Alle innlegg Sukkerforum

Vær så snill!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 14 april 2010 16:06

-Jeg ber på mine knææær!! :o :,(

Når du har vært så 'grei' å laste opp et profilbilde... ...vær så snill å legge inn noen bilder av deg selv i albumet også?
Tydelige, nyere bilder, vel og merke.

Flott at du har profilbilde, men flere bilder hadde gjort ting så mye greiere. Såpass "overflatisk" er det faktisk når bilder og tekst er alt man har å gå etter. Du må da ha ett eller to andre bilder av deg selv som det går an å vise frem?

Takk. :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 14 april 2010 17:49

Ja... Folk er visst forskjellige. Men jeg er fortsatt enig med meg selv. ;)

Jeg har sett profiler med kun profilbilde som jeg har holdt meg langt unna kan man nesten si, fordi bildet rett og slett viste et utseende som var lite tiltrekkende på meg, men så en god stund senere bytter vedkommende ut bildet, og på det nye bildet ser det ut som en helt annen person omtrent (som kanskje plutselig er 'aktuell'). Eller det kan gå motsatt vei.

Nå skal det sies at enkelte jenter som har si 5 bilder i albumet, ser ut som 5 forskjellige jenter også(!), men jeg vil nå ihvertfall gjerne ha muligheten til å få et bredere inntrykk av utseendet enn kun ett bilde før jeg går på date.
Klart man kan innlede en samtale og så få bilder senere på msn etc., men det kan fort bli kleint dersom man da ikke liker det man ser. Jeg har ørten bilder i profilen, nettopp slik at dersom noen går på date med meg, så vet de ihvertfall hvordan jeg ser ut, både i mine verste og beste øyeblikk. :)
Det er vel en viss fare for at de 'satser på' at jeg ser ut som på de beste bildene, men... De ble ihvertfall advart! :p

Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 14 april 2010 18:34

Ja, helt enig. Det blir lagt ut for få bilder og er dermed umulig å danne seg et bilde av personen, må innrømme at jeg dropper forbi disse profilene fordi jeg tenker at det er en grunn til at de ikke tør legge ut flere bilder. Men er også enig i at for mange gamle bilder legges ut, noe som er direkte misvisende.

(mann 52 år fra Akershus) on. 14 april 2010 19:20 Privat melding

Lastet ned mange jeg, men det var kanskje ikke meg du siktet til ? hehe Forøvrig helt enig. et bildet kan være litt snaut og muligens det eneste vedkommende kom heldig ut, eller kanskje ikke ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 14 april 2010 20:29

Mange bilder, selvsagt. Utseende er ikke statisk. Bad hair day og alt det der. Dessuten er det jo veldig greit med ulike settinger. Egentlig er jeg ikke så opptatt av hvordan andre gjør det, men slik ønsker jeg å gjøre det, for jeg vil iallfall ikke ha på meg at jeg juger på meg noe. Ja, for til og med jeg kunne jo sett litt bra ut med riktig sminke og alt sånt, hehe.

Skjult ID med pseudonym Z on. 14 april 2010 20:31

Er livredd for at noen skal se hvem jeg er og ville aldri turt å legge ut bilder av meg selv. Man må like meg for mitt indre, ja...og kun det.

:-)

Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 14 april 2010 20:37

Men noen ganger er det virkelig ikke samme person på profilbildet og bildene i albumet. Jeg lurer på om noen damer legger inn bilde av en pen venninne som profilbilde, sjokket er til å ta og føle på når vi da går inn å ser på albumet. Kan jo så klart være at enkelte legger inn et bilde som er minst 10 år gammelt, blir like skuffende da å komme inn i albumet. Liker best ærlighet, og da må det være samsvar mellom profilbildet og det vi finner inne i albumet ellers blir det nedtur.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 14 april 2010 20:39

Hehe, ja, jeg er egentlig paranoid så det holder. Men i løpet av min nettkarriere, så har jeg for lengst funnet ut at jeg foretrekker at ingen tar kontakt fremfor at mange tar kontakt, ber om bilde og så hører man aldri fra dem igjen. Det er ikke så ille når det er lite brev, men disse kontakt-bilde-stillhet scenarioene gir brått et bilde av hvor mange det er som tenker "oh fuck, RUN!". Så dermed driter jeg i om folk herfra til Timbuktu ser meg, som så mange andre her inne har vært inne på, det holder at bare EN ser meg. Og seriøst, jeg ser verre damer enn meg ha kjæreste, så det er definitivt håp der ute, hehe.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 14 april 2010 20:57

Tror mange kunne hatt nytte av en videosnutt av seg selv, særlig de av oss som ikke finnes fotogene.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 14 april 2010 20:59

Herlighet, tenk på hvordan det var i gamle dager da. Når man ble kjent med noen så måtte man sende bilde i posten. :p

Skjult ID med pseudonym porto on. 14 april 2010 21:01

Jaaa, egentlig:) Jeg tar budskapet ditt og skal gjøre noe med saken - men ikke i dag :)

Skjult ID med pseudonym Emilie on. 14 april 2010 21:12

@Bruce: Det er absolutt lett å sjå at du er ein flott mann!!!

Skjult ID med pseudonym megvel on. 14 april 2010 22:00

hehe Bruce fisker etter komplimenter;) er du kjekkere irl altså.. hmmm vurderer legge litt sminke på å klemme en sixpack under armen;)

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 15 april 2010 01:50

Jeg synes det er viktigere å skrive en bra profiltekst enn å bare legge ut bilder på albumet - men om man gjør begge deler er det selvsagt enda bedre.
Det kjipeste er når du klikker deg inn på en profil og finner ut at det ikke står noe mer der enn det du visste fra før (dvs matchtallet, profilbildet, sted og alder). Da føler jeg meg litt lurt...og ja, det skjer forholdsvis ofte føler jeg ;)

Jeg har prøvd å både skrive litt artig og legge ut noen ekstra bilder. Nesten ikke noe skjedde på en uke, kanskje et par stk som svarte på mine meldinger. Så bytta jeg profilbilde i går, og plutselig fikk jeg masse post :) Woohoo.