Alle innlegg Sukkerforum

sjekketriks

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Østfold) ma. 12 april 2010 13:29 Privat melding

http://www.dagbladet.no/2010/04/09/magasinet/sex/samliv/psykologi/11209435/

Jeg ser at jeg kanskje har blitt sjekket opp uten å vite det selv... Må lese den boka så jeg tar signalene ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 12 april 2010 13:57

PUA goes mainstream!

Alt det som står i den artikkelen er bra, men du finner akkurat de samme rådene i f.eks. Neil Strauss eller David D'Angelo sine bøker og dvd'er. Hele PUA greia har jo blitt litt omhyllet av mystikk og rykter, og har sikkert tiltrukket seg mer enn sin andel av idioter, rundbrennere og wanna-be playere, men det der er faktisk hva hele greia handler om: pick-up (PU), altså sjekking. Historien om hvordan samboeren sjekket han opp er jo faktisk også som tatt rett ut av "the Game", så hun hadde kanskje lest noen sjekketips hun også. Henrik Fexeus er til og med innom NLP på slutten, som en metode å øke din egen selvtillitt, utstråling og sexappeal når du mest trenger det. NLP er jo opprinnelig fra psykologien, og brukes i dag innom alt fra salg til terapi - og av noen også til sjekking.

Har ikke lest boka ennå, men tror jeg skal gjøre det. Og siden denne boka ser ut til å rette seg mot "de store massene" så virker det nesten som om PU er i ferd med å bli mainstream?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 12 april 2010 16:49

Har lest boka hans - kunsten å lese tanker samt the game, og de er egentlig merkverdig like ja. Spørsmålet er hvor moralsk det er å manipulere andre mennesker, og hvor stor del av hele den PUA greia som er å fange interessen vs å manipulere.