Alle innlegg Sukkerforum

Hva syns dere gutta om jenter med tatoveringer ?

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 11 april 2010 17:50

Jeg lurer på hva dere gutta syns om at jenter har tatoveringer.. små, store, hva som helst.. er det skikkelig turn-off eller er det noen som liker det?
Jeg personlig, er veeldig glad i gutta med tatoveringer.. fint og se på, og liker å vite at personen tåler et lite støkk.. hehe :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 17:52

Ja, nå venter jeg spent.

Skjult ID med pseudonym Angelface sø. 11 april 2010 17:53

Dette vil jeg også høre, gitt..

Skjult ID med pseudonym mr B sø. 11 april 2010 17:56

Jo...det er vel greit. Spørs vel litt hvor hen og hva. Ikke for stor.

Skjult ID med pseudonym Superduper sø. 11 april 2010 17:56

Små tatoveringer er veldig sexy, store tatoveringer er stort sett litt for "butch".

Men det spørs jo selvsagt litt på typen, er den stor og feminin er det dritsexy.

Så alt i alt et stort pluss ;)

Har forøvrig selv tatoveringer, så det kan jo spille inn i forhold til hvordan jeg ser på dette.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 11 april 2010 18:01

Har vel noe med hvordan interessen er for en selv ja. Har ingen og synes ikke det er spesielt om det på damer heller. Små tattoo's som ikke er dominerende er helt ok men store som dekker store flater av kroppen kan jeg styre meg for. Liker ren og pen hud jeg :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 18:03

Har ingen tatoveringer selv, men synes både tatoveringer og piercinger - i begrensede mengder, vel å merke - kan være ganske sexy.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 18:05

Piercinger hvor, må jeg spørre?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 11 april 2010 18:16

Tatoveringer og piercinger er OK innen visse grenser for meg. Hvilket vil si... tja - jeg er 'rånete' nok til å like korsrygg-tatovering, på skulder er OK, og en piercing her og der er også OK (de vanlige stedene, men heller der det ikke vanligvis synes enn en stor 'oksering' i nesa eller på øyebrynet).

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 11 april 2010 18:25

Digg ;-) hehe

Skjult ID med pseudonym snubadude sø. 11 april 2010 18:36

Hvis det passer til dama er ikke det no drawback å ha noen bra tattiser, piercinger på de rette stedene er heller ikke dumt ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 18:41

@Dragefrukt
Synes egentlig piercinger kan være stilig de fleste steder, jeg, men det bør være med måte. En annerledes opplevelse å kysse noen med piercing i tunga, dog...

(mann 49 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 18:44 Privat melding

Jeg er en eks tatoveringshater. Dette varte helt til jeg sto og ventet på en venninne i en klesbutikk, hvor mine øyne fordrev tiden med å betrakte en særdeles vakker jente i kjole som så ut som en typisk gammeldags "skikkelig pike".

Plutselig skimtet jeg toppen av det som måtte være en heldekkende ryggtatovering, og det kom over meg en sterk trang til å gå bort til henne for å forsøke å se resten. Om nødvendig, rive av kjolen med tennene. Noe jeg selvfølgelig ikke gjorde.

Men siden det øyeblikket har jeg kikket lengselsfullt på f.eks den ene svært tatoverte bartenderjenta på Ryes som smiler søtt og hyggelig, selv om jeg selvfølgelig aldri ville hadde hatt sjans på henne. Tatoveringer kan være svært vakkert. Helst mange eller store, helst rygger og eller armer og ikke på fronten.

Piercinger er jeg uinteressert i, men om noen har en slik fiskekrok i leppa, er det et enormt turn off. Heller ingen tatoveringer en bittesmå grønne tulletattiser. :)

Skjult ID med pseudonym Kosegutt sø. 11 april 2010 18:53

Elsker naken hud som Gud har skapt den jeg da. Har til dags dato ikke sett en tatovering som har gjort en dame penere.

Skjult ID med pseudonym bonzo sø. 11 april 2010 20:07

Turn-off i utgangspuktet, kan være turn-on i veldig skjeldne tilfeller. Enig i at små Donald tatoveringer er helt ut. Piercinger? Når selv Marit Bjørgen har tatt ut sin, så bør det gå opp for folk (ihvertfall i tettbebygde strøk) at dette er passé....

Skjult ID sø. 11 april 2010 20:09

Haha.. Marit Bjørgen?? Var ikke det i øyenbrynet??? Syns det er litt annerledes og f.eks ha en i navelen, enn f.eks øyenbrynet og over overleppa..

Skjult ID med pseudonym bonzo sø. 11 april 2010 20:19

Jeg bodde noen sesonger i Hemsedal (91/92 og 92/93). På den tiden var Faith no more det kuleste bandet for oss som var litt hardcore, og alle jentene synes vokalisten var verdens kjekkeste. Han hadde piercing. I Pulp Fiction er piercinger et tema i en av scenene, men dette begynner å bli gamle greier altså. Spiller ingen rolle hvor på kroppen man har den. Det er ut uansett. Ingen går med BALL genser lenger, selv ikke under skorta...

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 20:25

@bonzo
Faith no More er jo tilbake nå, da... :-)

For øvrig er ikke piercing noe man fant opp på 90-tallet, det er noe som har vært gjort i alle kulturer i uminnelige tider.

Skjult ID med pseudonym bonzo sø. 11 april 2010 20:33

@zoid77

Men du er enig i at pierciengens høytid var tidlig på 90-tallet, uansett hva som skjer med Faith no more eller i andre kulturer?
Nå vet jeg ikke helt, men du skriver "det er noe som har vært gjort i alle kulturer i uminnelige tider" - akkurat her tror jeg du overdriver (eller tar litt feil).

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 20:37

Piercinger har vært brukt i ualminnelige tider, jo. Besmykning av kroppen på mange måter har det. Jeg tror du må oppdatere deg litt på historie også, Bonzo.

Skjult ID med pseudonym bonzo sø. 11 april 2010 20:42

@ dragefrukt

Kan ikke erindre at det er noe annet du synes jeg bør oppdatere meg på? Når du skriver også, antyder du at det er mer enn historie, og da lurer jeg litt på hva du mener med det?
Det hadde forresten ikke noe med ualminnelige tider, men at det også sto i ALLE kulturer....og det er i beste fall en smule overdrevet.
Du må nok lese nøyere. Ikke bare skumme gjennom og hamre løs på tastaturet i affekt....

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 20:52

@bonzo
OK, kanskje ikke i alle kulturer, i hvert fall ikke såvidt vi kjenner til, men det er i hvert fall noe menneskene begynte å gjøre for tusener av år siden, enten man ser på aborginere, indianere, afrikanske stammer eller Stings gode venner i Burma. Og også i vesten har man da piercet ørene ganske så lenge?

Men mener du kanskje at det var sexy da det var på mote men ikke er det nå lenger? Eller mente du at det ikke var sexy da og ikke sexy nå heller?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 20:54

Joda, kroppsutsmykning av større eller mindre grad har tatt sted i alle kulturer opp gjennom historien. Det er bare at det i den moderne tid har gått over til å hete mote.

Dessuten, jeg er altfor gammal og har bodd for lenge på internett til å la meg affisere av debatter på nett, så affekten må du lete lengre etter.

Skjult ID med pseudonym bonzo sø. 11 april 2010 21:01

@zoid 77
Det var ikke sexy da, nå er det i beste fall harry, i verste fall diskvlifiserende. Litt avhengig av hvor den/de sitter. Ørene er selvfølgelig ok....

@dragefrukt
Jeg leste et annet sted at du er bergenser. Det var en unødvendig oppdatering! Man trenger ikke mensa medlemskap for å løse den oppgaven. Du skrev da vitterlig også? Dessuten snakket jeg ikke om utsmykning av kroppen generelt; akkurat den saken gjaldt piercinger. Ikke tatoveringer eller annen kroppskunst. Som jeg selvfølgelig vet har vært en del av de aller fleste kulturer - siden tidenes morgen.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 21:02

Fint at du henter deg pent inn igjen, Bonzo, husk at det er lov å innrømme ens svakheter.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 21:05

Vel, jeg syntes det var sexy på damer da og synes det i dag. Kanskje ikke som dette, men...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/29/Elaine_Davidson_Front.jpg

Skjult ID med pseudonym bonzo sø. 11 april 2010 21:08

Ja, og vi som ikke er født mellom 7 fjell, gjør som regel akkurat det, de gangene det er påkrevet.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 21:08

Nå, nå, bonzo, nå må du huske å forholde deg til sak fremfor å drive med personangrep her.

Skjult ID med pseudonym bonzo sø. 11 april 2010 21:15

Det var vel du som startet, men samma det. Du har fortsatt ikke svart på hva annet enn historie jeg burde oppdatere meg på, men vi kan la det ligge også. Du vinner, jeg taper. Logger av, skal lese Wikipedia fra A til Å. Er vel tilbake i morgen - rundt lunsj.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 11 april 2010 21:20

Tatoveringer synes jeg er et ordentig turnoff, synes ikke de som har det er tøff på noen som helst måte tvert imot, kjenner mange med tatoveringer og kan si at en blir ikke tøff over natten ved å la seg tatovere og det er en viss billighetsfaktor over å gå inn til villt fremede tatovører for å la seg tatovere på de merkeligste steder, de som er tøff er de som avstår fra gruppepress og sier nei til tattiser akkurat som ved rusmisbrukere, mener altså at de som lar seg tattovere må ha et temmelig lavt selvbilde.

Gidder ikke svare på kommentarer og jeg påtvinger ikke min vilje på andre, alle har rett til å velge selv og ikke la andre velge for seg..

Skjult ID med pseudonym Naturlig sø. 11 april 2010 21:23

Tatoveringer er for tapere, folk med mindreverdighetskomplekser. Det er min mening, og den underbygger seg selv. De samme folka som kjører flere ganger forbi kirkegården under en begravelse med discoanlegget på fullt. Skriker på oppmerksomhet, uansett om den er negativ eller positiv.

Skjult ID med pseudonym Maggs sø. 11 april 2010 21:24

Det kommer helt ann på.. Liker ikke store tatoveringer eller de med farge. En liten elegant tattoo som er strategisk plassert kan være fint og sexy:)

Skjult ID med pseudonym tickles sø. 11 april 2010 21:27

Digger damer med "tram stamp"!!! not....

(tribal over korsryggen)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 21:28

@Naturlig
Mulig det er noe i blekket som gjør det? Går til hodet på deg og hvisker: "...ha discoanlegget på fullt...ha discoanlegget på fullt..."

For øvrig synes jeg at folk som omtaler andre som tapere er de største taperne.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 11 april 2010 21:35

Ja, vi med noen tattooes har jaggu lavt selvbilde, klarer ikke å avstå fra gruppepress, vi er tapere, vil ha oppmerksomhet og kjører flere ganger forbi kirkegården under en begravelse med discoanlegget på fullt.. Kan godt hende jeg glemte noen ting da..hehe..

Tusen takk naturlig og nysgjerrig, for at dere ga meg en forklaring på hvorfor jeg har de tattisene jeg har.. Det er bra dere ikke er som meg xD

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 21:36 Privat melding

Altså jeg har tatoveroveringer og kan ikke påstå jeg kjører forbi kirkegårder under begravelse med discoanlegg for fullt, ei heller at jeg har mindreverdighetskomplekser :) Og for alle oss jenter som har dem: Vi har dem vel fordi vi syns det er pent, og det burde jo være nok for oss ;)

Skjult ID med pseudonym Naturlig sø. 11 april 2010 21:37

Aldri godt når noen treffer en nerve

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 sø. 11 april 2010 21:40

Jeg tror ikke at dere traff en nerve .. Ihvertfall ikke hos meg =)=)
Må jo ta folk seriøst for at de skal klare å irritere meg ;-)

Skjult ID med pseudonym Valentino sø. 11 april 2010 21:58

Stort sett synes jeg det er bare trist. En tattis som er kul på en 20-åring i et rocka antrekk, ødelegger brudekjolen når hun er 30 og den lange sorte når hun er 40. Og etter det sier tattisen bare "trailer trash".

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 22:04

Når jeg ser hvor få som digger tattiser og piercinger vet jeg i hvert fall hvilke profiler jeg skal gå etter om det blir aktuelt...

Skjult ID med pseudonym gamlemor sø. 11 april 2010 22:10

Du synes det er pent nå, @petita, men vil du synes det om 10 år, om 20 år? Er du klar over hvor mange som i voksen alder prøver å fjerne faenskapet?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 11 april 2010 22:11

Ja, jeg syns det er like pent nå som jeg gjorde da jeg for snart 15 år siden fikk min første. Man endrer ikke mening om kunst. For det er slik en del som lar seg tatovere ser det, som kroppskunst. Mens andre henger bildene sine på veggen, så har jeg ting som betyr noe for meg på kroppen min.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 22:14

@gamlemor
Det dreier seg kanskje litt om hva man tatoverer?

Zoid
Fortsatt utatovert

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 22:14 Privat melding

Jeg tror nok jeg syns det ja. Det er helt sikkert mange som prøver det, men da har de gjerne i utgangspunktet ikke dem fordi de liker dem, men fordi de prøver å uttrykke noe som ikke samsvarer med dem som mennesker. Uansett er det mye som ikke er pent, og mye som er vakkert. Å angre på noe så lite (med mindre du har dekket hele ansiktet med banneord eller hva det måtte være) vil være å kaste bort tid en kan bruke på andre tanker :)

Skjult ID med pseudonym Gamlemor sø. 11 april 2010 22:21

@petita
Hvis du er redd for å kaste bort tid du kunne brukt på tanker, bør du definitivt ikke sette deg inn i ei tatoverings-sjappe

Skjult ID med pseudonym Angelface sø. 11 april 2010 22:28

-min(snart mine) tatoveringer symboliserer ting jeg er trygg på at jeg vil bære minne om på kroppen resten av livet. De har ikke noe med gruppepress å gjøre (hovedvekten av min vennekrets er utatoverte), men, for min del, å bære viktige opplevelser, og symboler for mine kjære barn, med meg videre i livet på en måte jeg liker. ^^

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 22:32 Privat melding

man kan tenke mens man får dem. Hvor står det at jeg er redd for å kaste dem bort? Mener kun at anger er en følelse som man lærer av, men som i det store og hele er for det meste unødvendig å bruke for mye tid på.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 11 april 2010 22:35 Privat melding

Noen er fine med det, andre er det ikke.
Og ja, tror nok endel folk angrer seg 15-20 år etterpå ;-)

Skjult ID med pseudonym snubadude sø. 11 april 2010 22:35

mystiske kinesiske tegn er jo kjempe populært :-) helt til det kommer en kineser bort til deg og spør : "hvolfol stål det gonole på skuldelen din" ha ha ha ha

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 11 april 2010 22:38

Får kanskje legge til at jeg ikke synes at kinesiske tegn er det mest spennende. Det blir litt som disse T-skjortene her: http://www.skuls.no/

Skjult ID med pseudonym snubadude sø. 11 april 2010 22:41

kuult sånn t-shirt må jeg få meg, "fårikål" skal det stå, like greit at det ikke blir tattis dah!! he he he

Skjult ID med pseudonym sloppy ti. 13 april 2010 20:02

Er ikke pent hvis man ser ut som en totempæl, men noen få beskjedne på en skulder eller legg er greit.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 13 april 2010 20:21

Dragefrukt og Zoid77 (og Bonzo)
hvor bredt defineres "en kultur"?
Det var vel ikke spesielt mye piercinger i våre besteforeldres og foreldres ungdom i vesten?
Ei heller på Ibsenstid? Eller i mellom-Europa i renessansen?
Det har heller ikke vært en fremtredende utsmykning under vikingtiden, smykker som er funnet er av typen brosjer og nåler.
At det har kommet og gått i geografiske regioner kan hende, men det er ikke riktig at det "alltid har eksistert" i alle kulturer uten å definere "en kultur" i overkant bredt.

Nå er jo jeg kvinne og ikke TS målgruppe, men jeg liker ikke tatovringer på verken menn eller kvinner.
Noen showstopper i seg selv er det neppe, men min erfaring er at typene med tatoverigner er litt for tøffe for meg.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 13 april 2010 20:30

Nå skrev jeg kroppsutsmykning. Jeg syns det er såpass bredt at det er mer enn tatoveringer og piercinger som får plass der. I tidlige kulturer var det gjerne utsmykning med maling, med masker, med ringer. Men etter hvert som vi har utviklet oss så ser jo vi at utsmykning direkte på kroppen har tatt en annen form og jeg vil påstå at kanskje moten er det som har fått en naturlig følge av dette.
Alt fra falske skjønnhetsflekker, til parykker, til korsetter som skulle gjøre en smalest mulig. Blant annet korsettbruk fikk jo fatale konsekvenser for mange, med en god del dødsfall. At ting blir videreført i moderne former er jo ganske normalt, men at det generelt ikke har de religiøse og lignende betydningene som de gjerne opprinnelig hadde.

Forøvrig mener jeg at jeg har lest at druidene brukte tatoveringer, men det er bare noe jeg fikk for meg just nu og som jeg må sjekke opp i.

Så jo, jeg vil påstå at kroppsutsmykning har foregått i alle kulturer. Men det er jo ikke logikk i at all utsmykning har foregått på samme vis alle steder.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 13 april 2010 20:40

Jeg vil si at det er et skille mellom det man endrer permanent og det man ta på og av seg, dvs tatovering er ikke det samme som sminke, piercinger ikke det samme som masker. Dette på bakgrunn av trådstarters spørsmål - hun spør ikke om menn synes det er ok eller ikke med sminke.

At kroppsutsmykning har selvsagt større utbredelse enn kun piercing er jo logisk, men til og med der har det vært i lange perioder - eller epoker - hvor det ikke har vært vanlig i det største laget av folket. Langs hele norskekysten og i innlandet har det vært høyst begrenset med både kroppsmaling og korsetter og piercinger og masker gjennom historien.
Så man kan jo si at (som så mye annet både før og nå) er tatoveringer en relativt nylig importert kultur som sannsynligvis kom med Norges fremvekst som sjøfartsnasjon.(? - kanskje noen kan historien?)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 13 april 2010 20:42

Joda, jeg vet hva spørsmålet ble. Men så utviklet det seg litt.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 13 april 2010 20:43

Litt historikk her - http://no.wikipedia.org/wiki/Tatovering

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 13 april 2010 20:50

Til og med på Ötzi ble det funnet tatoveringer og han ble vel funnet i Alpene om jeg husker korrekt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 13 april 2010 21:00

Tror jeg må moderere meg litt, jeg forstår nemlig at det i de abrahamittiske religionene (jødedom, kristendom og islam) er tabu mot kroppskunst. Men mye tyder på at det også var utbredt i de områdene der disse er utbredt før disse religionene bredte seg. Og ser man i ikke-abrahamittiske kulturkretser, så ser man at så godt som alle praktiserer kroppskunst - blant buddhister er det endog en overgangsrite for jenter.

Men det er jo egentlig irrelevant for TS' spørsmål. Jeg synes i hvert fall det kan være sexy i begrensede mengder uavhengig av abrahamittiske tradisjoner.

Skjult ID med pseudonym kropro fr. 16 april 2010 20:12

Må vel være greit å si i denne anledning at plasseringen er viktig siden tattovering varer livet ut. Er mange steder på kroppen som forfaller raskere enn andre og derfor lurt å tenke på. Så er det motiv og farger osv... Generelt så er sterke farger mindre pent på enkelte hudfarger, men opp til hver smak. Synes gråtoner og svart er finest, men motivet skal være tidløst. Ellers så er størrelse avhengig av type jente og personlighet.
Smak og behag dette som alt annet.

(kvinne 29 år fra Oslo) lø. 17 april 2010 08:22 Privat melding

Ja er visstnok mange som ikke er så glad i tatoveringer og piercinger. Jeg må bare si at jeg elsker tatoveringer.. syns det kan pynte opp en kroppsdel, og jeg syns det er spennende.
Forstår at det ikke er for alle, men syns ihvertfall man skal kunne ha sine uten å bli dømt for det :)

Piercinger er litt annerledes.. man kan jo bare ta de ut om man skulle bli lei.. er ikke såå fan av piercinger, men det kan jo være fint visse steder også :)

(kvinne 26 år fra Telemark) sø. 18 april 2010 19:39 Privat melding

tattis'en min har jeg for den er et minne og har en historie bak seg.
hadde aldri tatt en tattis bare for å ha dem,
tenkte meg om i over 2 år før jeg tok min.

skal man først ha en tattis skal den ha betydning og en historie å fortelle.
jeg mener at tattovering er en type "kunstform" som vi kan akseptere eller ei.
sjekk ut kunst med puls; http://www.kunstmedpuls.no/

Skjult ID med pseudonym kropro sø. 18 april 2010 21:26

Ja, nå er det jo heldigvis mange forskjellige meninger om tattoo's og piercinger. Ville vært dumt om alle likte den samme tatoveringen og eller samme piercing.
Men jeg merker jeg er litt lei av den Miami Inc greia med at alle tatoveringene skal ha betydning og minne om et eller annet. Tenker man i retning av kunst finnes det utrolig mye der ute om ikke har noen betydning så sammenligner litt med det. Men er jo en smaksak så klart.
Så lenge man tenker over det før man tar en så blir nok de fleste fornøyde.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 18 april 2010 21:34

Vurderer en variant av den derre "good" og "evil" på knokene - "tull" og "tøys"... :-)

(mann 69 år fra Buskerud) sø. 18 april 2010 22:25 Privat melding

nei takk

(mann 29 år fra Oslo) ma. 19 april 2010 02:18 Privat melding

Ja og nei. Alt med måte.

Det er mange kule tattoveringer ute og går. Dog er det mange "uheldige" òg. Noen ganger kan det virke som om vedkommende enten har kastet terning eller har blitt svidd av et vaffeljern. Og det ser iallefall ikke bra ut 20 år senere.....

Skjult ID med pseudonym Ottar ma. 19 april 2010 02:39

Alt kler den smukke. Stygge folk blir ikke penere av tattiser. Pene folk er pene uansett...

Skjult ID med pseudonym Påsan ma. 19 april 2010 14:40

Jeg er ikke overvettig begeistret for tatoveringer, men i det store og hele så betyr det ingenting.

Skulle jeg tatt en tatovering, så hadde blitt en nanotatovering:
http://dsc.discovery.com/news/2009/02/12/diabetes-tattoo.html

TS: hvordan kan du vite om de som har tatovering tåler en støkk? Eller de som ikke har det, ikke tåler en støkk?

(mann 49 år fra Oslo) ma. 19 april 2010 22:15 Privat melding

Har forresten begynt å ønske meg en del tattiser selv også, men det blir vel sikkert bare teit på en vanlig sofasitterkropp som ikke løfter skrot på et treningsstudio. :)

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 19 april 2010 23:30

må si at å gå etter tattiser er vel ja... noe av det mest overfladiske jeg har hørt ahahaha

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 19 april 2010 23:30

Tror du må oppdatere deg bittelitt, mar. ;-)

(mann 29 år fra Oslo) ti. 20 april 2010 01:21 Privat melding

I slike tilfeller kan sykepleieren velge å nekte å sette bedøvelse, mens andre sykepleiere vil sette sprøyten uten å rynke på nesa. Sikkert en god blanding av lite etterutdanning/kursing, misoppfatning/vranglære og synsing. Såvidt jeg vet er det ikke bevist at blekken ikke kan finnes farlig, dog er det ingen tegn til at det skulle være skadelig av forskning.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 20 april 2010 02:55 Privat melding

Tatovering kan som mange andre her være både vakker og forferdelig :) Uten tvil så har det betydning på hvem som (og hvordan de) bærer de, og som pepita så fint sa, hvilken betydning og tankeprosess som er lagt bak.
De jeg har, og kommer til å få, vil jo automatisk få meg til å holde meg i forholdsvis bra form over lengre tid, da jeg har enda en grunn til å løfte "skrot" for å holde det estetiske på plass.

Og valentino og gamlemor; jeg har sett utallige bruder med synlig tatovering, de var fortsatt like vakre!

Skjult ID med pseudonym tego to. 22 april 2010 20:54

Tatoveringer på jenter er ikke bra.
Piercing er enda verre.

For min del trenger ikke jenter ha hull i ørene en gang. Men det er greit, altså.