Alle innlegg Sukkerforum

Sukker fungerer for dem som kan!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann90 ma. 19 april 2010 03:24

Hei, Jeg prøvde lignende sider som sukker.no for litt over ett år siden uten hell. Men av veldig tilfeldige grunner ble jeg sammen med en jente og vi var sammen i over ett år. Og jeg lærte veldig mye i løpet av det året om meg selv, seriøst forhold, hva som er viktig + en god del selvtillitt og selvbilde. Og noen triks :) Kan si det slik: Det finnes mange som er høyere, penere, bedre fremtidsutsikter med enn meg. Men allikevel, så vet jeg at ikke ser så ille ut, og jeg har mange kvaliteter som jeg kan dele med den rette, jeg er ikke tilgjengelig for hvem som helst. Men det er også viktig å ikke bli arrogant. Når du ikke er så fokusert på utseende så er det enklere å få kontakt med de som er estetisk vakre. Men det viktigste er såklart at personen har en bra personlighet, ellers fungerer det aldri, så frem til du ikke ønsker å være en pen jente/kvinnes slave. Ble singel igjen, Og bestemte meg for å prøve ut Sukker.no av nysgjerrighet. Denne gangen med en helt annen innstilling til det. Jeg har tålmodighet, må ikke sende flørter til alle, bare til de jeg synes er veldig interesante. Og jeg har ikke hastverk med å finne en ny kjæreste.
Jeg hadde vært medlem noen dager da jeg kom i kontakt med en jente på chattrommet her. Satt å pratet lenge og vi flørtet mye på chatten dagene som gikk, møtte hun også på en dagstur til Sverige. Selv om det hadde vært heftig flørt online er det viktig å ta med dette på første møte, hun var veldig sjenert da vi møttes, jeg var litt forsiktig når jeg begynte, men det er viktig å være frittalende hele tiden, da går det mye glattere! Viktig å være selvsikker (IKKE ARROGANT), Snakke mye, og få daten føle seg bekvem, vis interesse i det hun snakker om osv.
Et par andre ting man kan gjøre er: Å se mye på henne, gi henne et par komplimenter osv f.eks. fortell henne at hun har pene øyne. Gi også komplimenter til henne for personligheten osv. Si at hun er søt, sjarmerende osv... Så lenge du mener det er sant, hun må få tillitt til deg for å tørre å vise deg følelser! Og det er viktig at hun ikke føler at utseende er det eneste du bryr deg om.
Når man kjører bil osv, eller hvilken som helst annen situasjon man sitter stille og det er lite som skjer.... Se mye på henne, stryk henne på skulderen og låret, analyser henne hele tiden! og hun kommer nok til å kommentere det... Bruk humor! si f.eks. slik jeg sa (da jeg kjørte på E6): " Måtte bare sjekke at det ikke kom noen elg fra høyre, så da kunne jeg samtidig se på det vakre ansiktet di

Skjult ID med pseudonym Mann90 ma. 19 april 2010 03:37

Uansett, tok mye initiativ til på første møte, og fikk klint osv. Så lot jeg det vente halvannen uke, mens jeg chattet med hun daglig. Da fikk hun samlet tankene, og fallt for meg. resultatet endte med et nytt møte der hun kom å sov over hele helgen med meg. Og vi hadde noen ganske hete stunder for å det mildt den helgen.

Å få henne til å føle seg trygg på deg er utrolig viktig. Du må åpne deg selv, og dele mye av deg selv for det, være ærlig om en del ting, ikke bare jatte med bare fordi du kanskje tenker at hun liker deg mer om du er enig i alt hun sier. Si hvorfor du er uenig, og vis at du kan tenke! Er du tidlig ute å sier meningen din og standpunktet ditt, så kommer hun til å respektere det senere i et forhold, og du kan også til en viss grad påvirke henne. Det gjør ting mye enklere for deg senere! Skulle du falle for jenta så er det greit at hun vet hvem du vil hun skal være. Og da får du litt etter hva du selv vil ha. Sier ikke at dette er perfekt, eller fungerer på hvem som helst. Men jeg anbefaler å prøve det ut.
Selv om noe av dette kan virke utspekkulert ovenfor partneren. Så sier jeg ikke at man ikke skal vise følelser, eller respekt ovenfor partneren... Men dette er slik du kan få dem kroken.

Men lykke til, til alle dere som også søker en kjæreste!

Skjult ID med pseudonym Mann31 ma. 19 april 2010 08:36

Jeg syns også sukker er et kjempested å treffe jenter. Det er så fint at man bare kan se gjennom masse profiler og danne seg et inntrykk av noen på et par sekunder. Så kan man sende noen meldinger og møtes bare du og henne. Lite forstyrrelser og massevis av muligheter!=)

Skjult ID med pseudonym Ottar ma. 19 april 2010 10:53

TS er 20 år?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 19 april 2010 10:54

Næsj, det står jo at han er 90!

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 19 april 2010 11:10

Lurer på om han merket noe rart da han passerte 40? Brått fallt man utenfor det gode selskap på sukker, og sjansen for å bli kjent med en dame på byen holdt seg jevnt på 3%, med mindre man tok seg en tur på ScotsMan eller andre landsens geriatriske institusjoner. Noe som som antagelig ikke vil skje på en stund siden jeg ikke synes det er svinaktig artig å diskutere dansebænd, jævla utlendinger, NAV, hesteveddeløp, Thailandovervintring, spritsmugling, snøscooterkjøring på fjordisen, hundeutstilling eller elgjakt. Kanskje jeg skal gjøre som kompisen.. melde meg inn i Røde Kors for å møte hyggelige empatiske damer med litt tæl.

Skjult ID med pseudonym Singularis ma. 19 april 2010 11:22

@Kai: Ikke bare i Røde Kors det finnes slike damer. ;)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 19 april 2010 11:28

@ Kai

Det er nok av damer med tæl her inne:) Det er bare at mange menn i 40 årene løper etter 30 årige damer. De fleste av disse mennene har flere barn fra før og vil ikke ha flere. Damene i 30 årene vil ha egne barn så kabalen blir svært vanskelieg. Hører du inn under denne kategorien bør du skaffe deg gode joggesko siden løpeturene kan bli lange og slitsomme:)

Nå tar jeg meg en tur ut i solen:) Kanskje Sognsvann siden "utsikten" er flott der året rundt?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 19 april 2010 11:43

Jeg har lyst til å omformulere TS sin overskrift til: Sukker funker for dem som finner noen de får god kontakt med! ;p

Selv om jeg tenker at i min situasjon ville nok en del av det TS kommer med som tips her, vært et lite turnoff for meg. Men det jeg ønsker å gi TS masse kredit for, er at han er villig til å bruke masse energi til å prøve å finne ut på hvilken måte han skal møte ei annen på for å få henne til å føle seg vel.
Og jeg mener ikke at det er noe menn bare må gjøre, mens kvinner bare kan sitte passiv og velge å ta i mot eller ikke, jeg mener at det er noe alle som dater noen de liker burde prøve på.
Håpet mitt er dog, at man gjør slike ganske uskyldige manipuleringer fordi man veldig gjerne ønsker å bedre kjent med denne personen, og dermed gjør sitt beste for at denne personen også får lyst til å bli bedre kjent med deg, og at man ikke gjør det kun fordi det er morsomt å oppleve at man klarer å få noen på kroken ;-)

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 19 april 2010 11:53

@Lady
Hehe, damene i 40-åra er like kresne. Når man ikke er interessert i fjellgeiter, reisesyke kunstnere eller "nå er det siste sjanse til å skaffe meg barn på overtid fordi jeg er ferdig med min 25-årige russetid" så er det ikke mange igjen gitt. Vil helst ha helt normal dame med helt vanlige ønsker for fremtiden, med grilling i hagen med gode venner på lørdag, en hellastur av og til, romantisk restaurantmiddag og kino på søndag, og en glad omfavnelse når man møtes etter jobb på mandag før hun lager middag mens jeg reparerer gjerdet.. (eller omvendt for den saks skyld)? Blir nok for kjedelig og lite ambisiøst for de kule sukkerdamene i oslo/akershus.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 11:54 Privat melding

"...stryke henne på skulderen og LÅRET..." !!!!!
Snakker om mangel på første-date-etikette.

Trådstarter skulle jammen fått litt av en jobb med å analysere meg hele tiden. Det hørtes lite avslappende ut.

Ikke hadde jeg blitt særlig sjarmert av noen som la meg ut som "erfaring" på diskusjonsforumet her inne. Selv føler jeg i alle fall ikke at det finnes noen oppskrift på hvordan man fanger oppmerksomheten til noen.

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 19 april 2010 12:05

@ Kai

- ikke lett for oss damer heller som er fjellgeiter til tider, er veldig glad i å reise - gjerne langt, men har et helt vanlig liv i hverdagen...

Trenger ikke være fra Østlandet for å ikke synest at chartetur og grilldress er det som er øverst på lista...

Skjult ID med pseudonym Kai ma. 19 april 2010 12:11

Er det ikke stort utvalg av menn med seriøs reiselyst og fjellstøvler her da? (Må kikke etter om jeg har grilldress og campingvogn.. kan ikke huske det)

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 19 april 2010 12:32 Privat melding

Jeg mener at TS har helt rett, og mange av mannfolka her inne kunne hatt bruk for et lite kurs der. ;)
Kanskje det ikke funker for "den eldre garde" å bli strøket på skulderen, men mange av oss under 30 hadde faktisk gått rett på limpinnen...;)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 19 april 2010 13:00

Kvinnekroppen leveres med følgende tilbehør:

Strømpebånd, hofteholder, korsett, bh, truser, magebelte, underkjole, stiletthæler, nesering, slør, silkehansker, nettingstrømper, hårbånd, sørgebånd, halsbånd, hårspenner, armringer, perler, fjærboa, den lille sorte, miniskjørt, morgenkåpe, neglisje, seng og hode:)

Trykker du på "feil" knapp kan du påregne deg en velfortjent "lusing":) Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 13:04

@ Lady

HEHE!
Du får sagt det du........

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 19 april 2010 13:07

@ Mann37

Har aldri vært beskjeden eller plaget av at tungebåndet mitt har vært avskåret:)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 13:09

@ Lady

Jeg vet hvertfall om minst en måte du er beskjeden på.......

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 19 april 2010 13:19

@ Mann 37

Aha du tenker på nonnedrakten min?:) Du er jo så ung og slike forhold er jo helt uakseptable i dette samfunnet. Jeg vil jo ikke "utsette deg for å miste sosial status" som det så pent heter. Det ville jo ha medført stor skandale:)

Har du fått med deg mitt siste innlegg under tråden "løse damer"? Der ble det stille, merkelig, generelt meget merkelig....
Jeg trekker meg tilbake for videre arbeid med mine planer:) Må bare ta en kaffekopp først:)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 13:38

@ Lady

Det er mange år siden jeg har blitt beskrevet som <så ung>, jeg takker for komplimentet, og må si jeg setter stor pris på at du tar hensyn til det faktum at min sosiale status kan bli borte :-))

Leste det innlegget nå, jeg har ikke deltatt i den tråden og har ikke fulgt den så nøye. Men jeg tror ikke at det var ditt innlegg som stoppet den diskusjonen. Kanskje temaet var utdebbattert, eller at de som var mest ivrig hadde andre gjøremål enn å henge på forumet ?

Lykke til med planene dine :-))

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 19 april 2010 16:11

@Mann 37 - du er da ung!!! Tenker tilbake på å være 37, men har det bra som 40åring :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 16:26

Takk skal du ha Emilie......

Dette ser ut som det kan bli en super dag, To damer som komplimenterer meg for min ungdom, på en og samme dag.
Og attpåtil på en Mandag...........

Fin start på uken, tror ikke det er mye som topper det her :-o

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 16:57 Privat melding

Hah. Dersom du synes du er gammel, Mann 37, hva er jeg? Klar for mumifisering? I don´t think so. *kjenner etter*

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 17:34

@ Malinka

Ingen kommentar..........

Nida, bare tuller. Jeg er faktisk blitt 38 år selv, det er bare psudonymet som henger igjen litt :-))
* skulle sikkert byttet *

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 april 2010 18:07

Mens noen kan ikke noe.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 19 april 2010 18:19

@ rotte

Har du trykket på "feil knapp" nå igjen:) Svir det på ørene sa du?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 april 2010 21:24

Klarer ikke finne noe, jeg.