Alle innlegg Sukkerforum

ond sirkel

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym AD ma. 19 april 2010 19:05

Jeg tenkte jeg kunne dele min erfaring med dere. Jeg har nå vært aktiv på sukker i flere måneder, har hatt kontakt med flere hyggelige damer, vært på date, vært i et kort forhold, osv. Jeg er en mann på 29 og jeg er på jakt etter et langvarig forhold uten å få det til. Men poenget mitt er noe annet.

Sukker fungerer for meg (les jeg klarer å ta kontakt, gå på date og til og med ha romantiske forhold med jenter herfra) men samtidig fungerer det ikke. Historien gjentar seg gang på gang. Først tar jeg kontakt med jenter jeg synes er interessante, vi kommuniserer en periode, jeg er nok mer på enn de (uten å være innpåsliten), det er faktisk ikke så veldig vanskelig å kommunisere med ukjente jenter. Man spør om mye rart og etterhvert ber jenta på date. Min erfaring er at det er best å date på en fredag eller lørdag, alkohol hjelper faktisk. Jeg er ganske sjarmerende og moro å henge sammen med, atmosfæren er hyggelig og det blir ikke vanskelig å gå over til noe mer romantisk eller fysisk. På det tidspunktet har jeg nok lagt mer energi i forføringsprosessen enn jentene.

Man merker fort om man er tiltrukket av daten, og selv om jeg flere ganger tenkte at daten ikke var noe for meg, valgte jeg å fortsette. Da tenker jeg at det er ganske uforpliktende og bedre enn ingenting. Det er ikke et problem i seg selv men jeg vet ikke når jeg skal stoppe. Resultatet er at det alltid er jenta som tar initiativ til å avslutte "forholdet". Jeg er aldri hjerteknust ettersom jeg ikke var interessert i utgangspunktet.

Jeg kommuniserer for tiden med en hyggelig jente og jeg tror nok jeg klarer å få henne med på en date og mer hvis jeg er sjarmerende nok. Men ærlig tatt jeg føler ingenting for henne på dette tidspunktet. Jeg gjør det bare for å ha noe å gjøre da jeg kjeder meg ellers.

Er det mange der ute som driver med det samme? Kjeder seg og ønsker å teste om de kan forføre uten å legge så mye følelser i det?

PS: jeg har aldri prøvd å lure jenter jeg har datet og det er stort sett jeg som har lagt energi i flørteprosessen. De jentene har valgt å avslutte forholdet på bakgrunn av at vi ikke hadde mye til felles og det var fair enough da jeg følte det samme.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 19 april 2010 19:08

Les the game, der finner du flere som tenker slik ;)

Skjult ID med pseudonym Mann90 ma. 19 april 2010 19:26

Jeg forstår deg godt AD, gjorde det samme selv her nylig. Fikk daten til sengs osv.... på andre møte, selv om jeg var litt tvilsom på første. Det hjelper veldig på selvtillitten og selvbilde. Det du sier med alkohol har jeg ikke veldig stor tro på, fordi det å være frittpratende, flørtene osv, går på selvtilliten. Så det er viktig å kunne snakke slikt med dem uten alkohol i blodet.
Det å få daten til å føle seg komfortabel og trygg på deg er det viktigste hvis man ønsker å ta et skritt videre.
Selv om jeg gjerne skulle møtt en jente med en gang som jeg fallt pladdask for ved første øyekast...
Men vurderer sterkt å gi den neste jeg møter en bedre sjanse, til å forbedre førsteinntrykket.... for det kan være mange kvaliteter i en person man kan elske, selv om man kanskje ikke ser dem med en gang.

Og lykke til videre!

Mvh
anonym

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 19:33

De tre første avsnittene til trådstarter kunne jeg ha skrevet selv. Kjenner meg veldig igjen. Men går aldri videre om jeg ikke føler det kan være noe der.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 april 2010 19:33

Det er helt sikkert flere som føler som deg og handler som deg, trådstarter, men undertegnede er ikke en av dem.

Mann90
Føler at slike "episoder" overhode ikke har noe med min selvtillit eller potensiell mangel på sådan å gjøre. Men man er jo ulike :-)

Skjult ID med pseudonym AD ma. 19 april 2010 19:43

Er det så enkelt som å ikke gå videre med jenter man har lukne følelser for? Det må være riktig å ikke gå videre men det er så kjedelig hvis det ikke skjer noe på damefronten..

Skjult ID med pseudonym vovv ma. 19 april 2010 19:59

Been there, done that. På andre daten brukte jeg gjerne kosebikkja som wingman om vi skulle møtes hos henne. Rimelig avvæpnende, og den kan jo ikke være hjemme alene et halvt døgn heller.. ;-) Gjett hvem som stadig vekk fikk mest kos.. sleipe lille..

Skjult ID med pseudonym Mann90 ma. 19 april 2010 20:12

Z, det har mye med selvtillitt å gjøre. Det er forskjellen mellom dem som tørr å ta skrittet som trengs for å få litt fortgang i prossesen, tørr å si hva man mener, og ikke bare jatter med.... for daten merker det!
Linn1982 har helt rett i å gi det litt tid. Dessuten kan du forandre en person til en viss grad, så du kan selv til en viss grad forme en person til å bli din drømmekjæreste. Men det beste er såklart å finne den rette, for da er dere begge garantert lykkelige.
AD, igjen, jeg forstår deg godt. De damene du treffer er jo voksne mennesker, og de er med på det hele veien. Og som mann har man behov! (hørtes kanskje ikke så smart ut det siste, men det er sant). Hadde det ikke vært for Menn sine drifter ville det blitt ganske folketomt i gatene :P

Skjult ID med pseudonym AD ma. 19 april 2010 20:12

Jeg begynner å tro at dette ikke bare gjelder menn. Jeg ser at jenter som jeg har datet fortsatt er på sukker. Min teori er at de fleste bruker sukker for å holde seg aktiv på sjekkefronten men at veldig få søker kjærlighet her. Vi bruker fortsatt andre fora til å finne oss en partner. Sukker er bare som en kveld på byen bare at du kan gjøre det trygt hjemmefra, hver dag. Triste saker:)

Skjult ID med pseudonym trbl ma. 19 april 2010 20:27

Jeg har datet 14 kvinnene her inne. Er mann, 30 år og jentene er i slutten av 20 års alderen.Av disse 14 kvinnene har det vært flere jeg har likt og truffet mange ganger. Jeg er på jakt etter en kjæreste men alt jeg "får" er elskere og korte seksuelle forhold med disse damene jeg vil treffe mer (ikke alltid da vel og merke). Første trodde jeg bare at jeg var uheldig. At jeg traff jenter som alt klaffet med men dama ville ikke binde seg. Nå innser jeg at dette er mer normen enn avviket. Mange av de 14 kvinnen var over normalen i utseende og jeg tror sukker gir disse mye bekreftelse og mulighet for å shoppe mann (VIKTIG: Tror dette også gjelder menn over normalen). Så de fleste som er her inne, selv om de sier noe annet, er ikke på jakt etter kjæreste men sex og det å ha det gøy. Er ikke noe galt med det og mange av kvinnene jeg har truffet har sagt det rett ut. Så det er ikke som jeg blir lurt eller noe. Jeg har bare innsett at sukker har liten sjans for å gi meg en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 april 2010 20:48

@ Mann90

Jeg er selvsagt enig i å være seg selv, si og stå for det man mener osv. har med selvtilliten til en person å gjøre.
Men at et ligg har med selvtillit eller skaper selvtillit - nei, den ser jeg ikke. Men kanskje jeg ikke helt forstår hva du mener?
Selvtillit kommer innenfra og har egentlig svært lite å gjøre med andre mennesker å gjøre slik jeg ser det :-)

Skjult ID med pseudonym AD ma. 19 april 2010 20:51

@ trbl, jeg er veldig enig med deg. Vel å merke dette gjelder gutter også. Sukker er ikke stedet for å finne seg kjæreste men et fint medium for flørt og kortvarig forhold. Ikke noe galt med det men det er ikke det jeg ønsker. Allikevel sitter jeg her:) Jeg får jo noe ut av dette da. Hva med kvinner, hva mener de??

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 19 april 2010 21:03

Vi har da sett en håndfull forumtroll som faktisk har funnet seg noen her. Er ikke mange igjen her fra da jeg begynte å skrive på forum i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Mann90 ma. 19 april 2010 21:06

@ Z

Vel, tenk på slik da: Får du deg et ligg med en dame som du synes er verdig. Da får du en mestringsfølelse, føler deg bra med deg selv, og det gir deg et bedre selvbilde, ettersom da har du fått bekreftet at det er andre som også ser noe i deg. Og Selvbilde og selvtillitt er mye av det samme.

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 april 2010 21:12

Resten får kurere selvbildet med fantasier.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 april 2010 21:20

Mann

Da har du det sånn :-)
Jeg har det ikke sånn. Jeg får ikke selvtillit av å skaffe meg et ligg.
Jeg vet at jeg, som det fleste andre, kan skaffe sex når jeg ønsker. Arrogant? Nei, realistisk. Om man ønsker seg sex.
Så nei, det påvirker ikke følelsen av hvordan jeg har det med meg selv. Hvordan noen har det personlig ligger mye dypere enn som så.

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 21:21

Forskjellen på menn og kvinner og selvtillit: mannen får høyere selvtillit etter å ha hatt seg med bra dame. Dama får dårligere selvtillit etter å ha blitt dumpa av bra mann etter et ligg.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 19 april 2010 21:24

Etter å ha lest denne og andre tråder i den senere tiden kan jeg ikke skjønne annet enn at jeg er en lesbisk kvinne i en mannskropp...

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 april 2010 21:34

Når jeg ønsker for min del kan bli dyrt.
Some play hard to get.
Some are hard to want.
Gjett hva jeg er.

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 19 april 2010 21:35

@zoid - så du skal begynne å spare opp til operasjoner? ;-p

Skjult ID med pseudonym Mann90 ti. 20 april 2010 00:42

@Z

Sier ikke korte flørter med sex gjør det lykkelig i lengden. Kan nok tenke meg at det er ganske tomt i lengden. Men erfaringene det gir deg gjør deg bedre til å sjekke damer, og for mange inkludert meg selv, Så er det i seg selv en god følelse, og gjør deg mer selvsikker osv. Så har man kanskje noe bedre sjanse på drømmedama den dagen man treffer på henne.
Men såklart, skal man virkelig bli lykkelig og føle seg ekstra bra med selv, så betyr det følelsesmessige planet mye mer, og gir en bedre følelse enn sex. Men for mange er det nok en grei begynnelse.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 20 april 2010 14:54

Frkunder sa det! (kl. 21:21)