Alle innlegg Sukkerforum

Den "moderne" mann

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende ma. 19 april 2010 20:51

Hva er det med dere nettmenn? Begynner jo nesten å bli lettere å finne seg en mann på byen. (Noe de fleste egentlig har gitt opp).

Dere er jo blitt mere kravstore enn damene. Hun skal være sporty, men ikke fanatisk, Hun bør ta vare på utseende, men ikke se ut som hun har falt nedi sminkeskrinet, hun må like å gå ut på byen, men også å sitte i mannens armkrok, hun må ha bein i nesa, men ikke være for dominerende, hun må være følsom og kjærlig, men ikke noe overemosjonell dramaqueen....etc..

Hvor er det blitt av den "gode gamle mannen" ? Syns den moderne mannen er i ferd med å bli mer og mer lik kvinnen!! Selv om vi kvinner kan virke kravstore, er vi inners inne ikke det. Vi liker at menn er litt simple og barske. Det er jo det som gjør mannen så unik i forhold til kvinnen. La kvinner være opptatt av detaljer, dere menn kler rett og slett ikke å bable om gourmet mat, klær og lignende. Gud el moder jord skapte dere kraftigere og mer robuste enn kvinnen av en grunn.

Hva er det menn ser etter i en kvinne i dag??? Er drømmen om en solid familie og en godhjertet og tro kvinne en saga blott?
Tror vel selv at dagens kvinner og menn enda sitter med de "gode verdiene" dypt inni seg, men gir ikke særlig uttrykk for dem.

Syns dette burde være en tankevekker til alle dere "moderne menn" der ute! Og spesielt til de som befinner seg i slike nettforum som bla sukker. Det er blitt en enorm "bruk og kast" tendens innenfor den virtuelle verdenen.Mange skriver en setning el to,forså å bare droppe den kontakten for en annen. Ingen er god nok, eller det finnes kanskje en som er bedre!!!!!

Håper på innspill til det jeg har skrevet i håp om å bli litt mere klok på hva dere menn egentlig vil!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym MrBassman ma. 19 april 2010 20:58

Jeg er vel en sjelden klassiker jeg da, og helt ærlig så trodde jeg dere jenter elsket den Metrofile mannen? Det må vel være en grunn til at den langhårete og sjeggete rockern somregel er singel i dag, hehe.

Men med den meningen der så tror jeg at du skiller deg litt fra den gjennomsnittlige kvinnen i dag.

Du beskriver vel drømmekvinnen min, hehe.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 19 april 2010 21:01

Synes jeg kjenner veldig godt igjen mange kvinneprofilers krav til menn her, jeg, men...

Selv er jeg nok mer i MrBassmans kategori her, ikke akkurat langhåret, men heller ikke så kravstor - det som betyr noe for meg er at jeg kan se meg for meg sammen med henne mer enn fjorten dager inn i fremtiden, den berømte kjemien. Klart jeg har preferanser jeg også, men utover at hun ikke bør være aktiv pinsevenn eller Frp-velger, så går jeg sjelden veldig opp i detaljene.

Men hva er galt med at menn har sansen for gourmetmat?

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 april 2010 21:03

Jeg er ikke kravstor, kan ikke være det heller, ligger dårlig nok an uansett.
Er stygg, men visstnok ikke så stygg som jeg skal ha det til.

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 ma. 19 april 2010 21:04

@undrende: Helt enig med deg. Problemet er bare at det virker som at dere jenter/damer faktisk vil ha denne "moderne mannen" som du beskriver..

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 21:04

Dette var et interessant innlegg.
Jeg er enig med mr, Bassmann, mitt inntrykk er vel også at du ikke snakker for flertallet av dagens damer.

Hilsen en mann som foretrekker hammer, sag, øks og slegge, istedet for mopp og ballongvisp :-))

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 19 april 2010 21:06

Den metroseksuelle mannen er ikke en mann i mine øyner,men et hannkjønn med identitetsproblemer....Jeg sier ikke at det ikke er greit at mannen tar vare på seg selv, men å bevege seg innpå kvinnelig territorium...,er ikke særlig mandig.

flott å høre at der enda finnes "ekte" menn!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 19 april 2010 21:10

Jeg liker også menn som beskrevet i HI. Jeg tror rett og slett jeg aldri kunne vært passende for en mann som har fokus på interiør, mote, hudkrem og whatnot.

En mannemann som er tøff, men ikke slem, som er barsk, men ikke steinhard. Som står for grillingen mens jeg lager tilbehøret og slenger over en øl. Som syns det er kulere å se en actionfilm enn romantisk kliss. Så baker jeg kake til helgen mens han snekrer sammen lekehytte til ungene.

Oh yes, Santa, could I please have one of those for christmas?

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 21:13

Jeg skal ikke late som om jeg ikke har endel ønsker for hvordan en partner skal være. Det betyr ikke at jeg ikke kan se for meg å være i et forhold hvor vi deler på husets oppgaver på en mer kjønnstradisjonell måte. Så lenge man deler arbeidsoppgavene noenlunde likt, vel og merke. For det er jo gjerne slik at moppen og ballongvispen må langt oftere til verks enn hammer, sag, slegge og øks i en gjennomsnittlig husholdning.

Men ja, ettersom jeg er talentløs i endel praktiske og tekniske gjøremål, foretrekker jeg at mannen trår til på dette, så kan heller jeg stå for produksjonen av gourmetmåltidet :-)

(mann 49 år fra Østfold) ma. 19 april 2010 21:14 Privat melding

Tror frkunder skal melde seg på mitt kontor..

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 19 april 2010 21:15

evnt TS også. Samme person?

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 21:17

Hihi. Ikke samme person ;-)

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 21:22 Privat melding

Godhjertet og trofast er da ikke uforenelig med feks passe med bein i nesen, sporty osv. Dessuten kan barske menn også bruke en wok. ( I alle fall kan de kutte opp en eller annen grønnsak til å ha i woken? Ja?)

Jeg vet ikke om jeg vil ha en simpel og barsk mann, men det kan komme av at begrepene gir meg et indre bilde av en mann i lendeklede med en dame slepende etter håret med seg, mens han svinger steinøksen og brummer fornøyd.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 21:23 Privat melding

*gnir meg i den innbilt såre hodebunnen min*

Skjult ID med pseudonym petita ma. 19 april 2010 21:23

Det er vel ikke sååååå sykt mange menn her inne som bruker hudkrem og har fokus på interiør, mote og whatnot? Jeg mener har jo sett noen, men har definitivt sett flere som ikke har. Det som jeg derimot ser er fler kraaaavstore menn

Skjult ID med pseudonym MrBassman ma. 19 april 2010 21:24

Vet ikke om jeg kan se meg selv som en barsk og simpel mann, Jeg jobber for tiden som baker, og har derfor litt peiling på mat :'(

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 19 april 2010 21:28

Baker har jo vært et mannsyrke i lange tider, Bassmann. ;-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 21:37

Jeg skal sitte her på Sukkerutstillingen helt til det kommer en dame som verdsetter et ekte mannfolk. Helt til det kommer en Dame med stor D, som blir litt våt i blikket av å se på et ekte mannfolk i bar overkropp som hogger ved, Legger parkettgulv, murer utepeis, bygger terrasse, skifter tak, eller bygger garasje.
Jeg MÅ ha en dame som er litt over snittet interessert i den barske mannen som fikser alt, da jeg stort sett har ett eller annet prosjektet på gang både her hjemme og på hytta..........

Så jeg ønsker fra i dag av at damer som vil ha pingler uten hår på BRØSTET, og som er mer glad i latte og annen pinglekaffe enn kaffe som er kokt på kjele over bålet. Og som foretrekker kafebesøk og spa istedet for en tur på sjøen for å fiske, eller bygge et eller annet.
Kan si fra om dette i profilen sin, så jeg slipper å rote bort tiden min på feil dame :-)))

På forhånd takk!

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 april 2010 21:39

Og mesterkokker er som regel menn :)
Skal en ha noe gjort ordentlig...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 19 april 2010 21:39

Jeg tror du hadde blitt overrasket over hvor mange slike det er der ute. ;-)

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 21:39

Menn vil ha jomfruer som aldri har tenkt tanken på sex før, men etter at hun møtte akkurat han ble hun tilfeldigvis nymfoman - de vil ha tynne fine damer, men de skal ikke pirke i salaten for det er turn-off - de skal være pene, men ikke sminke seg for det er juks - de skal være intelligente og utdannet, men ikke for mye for da føler mannen seg truet - de skal ha en god jobb, men ikke tjene mer enn mannen for da føler han seg i hvertfall truet - de vil at jenter skal ta fysisk initiativ, men de mener det egentlig ikke, for de vil være jegerne -

Kvinner vil ha barske menn som kan sette oss litt på plass innimellom slik at vi får respekt for ham, men de skal ikke gjøre det for mye for da er de mannsjåvinister - vi vil ha myke menn som forstår hva vi tenker på, men vi vil ikke ha en mann som skal "prate ut" så fort vi viser minste bittelille tegn til pms - vi vil ha farlige menn som tar det de vil ha i sengen, men han skal vokte seg godt for ikke ta oss med på råd når det gjelder ting utenfor sengen - vi vil ha menn som fikser hus, hjem, bil og pc, men han må jammen ta sin del av husarbeid også - vi vil ha gentlemenn som betaler regninga på restaurant og åpner døren for oss, til tross for at vi jobber og har penger sjøl -

Puh.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 19 april 2010 21:41

frkunder, bare en liten nb, for min del kan jeg godt ta husarbeidet.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 21:43

@ frkunder

Du er inne på noe, og vi menn er gjerne litt treig. Men det er ikke nødvendig å gjenta deg selv :-))

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 19 april 2010 21:43 Privat melding

Jeg hadde HELT fint fikset å sett på en mann i bar overkropp som hugger ved. *erfart*

Skjult ID med pseudonym petita ma. 19 april 2010 21:43

Og så betaler jeg min del av regningen også :)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 21:45

@ Den gode Drage

Mulig det, men jeg er her ennå........* kanskje det er noe annet som er galt med meg... hmmmm*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 19 april 2010 21:47

@M37 Næh,du har bare ikke sett henne med stor D ennå, tenker jeg. *S*

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 19 april 2010 21:47

@petita, du tar husarbeidet, din del av regningen, er det noe mer jeg trenger å vite? :)

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 21:47

Merker at jeg fikk skikkelig lyst til å se en mann i bar overkropp hogge ved..

Skjult ID med pseudonym petita ma. 19 april 2010 21:48

Jepp, jeg er ganske krevende

(mann 49 år fra Oslo) ma. 19 april 2010 21:53 Privat melding

Jeg vet nå ikke... jeg synes alle sukkerfolk virker som bitre nebbete utbrente kravstore desillusjonerte kjønnskampkjempere. Utvilsomt en uunngåelig konklusjon på et altfor langt opphold her. Selv begynner jeg også å oppvise de tidlige symptomene, noe jeg liker dårlig. :)

Og forøvrig mener jeg at frkunder er et geni!

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 21:54

@ frkunder

Skal på hytta 1. mai helga for å sage ned noen trær som skygger for sola.
Det blir fullt verneutstyr under sagingen, men når øksa kommer frem så blir det fort bar overkropp. Og når jeg er ferdig med jobben så blir det årets første dukkert i sjøen......

Tar du invitasjonen? ( du lager mat selvfølgelig)

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 19 april 2010 21:56

*klapper for frkunder* hear hear...

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 19 april 2010 21:57

Vaskehjelp i hjemmet

Ved får jeg tilbragt i sekker

Bilen ordnes på verksted

What's the problem? Resten kan vi vel gjøre sammen? ;-)

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 21:58

Oooooo tempting :-D

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 22:04

@ frkunder...... :-)))))

@ Emilie

Kan jeg forstå deg dithen at du ikke vil ha en barsk Handyman som hogger ved i bar overkropp ?
Vil det si at det ikke gir deg noe som helst, at din mann fikser ting. Hadde du heller ville hatt en mann som tar frem Gule sider hver gang noe går i stykker ?

Var bare litt nysgjerrig :-))

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 19 april 2010 22:08

Tror mange tolket meg feil da jeg nevnte ordet gourmetmat. syns det er bare koselig at menn kan lage mat.

Hva med å bruke uttrykket kall en spade for en spade? Er kanskje litt gammeldags av meg, men ja folk er forskjellig.
Målet mitt med innlegget: den moderne mannen , var egentlig å sette i gang en debatt om hva dagens menn egentlig ser etter hos en kvinne?

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 19 april 2010 22:09

@ Mann37

Supert og sexy viss en mann kan ordne det meste, men er blitt realistisk med årene og har innsett at de gule sidene er greie å ha....

Synest du forøvrig det er sexy at en kjæreste vasker gulv??? Not me!!!

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 22:25

@ Emilie

Det KAN være sexy...... Spørs hvilken outfit som brukes når man vasker gulv :-)))))))

@ TS

Hva jeg ser etter i en dame, jo jeg ser etter en dame som setter pris på at menn er menn. At hun er like bekvem med å grave i jorda som å pynte seg til fest. Som er en god samtalepartner, og som respekterer at partneren har andre meninger. En som ikke er langsur. En som liker både luksus, og det primitive liv, som smiler og ler av mine dumme vitser( ikke av meg selvsagt).
En som er selvstendig, men som likevel liker å bli tatt vare på,
Pluss masse mer :-))))

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 22:29

@ mann 37

Her er jeg! :-D

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 19 april 2010 22:37

@ Mann37

Ikke noe gulvvask på meg på det jevne!!! Er ellers fleksibel til å være med på det som må til for å få en familie til å fungere - er ikke redd for å ta i et tak :-)

Er redd jeg hadde blitt lei av en "klønete" mann i lengden - bær være praktisk anlagt! Er det noe han derimot ikke kan så er det bra med gule sider.

Ordner jo det meste selv når en er singel - hadde vært tungvint å få en i huset som ikke kan løse noen oppgaver.

Har personen derimot en funskjonshemming så er det annerledes! Det er jo tross alt et fellesskap en skal oppnå - i fellesskapet skal alle ha det bra.

Skjult ID med pseudonym xXx ma. 19 april 2010 22:37

@ TS

Jeg tror nok dessverre at mange av dagens gutter og menn har blitt formet av deres tidligere barnehagetanters og barneskolelærerinners (for det er tross alt helt klart flest kvinner i disse yrkene) helt sikkert velmente forsøk på å forme småguttene til snille småroller som leker med dukker, ikke klatrer i trær (det er jo farlig!) og - og dette vil jeg påstå er stikk i strid med de fleste gutters natur når de er barn - ikke får lov til å slåss for å gjøre opp seg i mellom. Av mangel på mannlige rollefigurer under store deler av oppveksten (igjen, pappa er på jobb hele tiden, eller kanskje foreldrene er skilt og gutten bare så han annenhver helg, mens han resten av tiden var omgitt av omtrent bare kvinner i barnehage, på skole eller hjemme). Av TV og magasiner som er ofte ser ut til å være fulle av kvinner og feminine homofile menn som skal fortelle dem om mote og hudprodukter. Av en del kvinners overdrevne behov for likhet mellom kjønnene - og da snakker jeg ikke om likhet for loven, stemmerett og likelønn, men for eksempel at faktisk enkelte kvinner faktisk kjefter deg ut hvis du holder døra åpen for dem fordi "de godt klarer det selv" (ja, ekstremtilfelle, men jeg har faktisk selv opplevd det der, riktignok uten at det fikk meg til å slutte å holde opp dører). At færre kan et håndtverk fordi de har en akademisk utdannelse og sløyd o.l. fag vel nå er mer eller mindre helt ute av skolen, slik at de kanskje ikke er like handy mer som bestefarsgenerasjonen som snekret sine egne møbler og gjerne t.o.m. bygde sine egne hus. At dere jenter ikke klarer å bli enige dere i mellom for om en mann burde ta regningen eller ikke, og skaper full forvirring. At ...

Jeg tror jeg stopper der. Kunne sikkert fortsatt, men du skjønner sikkert hva jeg mener. Poenget er at vi vestlige menn i dag, som kjønn, nok er ganske forvirrete. Og mye av det skyldes at våre gamle roller i samfunnet som hovedforsørger, beskytter, familiens overhode (i det minste i teorien, skjønt tipper mange husholdninger også før i tiden egentlig ble styrt av mor), alt det er mer eller mindre borte. Dagens kvinner tjener sine egne penger. Dere behøver ikke en mann til å forsørge dere og deres barn, og samfunnet er nå innrettet slik at selv de av dere som er arbeidsledige alenemødre får støtte fra staten. Dere trenger faktisk ikke engang en mann til å få barn en gang, det er bare å ta en tur til Danmark. Dere kvinner har blitt deres egne herrer, og alt dette er bra, men...
(fortsetter)

Skjult ID med pseudonym xXx ma. 19 april 2010 22:39

... men en utilsiktet konsekvens av disse store samfunnsendringene er nok også at et par generasjoner med menn nå sliter med å finne sin nye rolle i samfunnet.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 22:43

@ frkunder

Hei Hei....... Men det er jo oså noen flere kriterier, sånn som for eksempel alder, høyde, og geografisk tilhørighet.........

Legg inn dine tekniske data, så kan det jo hende at det kan være interessant ;-)

Skjult ID med pseudonym MrBassman ma. 19 april 2010 22:44

@xXx: Perr din definisjon så skulle jeg vært en av disse metrofile dudene. Vokste opp med min mor og bestemor, og egentlig ingen mannlige rollemodeller.. Fremdeles har jeg blitt en langhåret, skjegget metalbassist med dyp forakt for rosa skjorter og pannebånd, haha.

Så tror ikke at vi kan skylde bare på det.

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 22:44

@ xXx skjønner og hører hva du sier, ikke er jeg uenig heller - men som jeg forsøkte å si litt lenger opp her - sånn i halv ti-tida - så er det ikke alltid lett å være kvinne heller. Dere menn kommer med noen artige krav dere og, som ikke nødvendigvis er så lett å oppfylle..

Skjult ID med pseudonym xXx ma. 19 april 2010 22:50

@ MrBassmann

Har ikke sagt at alle blir slik. Det var en generalisering. Du er sikkert en tøffing.

@ frkunder

Selvsagt har dere ikke det lett dere heller. Nå er det jo både hjem og karriere, det er frigjort men ikke "løs", det er det ene og det andre. Og helst få barn før den biologiske klokka sier stopp, hvis dere ønsker det - og det skjer jo faktisk for mange ganske tidlig, ofte allerede i første halvdel av 30-årene. Samtidig som dere jo må streve med alle disse problematiske mannfolka;)

(mann 42 år fra Telemark) ma. 19 april 2010 22:59 Privat melding

TS: Liker du det ikke kan du jo konvertere!

Skjult ID med pseudonym MrBassman ma. 19 april 2010 23:03

@xXx: Det var ikke akkurat det jeg prøvde å si, men men.. Var mer det at en mann trenger ikke å bli ekstremt femi fordi han vokser opp med, i all hovedsak, kvinnlige impulser.

Skjult ID med pseudonym Jinte ma. 19 april 2010 23:06

@Mr. Bassmann
Tror du det å ha langt hår og se rocka og ubarbert ut, hindrer deg fra å kunne framstå som femi? hehe... sorry. (sa ikke at du framstår femi, men faktisk - om du gjentar flere ganger nå hvor lite femi du er pga ytre image, så begynner jeg å lure litt likevel... ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 19 april 2010 23:08

Ikke lest alle svarene, men jeg kunne sagt det samem om dere "kvinner". Jeg synes jeg har de fleste parametrene på stell. Høyde passe kropp, hogger ved ( i bar overkropp) MYE ved (merker på smilene jeg får av forbipasserende damer at det ikke er feil nei :-) , habil danser, seriøs, ordnet økonomi, fantastisk humor, handyman og gode allmenkunnskaper. Komunikativ og en stor porsjon selvironi, men likevel er jeg "her" og er snart i gang med tredje sessong..
Fått kommentarer som "du gjør alt riktig du" "For god til å være sann" Ja å da tror de vel kanskje ikke på det å fortsetter singellivet for sikkerhets skyld. Hihi Nei begynner å lure her....Litt fedup og må innrømme at motivasjonen og innsatsen ikke er helt 100 lenger ja..

Skjult ID med pseudonym Hmm ma. 19 april 2010 23:09

Bassmann: Bare fordi du" prøver " å være macho, betyr ikke det at du er det!

Skjult ID med pseudonym frkunder ma. 19 april 2010 23:09

@ mann 37 - Jeg vet, jeg er dessuten et kresent og vanskelig kvinnfolk som tror, at dersom jeg husker riktig etter å ha lest dine tidligere innlegg, rett og slett har valgt deg bort - og alle andre menn med barn...

Skjult ID med pseudonym MrBassman ma. 19 april 2010 23:10

@Jinte:

:-(

Langt hår er vel egentlig litt femi da.. *fordømmer balsamflasken*

Tror kanskje jeg har lagt trykket litt feil her, for jeg har IKKE prøvd å få frem hvor lite femi jeg er, haha.

Skjult ID med pseudonym xXx ma. 19 april 2010 23:10

@ MrBassmann

Skjønte hva du mente. Bare kødda litt med deg;)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ma. 19 april 2010 23:16

Er jinte og xxx samme person ???

@ xxx

jinte hørtes femi ut det :-))

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 19 april 2010 23:22

SAmme med dere damer;) Ikke selvhøytidelig og få meg til å le??? Date en klovn da for f!!! Men det går jo ikke for samtidig skal han ha høye ambisjoner (lukter jeg golddigger?)... Singel er best og møte partner in real life.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ma. 19 april 2010 23:26 Privat melding

Jeg tror noen kan oppfatte meg som femi, men de fleste innser at jeg ikke er det selv om jeg kan lage mat og vaske badet. Jeg hogger gjerne ved i baris om det trengs (ja det gjør det jo faktisk?) og jeg er i stand til å fyre opp bålet eller i peisen/ovnen også...

Men altså, er vi egentlig så kravstore alle sammen?

Skjult ID med pseudonym xXx ma. 19 april 2010 23:48

@ Mann 37

Dette blir vel en avsporing på tråden, men nei, jeg og jinte er ikke samme person. Tipper "jinte" er en jente. Jeg er en mann.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 20 april 2010 02:28 Privat melding

@ frkunder (jeg bare retter deg opp litt jeg!)
Menn vil ha jomfruer som aldri har tenkt tanken på sex før, men etter at hun møtte akkurat han ble hun tilfeldigvis nymfoman FEIL
- de vil ha tynne fine damer, men de skal ikke pirke i salaten for det er turn-off FEIL, de skal være naturlige.
- de skal være pene, men ikke sminke seg for det er juks SE OVER
- de skal være intelligente og utdannet, men ikke for mye for da føler mannen seg truet FEIL, vi vil bli utfordret!
- de skal ha en god jobb, men ikke tjene mer enn mannen for da føler han seg i hvertfall truet FEIL
- de vil at jenter skal ta fysisk initiativ, men de mener det egentlig ikke, for de vil være jegerne - og sjokkerende FEIL!

Ok, helt feil er det ikke, jeg vil ikke være sammen med et lite, uintilligent troll som ikke har en egen mening. Og jeg ser heller ikke hva som er galt med ikke å strekke opp til idealer som er blitt skapt i alle år, både på kvinne og manns siden!¨
Jeg ringer heller en handyman hvis noe seriøst skal fikses, for han vil være ekspert på det! Jeg har heller ikke noe problem med å ha både scrub og fuktighetsgivende produkter på badet, jeg føler meg ikke på noen som helst mindre mandig av den grunn!
Og denne uendelige jakten etter en BadBoy matchoman må da være fryktelig frustrerende for dere, når dere i virkeligheten egentlig vil ha han som lytter til hva dere sier og faktisk setter seg inn i problemstillingene.

Og @ undrende
hvorfor skulle vi ikke ha krav? Dere har da dem i mangfold! Mulig våre veier begynner å krysses mange steder, men jeg kan ikke se på det på noen annen måte enn positivt!

Jeg kommer fra en av Norges største bondekommuner, der er 90% av mennene slik du ønsker de! Enkle, og hogger ved! Sikkert i bar overkropp. Men noen av oss er ikke skapt på samme viset, og har ikke interesse av det, ergo så gjør vi noe med det!

Uansett så kan kravslista være lang som et vondt år, men det er uansett kjemien som er avgjørende, ikke hvor mange matchpoeng.
Og er typen glad i deg, tar han nok av seg skjorta for å hogge ved!

Skjult ID med pseudonym iEndre ti. 20 april 2010 03:27

For at ting ikke skal misforståes, så inneholder jo dette innlegget noe generalisering, da jeg følte det var på sin plass i generaliseringens mor av en tråd.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ti. 20 april 2010 08:14 Privat melding

Jeg synes ikke vi skal snakke mer om vedhuggende menn i bar overkropp. Jeg har behov for å konsentrere meg litt på jobb. *logger av*

Skjult ID med pseudonym Tulla ti. 20 april 2010 09:31

Jeg vil bare ha en mann som er mann, har empati, ærlig, humoristisk, og gjerne en som er flink til å lage mat, og jeg tar gjerne en som hugger ved i bar overkropp og vasker gulvene - helt topp!! Meld dere her " ekte" menn så jeg kan finne deg snart. Er skikkelig lei av å lete etter DEG...

Skjult ID med pseudonym tira ti. 20 april 2010 10:12

Jeg vil ha en mann som liker og fikse ting i hus og hage, og som gjerne gjør det sammen med meg.
En mannemann som vil svette og slite mens jeg hjelper han, og etterpå når vi begge er svette og møkkete kan vi ta en dusj/bade sammen ;)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 20 april 2010 10:35

hiver meg på TIRA:))) eller siden jeg nå foretrekker menn..på tanken din:)) heeeeey mann 37!! det er fler av oss her vettu;)))

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 20 april 2010 11:21

@ megvel

Puhh..... Det var bra,
Men jeg trodde du hadde falt ut av sukkerverden, jeg hørte en liten spurv som kvitret noe om en lovende date :-)))))))

Det er så godt å høre at det fortsatt finnes damer som vil ha et "ekte" mannfolk.

Takk til Tira, og megvel.

@ Malinka

Konsentrer deg om jobben din nå, for hvis ikke så får du gjensitting og du må skrive menn i bar overkropp 100 ganger på tavla ;-)

Skjult ID med pseudonym tira ti. 20 april 2010 11:46

@mann37
Trodde det var du som hadde en het date for ikke så lenge siden :)

(kvinne 52 år fra Troms) ti. 20 april 2010 11:51 Privat melding

jeg har også syns det er vel mye "kvinnelist"over fremtoningen til enkelte menn,hvorfor gjøre ting så vanskelig da......
til trådstarter--jeg tror menn er litt forvirret over sin rolle i forhold til kvinnen og samfunnet generelt slik en annen skrev i ett av svarene,,tror det går seg til.
ingen menn som savner ei kvinne med naken overkropp som hugger ved eller virrer jeg i kjønnsrollen min?he,he.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ti. 20 april 2010 12:09 Privat melding

Hvor er tavlen? *myser*

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 20 april 2010 12:29

@ tira

Joda var på en date, men min var ikke lovende :-))

@ si- ju

Jeg tror ikke at en toppløs dame som hogger ved hadde trigget frem så mye i meg. Hilsen huleboermannen ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 20 april 2010 12:56

@iEndre,
honnør for bra innlegg!

Hvorfor skal man være så opptatt av å pakke sammen egenskaper og gi dem merkelapper som mannlig og kvinnelige?
Først og fremst er vi individer - mennesker kommer med et sett av egenskaper som kan variere i det uendelige.
Jeg har hatt en maskulin kjæreste som var en kløpper på kjøkkenet, men han er definitivt mann. Selv har jeg en mer "guttete" track record mht enkelte fysiske utskeielser enn flere av mennene jeg har datet, men jeg er definitivt kvinne.
Jeg synes det er bra at man først og fremst kan være seg selv med hva det innebærer av interesser og egenskaper, og skulle ønske vi en gang i fremtiden slapp regler som at gutter ikke skal gråte, og jenter skal ikke bråke.

Skjult ID med pseudonym lars ti. 20 april 2010 13:39

Jeg vil bare ha ei, som vil ha meg, som jeg vil ha.
- Skal det være så vanskelig da? ;)

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 20 april 2010 13:39

Det går da fint ann å kombinere en del "moderne" kvaliteter samtidig som man ikke smører seg inn med x-antall hudkremer og er fanatisk opptatt av interiør og mote.

Det er veldig sjelden enten eller.

Jeg synes også det er helt greit å være kravstor i forhold til en potensiell partner.
Hvis målet mitt bare var " å ha dame" ville jeg adri vært singel.

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 20 april 2010 13:50

@ vibe

<gutter ikke skal gråte, og jenter skal ikke bråke>
Jeg syntes denne var bra, og jeg ser ikke noe problem i at det skal være sånn. Hilsen en som har kastet bort nok av livet sitt på Drama Queens :-)

@ Superduper

<Hvis målet mitt bare var " å ha dame" ville jeg adri vært singel>........ Godt sagt :-))

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 20 april 2010 15:08

@Superduper,

"det går fint an å kombinere en del "moderne" kvaliteter samtidig som man ikke smører seg inn med x-antall hudkremer og er fanatisk opptatt av interiør og mote"

Joda, men det går også fint an å ha endel "tradisjonelle" kvaliteter og samtidig smøre seg inn med hudkremer og/eller ha interesse for interiør og mote. Men hvorfor skal akkurat disse kvaliteten ha mindre verdi enn de andre?? Synes det vitner om forstokkede holdninger.

Nå er jo de mest kjente møbeldesignerne menn, og verken Arne Jacobsen eller Verner Panton mindre menn enn andre.
Og hvorfor ikke ta på en hudkrem med faktor når man kan ta på etterbarberingsvann? Spiller ingen rolle for meg, men er definitivt ingen showstopper. Dog er det turn off med emnn som ikke skal smøre seg i solen. Menn topper statistikken for hudkreft, det er jo en latterlig og undøvendig pris å betale for liksom å være mann...Da kan man heller bevise at man er mann på andre måter, å droppe hudkrem er jo ikke noe vanskelig.

Mann37,
ja, ikke sant - det kan jo være ålreit med damer som bryter litt med det som tradisjonelt har vært betraktet som typisk kvinnelig atferd som Freuds "hysteri"

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 20 april 2010 15:24

@man:) joda er mulig fortsatt det.. lovende altså:)...men må nesten finne ut av om han er handy..likte tanken til tira serdu... og kalde øl skal deles hmmmmmm

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 20 april 2010 16:01

Ja det var mange spennende innlegg her.Noen er jo tatt helt ut av sammenhengen da. Meningen min med innlegget var ikke at folk skulle henge seg opp i hudkremer,solfaktor og bar overkropp.Men tenke litt mer helhetlig over hvordan man handler / "ter seg" ovenfor kvinner. Gjelder forsåvidt oss kvinner like mye.Men siden jeg er kvinne skrev jeg innlegget ut ifra hvordan jeg erfarer mange menn i dag.

Og ja vi kvinner kan være ganske kravstore til tider, men samtidig ligger det mer i vår natur og være mer detaljfiksert. Det har jo med våre biologiske gener å gjøre med tanke på at vi ofte må tenke litt lenger,da vi fortsatt er "reirbyggere". Uansett hvor moderne kvinnen er blitt,har hun fortsatt de urgamle instinktene om å finne riktig make som kan bli en god far til hennes barn,og være en solid partner i familiesammenheng.

Jeg synes mange (MERK:IKKE ALLE) menn er gått vekk ifra sin natur. Som sagt tidligere har jeg problemer med å skille dem fra kvinner slik utviklingen har blitt. Og det må vi jo alle være enige i at kvinner er det nok av.
Men ja vi mennesker vil alltid utvikle oss,det er vel det som skiller oss fra planter og dyr.De lever fortsatt mer etter instinkt enn følelser og impulser (dog er det jo utvikling også innenfor den verdenen).

Det jeg prøver å si er at menn i dag bør være litt mer opptatt av å ta vare på sin mannlige natur og ikke forkaste helt den rollen de en gang hadde i samfunnet. vi kvinner trenger dere menn mer enn dere tror.......

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 20 april 2010 16:56

@ Undrende

Takk for gode ord, det varmer mitt hjerte å få høre at vi menn ikke har utspillt vår rolle i dagens samfunn likevel.

Det er faktisk veldig godt å høre at på tross av at alt kan kjøpes for penger i dag (Håndverkertjenester,ved fra Plantasjen i sekker, reise til Danmark for en liten insemenering, osv) så er vi fortsatt en faktor Dere vil ha i Deres liv :-))

@ megvel

Selvfølgelig må den lovende være Handy..... ville vært synd om han drikker opp alt ølet mens du hogger ved og bygger garasje :-))

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 20 april 2010 17:05

@Mann37

:¤)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 20 april 2010 17:23

Tror vel dette kanskje kan variere med alder? Vet jo ikke hvor gammel 'undrende' er, men...

Litt av 'dagens manns' problem, er at... vel - det beste vi kan gjøre er vel å være oss selv, for kvinner er ikke én homogen masse med de samme meningene. Hadde de vært det, hadde det jo vært 'lett' (!). Bare å følge et felles ideal, da. Men dersom en mann følger 'undrende's råd her, kan han antagelig regne med å møte motbør blant en del kvinner også. Kommer vel mye an på aldersgrupper, sosiale grupper, og hvor i landet man befinner seg. Trur eg.

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 20 april 2010 17:34 Privat melding

Er blomstrende enig med de underskjønne vesnene frkunder og undrende.
Jeg vil absolutt IKKE ha en sånn moderne, metroseksuell mann... :/ Heller litt for simpel og enkel enn litt for myk og litt for opptatt av hudpleie og gardiner.
Gjør mer enn gjerne husarbeid og lager mat jeg - så lenge han bare er barsk og tøff nok! :)

Skjult ID med pseudonym Broom ti. 20 april 2010 17:46

Har vel endt opp med det at alle barske mannfolk har myknet opp i håp om å bli akseptert av kvinnekjønnet! Et samfunn som i 30 år har kommet med mannssjåvinistanklagelser til den vanlige mann setter selvfølgelig sine spor.

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 20 april 2010 17:47

@undrende

Det er vel ganske innlysende at også menn forandrer seg som en følge av de endrede kjønnsrollene i samfunnet, også i forhold til hvilke krav man stiller til potensielle partnere. Jeg føler meg ikke som en kvinne fordi jeg stiller ganske strenge krav til en potensiell partner. Om jeg var en mann på 50-tallet eller tidligere som kun var ute etter en duglig husmor ville nok kravlisten vært helt annerledes.
Men at man dermed ikke ellers kan ha maskuline kvaliteter synes jeg er underlig, selv om jeg innrømmer at jeg har interesser utover å mekke bil og hogge ved i bar overkropp.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 20 april 2010 17:59 Privat melding

Det virker for meg som at jenter som liker synlig machismo også er veldig omsorgsfulle og snille, de vil bare ha en de kan ta vare på.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 20 april 2010 18:15

@Avania

Må jeg virkelig vente i 1 år og et par uker før jeg kan kontakte deg?
Jeg ser litt eldre ut enn jeg er...
(Litt for lang tid, skaffer nok Asiabrud før det.)

Er litt hårete av meg, og lite opptatt av hudpleie og gardiner :)
Ikke videre myk heller.

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 18:20

Menn er ulik andre menn og vi har forskjellige preferanser.

Forskningen viser at menn fåretrekker fine damer med lav utdannelse framfor Ok-utseende damer, med høy utdannelse. Damer derimot fåretrekker stort sett ok-utseende menn med høy ytdannelse, fremfor pene menn med lav utdannelse.

Jeg personlig vil ha både i pose og sekk: en pen jente med høy utdannelse. Men jeg er villig til å ikke ha en veldig fin dame, viss dette kan føre til at hun har høy utdannelse.

**

Jeg tror likestillingen fungerer begge veier. Jenter vil ha en mann som hjelper til i kjøkkenet og som kan lage mat. Gutter vil ha en dame de kan diskutere med og som de kan gå i fjellet med. Å bare ha en pen jente som lager mat til meg, blir kjedelig i lengden. Hun må være en utfordring.

**

Viss Machomannen er drømmemannen og machomannen elsker grandiosa, liker fotball og fotballskjerf, aldri leser en bok, ikke tenker på kvinnens orgasme og i tillegg har dårleg hygiene, så er vel jeg å regne for en metroseksuell mann.

**

Bortsett fra utseendet så synes jeg ikke menn er så veldig kravstore, og nå prater jeg som mann selv. Og bortsett fra brystene og hoftene og ansiktet, så kan jo de fleste jentene gjøre noe med hvordan de ser ut. Og de kan iallefall gjøre noe med hvordan de oppfører seg, prater og hva de bedriver i fritiden sin. Så sånn sett er en god del av kravene som menn stiller til kvinner veldig "sunne" for damene å etterkomme.

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 20 april 2010 18:54

Nå har jeg jo allerede begynt å glede meg til å bli bedt i bryllupet til deg og petita, rotte...

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 20 april 2010 19:02

@Avania, ok, da, vi skal be deg

Skjult ID ti. 20 april 2010 19:16

Linn1982, jeg falt av midt i innlegget ditt. Jeg tror det ble for mye "men" (altså to ganger) til å forstå konklusjonen din. Det skyldes kanskje at du selv er forvirret/usikker?

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 20 april 2010 19:44

Linn, du vet sikkert nøyaktig hva du liker, men siden samfunnet har forsøkt å påvirke deg til å tenke politisk korrekt har du litt vanskelig for å formulere det bare ;-)

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 20 april 2010 20:08

@ Jensemann

Her er dine ord:
<Viss Machomannen er drømmemannen og machomannen elsker grandiosa, liker fotball og fotballskjerf, aldri leser en bok, ikke tenker på kvinnens orgasme og i tillegg har dårleg hygiene, så er vel jeg å regne for en metroseksuell mann.>

Jeg er en machomann som IKKE elsker grandiosa, DRITER i fotball; fotballskjerf funker sikkert hvis det er svinkaldt, (men det gjør hvilket som helst skjerf), Leser mye bøker, tenker bestandig på å gi en kvinne orgasme, og jeg har en god hygiene. Jeg reparerer både bil og motorsykkel. Jeg har ikke behov for å ringe etter noen snekker, og jeg sager ved til mitt eget forbruk.
Jeg kjører Motorsykkel, og driver med klatring.
I tillegg så er jeg flink på kjøkkenet, og mitt hus er både ryddig og rent, og jeg har heller ikke problem med å stelle i stand en helaften med en 3 retters oppdekking.......

Og jeg har flere i min omgangskrets som går glatt inn i denne beskrivelsen.
En mann er ikke enten Lars Monsen eller Jan Thomas, mange av oss menn har kvaliteter som spenner seg over hele spekteret i mellom disse to ytterpunktene.........Så det så!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 20 april 2010 20:18

@ buddha - du har skjønt det :-)

Jeg tror ikke jeg snakker bare for egen del når jeg sier at disse machomenna vekker urinstinkter i kvinner. Blir jo ikke tent av en pusemann som deklamerer dikt, jeg vil ha en mann som slenger meg opp etter veggen og tar for seg :-D

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 20 april 2010 20:22

@ budda

Du høres ut som en meget fornuftig mann:)

Skjult ID med pseudonym nebbioso ti. 20 april 2010 20:23

takk, buddha. det er flere av oss.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 20 april 2010 20:24 Privat melding

*Er buddhist og slenger damer oppetter veggen*

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 20 april 2010 20:26

Hihi, hvorfor er du ikke her akkurat nå, BruceW? ;-)

Skjult ID ti. 20 april 2010 20:29

fordi han, i likhet med alle andre i denne tråden, ikke aaaaaner hvem frkunder er og dermed har blitt sjukt nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 20 april 2010 20:33

@ frkunder

DU har også skjønt det........ Grrrr...... ;-)

Til dagens jenter: Finn Dere en machomann som vet hvordan en dame skal behandles.........

Dessuten vil jeg tilføye at ikke alle machomenn er noen enkle sjeler med lav utdanning.
Men det er sjelden at machomenn utdanner seg til revisor eller samfunnsviter.
En machomann velger gjerne en ingeniørutdanning, og gjerne et litt tøffere yrke :-))

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 20 april 2010 20:37

Jepp, vis deg kvinne, så kan vi ri inn i solnedgangen på en 60-70 hester eller så :)

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 20 april 2010 20:38

@ Lady

Takk for den :-))

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 20:41

Jeg må ærlig innrømme at jeg liker dikt.

Viss en dame synes det blir for metroseksuelt så får det heller være. Men så deklamerer jeg heller ikke dikt for damer.

Whatever. Jeg føler at jeg er en flott mann.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 20 april 2010 20:42

Bææææ.

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 20:43

Men poenget mitt er at da er det jo damer som er ganske kravstore av seg.

En mann skal være både pen, kjekk, tøff, selvsikker, myk til tider, opptatt av egen orgasme, opptatt av damens orgasme, praktisk, intelligent, lese bøker, være klok, avbalansert, tørre å vise føleleser, spesielt de aggressive og dyriske etc etc.

Damer er minst like kresne som menn. Men ja. Det finst færre slike elitemenn, enn det finst veldig fine barmfagre damer.

Men det finst kanskje omtrent like mange elitedamer som det finst elitemenn.

Skjult ID med pseudonym tira ti. 20 april 2010 20:45

Ja takk, men hvor er de hen?

Det står ingen og ringer på min dør, eller sender meldinger til min innboks :(

Den tilbakemeldingen jeg får fra de machomennene jeg har møtt sier at jeg ikke er rett type kvinne for dem. De vil ha en søt lita tulle som står med nylakkerte negler på kjøkkenet og ser deilig ut.

Hittil ikke funnet den type machomann som liker ei høy selvstendig kvinne som svetter sammen med dem.

Anyone here?

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 20 april 2010 20:45

Opptatt av egen orgasme?? WTF..

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 20 april 2010 20:45

@ Buddha

Bare hyggelig, men denne damen kan også "ta for seg":)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 20 april 2010 20:47

@ Dragemor

Bæææ????

Har du mistet munn og mæle ? Du bruker jo å ha mere treffende kommentarer enn det her....... Forklar deg jente :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 20 april 2010 20:47

Det var så mye om fåretrekking oppi her, så det bare kom av seg selv.

Skjult ID med pseudonym møøø ti. 20 april 2010 20:50

Han tok seg bare en kunsterisk frihet i et lyrisk, vakkert øyeblikk...

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 20 april 2010 20:53

@ jensemann - det er ikke noe galt i dikt. Det var bare et bilde på at menn ikke nødvendigvis trenger å tenke at vi kvinner (evt. jeg) er laget av glass :)

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 20:54

Tira:

Jeg regner meg selv om ja, en elitemann. Og viss jeg skal være litt mer ydmyk en elitemann in spe. Vi vokser ikke på trær. Vi er ikke feilfri. Vi er halveis kresne, men tror ikke på noe sånn som den perfekte jente som liksom alt skal klikke med.

Elitemenn fåretrekker elitedamer. Eller elitemenn fåretrekker damer som enten er elitedamer eller som kan utvikle seg til elitedamer.

Og jeg er 24 så jeg vil ha noen på min alder eller yngre. Og jeg vil ha en kjæreste. Og det er forskjell på at en jente er selvsikker og vet hva hun vil, og på at en jente er vanskelig, sjefete og ufeminin.

Noen jenter som er veldig bestemte og sier de har veldig mye "personlighet" og de har gjerne en slik take it or leave it attitude, ja mange av disse jentene er ofte overkompenserende og har et enormt oppmerksomhetsnivå.

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 20:56

Og selvsagt er jeg opptatt av egen orgasme. Har hatt sex med en del jenter der jeg rett og slett ikke greidde å få orgasme...så det er nok tegn på at jeg må begynne å bli mer kresen...

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 20 april 2010 20:57

Kan jo hende mannen har vært i tidligere forhold der det å "ta for seg" og "ta dama oppetter veggen" var totalt utelukket, og at han tar med seg den erfaringen videre til neste dame, som er som frkunder, men som da tenker 'fyttegrisen for en kjedelig mann', og så er det på huet ut. Ikke at jeg har opplevd det, men hypotetisk.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 20 april 2010 20:58

Jensemann; det heter foretrekker. Det er ikke noe elitistisk over får.

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 20 april 2010 21:09

@egentlig - Det er vel lite som er mer gledelig om mannen er selvsikker nok til å kjøre på og ta meg oppetter veggen, men om vi snakker om en mer forsiktig sort, er det jo ikke nødvendigvis på huet ut likevel. Kan jo hende han har det i seg, og at det bare må lokkes ut ;-)

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 20 april 2010 21:10

Hard utenpå og myk inni ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 20 april 2010 21:14

Som en skilpadde. :p

Skjult ID med pseudonym nebbioso ti. 20 april 2010 21:17

haha. eliteskilpadde...

(mann 46 år fra Akershus) ti. 20 april 2010 21:17 Privat melding

he he @ Dragefrukt... eller en nøtt!!!

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 20 april 2010 21:17

Vanskelig å knekke........

Skjult ID med pseudonym tira ti. 20 april 2010 21:19

@jensemann
Tror de fleste er litt kresne i sitt valg av kjæreste elite(?) eller ikke
Jeg har nok aldri blitt kvalifisert som hverken vanskelig eller sjefete, og jeg liker å være litt feminin, selv i overall og hestehale

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 20 april 2010 21:24

Må bli en kokosnøtt det da, Snuba.

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 20 april 2010 21:31

@ Dragefrukt: he he seff....

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 20 april 2010 21:34

@ Tåken

Eliteskilpadde var meget treffende HEHE.......

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 21:46

Da så tira. Da kunne vi kanskje ha prata litt med hverandre...:)

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 21:48

Viss noen av dere hadde prøvd så vil dere ha visst at viss man skal ha stående samleie, så krever det at gutten og jenta er omtrent like høye. Man kan eventuelt rigge til med å la damen stå oppå noen bøker slik at det passer sammen, men dette ødelegger nok litt av spontaniteten.

Men jeg skjønner poenget deres. Jeg kunne ellers tenkt meg å ha sex i en grotte og på toppen av et bratt fjell og på et bibliotek...

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 20 april 2010 21:52

@ jensemann - godt du er løsningsorientert, men jeg synes nå du har litt dårlig fantasi!

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 21:55

Hm, skal jeg holde hele dama under akten. så sterk er jeg rett og slett ikke...Men jeg kunne satt henne oppå kjøkkenbenken og så tatt det derifra, det hadde nok gått bra...det har eg faktisk prøvd og det var kult...

Skjult ID med pseudonym nebbioso ti. 20 april 2010 21:56

...også er det litt vissvass ute og går sammen med fårene

Skjult ID med pseudonym tira ti. 20 april 2010 21:57

@jensemann
glemte visst å nevne at jeg er en smule eldre en deg (mange smuler faktisk)

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 22:13

Da så...då får du ha lykke til med jakten på ein elitemann blant dei litt meir tilårskomne mannfolka...

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 20 april 2010 22:21

@ Jensemann

Jeg syns du er en morsom fyr...... eller, du får meg til å le hvertfall :-)))))

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 22:35

Takk Buddha.

Synd du ikkje er ei dame... :p

Du verker jo også som ein rimelig kul fyr

Skjult ID med pseudonym megvel on. 21 april 2010 10:27

buddha ER en kul fyr:)...ser du legger lista høyt her, we will not settle for less!!

Skjult ID med pseudonym Z on. 21 april 2010 10:37

Den virkelig moderne mann er en mann som er trygg på egen identitet og som ikke har så mye å forsvare.
Han oppfyller i hovedsak sine egne behov, men ønsker å berikes av en kvinne som mentalt sett føler det samme som ham rundt dette.

Forholdet får derfor noen konsekvenser:
Ingen av dem trenger hverandre, men vil gjerne dele dypt og inderlig.
Ingen av dem tar ting personlig om den andre ikke handler som man selv vil, men gir rom og frihet til hverandre.
Ingen av dem ser noe rart i å bare være nysgjerrig på hverandre, lytte til hverandre og lære mer om hverandre uten å måtte endre.
Ingen av dem ser heller noe rart, umodent eller ustabilt i at man reagerer på ting, men tvert imot ser på dette som essensielt viktig.
Ingen av dem er redde for å være ærlige i visshet om at den andre tåler, liker og aksepterer.
Begge finner en ro og en mental frihet man kanskje ikke helt har opplevd tidligere.

Det er en moderne mann for meg.........

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 21 april 2010 10:38

Jensemann kan bli med meg på mc-fest. Skal bare sjekke om det er arrangeres poesiaften først ;)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 21 april 2010 11:06

meg bakpå sykkelen på vei til en kaffedate i havgapet.. det er poesi det;)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 21 april 2010 11:11

Any time..

Skjult ID med pseudonym megvel on. 21 april 2010 11:17

brum brum;)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 21 april 2010 11:30

Pass deg for vibrasjonene... ;-)

Skjult ID on. 21 april 2010 11:33

kan dere ikke heller skrive på mail og ikke ødelegge tråden??

Skjult ID med pseudonym megvel on. 21 april 2010 11:46

kremt.. sorry;) ble litt revet med av den tanken hehehe

(mann 49 år fra Østfold) on. 21 april 2010 11:50 Privat melding

Bare å sende melding det da. Så man ikke ødelegger tråden.

Skjult ID med pseudonym megvel on. 21 april 2010 12:09

;)

Skjult ID med pseudonym Irij on. 21 april 2010 13:00

"Forholdet får derfor noen konsekvenser:
Ingen av dem trenger hverandre, men vil gjerne dele dypt og inderlig.
Ingen av dem tar ting personlig om den andre ikke handler som man selv vil, men gir rom og frihet til hverandre.
Ingen av dem ser noe rart i å bare være nysgjerrig på hverandre, lytte til hverandre og lære mer om hverandre uten å måtte endre.
Ingen av dem ser heller noe rart, umodent eller ustabilt i at man reagerer på ting, men tvert imot ser på dette som essensielt viktig.
Ingen av dem er redde for å være ærlige i visshet om at den andre tåler, liker og aksepterer.
Begge finner en ro og en mental frihet man kanskje ikke helt har opplevd tidligere."

For meg høres dette ut som et forhold der ingen ønsker å forplikte noe som kan gi opphav til dype følelser, et forhold der partene forsøker å beskytte seg mest mulig, og nødutgangen holdes åpen. Hvis to personer er forelsket i hverandre, hvordan er det mulig å forholde seg til et utsagn som at "ingen trenger hverandre?"

Skjult ID med pseudonym Z on. 21 april 2010 18:21

Helt korrekt og helt ukorrekt slik jeg ser det, lrij :-)

Forplikte seg? Av hva da? Til hva da? Og hvorfor? Går det ikke tvert imot an å virkelig få dype følelser ved følelsen av frivillighet?

Hvordan er det mulig å virkelig forelske seg dypt og inderlig og dele dypt og inderlig ved å TRENGE hverandre i utgangspunktet?

I så fall hadde jeg satt pris på om du spesifiserte hva du legger i ordet "trenge" og i ordet "forplikte" :-)

Skjult ID med pseudonym Superduper on. 21 april 2010 18:33

@Irij

For å kunne utvikle dype følelser må jeg ha en slik inngang på forholdet som Z beskriver her, så tar man eventuelt det andre etterhvert.
Har ikke noen tro på kjærlighet ved første blikk og alt det rosa tullet der. For intens start kveler interessen for min del.