Alle innlegg Sukkerforum

yuuhuuu, rålekre damer på profilen!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sjenert sø. 18 april 2010 13:10

Byttet profilbilde, så fikk jeg besøk av tre fotomodeller.. ingen henvndelser men uansett kulere enn de gamle damene som dropper innom en gang i måneden!

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 18 april 2010 13:11 Privat melding

hehe, lucky you:P

(mann 40 år fra Oslo) sø. 18 april 2010 13:18 Privat melding

Nå som du klarer å lure disse modellene innom profilen din blir vel neste steg å ha en såpass spennende profiltekst slik at de tar kontakt også ;)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 18 april 2010 13:20

Lykke til og håper for din skyld at de har Elitestandard:) Da har du ingenting å tape ved å kontakte de:)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 18 april 2010 13:38

Profilbilde har alt å si for hvem (og hvor mange) som kommer innom profilen, ja. Bildet jeg bruker nå har jeg vært heldig med i så måte ("Egentlig" er bare pseudonymet mitt, så ingen vits i å søke på det).

Men nå virker det som også det er 'oppbrukt'. Lite besøk i det siste. Men så er det dét da, at uansett hvor bra profilbilde jeg har, så har jeg albumbilder som kanskje ikke er så heldige, men som jeg har der nettopp for å vise forskjellige sider av meg selv. Og da blir det fort til at de som kommer innom også går fort ut igjen, virker det som. :p Men det kan jo også være noe i profilteksten.

Uansett - som mann skal man vel ikke forvente å få meldinger heller(?). Vi skal jo sende dem. Virker det som. Men det er for tiden like greit for meg, for jeg er vel ikke helt 'klar' for neste dame egentlig. Så da kan jeg ta meg en 'pause' selv med fullt operativ profil. Greit på en måte; kjipt på en annen. Men nå begynte jeg visst å bable igjen. :p Ja ja.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 18 april 2010 13:41

Jeg tror ikke profilbilde har SÅ mye å si. Jeg får jo stadig besøk av folk.

Skjult ID med pseudonym petita sø. 18 april 2010 13:43

Tror ikke profilbilde har sååå mye å si jeg heller, men mindre man har et skikkelig dårlig som man bytter ut med et knallbra. Jeg bytta nettopp, fra vanlig til vanlig og det er bare noen flere som kommer innom enn vanligvis. Og disse er folk som allerede har vært innom og sikkert ikke husker det :P