Alle innlegg Sukkerforum

Å fortsette aktivitet på sukker etter at man har møttes..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann29 sø. 18 april 2010 18:04

Skrev noen uker med ei jente på 27 her inne. Etter hvert fant vi ut at det hadde vært spennende å møtes. Kjemien om mulig enda bedre i virkeligheten, så i hvert fall jeg fikk en god følelse. 4-5 dager senere møttes vi så på en 2. date. Hadde en god tone og ting virket veldig bra. Jeg tok initiativ til 3. date og hun var med. Virker til og med litt ivrig på å få møte meg så snart som mulig. I hele denne perioden har jeg ikke skrevet med andre på sukker i det hele tatt. Vært innlogget 2-3 ganer, mest for å se om hun har vært online, noe hun har vært hver gang. Samme dag vi skulle møtes på 3. date tenkte jeg å logge meg på for å sette profilen min passiv og oppdager til min overraskelse at hun har lagt inn nytt profilbilde. Sender henne melding å spør om hun faktisk er interessert i å bli bedre kjent i og med at hun tydligvis er fortsatt ganske aktiv her inne. Får da forklaring på at hun fortsatt skriver med flere, og ønsker å finne ut om ting føles riktig med meg før hun stenger profilen sin. Greit nok tenker jeg. Vi møttes så på fredag kveld, en flott date med middag, og til og med et lite farvelkyss som hun har initiativ til. Par timer senere logger jeg meg på sukker og ser hun er online... Sender henne sms, takker for flott kveld. Fikk først svar 20 timer senere, om at hun allerde hadde lagt seg mm... selv om jeg vet at hun var inne på sukker. På meldingen virket hun også veldig fornøyd med daten kvelden før. Er hun her en skikkelig player man bare skal skygge unna? Jeg er ikke en sjalu person og vil ikke skremme henne med å snakke om for mye av dette, men får mest lyst til å droppe hele greia. Så hva mener folket, etter hvor mange dater bør man slutte å være aktiv her inne?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 18 april 2010 18:13

Jeg ser ikke at man må slutte å være aktiv i det hele tatt. Iallfall ikke så lenge man har betalt for å være her. Jeg syns for eksempel det er moro å knote her på forumet og det ville jo ikke forandret seg om jeg hadde truffet på noen.

Men; hadde jeg holdt på med dating, så ville jeg ikke skrevet med flere her med den tanken at det kanskje kan være noe der, en om gangen. Dog skriver jeg jo med folk her uten at det er noe mer involvert enn utveksling av tanker og pisspreik og den biten vil jo ikke være forandret.

Så, rådet mitt er nok at du følge magefølelsen.

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 18 april 2010 18:16

PS. Hvis du logger inn på Sukker og ikke trykker "Logg ut" kan du fort stå som "online" eller på chatlista selv om PCen har vært avskrudd hele natta.
Bare et tips...

Skjult ID med pseudonym campus sø. 18 april 2010 18:18

Du høres sjalu og usikker på deg selv, og det er en major turnoff for de fleste jenter. Dere har ikke engang hatt sex og så er du opprørt over at hun er aktiv på sukker? Skjerp deg da mann!

Skjult ID med pseudonym Kosegutt sø. 18 april 2010 18:20

Min mening er at hun virker useriøs, jeg ville avsluttet for å ikke bli såret.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 18 april 2010 18:28

Ikke gi henne opp! Det vil si; det er jo opp til deg, men som nevnt over her er det sånn at 1) man kan stå som innlogget selv om man ikke er det, og 2) noen liker å rote rundt på forumet etc. Jeg har ihvertfall blitt "avhengig" av forumet her, av en eller annen grunn.

Nå har hun jo i ditt tilfelle sagt rett ut at hun skriver med (og kanskje dater?) andre samtidig med deg, og DET må jo du selv vurdere om du synes er ålreit eller ikke; folk er nok forskjellige der. Men må vel også si meg enig i at det kanskje er litt tidlig å reagere sterkt på det etter den tredje daten.

Ikke ødelegg noe som kan bli bra ved å være for skeptisk. La det heller spille seg ut naturlig, så ser du jo etterhvert hvor det bærer.
Man er dessverre nødt til å ta sjansen på å bli skuffa og få følelser som ikke gjengjeldes, men sånn er livet. Man må tørre å satse.

Jeg gjør det hver gang, og har lett for å få følelser, derfor må jeg ta meg en pause innimellom. Men man må hoppe i det om man skal finne noen.

Skjult ID med pseudonym mann29 sø. 18 april 2010 18:37

:) Takk for mange ærlige svar. Angående dette med logg ut/online. Var muligens litt unøyaktiv i forklaringen min. Sendte sms og hun stod om pålogget over 2 timer senere. Såvidt jeg vet står man som online 1 time etter at man logger seg ut eller ikke er aktiv her inne. Men om hun svarer ærlig på dette med at hun hadde lagt seg eller ikke betyr egentlig mindre. Hun svarte positivt, så ser ingen grunn til at hun skulle lyve om det.

Sjalu og usikker? Ikke umulig det campus, men hjelper jo ikke akkurat på selvtilliten når daten holder på med forbedringer av profilen etter at man har møtt hverandre 2 ganger. Hemmeligheten er selvfølgelig å ikke la jenta få vite at man er usikker på seg selv da....

Har vel egentlig funnet ut at det beste er å ikke vite. Så har bestemt meg for å fortsatt la profilen min stå passiv så jeg er ærlig overfor henne, og heller ikke sjekke noe mer om hun er aktiv her inne. På svarene over skjønner jeg at folk har veldig ulik oppfatning av dette, så da er det dumt å ødelegge sjansen som er der med at ta opp noe av dette med henne. :)

Skjult ID sø. 18 april 2010 18:50

Jeg tror du står som online i flere timer etter at du lukker browseren, hvis du glemmer å trykke "Logg ut". Ikke 100% sikker på dette, men det virker sånn. Fikk ei melding fra ei jente som trodde jeg var pålogget, 6 timer etter at jeg slo av PCen.

Skjult ID med pseudonym barbie sø. 18 april 2010 18:52

Tror det er veldig lurt å gjøre som du tenker der, @mann29! Vent og se, vær åpen, ha tillit. Det siste ikke minst viktig. Jeg rotet bort noe bra i en lignende situasjon fordi jeg manglet tillit og fordi tingene ikke var som jeg oppfattet. Lykke til, du!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 18 april 2010 19:47

Jeg er i motsatt situasjon nå, dvs. at jeg har hatt tre dater og har avtalt en fjerde date, men er fortsatt på forum, rett og slett fordi, tja, jeg har ikke noe bedre å ta meg til nå?

Skjult ID med pseudonym mann29 sø. 18 april 2010 20:07

Hun er ikke Vip+- eller Superbruker, så sukkerforumet er nok ikke grunnen til at hun er pålogget....

Skjult ID med pseudonym frk.singel sø. 18 april 2010 20:09

En ting er å være på forumet en stund til man har avklart hvor forpliktende man ønsker å være.
Å bytte ut bilde, dvs oppgradere profilen, synes jeg derimot signaliserer bare en ting; Hun vil ha flere henvendelser fordi hun ikke er fornøyd med de hun kommuniserer med pr idag.

Skjult ID med pseudonym tøffitryne sø. 18 april 2010 20:22

Enig med frk.singel der gitt.

Skjult ID med pseudonym joe sø. 18 april 2010 20:29

Det kommer nok til å løse seg av seg selv mann29, utfra hva du beskriver virker det som du kan regne med å få "vi kan være venner"-beskjeden om ikke så lenge.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 18 april 2010 20:40

Jeg tenker vel nesten at det at hun bruker så lang tid på å svare på en SMS er vel så avslørende. Joda, det kan ha sine grunner, akkurat som det at hun er logget på Sukker kan ha sine grunner, men samlet er i hvert fall min erfaring at det neppe tar lang tid før du hører at "følelsene var ikke riktige", "jeg har mer bruk for en venn nå" eller at "jeg har ikke kommet over eksen min helt" (de tre jeg har fått i slike situasjoner).

Men det kan du jo bare finne ut av selv - for eksempel med å forsøke å skru det opp et lite hakk ved å si at du har for eksempel en oksestek hjemme og spørre om hun vil hjelpe deg å spise den opp?

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 18 april 2010 22:47

Det har blitt noen misforsåelser ut av det at man står som pålogget i mange timer etter at man har logget ut. Jeg glemmer ofte å logge ut på rett måte, og får i blant kommentarer om morgenen om hvor sent jeg legger meg. SÅ akkurat DEN må du bare legge vekk å tenke på! Synes Sukker bør gjøre noe med det. Hvorfor i all verden vises som pålogget når man ikke er det? Det er nærliggende å tro at man blir logget ut automatisk ettersom man må logge seg PÅ igjen dersom man bruker litt for lang tid på å forfatte en melding eller et innlegg til forumet.

Ellers: Om dere har hatt to-tre hyggelige dater uten sex, er det ikke rart hun fortsatt er her, synes jeg. Har du sagt at du DU vil deaktivere din profil? Om du forteller at du har gjør det, vil hun enten bli glad og deaktivere sin også, eller hun vil freake ut, og tenke: Hjelp, tror han vi har et forhold alt? Jeg hadde latt være å ta det opp, fram til dere har noe man kan kalle et forhold. Å presse noen til å ta tidlige valg, er sjelden lurt! ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 18 april 2010 22:48

Jeg logger meg aldri av og er utlogget innen en time etter jeg forlatt åstedet. :bidrar:

Skjult ID med pseudonym petita sø. 18 april 2010 22:55

Tja, det enkleste er vel bare å spørre den andre rett ut, og om det betyr så mye, så kan man jo spørre om den andre vil være villig til å deaktivere sin profil. Om noen hadde sagt det til meg, og jeg hadde brydd meg om dem, så hadde jeg nok gjort det, men sånn i utgangspunktet så tenker jeg ikke over det, og sitter her og fjaser samt bytter profilbilder i hytt og pine.

Skjult ID med pseudonym Rill-Hey! sø. 18 april 2010 22:59

Jeg venter ofte opptil en time med å svare på en vanlig sms fordi jeg bruker en time på å skrive svaret. Og da er den som regel aldri mer enn et par linjer lang. Disse få linjene er til gjengjeld veldig gjennomtenkte.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 18 april 2010 23:19

Zoid:

Med respekt å melde: Den beskjeden kommer ofte når folk blir for utålmodige og det føles som et press å svare eller bestemme seg umiddelbart.

TS: Javel, så er kanskje du mer interessert enn henne akkurat nå. Det er aldri eller sjelden helt likt. Men husk at hun kan være seriøst på utkikk etter kjæreste, selv om hun trenger lenger tid på å satse og bestemme seg enn deg. (Eller har dere rødt blad på varighet?) Om noen jeg ikke kjente godt hadde konfrontert meg med at jeg var pålogget hvis jeg hadde sagt at jeg hadde lagt meg, og spurt hvorfor jeg ventet så lenge med å svare på en melding, så hadde jeg antakelig trukket meg nokså raskt. Det er rett og slett usexy og virker desperat.

Om du selv er veldig ukomfortabel med det, er det din fulle rett å si at du synes hun gir såpass lite tilbake at du ikke gidder. Sett gjerne klare grenser for hva du vil være med på og ikke. Men mitt stalltips er; Om du er interessert, så la tvilen på om hun er seriøs komme henne tilgode. Hun er jo åpenbart ikke uinteressert. Det er BRA! Ikke ødelegg det med egen usikkerhet eller utålmodighet nå... Om du liker henne, forsøker du å gi henne LYST til å møte deg igjen. Det gjør du best ved å ikke mase og presse... Lykke til! ;-)