Alle innlegg Sukkerforum

Låg svar% her? 12 meldingar nå, ingen svar. sukk....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym L. ti. 13 april 2010 22:59

Hei,

Ny rekord, hadde ikkje tru på det. Men den blei slått, 12 brev ingen svar.

Eg les profilen til kvinnene, tar opp ting som viser at eg har lest profilen hennes.Skriv brev til kvinner som bur i same område som meg. Eg ser heilt grei ut, er høg (190) og er litt muskeløs. Tynn, brukar medium i klær.

Er 35 år gamal, sendt brev til kvinner i alderen frå 29 til 37. Har bestemt meg at det er slutt med å bruka sukker etter alle disse avslaga. I framtida mulig match. Men først ein pause. Blir bare irritert av alle disse avslaga.

Men er det et problem med låg svarprosent på sukker?

L.

Skjult ID med pseudonym MrBassman ti. 13 april 2010 23:04

Eh, Nå har jeg ikke telt hvor mange jeg har sendt til, men har fått svar fra alle untatt 1 (som satt hjerte på meg først, menmen), Kan ikke si at jeg har samme problemet.

Men vis profilen din, så har vi så mange selvutnevnte eksperter her på siden at det skal nok bli orden, hehe.

Du må ikke tenke over det, bare gi faen :)

Skjult ID ti. 13 april 2010 23:20

har vært massevis av tråder på dette tidligere og det ser ut som at en svarprosent på mellom 5 og 10 er det mest vanlig for menn.
Desverre......

Skjult ID med pseudonym Potet on. 14 april 2010 08:32

Dessverre ser det ut som de fleste her inne er mer opptatt av å få oppnerksomhet enn å gi, som egentlig undergraver hele tjenesten...

(mann 46 år fra Østfold) on. 14 april 2010 08:52 Privat melding

Bruk sukker for hva det er bra til tidsfordriv når du ikke har noe bedre å gjøre.
Send melding til de du ønsker men ikke forvent svar holder med hei eller noe annet teit.
De som liker deg svarer uansett.

(mann 59 år fra Buskerud) on. 14 april 2010 09:12 Privat melding

Med fare for å ødelegge for meg selv for evig og alltid her inne så skal jeg fortelle dere noe. Men jeg vil at dere skal huske at alle jeg sende denne til ville jeg ha fulgt opp med kontakt hvis så hadde skjedd, så den var seriøst ment også!
Etter lite og snakker da lite tilbakemeldinger på mine meldinger så skrev jeg en ironisk, humoristisk melding og den første som fikk den sente smiletegn tilbake og fortalte hvorhyggelig det var å få en slik melding, men desverre så passet vi ikke sammen fordi vi var like høye og hun gikk i høyhæla sko innimellom. HMMMMMMMmm tekte jeg jeg prøver den samme meldingen en gang til mulig jeg treffer noen som er 5 cm lavere så forsvant argumentet med høyhæla sko:-)). Så balla det bare på seg, meldingen blei sendt over en ukes perioden til ca 100 damer alle med humor og kjemi som noe av det viktiskte.

Detter er meldingen som blei sendt

Hei.
Da har jeg finni ut at du er den utvalgte fordi du fortjener bare det beste. Så derfor har jeg etter nøye omtanke og overveielser funnet ut at jeg skal tilby meg til deg. Her har du en komplett pakke med bare det beste naturen kan tilby og kvalitetsnivået er utrolig høyt.
Dette er er for å få lang levetid og unngå fusking og uvirksome dager innimellom.
Husk at dette ikke er vanelig hylle vare, dette er ikke tilbud som er vaneligvis tilgjengelig men som er tilgjengelig nå i et kort tidsrom så her gjelder det å slå till. Som sagt syns jeg du fortjener denne muligheten og derfor er du den den første som får muligheten i denne runden til å berike livet ditt.
MHV.

Jeg har aldri fått så mange tilbakemeldinger ca. 20% svarte!! 99 % av disse passet jeg ikke sammen med og hun ene som jeg skrev litt med falt av da her stemte kjemien helt sikkert ikke.

Så hva er konklusjonen, jo humor funker ikke til annet å få litt mer svar, jeg har gransket profiler for å "skrive" riktige førstebrev, det funker enda dårligere.

Det som funker ihverfall for meg og som er utrolig hyggelig er de få treffene som vi har gjort i Oslo spontant på en pub flere av dem, gjør det sa,mme rundt om i landet det funker!! Her er som petern sier tidsfordriv og ikke la deg bli skuffa da overlever du ikke TS.
Lykke til til andre her inne.

Ps. jeg er seriøs på leit etter kjærste;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 14 april 2010 09:19

Og der sier Cabben det jeg også tror; live vil alltid være et bedre medium til å gjøre en god presentasjon av seg selv.;-)

(mann 46 år fra Østfold) on. 14 april 2010 09:26 Privat melding

@Cabben utrolig kull melding er nok ikke så tøff som deg men skader vel ikke veldig å overdrive.

Skjult ID med pseudonym Rapido on. 14 april 2010 09:43

Jeg er mann, har vært her en stund og får forholdsvis mange meldinger. Hovedpoenget og tilbakemeldingene tilsier at et bra bilde som profilbilde er essensielt. Deretter må profilteksten være litt utenom det vanlige, gjerne med snev av humor, damer liker morsomme menn. For det tredje hjelper det også å ha noen gode bilder i albumet. Særpreg og en helhetlig og gjennomført profil, det er i alle fall en start. Deretter må man kunne følge opp dette i kommunikasjon med de man skriver med. Å være laidback til konseptet og ikke være spesielt pågående og masende kan lønne seg.

Dette er fasiten for meg, så må alle andre finne sin egen fasit. At jeg fortsatt er singel kan kanskje tale mot habiliteten i det jeg nå skriver, men det er faktisk ikke et must for meg å finne noen for en hver pris. Det er kanskje også verdt å merke seg - en holdning der dette skal være løsningen på singelhetsutfordringen blir fort til at man skyter seg selv i leggen, desperasjon merkes og unngås.

Skjult ID med pseudonym tira on. 14 april 2010 10:17

Hadde jeg fått den meldingen som cabben skriver og han hadde vært i min aldersgruppe så hadde jeg svart :)

Men jeg vil si at dere som til stadighet legger ut hvor dårlig respons dere får her, dere skaper en negativitet rundt dere som gjør at jeg ville ha takket nei hvis en av dere hadde sendt melding til meg.

Jeg får ikke mange meldinger, men jeg er heller ikke så flink til å sende førstegangsmeldinger selv :)

Skjult ID med pseudonym anonymcab on. 14 april 2010 11:53

@tira, Nå vet jeg ikke om du setter meg i katerogien "sutrkopp" over dårlig respons?? Men hvis du ser på en annen måte og gir oss som "klager" litt mer kreditt, så kan du jo si at vi er aktive initaivrike mennesker som jobber for å få det vi ønksker oss og for at sukker skal bli et bedre sted for alle med blandt annet å bedre reponsen. Da er vi ikke sutrekopper lenger men vi er enersgiske insiativrike gutter som gjør et slag for å bedre hverdagen vår og det er vel posetivt eller?

Skjult ID med pseudonym tira on. 14 april 2010 13:01

@Anonymcab
Tror ikke jeg har satt deg eller noen andre i noen kategori. Alle har dårlige dager hvor man trenger å få ut frustrasjon når ting ikke går som man ønsker. Og så lenge man bruker denne type tråder til å ta i mot konstruktiv kritikk eller råd er det greit, men hvis det bare er for å spre at sukker er et dumt sted å være så skyter man seg selv litt i foten mener jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Emilie on. 14 april 2010 13:07

Sukker er ein god stad - er ein singel og vil møte H*N så er det greit å vera opne for at det kan skje her eller IRL :-)) Eg har bevisst ikkje laga ein gjennomsnittleg profil av den grunn at eg ikkje ønskjer kontakt med alle, ein er nok :-)) Treng ikkje mange brev - har god tid;-)

(mann 49 år fra Oslo) on. 14 april 2010 17:53 Privat melding

Hmmm. Burde kanskje ikke innrømme at jeg har skrevet svært mye til svært mange, da jeg ikke ønsker at noen skal føle seg som bare én i en tilfeldig valgt rekke, noe som ikke er tilfelle. Men ja, jeg har skrevet mye og så godt som aldri fått et eneste ord til svar.

Min konklusjon utifra dette er at i en konkurransesammenheng, er jeg ikke en vinnende hanne. Det er mange menn her for hver dame, og jeg er enten ikke pen nok, brautende nok eller mainstream og sporty nok eller whatever. Det er vel omtrent slik det er for mange utenfor Sukker også, ellers ville de ikke ha vært her.

Jentene vil rett og slett heller ha MrBassman, høyere opp her, enn meg. Det er jo litt trist, men ikke på noen måte unaturlig. Jeg vil jo heller ikke ha "hvem som helst".

I en ideell verden ville selvfølgelig noen ha giddet å skrive et høflig avslag på en hyggelig mail, men Sukker er hva Sukker er, hverken mer eller mindre.

Så bortkastet tid... nja, hvem vet i lengden. Det deprimerende er å få tall på hvor uønsket man er: 300 besøkende, 3 passivt halvinteresserte som blir fort lei. Som Emilie påpeker, én er vel egentlig nok, og så lenge det er liv er det håp, osv. Jeg er skeptisk, men vi får se. :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 14 april 2010 20:36

Eller så driver mannfolka og jakter på kvinner utenfor deres klasse. Det ser man jo stadig vekk. Man må holde seg maks en klasse opp eller ned, eller så blir det jo helt skjevt. ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 14 april 2010 20:39

@Dragefrukt
Hvordan definerer du egentlig klassene?

Skjult ID med pseudonym ei dame on. 14 april 2010 23:22

Enig med dragefrukt! Og for mange menn som søker yngre damer. Dere bør innse at dere selv også har fått noen rynker. Og de fleste som er en del eldre enn meg og sender melding skriver--jeg ser mye yngre ut enn jeg er og er ungdommelig. Og ingen har sett noe særlig yngre ut enn de er. Menn må se seg selv litt i speilet.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 14 april 2010 23:27

@zoid; det kan jo ikke JEG gjøre. Men jeg tenker jo at hver og en bør ha såpass selvinnsikt at de vet hva de ser i speilet og hvordan det bildet er i forhold til den generelle befolkningen.

Skjult ID med pseudonym anonymcab to. 15 april 2010 01:08

@dragefrukt selvinnsikt ?? Hva har det med speilbilde å gjøre, har det med pen eller mindre pen å gjøre??

Jeg er pen ogt ganske så kjekk syns jeg, nå vil sikker noe si at jeg er innbilsk.... ja det er også greit, men jeg vil ikke fordi andre syns det si at jeg ikke er det jeg selv syns. Og jeg kan ikke si til meg selv at hei du må passe på gutt så du ikke forstyrrer de "pene" jentene for hvem er dem da, Så selv innsikt har lite med dette å gjøre. Dårlig selvbilde kan ha noe med dette å gjøre men ikke selvinnsikt.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 15 april 2010 01:12

Det er jo klart at ens egen oppfatning av seg selv bør være iblandet en god porsjon selvinnsikt og ikke bare selvtillit.

Skjult ID med pseudonym anonymcab to. 15 april 2010 20:56

men du at jeg ikke har selvinnsikt? Dragefrukt?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 15 april 2010 21:02

Jeg har vel ikke uttalt meg om deg. Jeg sier min mening om et generelt tema.

Skjult ID med pseudonym Lionking to. 15 april 2010 23:07

@ Dragefrukt...

presisér hva du mener med at "mannfolka jakter på kvinner utenfor deres klasse."??Jeg ser drøssevis av mindre attraktive menn hver dag som er sammen med rimelig attraktive kvinner, så kravene til mange damer kan da ikke være så høye :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 15 april 2010 23:28

Ja, det er en merkelig greie det der. Jeg har fundert litt på dette med klasseforskjeller og kommet frem til at;

1 - menn kan være sammen med kvinner i klasser over seg
2 - menn kan være sammen med kvinner i samme klasse som seg
3 - menn er sjelden sammen med kvinner i klasser under seg
4 - kvinner er oftere sammen med menn i klassen under seg enn i klasser over seg

Så kanskje Lionking har rett. Kanskje damer ikke har så høye krav. Eller kanskje de HAR høye krav, men at kravene går på andre ting enn det man ser utad. Eller kanskje de vakre kvinnene med mindre vakre menn er high maintenance og mannen tilbyr dem hva de trenger for å holde på kvinnen.

Uansett så syns jeg det kan virke som om den generelle regelen er som Lionking sier at det er flere stygge menn som har pene damer enn stygge damer som har pene menn. Dog syns jeg at man generelt bør ha selvinnsikt nok til å kunne jakte på dem i sin egen klasse også, for det er nok slik, tror jeg, at enkelte menn tror de er bedre enn hva de er og vil være single lenge, lenge fordi de ikke innser hvilken klasse de tilhører.

Skjult ID med pseudonym Lionking to. 15 april 2010 23:50

Du er inne på noe her.... Damer har muligens høye krav på områder eller detaljer som er så spesielle og vanskelig å sense for oss mannfolk at vi ikke skjønner bæret av det. Én ting har slått meg ved flere anledninger hvor jeg har studert par som er helt i motsatt ende av attraktivitetsskalaen (med dama som den mest attraktive): Mannen ser ofte totalt uinteressert ut og sitter bare og mumler, mens dama gjerne smiler, drar seg i håret og ser helt henrykt ut. Jeg har ikke annen forklaring på dette enn at mange mannfolk blir oppfattet som attråverdige og attraktive hvis de gir totalt faen..... så det må visst jeg begynne med også...hmmm... det er en sprø verden der ute.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 15 april 2010 23:56

Jeg tror nok ikke at det nødvendigvis trenger å være på så innmari spesielle områder, altså. Men at det gjerne går mer på indre? Jeg vet ikke, men jeg har den oppfatningen fra venner og kjente.

Skjult ID med pseudonym nebbioso fr. 16 april 2010 01:55

drageking/lionfrukt: en annen teori er at damer har dårligere selvtillit enn menn. det vil kunne gi samme resultat mtp på den lista som er presentert ovenfor...

Skjult ID med pseudonym booring fr. 16 april 2010 02:47

Her ser dere hvorfor pene damer av og til skaffer seg stygge menn: http://laddertheory.com/attractiondeconstruct.htm

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 16 april 2010 06:44

Jeg vil heller tro det er dårligere selvbilde, nebbioso. Jfr den klassiske tegningen av en kvinne og en mann som ser seg i speilet.

Skjult ID med pseudonym nebbioso fr. 16 april 2010 15:08

hehe ja det var forsåvidt det jeg mente, tror jeg.