Alle innlegg Sukkerforum

Ta tilbake etter sidesprang eller ikke?

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 16 april 2010 16:09

Når din partner var tøffel og så har hann/hun et sidesprang p.g.a. vanskelig tider, men så vil Hann/hun tilbake og er plutserlig mindre omsorgsfull og veldig vanskelig når det gjelder å samarbeide med hverandres følelser "ta hensyn".
Hvor går grensen før mann bør si ifra at dette fungerer ikke?

Skjult ID med pseudonym italianjob fr. 16 april 2010 16:11

Når du lager deg en profil på en datingside kanskje?

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 16 april 2010 16:12

Når din oppfatning er tøffel med sur undersokk mellom linjene er det vel på tide å gå videre uten han/henne?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 16 april 2010 16:16

Det bør vel være slik at begge er villige til å samtale om hva som skal skje. Å "si fra" høres ganske ensrettet ut og det er nå engang slik at man må være to om å få ting til å funke.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 16 april 2010 16:18

tøffel eller ikke tøffel er ikke et tema her, tenker jeg. Jeg tenker at den som har gjort et sidesprang som den andre vet om, må tåle ganske mye "gruff" fra den andre over en viss tid dersom han/hun ønsker å komme tilbake til forholdet.

Å ønske å komme tilbake til et forhold etter et sidesprang, samtidig som man ønsker å være mindre omsorgsfull og ta mindre hensyn, er vel ikke egentlig en god kombinasjon :p
Da forutsetter man at partneren virkelig har evner til å omstille seg og er villig til å definere forholdet på en ny måte. Og hvor villig er man til det når man nettopp har vært utsatt for utroskap?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 16 april 2010 16:26

Han har tatt et sidesprang
Han vil tilbake
Han er mindre omsorgsfull
Han er vanskeligere å samarbeide
Han tar mindre hensyn til hennes følelser.

Når går grensen før man bør si fra at ikke fungere? Eh....med mindre jeg har oppfattet situasjonen feil: Hva med omgående?

Erstatt gjerne han med hun for å snu på flisa.

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 16 april 2010 16:27

Enig med @Z omgående!

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 16 april 2010 18:04

La meg se.. Han VAR en tøffel, dvs en hundset person, og fremstår nå mindre selvutslettende fordi han har fått bevist sin attraktivitet utenom dragen han bor med. TS nevner ikke om hun også har hatt seg på si i første omgang. I så fall har hun seg selv å takke.

Skjult ID med pseudonym mr B fr. 16 april 2010 18:41

er det greit å ha et sidesprang når hun/han er i et forhold pga vanskelige tider?? hvis hun/han ikke klarer å holde seg med teltet så har vel hun/han passert the point of no return spør du meg....

Skjult ID med pseudonym bonzo fr. 16 april 2010 23:26

Når mann legger ut en sånn tråd som dette på sukker, fremfor å snakke med hann om problemet, bør mann vurdere å avslutte.