Alle innlegg Sukkerforum

Status etter 1 måneds bruk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tigerdyr ma. 17 des. 2007 16:10

~40 kontaktet, 3 svar (utenom forumrelaterte meldinger), derav en som ikke likte trynet mit (greit nok..) og en som viste seg å ha noe motstridende interesser (også helt greit) og en der kommunikasjonen går veldig tregt.. så antakeligvis er der ingen interesse å hente der heller.

Det er det suverent dårligste "utbytte" av de tre lignende sider jeg har prøvd ut, og jeg lurer på hva som er problemet. Jeg hadde opprindelig fått et "seriøst" inntrykk av sukker som tjeneste, men kanskje nettopp det, sammen med det faktum at mange jenter klager over de er blitt lurt her på forumet gjør at de som _faktisk_ er seriøse ikke får noen sjangs, for gir man et inntrykk av å være seriøs er det sikkert et forsøk på 'å lure seg til sex' som noen nylig skrev her på forumet. Da er det jammen ikke nemt gitt...

Forumet har vært det mest positive ved denne siden. Veldig greit å få høre om andres opplevelser, selvom de mest er av den negative slagsen. Dels ser man at man ikke er alene, og dels er det på en syk måte oppmuntrende å høre at andre har det verre enn deg selv, bare innrøm det :-)

Bottom line er at jeg i det siste ikke engang har hatt lyst å se etter nye folk å sende meldinger til - virker bare som bortkast av tid. Den opplevelsen jeg sitter igjen med gjør også jeg ikke orker å gå på noen sukkerfest heller - et konsept jeg ellers syntes hørtes spennende ut i starten, men det er jo selvsamme folk som ikke har giddet svare på meldingerne og hvorfor skulle jeg gidde å betale for å møte de? Ser ikke poenget jeg...

Var ute med en kompis igår og han og kona er begge på utkikk etter en passende make for meg og har et par stykker i pipelinen allerede. Akkurat nå er jeg bare lei, men må samle motivasjon i Julen til å komme tilbake for fuldt i januar. Det er i det minste en trøst å vite at noen tenker på en og faktisk bryr seg. Girlsfriends come and go, but friends are forever - eller noe sånn. Og med det ønskes dere en God Jul herfra.

Skjult ID med pseudonym jente75 ma. 17 des. 2007 16:19


Så kjedelig da! Men fortvil ikke!
Her har markedsføringen av deg selv feilet, hva kan du gjøre med det?
henvender du deg til feil segment? *smiler*

Kanskje du kan jobbe litt med profilen din?
Smiler du på bildet ditt?

Som regel er det små endringer som skal til :-)

Jeg har et helt annet bilde av sukker enn deg, så ikke gi opp :-)
LYKKE TIL!Skjult ID med pseudonym mrkrølle ma. 17 des. 2007 17:03

Min status:
- Vært på sukker i 1.5. Men i lengre perioder er jeg inaktiv.
- 4500 besøkende på profilen

- Meldinger, mitt initiativ:
- skriver jeg seriøse meldinger hvor jeg tar tak i noe i jentas profil, får jeg svar i 40-50% av tilfellene.
- skriver jeg en generisk melding som sendes til flere, svarer 10%
- har hatt langvarig skriftlig (minst 3-4 meldinger, frem og tilbake) kontakt med ca 50 jenter.
- Meldinger, jentas initiativ:
- I hele perioden har 10-15 skrevet til meg først, som oftest bare meldinger med 1-2 setninger.

- Hjerter, mitt initiativ:
- totalt har jeg vel delt ut ca 30-40 hjerter.
- Hjerter, jentas initiativ:
- 40 jenter har meg som interessant/svært interessant nå.

- Min lærdom etter sukkerkommunikasjon:
- du ser kanskje trenden her. Som gutt må du jobbe aktiv for å få til noe.
- hvis ikke jenta er flink til å stille spørsmål tilbake, dropp henne. Det er nesten umulig å skape en god dialog da.
- har funnet ut at det i seg selv ikke gir noen respons å dele ut hjerter.
- chatten har ofte tekniske problemer, så dropp den inntil du vet 100% at jenta prøver å svare deg.
- hvis du har bilder selv, krev å få se bilder av henne, så fort som mulig.
- du må se an jenta, etter hvordan type hun er. Overfladisk, men slik funker det. Ikke send meldinger til superbrukere du vet blir nedrent av meldinger. Send meldinger til de som viser noe av personligheten sin i teksten, og ikke bare skriver at de elsker gutter som kan "kommandere rommet" og håper å treffe en mystisk mann som "kan ta dem med storm".

Skjult ID med pseudonym mrkrølle ma. 17 des. 2007 17:21

- Møter, real life:
- har møtt 12 jenter.
- alle har vært forskjellige, og da mener jeg ikke i klisjé betydningen av ordet. De har faktisk vært det.
- har møtt over halvparten på date nr 2.

Min lærdom etter møter i real life.
- har hatt noen skikkelig krevende dater med de konservative og skeptiske jentene. Rett og slett mismatch i personlighet og
forventninger. Ingens feil, det er bare slik det er.
- har hatt kule dater med de jentene som er "easy going" og impulsive. Dette er de jentene som gjør alt det verdt alt strevet. De
jentene som rett og slett er glimrende selskap for meg.
- online dating er hardt hvis du er en sart sjel. Vært forberedt på avslag og kritikk, både indirekte og direkte, av din personlighet og
utseende. Det er mye følelser involvert med online dating og empatien blomstrer ikke alltid.
- uten guts kan du like gjerne droppe det. Forenklet kan man si jentenes jobb er å filtrerer og guttas jobb er å jakte. Ren biologi.,
Det ene er forsåvidt ikke noe enklere enn det andre. Det er bare forskjellig type skuffelser du må være forberedt på.
- vær ærlig ovenfor jenta.Vil du ha sex, ikke lov noe annet, eller få henne til å tro noe annet. Den største utfordringen du kan møte, er de uærlige og som lar deg sitte på pinebenken. Heldigvis har jeg møtt få av disse.
- så sant du ikke er et naturtalent, vil du lære etterhvert som du går på dater. Dette er grunn nok i seg selv til å kaste seg ut i det, gang på gang, og du lærer faktisk ofte mer av feil, enn å gjøre noe riktig. Jeg har tråkket i salaten flere ganger, men begynner å bli flinkere og tryggere på meg selv.
- vær forberedt på at mange dater flere samtidig
- er du aktiv over lengre tid, og stikker nesa frem kan det opparbeides seg et visst rykte. Flere ganger har jeg møtt jenter på byen som har sett meg på sukker. Dette er vel både heldig og uheldig.
- ta pauser, ellers utvikler du en viss kynisme for hele settingen her.

(mann 42 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 17:44 Privat melding

Et par opplagte ting:

- Dersom noen sender deg melding utelukkende for å si at de ikke liker trynet ditt må du bare le godt for deg selv. Denne personen har sannsynlige ganske så store problemer i sitt eget liv. Hva heter det... "the best revenge is successful living", eller noe slikt. Så du får ta det med som en del av motivasjonen.
- Eksotiske vakre skjønnheter på 22 holder vi oss unna. Er noe for godt til å være sant, er det ofte det.

Dette er mine subjektive meninger om online dating. Håper det hjelper deg, tigerdyr. Selv om jeg fremdeles er single, har jeg mange flere positive opplevelser enn negative. Håper du kan finne en motivasjon i det.

Du skal også vite at jeg akkurat nå er på "bar bakke. Denne gangen etter faktisk å ha møtt ei bra jente. Så det jeg skriver er ikke bare feelgood greier, men refleksjoner som også jeg selv må bruke for å motivere meg til enda en runde :)

Skjult ID med pseudonym lady35 ma. 17 des. 2007 22:07

Tigerdyr,
vi har jo hatt våre diskusjoner.
Men jeg må bare få si før du tar juleferie at jeg kan ikke beripe hvorfor du ikke har fått flere henvendelser, eller positive svar.
Du er en bra mann og det kommer fint frem i profilen din. Selv om vi har våre divergerende synspunkter på disusjonsforumet synes jeg det skinner gjennom at du er en intelligent fyr som behandler jenter med respekt, god på kommunikasjon, og at du er snill/godhjertet uten å være veik. Mitt inntrykk er at du er et kjærestemne godt over snittet for menn generelt og da burde du fått mye mer repons.

Men selv om du hadde fått datet alle 40, tror jeg sjansen for klaff er liten i en nettdate-setting. Det blir så konstruert.
Merker på meg selv at jeg er mye mer positivt innstilt til fyrer som snakker til meg når jeg er ute (såfremt de har noe positivt å si).
Har blitt kjent med folk på ulike måter, det trenger heller ikke være på byen, men jobb, kurs (gjerne over flre dager, da blir man kjent på en annen måte), sport, trening. Har en venninne som møtte sin samboer på skitur, de kom i snakk på en av hyttene i Nordmarka - de var begge alene på tur og hadde tatt en liten rastepause. Så får du ha slike ting i bakhånd, men først og fremst - lykke til med venneprosjektene!

Skjult ID med pseudonym artig ma. 17 des. 2007 22:53

Tja....ligger jo i hele konseptet til "sukker" og masse skal gå i "fastfood" opplegg......innviterer jo til useriøsitet og fake opplegg......forventer du intet så blir du heller ikke skuffet....stå på og se på kanalen som en underholdningsgreier der du kan kjede i hjel noen timer...ha....ha

(mann 44 år fra Oslo) ma. 17 des. 2007 23:10 Privat melding

Får håpe det ordner seg. Har vært her mye lengre og det har egentlig ikke vært alt for vellykket. Men nå er ikke jeg den som er så sinnsvakt interessert i å skrive meldinger fram og tilbake til man blir blå i trynet. Foretrekker å bare be damer ut på en kaffedate e.l. for så bli bedre kjent. Man får jo bedre inntrykk og hvis det ikke fungerer så går man derfra med en erfaring rikere. Kan jo være årsaken til at jeg har hatt litt dårlig hell :) Men enig med artig av å ikke forvente for mye.

Skjult ID med pseudonym artig ma. 17 des. 2007 23:17

....akkurat det med å ....."" ikke forvente noe så blir man heller ikke skuffet"".......så på en kompis det ble jo rene jojo opplegget for han rent følelsemessig og da tenkte jeg at ....jeg forventer ikke noe å da vil jeg ikke bli så skuffa.....har funka fint for meg.....blir lissom ikke så mye stress og skuffelser ut av det da....så kommer det som kommer...:) lykke til ....

Skjult ID med pseudonym Rotax ma. 17 des. 2007 23:18

Hei.
Jeg er ganske ny her inne og dette er mitt frste innlegg. Det jeg begynner å lure litt på nå er om det skjer noe rart med dette forumet når man betaler medlemskapet sitt. Hehe. Jeg var her inne å leste litt noen dager før jeg betalte, og fikk et ganske godt inntrykk. Det virket som det var mange hyggelige mennesker her med mange fine innlegg og det virket på meg som det var noe mer seriøst enn mange andre steder. Derfor betalte jeg for medlemskapet med hensikt i å kansje finne en fremtidig livsledsger. Men nå leser jeg jo faktisk mest innlegg som dette. Altså innlegg som fortelle hvor liten muligheten er for oss gutter med gode og seriøse hensikter til faktisk å treffe ei jente her i samme ærend.
Vel, jeg går nok alikevell inn her med et åpent sinn, og forventer ikke at dette skal føre til at jeg treffer den rette, men håpet er jo der da. Og skal man vinne, så må man vel levere tippelappen først. Håper jeg. :-).

(mann 51 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 08:16 Privat melding

Velkommen Rotax!

Forumet her varierer mye. I noen perioder er det veldig bra, andre perioder er det ikke fult så bra. Jeg er enig i at det var bedre for noen uker siden, men det ser ut til å være på vei opp igjen.

Skjult ID med pseudonym Happy ti. 18 des. 2007 19:58

Vel for og oppgi min status. (som motvekt)
Var inne i Ca. 10 sekunder før jeg oppdaget et smil jeg falt totalt for. Leste godt igjennom profilen og skrev en mail. Fikk svar og etter noe fram og tilbake så har vi hengt sammen i 2 mnd nå og har det suverent sammen. Flaks?? Sansynligvis.
Men ikke gi opp selv om det ikke lykkes i første omgang.

Skjult ID med pseudonym jente 31 ti. 18 des. 2007 20:11

fy..f... for en flaks du har hatt ,happy...Det er urettferdig!!!! he he he ;oP
vel har vel trasket her inne i 7 md nå.... har ca 5000 treff på min profil...har ikke helt sommerfugler i magen.... ennå.....he he ;o)
Men hvem vet hva jeg vil føle i fremtiden... håper..... (:o* smask )