Alle innlegg Sukkerforum

Elskerinne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Noah ma. 19 april 2010 02:19

Er en mann i midt i 40 årene, oppegående og ferdig med tidligere forhold, har ikke lyst til å binde meg til noen ennå men tanken på å treffe en dame for uforfliktende sex hadde vært greit. Spørsmålet da er : Blir du da sett på som en dust her inne da ?

Skjult ID med pseudonym Ottar ma. 19 april 2010 02:38

Ja, siden du er mann.

Skjult ID med pseudonym Mann90 ma. 19 april 2010 03:43

Vel, det er da ingenting galt med det. Men hadde jeg vært deg ville jeg gått fram som at du ønsker en flørt, med mulighet for et forhold. Skulle du falle for noen så kan du ikke utelukke det. For å gå frem som at du bare ønsker sex blir lite heldig på denne siden, så frem til at du ikke er 30 år og superkjendis eller noe.
Du kan jo vurdere sider som Adultfriendfinder eller noe også?

Men skriv bare at du ønsker flørt med en dame osv, vær ærlig hele veien. Spørs litt hva slags damer du er ute etter. Men vær forsiktig slik at du ikke spiller alt for mye sex. Og Lykke til!

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 19 april 2010 08:08

Jeg tror du fort vil bli sett på som en dust om du setter at du er ute etter elskerinne, for da tenker vel de fleste at du er i ett forhold. Jeg syns du skal være helt ærlig om det, ikke si du er ute etter noe mer enn det du er, si det som det er rett og slett. Det er helt sikkert damer som er ute etter det samme også.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 19 april 2010 08:17

Jeg syns ikke man er mer eller mindre dust bare fordi man har andre preferanser enn flertallet. Så lenge man er ærlig med hva man ønsker, så syns jeg folk kan få ønske hva de vil uten å bli halshogget av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 19 april 2010 08:31

Så lenge du er ærlig ser jeg ikke noe galt i å skaffe seg en elskerinne. Jeg synes ikke at du skal sette flørt som er foreslått av andre her. Veldig viktig å være ærlig på hva en ønsker. Da er det opp til en eventuell dame og avgjøre om det er noe hun og ønsker seg, og ingen kan klandre deg etterpå. Spill med åpne kort - alltid best å være ærlig på hva en ønsker.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 11:42 Privat melding

Er det ikke bare å kontakte de damene som har satt "Ønsker elsker/elskerinne" på hva de ønsker?
Det kan da umulig være mer komplisert enn det?
Dersom du bare tar kontakt med damer som har satt at de ønsker fast og seriøst forhold, vil du nok oppleve å få en del avslag.

Forøvrig blir man ikke sett på som dust dersom man er ute etter en elskerinne. Mange menn på trådstarters alder som har det ønsket her inne.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 19 april 2010 16:36

Malinka
Så enkelt er det vel ikke nødvendigvis. Det er vel ikke sikkert han vil ha seg med en som er utro? Ordet elsker/elskerinne forbinder jeg først og fremst med "noe ved siden av", men det er ikke et entydig begrep. Folk bruker det veldig forskjellig. I går så en kompis om en jente han kjente at hun var elskerinnen til en kjendis. Og jeg oppfattet at kjendisen var utro med denne jenta. Jeg tok meg i å tenke negativt om henne, fram det jeg skjønte at kjendisen faktisk var singel. Et skummelt ord å bruke.

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 19 april 2010 16:38

Pver er et annet ord...........

I,m not in though!

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 16:53 Privat melding

Jeg tenker ikke sånn om begrepene. Jeg tenker det er et slags forhold, men mer uforpliktende enn kjæreste, og der det ligger i kortene at det ikke er noe varig. Problemet med slike forhold, er imidlertid at den ene parten ofte utvikler følelser og dermed har man det gående.
Synes de som faktisk er i forhold, er flinke til å formidle det i profilene. Dette kan selvsagt variere mellom aldersgruppene?

Men poenget mitt var, at dersom man ønsker seg en elsker/elskerinne, så er det muligens nyttesløst å selge aksjene sine til noen som har satt opp i profilen sin at de ønsker et forhold av varig karakter.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 16:55 Privat melding

Det går jo også helt fint an å spesifisere i profilen sin at man ikke ønsker kontakt med de som er opptatt, selv om en selv ønsker uforpliktende sex med noen?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 19 april 2010 17:34

Så vidt jeg har sett (tror jeg) så blir tråder laget av jenter/kvinner som lurer på om det er en grei ting å lete etter en elsker, tatt godt i mot, mens når en mann lurer på det samme, blir vi litt mer skeptiske ;-)

Selv om jeg i utganspunktet godt kunne vært åpen for å få en elsker, så blir jeg ikke glad for å få meldinger i innboksen min som hentyder til det. For min del fungerer ikke Sukker til slikt, og dersom jeg selv virkelig hadde vært på aktiv leit etter en elsker, så hadde jeg nok brukt andre sider enn Sukker for å leite etter det :-)

Ellers har jeg faktisk aldri koblet ønsket om å ha en elskerinne til det at mannen er i et forhold fra før.

Jeg antar at om menn opplever å få elskerhenvendelser fra kvinner, så blir de litt stolte og synes det er litt morsomt å få en slik henvendelse uavhengig av om de ønsker å ta det på alvor eller ei? Mens vi kvinner så ofte må forholde oss til at menn har et mye mer åpent, robust og liketil forhold til sex slik at vi støtt og stadig må sette grenser siden mange av oss tenker: "først bli kjent og bli betatt og like det vi blir kjent med, deretter sex", mens mange menn tenker at det funker da som bare det å hoppe i det så fort som bare mulig ;p

Men dersom du signaliserer at du også godt kunne tenke deg å ha et vennskapsforhold i tillegg til sexopplevelsene, og at du er opptatt av at den andre også skal få en fin og herlig opplevelse av et slikt forhold, både i forhold til sex og vennskap, uten at du formidler det på en klam og og alt for "elskelig" måte, så tror jeg vel at du kan oppleve å bli godt motatt av flere her inne.

Dersom du der i mot ganske enkelt bare ønsker å få tilfredsstilt dine behov sånn av og til, så tror jeg ikke det er så lett å finne en likesinnet her på Sukker?