Alle innlegg Sukkerforum

Doctor Who

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 10 april 2010 22:44

Flere fans her? Hva syns dere om den nye doktoren?

Jeg simpelthen elsket Tennant i rollen som The doctor. Bedre enn Eccleston, men jeg likte han også. Men Tennant har noe sjarm som de andre mangler. Jeg syns han nye er ok, men definitivt ikke sikleverdig som Tennant. Dog har han potensiale til å bli enestående. Fiskefingre med vaniljesaus, liksom. :p

37 sekunder til episoden er nede. :hyper:

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 11:36 Privat melding

Har nok bare sett en første serien av de nye doktorene, med Christopher Eccleston. Likte den. Nå er de snart igang med en ny doktor, den 11., så da er det bare to igjen før han har brukt opp alle livene sine. Laster ikke ned ting uten å betale for det, siden jeg anser det som tyveri. Så venter heller på at NRK skal sende de neste sesongene. Men det er jo nok av andre ting som antagelig er mye bedre (True Blood, Big Bang Theory, Apokalypse-verden i krig...).

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 11:38

Jeg er gladelig tyv når det ikke er bedre alternativer. ;-) Har prøvd meg på Voddler, men jeg får den ikke til å funke.

Men Matt Smith er ikke en god dåktår, altså. Dog er karakteren Amy Pond, som han nå reiser med, ganske ligendes.

Men True Blood bedre? Riktignok slukte jeg bøkene, men tv-serien er elendig.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 11:45 Privat melding

Det er alternativer vet du... DVD... :-) skjønt man kan jo ikke kjøpe alt man vil se heller. Men det er heller min egen samvittighet som ser nei til nedlasting. Jeg bryr meg ikke hva andre gjør innen det temaet, også siden jeg for øyeblikket leier hos en som er særdeles aktiv nedlaster.
Gleder meg til HBO's filmatisering av A Song of Fire and Ice kommer... håper bare at NRK eller en annen tvkanal jeg har sender den.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 12:00 Privat melding

Jeg liker serier som har lange story-arcs, som Babylon 5, BattleStar Galactica, og dels Buffy og Angel. Derfor synes jeg at True Blood er bedre, med karakterutvikling og sesongmessige story-arcs. I noen serier er det selvsagt også antydninger om kommende sesonger, ved at man dropper spor, noe som sjelden eller aldri skjer i Dr. Who. Det som var bra med Eccleston var at han hadde en litt fandenivoldsk holdning, med kule kommentarer, ikke historiene i seg selv. Jeg fant de sjelden engasjerende. En annen britisk serie, er Being Human, som nå har startet på sin andre sesong i Storbritannia. Og siden den første sesongen gikk her, regner jeg med at den neste sesongen også kommer etterhvert. Anbefales.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 14:18

Jeg liker også BSG og Caprica syns jeg følger opp veldig fint med forhistorien til BSG. Babylon 5 er det kjempelenge siden jeg har sett, men Buffy og Angel er definitivt på + listen.

Når du nevner britisk, så må man få med seg Misfits, som er en artig serie. Being human har jeg bare sett to episoder av, så jeg kan ikke uttale meg.

Men altså, True Blood. Jeg vet mange digger den. Jeg har en forkjærlighet for vampyrhistorier, men jeg syns True Blood ble så annerledes fra hvordan jeg opplevde bøkene at den rett og slett ikke har fenget. Det er mulig jeg hadde sett annerledes på ting om jeg ikke hadde lest bøkene først.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 14:44

Personlig sørger jeg mer over tapet av Billie Piper som Rose, men...

For øvrig, har noen sett David Tennant i TV-serien Blackpool? Det er noe av det mest fascinerende jeg har sett på norsk TV.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 15:10

Rose var fin. Tror gutter flest sørger over henne. *S*

Blackpool har jeg ikke sett. Jeg får sjekke imdb.