Alle innlegg Sukkerforum

gifte menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tønsberg fr. 16 april 2010 21:47

Lurer litt på hva andre mener om gifte menn/kvinner som er her inne på utkikk etter en flørt. Har fått meg en skikkelig tankevekker. Ble involvert med en flott gutt som ønsket en elskerinne. Det så jeg ikke før det var for sent, og dermed var det gjordt. Men det viste seg at det ikke bare var kona han bedro, han hadde flere. Så nå har jeg skikkelig hjertesorg, og det føles helt forferdelig! Uff! Skulle ønske alle som var i forhold fjernet sine profiler!!!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 16 april 2010 21:50

Jeg syns folk bør få gjøre som folk ønsker å gjøre om de bare er ærlige med hva de gjør. Å fjerne alle som er i et forhold blir bare feil, syns jeg.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 16 april 2010 21:52

Jeg mener at de som er gift kan holde seg til partneren eller evt ta ut seperasjon. Det er ikke noe galt i å ønske en elskerinne, men ser ikke hvorfor man skal ha det om man er i et forhold. Så enig med deg der TS

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 16 april 2010 21:53

Ikke alle forhold er ekslusive, Petita.

Skjult ID med pseudonym tønsberg fr. 16 april 2010 21:57

men det jeg mener er at det blir galt å ha flere elskerinner samtidig!

Skjult ID med pseudonym petita fr. 16 april 2010 21:59

Om begge to som er i forholdet er enige om dette så er det en annen sak ja. Men da bør man jo være ærlig om dette mot "nye" partnere også. På den andre siden så ser jeg ikke poenget med slike forhold heller da :P Men det er kanskje bare jeg som er en smule konservativ i tankegangen på dette området.

Skjult ID med pseudonym orkidea fr. 16 april 2010 21:59

Sånn er verden, både på nett og irl. Hvis du innleder ett forhold til en mann som søker en elskerinne, så har man vel en viss ide om hva som venter..eller...??

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 16 april 2010 22:00

Ja, det er jo det jeg sier, Petita. Ærlighet er cluet her. Om man har en eller femten elskere spiller ingen rolle, så lenge alle er innforstått med hva som skjer.

Jeg skjønner, tønsberg, at det er kjipt å bli såret, men det nytter virkelig ikke å ønske utestengelse av en hel gruppe av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Stupedama fr. 16 april 2010 22:06

Det bør ihvertfall gå såpass klart fram i profilen at det kun er et ønske om kun elsker/elskerinne forhold i tillegg til at det er eksteskap inne i bildet....
Men da må jeg spørre: har noen erfaring med hva menn mener med " flørt som kan utvikle seg til lengre forhold" eller noe i den duren...er det det som blir brukt ved elsker / elskerinne forhold? Mulig jeg er litt naiv . Foretrekker " langvarig forhold til kvinne " selv... men det er jo fortsatt avhengig av at profilen er sannferdig...det vet man jo ikke før etter en stund...

@Tønsberg...har hjertesorg jeg og... ille .. men det går over med tid og stunder. har jeg blitt fortalt. Sånn sett er jo du " heldig" da du har muligheten til å bli sint etter å ha blitt lurt... For min del ble jeg ikke lurt. Men har det ikke bra uansett.

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 16 april 2010 22:51

Jeg er sikkert gammeldags for noen av dere her, men synes ikke noe om at gifte leter etter elskere/elskerinner her inne. Vi som er ute etter varig forhold vet jo aldri om vi blir lurt, og det kan såre om nevnt av trådstarter. Jeg har da satt at jeg selv er ute etter varig forhld og får håpe det er single menn som henvender seg til meg, som er like ferdige med sine tidligere forhold som jeg er.

Selv om dette er internett og vi er "anonyme", er verden likevel liten og aktiviteter bak ryggen til andre kan oppdages. Jeg var selv så uheldig og fant en tidligere samboer inlogget med profil på et datingsted, enda vi fortsatt bodde sammen, noe som føltes svært sårt og oppdage.

Bli ferdig der dere er først, før dere hopper over gjerdet nytt beiteområde!

Skjult ID med pseudonym orkidea fr. 16 april 2010 23:23

Ehh... Mjau. Mulig jeg misforstod noe, men hva gjorde du på det datingstedet hvis dere fortsatt var sammen?

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 16 april 2010 23:37

Visste han hadde hatt profil der da han var singel. (det er lov) En venninne oppdaga at han var aktiv der igjen og jeg fikk beskjed. Jeg måtte se om det var sant. Det var det. Profil var oppdatert med nytt bilde og ønsket alder på drømmekvinnen var senket.

Og så er det jo slik at når partner tar til og bli fraværende så er det jo noe som er på gang.(feks. telefonen med i dusjen) Da må en bli detektiv og lete på aktuelle steder, som feks datingsteder på nett, da han satt uuuuuueeeendelig lenge på nett per dag. Og et var neppe jobb som ble bedrevet.

Skjult ID med pseudonym orkidea fr. 16 april 2010 23:48

Så du gikk innpå datingsiden og fikk din egen profil for å sjekke om han var der..?? Hvis jeg var så mistenksom til typen min, så ville jeg heller endt forholdet. Men det er bare min mening.

Skjult ID med pseudonym petern1971 fr. 16 april 2010 23:59

Fins andre web steder som er beregnet på folk som ønsker uforpliktet forhold.

Skjult ID med pseudonym 41 lø. 17 april 2010 00:19

Selvfølgelig må folk få lov å gjøre akkurat som den vil, men å gå bak ryggen og bedra er vel ganske kynisk og Jeg er mann og ville ikke gått inn på sukker hvis jeg ønsket kun elskerinner. Finnes andre steder og ikke nødvendigvis på internett.
@ orkidea: Hvis noen hadde sagt til meg at dama mi hadde en profil på et dating nettsted ville jeg selvfølgelig sjekket det selv, og opprettet en profil hvis det trengtes...... De fleste normale ville blitt mistenksom og sjekket om det var sant. Og da hadde nok forholdet endt.

Skjult ID med pseudonym orkidea lø. 17 april 2010 00:39

Ja, men resultatet hadde vært det samme... Hadde sikkert spart litt tid hvis man fulgte magefølesen fra starten av;)

Skjult ID med pseudonym mjau lø. 17 april 2010 15:37

Nei, jeg opprettet ikke egen profil. Det trengs ikke. Bilder vises jo på forsidene på datingsteder uansett om man ikke har profil der. En trenger bare trykke på et par knaper og avsløringen er gjort.

Skjult ID med pseudonym mjau lø. 17 april 2010 15:39

Forholdet endte samme dag og ikke sett mannen siden. Han koser seg sikkert med noen han har funnet på dette datingstedet. Jeg kan vel ikke annet enn si velbekomme til den "heldige".

(kvinne 46 år fra Hordaland) lø. 17 april 2010 19:18 Privat melding

Kan hende det er sånn at enkelte etablerte menn tenker at det bare er desperate damer på steder som dette? At den eneste måten for oss å skaffe en mann på, er å være andrefiolin? Og at det er helt ok? *ler høyt*

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 17 april 2010 19:22 Privat melding

Tror mange som søker elskerinner er her inne fordi dette er ett ok sted å søke etter nettop det. Her kan man si rett ut hva man er ute etter, mens irl er det ikke så lett. Man går jo ikke bort til ei på ett utested og sier hva man er ute etter i det tilfellet.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 17 april 2010 19:24

Du vet, Lashes, at man får napp i snitt 1 av 10 ganger man spør noen om de skal være med på en ONS når man er på byn. Så får man se hvordan statistikken er her inne i forhold til det samme.