ytterst, ytterst få unntak.)

Nylig hørte jeg om en jente som til å begynne med hadde hatt et litt mer anonymt profilbilde. Hun opplevde det samme som meg. Men da hun skiftet til et portrettbilde som viste at hun faktisk var veldig pen, svarte mange av de SAMME mennene som tidligere hadde avvist kontakt med henne, med positiv interesse! (Ofte var dette folk som i profilen skriver: "Utseendet betyr ikke alt." Nei, særlig!!!)

Jeg grubler videre. Jeg tenker på at man burde tro det var et slags sammenfall mellom hvor pen man selv er, og hvor pen kjæreste man kan ha forhåpeninger om å kapre. Er man selv en "firer" på en skale fra null til ti, bør man antagelig være realist og ikke forsøke seg på en åtter eller en nier. Derfor blir jeg desto mer forundret når menn jeg betrakter som temmelig midt på treet utseendemessig, er like avvisende som de smellvakre. Sitter ALLE og håper på å finne supermodeller? I så fall har jo ikke sånne gjennomsnittsfolk som meg en snøballs sjanse i helvete.

Skjult ID med pseudonym zita ma. 17 des. 2007 13:55

Tror helt sikkert mange her inne er utseendefiksert, deriblandt meg selv, men det betyr jo ikke at jeg bare tar kontakt eller ikke svarer andre som kanskje etter min smak ikke er så flotte. Hvis en person har en utrolig tiltalende profiltekst kan jeg like gjerne bli interessert i å ta kontakt. Og om sannheten skal sies, så har det faktisk skjedd at det var en mann som hadde en skikkelig bra profil som jeg falt pladask for..og han hadde IKKE bilde. Etter en del mail frem og tilbake satte han inn bilde og gjett om jeg var positivt overresket ;-)
Men dessverre ble det aldri til at vi traff hverandre.

Gitaristen, jeg er ikke helt enig i det du sier om at bare for at en kvinne/mann ser utrolig bra ut og er f.eks 35 år og er singel at det nødvendigvis må være noe alvorlig feil. Da burde det jo være noe alvorlig feil med deg da, hahaha ;-) Alle har vi våre grunner til å være her inne, tror du ikke?

Skjult ID med pseudonym gribb ma. 17 des. 2007 14:04

Det er vel noe her i livet som bare er sånn det er, skal man ha svar på alt?
Hvis det er så viktig med svar for deg så spør heller rett ut de du forventer svar fra iht din vurdering av deg selv, vedr pen eller ikke pen kan det ikke svares på uansett da det er øyet som ser, isåfall ville du få feil svar uansett da alle har forskjellig syn på det.

Skjult ID med pseudonym lady35 ma. 17 des. 2007 14:25

Tårnsvalen,
veldig enig. Det er ubegripelig hva enkelte mer vanlige, eller til og med lite pene menn, ser på som innen sin rekkevidde.
Eller det allerede i profilen demonstreres at de skal være seg selv, kompromissløst i en misforstått fortolkning av "elsk meg som jeg er", men de altså skal ha den perfekte damen. Alle forhold innebærer noen kompromisser og tilpasning av tidsbruk og vaner, men det har ikke de forstått også gjelder for dem; de skal være nøyaktig som de er med alle "feil" og særheter det innebærer (hva ellers når profilen skrives som til kompisene og ikke til poteniselle kjæresteemner). Mens damen de skal gå inn i et forhold med skal være perfekt fra starten. Har vært på noen dater med typer som er veldig opptatt av å sjekke ut om jeg røyker, hvor ofte jeg trener, blablabla, som om det er som om jeg har levert en søknad og skal gjennom et nåløye. Og når daten er over er det de som ivrer og vil treffes igjen, mens jeg synes fyren er langt under min egen "score" (han kommer jo i utgangspunktet dårlig ut med å være sånn før man treffes). Men har sluttet å treffe disse, i det hele tatt er jeg sjelden på nett-date.

Et tankerkors er at det gjelder andre veien også, om ikke det går like mye på utseendet. Flere av mine etablerte venninner sier at de ALDRI hadde giddet å treffe typen/mannen sin hvis de hadde møttes på nettet, og det gjelder definititv et par av mine eks-kjærester også. Skrivefeil, interesser de ikke har noe forhold til (korsang, teltliv i minus 10 grader), bilde, unger fra før, høyde hadde gjort at de skygget unna. Ting som spiller i virkeligheten plustelig ikke blir avgjørende eller viktig i det hele tatt. Leksen; ut og bli kjent med folk in real life!! Det er kun der man kan merke om man virkelig har kjemi, og personligheten virkelig kommer gjennom.

Gitaristen, du skal ikke utelukke at bildet av alle gitarene heller ikke bidrar til å rekruttere damer. Ser ut som hun vil kunne bli en nr. 4. Etter gitarene.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 17 des. 2007 14:26 Privat melding

I øyeblikket er det én eneste grunn til at jeg beholder medlemskapet her: nemlig festene. Jeg har fullstendig mistet troen på nett-dating. Jeg VET at jeg har en vidunderlig, vinnende personlighet. ;-) Men via en profil på et datingsted som dette, kommer selvfølgelig ikke det frem. Da ser man bare et middels ålreit utseende og langt hår.

En venn av meg på drøyt 50 år, med 30 kilo pluss i overvekt, går forresten stadig rundt og dingler alene fordi drømmedama er 25, blond og slank. Så synd, tenker jeg ...

Skjult ID med pseudonym lady35 ma. 17 des. 2007 14:40

Vel, det er bare å innse realitetene. veldig få damer vil være sammen med en fyr som spiller gitar hele tiden. Kanskje du må signalisere vilje til kompromiss der og muligheten for å¨bruke tiden på andre ting. Eller innfinne deg med at gitaren er din girlfriend, the one and only.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 17 des. 2007 14:44 Privat melding

Nei, jeg er ikke enig lady35. For sånne som meg, som har musikk som hovedinteresse, er gitar et pluss.

Skjult ID med pseudonym Mockis ma. 17 des. 2007 16:06

Kan ikke tårnsvalen og gitaristen gå på date? ;-)

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 17 des. 2007 16:45 Privat melding

Sånn fra 1-10 ...? Da er vel "sukkerfolket opptatt av utsende" på en 8-9 vil jeg si..... he he he he.... Det vil si :alt for opptatt av det!!!!

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 17 des. 2007 16:52 Privat melding

Spør om ikke gitaristen ville synes jeg var litt i eldste laget for ham, gitt. ;-)

Men ja ... inntrykket mitt er absolutt at utseendet er det som veier tyngst når man vurderer en mulig fremtidig partner. Først dersom det stemmer (og da skal det være et utseende som scorer åtte eller høyere på skalaen) går man videre og vurderer andre egenskaper. Men det tragikomiske er at folk med middels bra utseende også ser ut til å ønske seg åttere og høyere. Hvor realistisk er det at de kommer til å få napp hos slike?

Jeg for min del vil ikke ha en smellvakker fyr om du heiv'en etter meg. Det ville bare få meg til å føle meg uverdig, stygg og livredd for hvor lenge han gadd å holde på med meg før han forsvant med en som var mer i hans egen klasse.

Skjult ID ma. 17 des. 2007 17:13

hei.Jeg leste ditt innlegg med stor interesse,og dette er noe som skjer i alle aldersgrupper.Jeg har opplevd det flere ganger.Er selv normalt utrustet og fått en del svar,men svært useriøst.Ser av profiler menn på min alder setter inn ,og de ønsker for det meste veldreide yngre kvinner med stor sex-appeal og lav iq.Lykke til for deg på det nye året.Det finnes en spesiell der ute for deg også.Tror ikke dette er det rette forum hverken for deg eller meg.Hilsen kvinne 56år.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 17:50 Privat melding

Klart bildet betyr mye her, mer enn utsende i RL. Det er to ting en ser når en titter på profilen, beskrivelsen og bildet. Hvis det ikke er noe å henge seg opp i, klikker en fort videre.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 des. 2007 18:02 Privat melding

Skjult ID: Sikker på det ikke er veldreide yngre kvinner med stor sex-appeal og høy iq de søker?

Bilde er utrolig viktig når det kommer til nettdating, det er en av de enorme grunnleggende feilene MED nettdating i min bok. Gir fordeler til de med veldig bra bilder (merk: ikke nødvendigvis bra utseende).

Jeg har flere ganger sett jenter som ser herlige ut på bilder, men som bare har en kjip energi om seg, dårlig kroppsholdning, usikkert og trist kroppsspråk, og alle disse tingene som utseendet faktisk er bygd opp av forutenom ren genetikk, lyssetting og klesstil. Og motsatt, noen jenter som ser ræv ut på bilder, men som faktisk er generelt veldig attraktive når man får hele inntrykket.

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 17 des. 2007 18:12 Privat melding

Men hva er bra utseende? De smellvakre eller de som har litt sjarm? De siste, synes jeg, men den sjarmen oppdages jo sjeldent på nett. Da må det er en date til!

Jeg opplever stadig vekk å få høre "En pen dame som deg får vel MASSE henvendelser på profilen din?" Blæh. Nei, det gjør jeg ikke. Eller jo, noen, Men da mest fra de som faller utenom mine ønsker mht alder og geografisk tilhørighet.
De JEG kontakter, som jeg mener er innen min rekkevidde, både med tanke på alder, bosted og utseende, er tydeligvis ikke enig med meg.
Hehehe... det skal IKKE være enkelt dette her.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 des. 2007 18:13 Privat melding

De smellvakre som har mye sjarm og en haug med andre kvaliteter, syntes nå jeg. Trenger ikke være "enten eller" :) .

(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 17 des. 2007 18:22 Privat melding

Virkelig, Brødmannen? Den kombinasjonen finnes sjelden hos menn, skal jeg love deg!

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 des. 2007 18:33 Privat melding

Ja, den er sjelden hos damer og, det skal jeg love deg tilbake. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om de var rundt hvert hjørne? Da hadde de ikke vært smellvakre lengre eller hatt mye sjarm. De hadde vært gjennomsnittlige.

"Jeg tenker på at man burde tro det var et slags sammenfall mellom hvor pen man selv er, og hvor pen kjæreste man kan ha forhåpeninger om å kapre."

Det er ikke sant, se på alle de smellvakre damene som faller for menn som ikke nødvendigvis er genetisk vakre i noens øyne. Tiltrekning har mye mer enn genetisk utseende som faktor.

"Er man selv en "firer" på en skale fra null til ti, bør man antagelig være realist og ikke forsøke seg på en åtter eller en nier."

Bare tull. Gå etter det du vil ha. Får du ikke det, finn ut hvorfor og prøv å jobb med deg selv for å komme nærmere det.

"Derfor blir jeg desto mer forundret når menn jeg betrakter som temmelig midt på treet utseendemessig, er like avvisende som de smellvakre. Sitter ALLE og håper på å finne supermodeller? I så fall har jo ikke sånne gjennomsnittsfolk som meg en snøballs sjanse i helvete."

Såklart vi gjør. Hvem vil IKKE ha noen de syntes er ufattelig pene?

Men i jente som i utgangspunktet er en 7er, blir lett en 9er med bra kroppsspråk, holdning, øyekontakt, stemmebruk, stil osv osv osv. Ei jente som i utgangspunktet er en 9er blir lett en 6er dersom hun mangler disse tingene.

Merk at dette betyr ikke at utseendet veier opp for en dårlig personlighet, det ville bare vært idiotisk. Er hun veldig pen men ei drittkjærring, eller usikker og fortapt, eller ikke eier humor, eller er frigid, kjedelig eller vanlig, skrus nesten hele tiltrekningen av.

Kanskje et av problemene dine er at du ser på deg selv som "gjennomsnittsfolk" og måler din egen verdi eksternt i stedet for internt.

Men bottom line er å ikke falle for middelmådighet fordi man ikke tror man kan bedre.

Skjult ID med pseudonym lady35 ma. 17 des. 2007 18:47

Tårnsvalen, nå blir jeg helt svimmel. Nå har jeg sagt at gitar i seg selv er et minus?
Gitar kan sikkert være et pluss, selvsagt kan det det. Men det er vel forskjell på å spille gitar og å spille gitar HELE TIDEN. Og ikke gjøre noe annet. Forhåpentligvis kan man - feks Gitaristen - finne noen som er like hektet som en selv, men man må innfinne seg med at utvalget, og sjansene, er mindre. Mitt poeng er altså at en profil som viser veldig ensporet/fordypet interesse eliminerer mange potensielle dater.

Skjult ID med pseudonym lady35 ma. 17 des. 2007 18:56

Brødmannen, liker dine idealistiske tanker. Men jeg tror nok det er en positiv samvariasjon i partnerens utseende; pen søker pen.
Det er jo bevist at man også søker etter noen man oppfatter er på samme nivå som en selv, og det er derfor vi er her. Ellers ville det jo vært veldig få par og utrolig mange som aldri ville funent seg noen. Men det er ikke abre utseende som inngår i den vurderingen.

Ang pene damer og stygge menn: Det er kanskje flere pene damer som faller for menn som ikke er pene enn omvendt, men da har mannen gjerne en annen form for status, ved at han er rik, har makt el.l. At han er en alfahann på en eller annen arena.
Det vsier seg forøvrig å være det er en endring på gang - at nå som flere kvinner tjener mer penger selv og ikke er bare avhengig av mannen, setter de større krav til utseende. Det er jo ikke uten grunn de legger seg under kniven de også. Men så har man i alle fall tatt knekken på den myten. At det er det indre som teller.
(***Ironi*** for de som ikke skjønte det).

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 des. 2007 19:09 Privat melding

Egentlig ikke sant at jenter legger seg etter PENERE menn på grunn av noe vås med penger, men bare menn med høyere verdi. Som igjen er attraktivt, og derfor blir sett på som penere... Morsom sirkel. Det har ingenting med tiltrekning å gjøre, tiltrekning er kodet inn i deg på det mest grunnleggende instinktive nivået, og vi utvikler oss ikke så raskt at "vel siden 1950 har menneskets hjerne tilpasset seg daglig".

Stygg søker såklart også pen... Ingen tenker "wow hun var fantastisk deilig!" når de ser ei jente med pukkelrygg, unibrow, med A cup på venstresida og H cup på høyresida, slumprygga med trebein og et øye 5cm lavere enn det andre, selv om de ikke er stort bedre selv.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 19:11 Privat melding

Et pent ytre fanger min oppmerksomhet.. et pent indre beholder den.. Ja takk til en god dæsj av begge verdener :D

Skjult ID med pseudonym MannX ma. 17 des. 2007 19:20

Darwinistisk så er vi programmert til å gå etter det beste. I dag er vi er nødt til å iaktta oss selv og se vårt eget potensiale ut i fra hvem vi må kjempe mot (de andre mennene hvor noen stikker av med den vi siklet etter). Før kunne mannen klubbe ned ei dame og dra hun etter håret og inn i hula si (er det en myte?) (vel noen har ikke vært med på noen evolusjon og gjør dette fremdeles).

Siden innleggeren spør om hva som er galt, så tror jeg ikke det er utseendet (i mine øyne er du jo en drømmedame med et pent ytre, flott hår og sammenfallende interesser). Det er vel heller hvor du er bosatt (dvs. for langt unna der majoriteten av sukker-mennene har sitt jakt-område (da falt 90% bort), og så sier du selv at du kanskje er litt makelig anlagt (da falt 50% av disse igjen bort), så av 100 som har sett på profilen din så er det bare 5 potensielle, og kanskje fire venter på at du skal ta kontakt og så er det bare en igjen og han røykte (farsken og) (så da så....)

Skjult ID med pseudonym lady35 ma. 17 des. 2007 19:24

Ang pene menn - alt annet likt, så vil de ha en pen fremfor stygg mann..
BM, "tiltreukket av" betyr ikke at man nødvendigvis søker. Det er ikke bare kodet tiltrekning folk agerer etter.
Stygg (mindre pen høres bedre ut) registerer at pen er pen, men agerer ikke nødvendigvis på det fordi han/hun har erfart gjennom alle tilbakemeldinger man får, at man ikke er like attraktiv. Det er sosiale og kulrtuelle faktorer også.
Mange ikke har selvtillit til å sjekke opp hun pene, nettopp fordi de antar at sannsynligheten er høy for å bli snubbed.
Jenten du beskriver hadde ikke sjekket ut kjekkasen i baren eller på nettet. Så - for å bruke sjargongen; stygg tiltrekkes også av pen, men søker i større grad stygg enn det pen gjør.

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 19:28 Privat melding

Den flotteste fyren jeg noen sinne har møtt var ikke billed skjønn eller modell vakker. Men for meg var han det
flotteste kjekkeste menneske jeg noen sinne har vært sammen med. Vakre øyne - flott smil - super personlighet - galant og ikke minst han hadde en sexy selvtillit som gutt/mann!!!!!

Så total pakken teller er min konklusjon men her på nettet er det øyet som ser - og ja man titter gjerne ekstra på et pent eller morsomt bilde av en jente eller gutt...

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 17 des. 2007 19:29 Privat melding

Allright, det er jeg helt enig i. Og det er forståelig at folk tar til takke med ting de egentlig ikke virkelig vil ha, ellers hadde ikke verden gått rundt.

Jeg sier bare at man bør være ærlig og si at "ja jeg tar til takke med dette fordi jeg aksepterer dette som min plass i livet" hvis man gjør det.

Stygg kan godt få tak i Pen hvis de bare vil det nok, men mange faller tilbake på den puten av middelmådighet og lar seg selv defineres av sosialiseringen de har gått gjennom i livet sitt, og hvordan selvbilde det har gitt dem. Noe som muligens også er en slags test i livet, for å skille klien fra hveten... *grubler*

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 17 des. 2007 19:30

Heldigvis er det billedpenhet i øynene til den andre som er det viktige. Eller det er det jeg trøster meg med :-)

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 19:45 Privat melding

Kit001 du er jo flott du da!!! ;o)

Pent smil har du også - glimt i øyet -bra humor..-.-. hihiihhihi


KlemM

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 17 des. 2007 20:08

Takker cino. Det var litt spøk, men også litt alvor.

Det jeg synes er pent, er ikke nødvendigvis pent for alle andre. Og, en må jo selvsagt like det en ser. Det er jo meningen en skal se ansiktet hver morgen resten av livet. Ja, jeg vet at det kanskje er urealistiske drømmer, men... :-)

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 20:11 Privat melding

KIT eg tog an...... men måtte bare si hva jeg synes om deg likevel... hihihih så det så...

OG MELLOM OSS LIKER MAN IKKE NOEN HER KAN MAN SETTE DE SOM "IKKE INTRESSANT...." and move on.. hihihihihi

ikke sant???

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 17 des. 2007 20:21

*hehe*

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 20:23 Privat melding

Ler du??? An va jo seriøse den ellår???

(mann 51 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 20:27 Privat melding

tenkte på en du satte som"ikke interessant" nettopp. ses 28?

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 20:29 Privat melding

Ja det kan hende det du... hihihihih

................... her stod det masse egentlig men best og si:

INGEN KOMMENTAR....... ;o)))))))))))))))))))

(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 18 des. 2007 00:54 Privat melding

Brødmannen, for å være ærlig blir jeg litt skremt av en del av holdningene dine. Men så er jeg også seksten år eldre enn deg. Kanskje slikt endrer seg med alderen?

Jeg tror du er på jordet når du forfekter at noen "tar til takke" med middelmådighet, og jeg vil i alle fall ha meg frabedt fra enhver potensiell interessent å bli beilet til på DE kriteriene. Jeg har elsket et par menn i min tid, som neppe kan beskrives som spesielt underskjønne. Ei heller var de mektige eller rike. Jeg falt for intellektet, talentet, hjertet og hjernen, og kommer sikkert til å gjøre det igjen når jeg møter en fyr som apellerer til de sidene JEG legger vekt på. Selvfølgelig vil man ha en man kan se opp til, men det finnes gudskjelov flere kriterier enn skjønnhet å gå etter. Hvor kjedelig må det ikke være å ha basert partnervalget sitt hovedsaklig på utseendet, når alderen innhenter alle og skjønnheten falmer? Dernest: Når man først elsker et annet menneske, så blir han jo den vakreste i verden, selv med kulemage eller hestefjes. Man finner alltid noe vakkert. Jeg gjør i alle fall det. Og jeg er glad for at jeg har litt ... hva skal vi si? ... "utvidet estetikk". Jeg tror man ser atskillig mye MER pent, når penhet er mer enn en smal definisjon fra motebransjen og dens like.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 02:16 Privat melding

æ har samme følelsen som dæ mang gang.
d ser ut som mange ser etter utseende og d e ganske synd for dæm med flott personlighet.

personlig så ser æ på en blandig av personlighet og utseende.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 08:00 Privat melding

Ja jeg er helt enig Tårnsvalen, jeg liker det lille stikket med alderen., det var søtt. Hva slags holdninger er det som er så skremmende?

(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 18 des. 2007 10:24 Privat melding

BM: Holdningen du lar komme til syne når du uten blygsel innrømmer at utseende er av avgjørende betydning, og at du betrakter det som helt naturlig at alle i utgangspunktet håper på å få en "penest mulig partner".

Jeg har stor respekt for at du ikke pakker inn synspunktene dine, altså. Dette er det du mener, hvis jeg har forstått deg rett, og det står du for.

Men jeg er altså sterkt uenig. Dessuten: Hvis alle andre egenskaper var noenlunde like, og jeg kunne velge mellom en middels pen mann og en som var utrolig kjekk, ville jeg trolig valgt førstnevnte. JEG føler meg nemlig penere og flottere og ikke minst mye sikrere sammen med en mann som er mer på mitt eget nivå, framfor en kloning av Brat Pitt som bare ville fått meg til å føle meg latterlig. Nå kan du sikkert hevde at det sier noe om manglende selvtillit. Jeg kaller det realisme og bakkekontakt.

Dernest har jeg erfart at folk med et litt mer alminnelig utseende ofte har funnet måter å ta igjen på, som humoristisk sans, empati, vidd og en masse annet. Folk som har vært pene hele livet kan i større grad flyte på det, og slipper å utvikle disse egenskapene i samme grad. Selvfølgelig finnes det unntak. Jeg sier ikke at pene mennesker aldri kan være morsomme. Jeg mener bare at de litt mer grå ofte kan være -enda- mer morsomme og sjarmerende.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 11:53 Privat melding

Jeg tror vi alle prøver å få en penest MULIG partner. Det betyr at ikke at vi velger den aller peneste vi kan finne, men den peneste som vi anser å være innenfor rekkevidde.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 17:04 Privat melding

Ja, jeg mener at utseendet er av avgjørende betydning opp til et visst punkt. Hvis det er to jenter, Jente A som er Pen og Jente B som er Veldig Pen og de ellers er akkurat samme personen, så å si, så mener jeg selv at det er en nobrainer. For min del. Men Jente A kan lett knuse Jente B hvis Jente A passer meg LITT bedre.

Men uansett hvor flott personlighet ei jente har, hjelper det ikke hvis jeg ikke syntes vedkommende er attraktiv, det sier seg vel selv.

Jeg regner med hele "rekkevidde" greiene er det som er litt merkelig for meg her.

Skjult ID med pseudonym jente 31 ti. 18 des. 2007 17:41

veldig pent bilde av deg, lilleulv.....
Også han lengre oppe i linken her hadde et bra bilde... he he he he .....smukk ,asså..

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 19:30 Privat melding

@jente 31

Takk!
Helt enig... :-)

@Brødmannen -du må må ha et herlig, fantastisk pågangsmot hvis det med rekkevidde er uforstålig. Egentlig deilig å høre! Men du skjønner ; Noen ganger vet man bare at man at kan like gjerne kan forsøke å spikre syltetøy å taket, som å få draget på en bestemt smellvakker person. Ringer ingen bjeller? Heldiggris! Eller kanskje du bare er freidig nok? (Tror nok menn lettere kan vinne på sånne kvaliteter, mens jenter i større grad må være "pene". ) Kanskje du rett og slett ikke har oppdaget sammenhengen fordi du ikke gidder å analysere avslagene? Uansett -liker din ukompliserte likefremhet. Stå på!

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 19:47 Privat melding

det er ofte slik at pene mennesker finner hverandre og mindre pene mennesker finner hverandre.

Hørt om uttrykket?

du er utenfor min liga?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 19:58 Privat melding

Jada, Karita. Hørt mye om det.

Det har veldig lite med rent genetisk utseende å gjøre og heller med hvordan inntrykk man gir folk å gjøre. Hvordan man presenterer seg selv for verdenen, hvordan man er, hvem man er osv. En rekke ting plasserer folk i disse "ligaene". Rent genetisk utseende er en veldig liten del av det, og de andre kan man justere og forandre på.

Og det er ofte slik at menn med masse penger og bra utseende har bedre selvtillit fordi samfunnet sier at rike kjekke folk har bra liv og får kvalitetsdamer, og de ser at "hey jeg er kjekk og har masse penger, da fortjener jeg tydeligvis et bra liv og kvalitetsdamer!", som igjen gir dem det selvbildet som trengs for å faktisk skaffe det... Blant annet.

Skjult ID med pseudonym jente 31 ti. 18 des. 2007 20:01

ha ha ha ha... *sukker tungt*

Lilleulv... hvordan spikrer du syltetøy i det hele tatt ????ikke bare i taket.... hihhihihihihi

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 20:11 Privat melding

Det er veldig sant, Brødmannen. Vi kan sikkert forandre på mye for å signalisere noe helt annet. Og selvtillitt er en viktig bit. Tenker på hvordan enkelte komikere og folk som lever av parodiere (Bye, Rønning osv) forandrer personlighet fra Bertine Z. til Arne Næss på et blunk. Vi MÅ ikke se helt like ut dag ut og dag inn, men de fleste av oss gjør det.... Hmmm... På tide å bli ny?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 20:18 Privat melding

Eh, du kan såklart "forandre personlighet" på den måten at alle ser gjennom det. Eller så kan du ta den lange vanskelige varianten som faktisk forandrer den du er i stedet for den du virker som, men som ikke har en haug med negative konsekvenser.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 22:17 Privat melding

Jeg må si at sliter litt med brødmannens premiss om at skjønnhet ligger på en fast skala med bare én akse, f.eks. en skala fra 1 til 10. Det er forskjellig hva man liker, og personlig er jeg ikke så begeistra for damer som er sånn klassisk dukkepene. Stiller de i tillegg med veldig styla og sminka profilbilder, er terskelen veldig lav for bare å klikke videre. Betyr det at jeg "nøyer meg med noe dårligere"? Såklart ikke! Jeg har bare andre preferanser.

Og ja, utseende er en del av preferansen, men hvis det ikke er noe i teksten som fenger, så hjelper det ikke hvor "pen" damen enn måtte være.


(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 22:31 Privat melding

"Styla og sminka" profilbilder er jo en personlighetsindikator, og jada det er også en del av utseendet... Hva jeg mente er ikke å snakke om variasjon i preferanser, jeg mente mer å gå for noen som i følge EGNE preferanser (en selv er tross alt den eneste målestokken som er relevant) ikke er i toppsjiktet men heller i et komfortabelt mellomsjikte.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 22:45 Privat melding

hehe. Jeg mente ikke at jeg skulle stille som Bertine (enda mindre Arne) på neste bilde... Men når du snakker om å gå den vanskelige veien og forandre den man er, så vil jeg svare at det med attraktivitet er ikke konstant.

Jeg vet at jeg er mer attraktiv når jeg er i godt humør, har selvtillitt, pågangsmot og et småfrekt glimt i øyet. Men dette er ikke ting som bare er der til enhver tid. Dette er ting som varierer med hvordan ting i livet fungerer, hvordan jeg har det der og da og hvordan andre responderer...
(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 23:01 Privat melding

Det er da ikke noe svar, det går fint rett under det jeg sier.

Forandrer man seg til det mer positive føler man seg bedre om disse småtingene også, som hvordan andre responderer, hvordan ting i livet fungerer og hvordan du har det der og da. Synet på disse tingene er resultater av hvem du er som person.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 23:36 Privat melding

Det var ment som et svar, BM, Det høres ut som man enten ER attraktiv eller ikke. Det høres ut som man enten HAR selvtillitt eller ikke osv. Og at man alltids kan justere litt med å være mer positiv osv. Er det "småting" som plager deg, er jeg enig med deg. Men noen ganger farer livet så ufint fram at det ikke gir mening å si til folk at du må bli mer positiv.

Noen ganger er det så enkelt som KK vil ha det til: Si nei til overtid, tren en time ekstra, ta et bad, kjøp nye sko, drikk grønn te og - les KK.... :- ) Noen ganger er det nok. Men slettes Ikke alltid.

Selvtillitt er vel ikke noe man bare kan bestemme seg for å ha? Går ikke det i bølger for de fleste? Eller er både attraktivitet og selvtillitt konstant for deg, BM?

(kvinne 50 år fra Vestfold) ti. 18 des. 2007 23:45 Privat melding

BM, jeg lurer på en sak: Hva er "kvalitetsdamer"?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 23:49 Privat melding

Det går i bølger, men det er mer snakk om hvor dype og høye de er. Noens selvtillit svinger ikke like mye som andres, og noens "høye selvtillit" er andres "lave selvtillit".

Jeg har dager nå hvor jeg føler meg som en slask, dårlig selvtillit osv. Men de dagene er jeg fremdeles langt over de gode dagene jeg hadde før når jeg var en veldig annerledes person.

Livet farer som det vil, det handler om egne reaksjoner på ting og hvordan man håndterer dem.

*kikker seg opp fra diskusjonen og merker at vi muligens har rodd oss litt ut fra hovedtemaet her*

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 18 des. 2007 23:51 Privat melding

Tårnsvalen: De man personlig ser på som de typer damer man vil ha i livet sitt på det romantiske planet. De som er utrolig fine i dine øyne, som innehar alle de kvalitetene du ser etter.

(kvinne 53 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 11:52 Privat melding

tårnsvale
Jeg føler at jeg er i samme båt som deg. Vet ikke hvor mange jeg har gitt hjerter til eller sendt mail til uten respons enn at de har vært inne å kikket på min profil.

(kvinne 50 år fra Vestfold) on. 19 des. 2007 12:57 Privat melding

@ pegevege:

Ja, da er jeg egentlig beroliget, for da kan det I HVERT FALL ikke være på grunn av utseende. :-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 13:15 Privat melding

Tja, jeg synes egentlig det er bedre at de ikke liker trynet mitt, enn at personligheten er "feil". Men, nå er kansje jeg litt sær :)

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 19 des. 2007 13:24 Privat melding

Synes du er inne på noe kity..men man MÅ like trynet på en eller annen måte da......men ditt er vel lett å like...det er personligheten din jeg sliter med...*he he he ......du vet jeg kødder*
Gleder meg til den 28.des jeg! *saksøk meg*

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 13:59 Privat melding

Sport, spons en øl, så er du tilgitt *ler*

(mann 40 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 14:09 Privat melding

Jeg har bursdag 28., sponses det da også pepsi? ;)

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 14:34 Privat melding

ikke umulig, chandler :-)

*skjelden har jeg kommet unna bursdagsfeiring SÅ billig ...ler for meg selv*

Skjult ID med pseudonym sportylady on. 19 des. 2007 14:38

Ja gutta....blir pepsi..(ikke max..mener jeg å huske) på Chandy...og en god juleøl på Kity...sånn...... det var bedre.
*er litt taktisk her....slenger med leppa....hi hi.....kjøper dem med litt dråper..som plaster på såret...kjempe ide...**smiler bredt og kjempe fornøyd**

(mann 40 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 14:45 Privat melding

jeg er billig i drift, enkelt og greit, men legg merke til at jeg er edrufanden, får med meg masse, om ikke det meste faktisk, og det brukes for alt det det er verdt;) og ja, sporty; det skal være SUKKER!!! ;D

(mann 42 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 15:05 Privat melding

Hehe artig å lese om dere.. :) stå på Brødmannen ;p

Skjult ID med pseudonym utseendet ti. 8 jan. 2008 18:29

hei, bare en liten kommentar...hva med å tenke på og fokusere på at du faktisk treffer den som er rett for deg? Utseende kan være en overfladisk ting, hvem liker ikke vakre mennesker, alle gjør det, å se på, å kanskje ha en date med, men å være sammen med handler om mye mer enn det. Jeg tror graden av overfladiskhet er et ganske godt kriterium for å finne ut hvem man passer sammen med. Hvor mye har du jobbet med deg selv, eller hvor fornøyd er du med deg selv? Jeg er vel i kategorien pen og får masse meldinger fra folk som " du har vel ikke noe problem med å finne deg en mann, du som er så vakker". Jeg vokste opp i en familie der alle så ut som modeller og fikk høre at jeg ikke var så pen som de andre i oppveksten. Var skikkelig nerd med store briller og tannregulering. Jeg vokste meg vel pen som voksen hvis vi kan si det sånn. Så jeg har vært begge steder. Hva var best? Som brille student tiltrakk jeg meg kanskje bedre menn enn som voksen vakker. Det vil jeg påstå. Blir veldig lett undervurdert som blondine med store pupper og mange menn tenker sex og bare det og blir veldig rare. jeg gjorde et ekspriment og farget håret svart. Da hadde jeg virkelig draget på guttene. Så lite som skal til. Det er rart. jeg tror det viktigste for deg som kvinne hvis du vil ha draget på en mann, her eller andre steder er at du gjør best ut av det du har. Dvs. steller pent med deg selv og kroppen din, vær i naturen og frisk luft, spis sunn mat, napp øyenbrynene, ta på deg sminke, kle deg feminint, uansett om du er litt rund, gå i skjørt, gjør deg vakker, vær stolt av deg selv, elsk kroppen din og slutt å sammenligne deg med andre. Det vil alltid være noen som er penere, bare fordi at de er yngre, at de smiler mer. Det verste vi jenter gjør mot hverandre er å konkurrere og å sammnligne oss. jeg synes vi jenter er mye verre enn guttene. hvis de liker oss, så liker de oss uansett. Er nå min erfaring. Så du som startet linken her, som ser veldig bra ut synes jeg da, stå på og vit at den du skal ha kommer til deg. klem utseendet:)