Alle innlegg Sukkerforum

Positivitet før julen ringes inn!

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 10:18 Privat melding

Sånn. Da har vi hatt nok innlegg om frustrasjoner og bitterhet og ønsker alt det positive hjertlig velkommen! :)
I en gruppe på 20.000 er det alltid 100 som har hatt en helt for j.. uke og som vil ha det ut. Det er samtidig 1000, som har hatt en fantastisk uke! Hvis noen føler at en spesifikk sak har blitt veldig gæærn og gått helt ut av proporsjoner, så kan de ta kontakt med support for behandling. Behandlingstiden kan variere, men vi forsøker å ta unna så godt vi kan. Foreløpig går det bra ;)

Ellers så er alle tjent med at den friske energien kommer på dagsorden. Livet er endelig og det er for kort til å kun henge seg opp i det som ikke GIKK ens vei. Tenk positivt og ha blikket rettet fremover! Det er mantraet som ligger bak den 18 døren i Sukkers julekalender.

Skjult ID med pseudonym mammadalt ti. 18 des. 2007 11:46

Ja, vi får håpe at alle finner oppskriften på den gode følelsen nå som julen er rett rundt hjørnet. Akkurat nå sitter jeg og hører på moderne julesanger på radioen, og smiler til et deeeeilig vintervær der ute... :-).
En riktig så fin jul ønskes deg og dine også Morten.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 18 des. 2007 13:22

Her er en oppgave til Ballet på Holmenkollen:
Forsøk å fine frem så mange positive komplimenter som overhode er mulig å si til et annet menneske. Bruk dem du kommer på flittig (!) under middagen og senere på kvelden på nyttårsaften. Det vil nok gi medvind for de fleste! :)

Skjult ID med pseudonym nissen ti. 18 des. 2007 13:57

Helt enig, makan til mange sutrekopper.
Er det så galt, meld dere ut!!! ikke verre,, så kan vi andre ha det positivt her, god jul

Skjult ID med pseudonym Fast leser ti. 18 des. 2007 15:39

Ja, du snakker, Fornøyelig :)

I den anledning har jeg lyst til å fortelle en gla’-historie fra februar i år, da jeg, etter å ha virret formålsløst rundt på Sukker i en tre måneders tid, tilfeldigvis stod og ventet på bachelor no. 7. Det var en smellkald vinterkveld, stedet var et tungt trafikkert veikryss i hovedstadens mer sentrale strøk, og jeg tenkte to ting. Det ene var at denne kvelden neppe ble noe annerledes enn de intetsigende møtene jeg tidligere hadde vært gjennom med andre menn. Det andre var min egen lette ironisering over at all personlig mailing fram og tilbake over de tre siste ukene antagelig kom til å ende her. Så nært, og deretter så fjernt.

Bachelor no. 7 dukket opp på slaget, og – vel – he had me at hello. Lyset i øynene hans, blandet med lett usikkerhet og kanskje også lettelse fikk fram en umiddelbar følelse i meg av å ha truffet en jeg likte. Senere, over et kafébord der frosten fikk fram kalde roser på vinduet, kjente jeg at kinnene brant. Jeg er helt sikker på at varmen kom fra ham – den mannen formelig glødet. Han holdt blikket mitt og lot hånden sin streife min. Opplevelsen av flørt var på ingen måte ny, men energien nettopp dette tente i meg, hadde jeg ikke kjent på lenge, lenge. Plutselig kjente jeg på uante krefter inni meg som ville sette meg i stand til å bruke all den tid som var nødvendig for å bli kjent med og være sammen med nettopp ham, fordi han var så spesiell.

Det hører med til historien at det ikke ble slik, men det er ikke viktig. Jeg hadde funnet følelsen jeg lette etter, og visste at det ville skje på nytt. Etter dette har dating-frekvensen min og kontaktene mine på Sukker gått markant nedover, mens kvaliteten hos dem jeg faktisk møter, bare har økt. Etter året som lærling har jeg store forhåpninger til 2008, og ønsker at de samme gode følelsene må treffe dere 20.000 andre – men kanskje ikke for alle samtidig. Da forsvinner jo grunnlaget for andres gode opplevelser i framtida.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 18 des. 2007 16:40

En herlig historie som jeg tror de fleste kjenner seg igjen i! Det er jo kun de gode følelsene som ikke varer evig som faktisk varer evig.. Tror 2008 blir fantastisk med en slik innstilling :)

Skjult ID med pseudonym space ti. 18 des. 2007 17:48

En vekker, kjære Fast Leser. Selv har jeg opplevd det samme, men gått ned for telling da det ikke viste seg å være varig. Jeg fant ny inspirasjon i posten din og forstår at "Ja! sånn kan det faktisk være, og det vil skje igjen!" Kult!

Gleder meg stort til 2008 og alt det spennende som vil komme. Hvilken start det kommer til å bli sammen med kjente og ukjente sukkervenner på Holmenkollen!

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 18 des. 2007 19:51 Privat melding

Og hvor har du den mattematikken fra. skulle gjerne sett den statistikken gitt.

Skjult ID med pseudonym jente75 on. 19 des. 2007 01:40

@ Fornøyelig :-)
Bra sagt! Men takhøyde trenger vi!

@ Fast leser
Nydelig historie.. er det ikke deilig :-)
har vært der... er der... og gir aldri opp håpet...
...det er slike små øyeblikk som gir det lille krydderet til livet... ta vare på dem og glede seg til neste...
...etterhvert er det to personer som gir det til hverandre over tid ;-)

@Karita27
positivitet er et bra utgangspunkt?!
Mattematikk er absolutter.. men livet har få av sådanne... statistikk er så mangt avhengig av hva slags tester du benytter.. ikke alltid det er signifikante resultater... da står du igjen med å forkaste noe som kanskje ville være rett.... ;-)
Her er det fint å prøve å forstå innholdet kanskje i det han sier....
1 + 1 trenger ikke alltid å være 2 ... hvis du trykker frem alle desimalene....


*humrer muntert*