Alle innlegg Sukkerforum

Første møte

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente to. 15 april 2010 21:35

Denne er rettet mot dere gutter :

Når dere skal treffe ei jente for første gang,hva legger dere da merke til ved første øyekast?
Har klærne,sminke,håret etc. noe å si ?

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 15 april 2010 21:43

Førsteinntrykket er viktig!
Men det er ikke det samme som at dama skal være sminket eller kledd opp til fest eller galla, hverdagslig men pent antrukket og litt sminke funker for meg :-). Jeg er mer ute etter hvem hun bak fasaden er, det vises jo etterhvert som samtalen kommer igang. Oversminket/ pyntet eller tant og fjas gjør at jeg blir skeptisk..... Men det er nå meg da!

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 15 april 2010 21:44

Alt du nevner, pluss alt annet man kan se og høre. Radaren tar det inn automatisk på 2 sekunder. I det øyeblikket du reiser deg opp sjekker vi også rumpa di og måten du går på, om vi vil eller ikke ;-) Vi og vi, fru Blom. Jeg i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym singel to. 15 april 2010 21:44

Det har absolutt noe å si, men i hvor stor/liten grad varierer nok fra person til person. For meg er det øynene og fjeset som jeg legger mest vekt på ved første øyekast.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 15 april 2010 21:44

Dette varierer jo fra gutt til gutt, men jeg vil si for min egen del at det hjelper på om det ser ut som hun tar vare på seg selv, og at hun også tar daten seriøst, så det ikke blir slitte, uvaska, baggy klær, men noe *litt* pent ihvertfall. Det viser at hun tar meg på alvor, kan man si. Til gjengjeld gjør jo jeg det samme, selvsagt. Sminke og å ha fikset håret er en bonus, men om hun ikke går med sminke til vanlig, trenger det ikke være så mye, eller noe i det hele tatt (jeg regner i så fall med at bildene her viser dette, så det er noe jeg er klar over allerede).
Må innrømme at jeg er litt svak for jenter som sminker seg og har litt lengde på negler og hår, men har vært på dater med jenter uten sminke og kort hår og korte negler også, og det har gått helt fint så klart, men jeg visste jo utfra bildene hvordan de vanligvis så ut, så det kom ikke som noe sjokk.
Når det er sagt; ikke overpynta klær på date, altså. Bare rent og pent med *litt* "pynt", er fint. Synes jeg da.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt to. 15 april 2010 21:53

Kan godt svare på denne. Jeg legger først merke til ansiktet og kroppen, det må være min smak for at jeg skal få tenning til å gå videre. Så ser jeg på klær, damer som ikke kan kle seg vil jeg jo ikke ønske å vise meg sammen med. Videre ser jeg på sminke, har møtt damer som bruker så mye kosmetikk at det hadde vært nok til et års forbruk for hele vennegjengen og familien min til sammen. Å kysse på pudder og annet svineri er bare ekkelt, gi meg det mest mulig naturlig eller med måte. Når det gjelder hår så går det under ansiktet, en dame som kommer med flisete hår som er skittent eller lite stelt vinker jeg raskt farvel til. Jeg tenker at en dame som ikke steller seg og ser bra ut heller ikke har livet sitt på stell på andre måter, og en slik dame ønsker vel ingen.

Skjult ID med pseudonym Maggs to. 15 april 2010 22:02

Det er vanskelig å si hva som kommer først. Ser man personen man skal møte på avstand, så ser man jo selvføgelig først på figuren, deretter ansiktet og i mitt tilfelle, ser jeg veldig etter øynene. Deretter ser man jo gjerne på hvordan personen er kledd og sminket. Det trenger for all del ikke å være mye av de sistnevnte, men jeg liker at jenter er såpass feminine at de sminker og duller seg litt opp. Summa sumarum så er det jo helthetsinntrykket som betyr noe. Hvordan alt harmoniserer;)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 15 april 2010 22:16

Jenter skal være feminine og da er det ikke så dumt om de fremstår som representanter for "arten" med det som hører med :-) Ikke nødvendig å ta den helt ut, men gi et inntrykk av at det bor noen der liksom ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 15 april 2010 22:24

Synes det er en fordel at hun ikke ser for tilgjort ut. Ikke det at hun bør se ut som når hun står opp om morgenen heller - men kanskje en mellomting/mellomting pluss?

Skjult ID med pseudonym jente to. 15 april 2010 22:32

Takker og neier for tipsene.. De skal tas til ettertanke p.g.a kommende helg..

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 15 april 2010 22:36

Åå hvor skal du da da ? ;-)

Skjult ID med pseudonym vulcano to. 15 april 2010 22:48

Ting som utmerker seg positivt eller negativt! Fin kropp og gule tenner hvis du skjønner hva jeg mener:) riktig som lest over at man automatisk "scanner" for ting ting som skiller seg ut enten ene eller andre veien. For noen er x-factoren ved dem håret, mens andre har det gjerne i smilet eller personligheten sin:)

Skjult ID med pseudonym Kosegutt to. 15 april 2010 22:57

For min del er det jo en del ting som kan føre til ekstra poeng ;o) Lange negler er jo sexy og gir dermed pluss på date, noe glinsende fint på leppene som sier "kyss meg" fungerer også fint. Ellers er det lurt å ha på en bukse du har fin rumpe i, for den ser guttene på uansett. Og ikke røyk like før du skal møte daten din, en dame som stinker røyk eller parfyme for den saks skyld får fort litt problemer med å rette opp det inntrykket. Selv om man er underernært på damer, får man ikke lyst på nærhet med en dame som ikke lukter godt.

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 20 april 2010 23:08

Det første vi legger merke til er om hun er feit.

Dessverre er det veldig mange som er feite uten å vise dette i profilen sin.

Om daten er feit er klær, sminke, håret osv for meg irrelevant. Klær, sminke, hår, høye heler osv, er dog relevant for jenter som blir vurdert.

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 20 april 2010 23:10

Har noen tatt psevdonymet mitt?

Skjult ID med pseudonym Hmmm.... ti. 20 april 2010 23:26

Hallo... det er jo som å søke jobb... førsteinntrykket betyr alt! Vær ren og pen, møt blikket, bra håndtrykk og by gjerne på en klem. Regner med at du har et oppdatert bilde på profilen, da er du jo pen nok til at vedkommende vil treffe deg. Stemmer derimot ikke kart og trerremg (les gammelt bilde) har du tapt... Jeg selv sjekker alltid at daten har humor som stemmer med min, ikke noe værre enn en date som ikke skjønner en fleip... ikke vær selvhøytidelig. Og så rompa da! Den skjekkes selvfølgelig når anledningen byr seg :-)

Skjult ID ti. 20 april 2010 23:32

Og hva mener du man skal gjøre med rompa i forkant av en date? (skjønner ikke helt - jeg ser i alle fall aldri på romper på første date... )

Skjult ID med pseudonym trøtt ti. 20 april 2010 23:34

Gjeeeeesp

Skjult ID med pseudonym Thalamus to. 22 april 2010 00:51

Under et Polen-opphold jeg hadde for et par år siden brukte jeg alltid å få stylet håret på proft vis hos en frisørsalong før jeg gikk på date. Det ble mye råere enn om jeg skulle gjort det selv. Følte meg nesten som en stjerne etterpå, og jeg tenker ikke på Morten Gamst Pedersen selv om han jo også er opptatt av å være sveisen.

En grunn til at dette var aktuelt var selvfølgelig at det kostet omtrent 15 kroner per gang. I Norge ville det nok raskt kostet innpå tusenlappen. Det er vel prisen vi betaler for å bo i et land der ubegrensede oljepenger flyter inn i økonomien, etter å ha vært innom oljeindustriens lommer først.

Ellers er mye sagt over her. "Mann" er inne på dette med overvekt, og det harmonerer med det jeg tenker. Er dama slank og ellers normal skal hun være rimelig dårlig sminket for at det skal være er en turn-off for å si det sånn. Moralen er: fremhev kroppspartier du vet vi liker. Om jeg ikke tenker "henne skulle jeg gjerne hatt i senga" ligger du dårlig an. Eneste mulighet da er å skjenke meg klar til en one-nighter.

Det som ikke er nevnt er stemmen og hvordan du snakker. Viktig, viktig. Den utgjør opp mot 30-40% av inntrykket man får av hvordan du fremstår utad. Er stemmen ikke behagelig å høre på kan man være den mer bevisst, eventuelt vurdere konsultasjon hos logoped.

(mann 40 år fra Akershus) to. 22 april 2010 01:01 Privat melding

Øyne, håret, smilet (så smil mye), helheten... altså kropp og klær. Klesstil for meg er ingen rolle, bare det føles deg og kler din kropp:)

Skjult ID med pseudonym sutrer'n to. 22 april 2010 10:16

Min drømmedatestart:
Jeg kommer først, knuger om kaffen og er nervøs som bare det. Hun kommer inn, ser seg litt rundt, jeg ser henne først og i det hun ser meg smiler hun. Hun har halvlangt, mørkt hår med pannelugg og er kledd i hvit bluse og sort skjørt. Store øyne, ikke for oversminket, heller noen kilo for mye enn noen kilo for lite, lukter godt og møter meg med en kort og vennlig klem.

Anyone?

Skjult ID med pseudonym tego to. 22 april 2010 20:35

Etter min mening har klær, sminke, frisyre osv. lite å si. Det kan bare trekke feil vei. Jenta har truffet hvis jeg ikke tenker på slike ting i det hele tatt (og da har det kanskje noe å si?) Det handler om smil, sjarm og øyne.

Generelt mener jeg at jenter ikke bør sminke seg så mye at det synes. Less is more.

Skjult ID med pseudonym megvel to. 22 april 2010 21:19

jeg tok forrige date på fersken når jeg var på vei til toalettet hehe snudde meg etter 2 meter og blikket var nettopp på rumpa hehe
han så at jeg så og vi bare flirte begge 2..

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 23 april 2010 02:06

Det første jeg legger merke til er ansikt og hår.
Sminke: Har til dags dato ikke sett noen bli mer tiltrekkende av sminke. Mange klarer derimot å gjøre sminken til diger turn-off
Klær: Kommer hun kledd som om hun skal i begravelse begynner jeg å lure på om det er min begravelse hun planlegger. Kommer hun kledd i kort skjørt, stor utringning og høye heler lurer jeg på om kvadraturarbeiderene har skaffet seg ny tilbudsarena.
Hår: Rent og velstelt er turn-on.
Ansikt med liv og konturer er turn-on. Glatt og utvisket (les oversminket) er turn-off
Øyne: Jeg liker å se når hun ser på meg. Tenk når vår øyne møtes - så er det fordi du ser på en annen... Sorry til dere som sjeler.
Ganglag: Jeg datet en gang en modell. Hun hadde catwalk-gangen til daglig. Utrolig pirrende! (Og overlegent den beste kysseren til nå)
Kropp: Fast er best. Valker og pupper som slenger rundt ser vondt ut!
Smykker: Jeg ser ikke forskjell på giftering, forlovelsesring, konfirmasjonsring og tantes arvegods. Ønsker du å bli kontaktet av fremmede så fjern ringer!
Lange negler forbinder jeg med en som bare krever, og aldri gjør noe selv. Praktisk anlagt kan hun umulig være.
Pircing / tato: ødelegger en vakker kropp. Noen sjeldne unntak trekker i positiv retning.

Også kan vi si 'hei'.