Alle innlegg Sukkerforum

nysgjerrig...kan en one night stand utvikle seg til noe mer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frkfryd ti. 20 april 2010 08:58

Sitter her og lurer.....hvor ofte blir det egentlig noe mer ut av noe som starter som en one night stand ute på byen??

Hadde vært interessant å vite siden man kan få inntrykk av at mye av datingen her inne kun handler om å få seg et "ligg"..

Det er jo adskillig enklere å finne noen man føler seg tiltrukket av ute på byen mener jeg...og hvis oddsen er like stor for å finne "drømmekjæresten" ute på byen så er ikke jeg i tvil om hva som er enklest hehe

Hva mener dere? menn og kvinner:)

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 20 april 2010 09:04

Dette er visstnok et sjeldent fenomen, for ofte blir jenter uinteressante for gutta så fort de har høvla over oss. Spenninga er borte. Det sagt, så møtte jeg to av mine ekser ute på byen, begge begynte med ONS (men da er de jo heller ikke, per definisjon ONS lenger!).

Skjult ID med pseudonym frkfryd ti. 20 april 2010 09:42

hehe, nei de er vel ikke ONS lenger da. Jeg møtte selv en eks på byen, vi endte opp som samboere i 6,5 år. Så, det går an å treffe kjærlighet på byen tror jeg.

Hva slags sludder er dette med at vi blir uinteressante etter at gutta har "høvlet " over oss?!?
Kan det ikke like gjerne være vi som "høvler" over dem?!? Og for min egen del er sexen en veldig viktig del av forholdet..greit å sjekke ut denne delen også før man evt tar ting videre? eller?

Skjult ID ti. 20 april 2010 09:59

Ville du at det skulle skje noe mer da?
Føler du ikke at det blir feil, at han/hun kunne pult litt flere enn det du egentlig vil.
Eller at det ikke er rette grunnen å bygge noe på

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 20 april 2010 10:01

Jeg lå på OBS-en en gang med en jente som hadde seg en ONS, de var inne for sitt andre barn. Og en venninne er lykkelig gift og tobarnsmor med sin ONS. Så ja, jeg tror det kan skje, dog ikke så ofte.

Skjult ID med pseudonym tapper ti. 20 april 2010 10:13

min siste ONS i Oslo endte med 2 barn og 12 års samboerskap, satser på ny runde nå... Er lettere og treffe damer på byen enn her ihvertfall.... :)

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 20 april 2010 10:37

Ditto.

Skjult ID med pseudonym cowboy ti. 20 april 2010 10:49

Jenter, husk nå på at vi deler dere inn i tre kategorier.

1: Kan ha sex med, men kun etter veldig bra ølbriller. Glemmes helst veldig fort.

2: Kan ha sex med opp til flere ganger, til tider uten synskorreksjon. Kan hende vi kaller deg feil navn av og til. Blomster, stolutdraging og døråpning kan av og til glemmes. Om du ikke gidder mer, så pytt pytt. Du var bedre enn frk høyre.

3: Kan ha sex med når som helst, og gjerne bli sammen med. Vi later som du ikke er en gudinne og får svettetokter med tanke på at du kan gå lei .... med mindre du er et sidesprang eller vi har noen enda lekrere i kikkerten.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 20 april 2010 10:59

Jaja. :sukk:

Skjult ID med pseudonym frkfryd ti. 20 april 2010 11:18

Må bare:

Og gutter, vi deler dere inn i følgende kategorier:

1. Kan ikke ha sex med. ja, takk tar gjerne i mot en gratis øl av deg. Kan snakke litt halvinteressert med deg også (samtidig som lokalet scannes i jakt på mere fristende kandidater) så går vi...

2. Kan ha sex med opptil flere ganger, når det ikke har dukket opp noe annet som frister mer i løpet av kvelden. (dette er han du gjerne har nummeret til, og sender en sms til godt utpå kvelden..snart stengetid)

3. Kan ha sex med når som helst, og gjerne bli sammen med. Vi later som du kun er en flørt, men får pusteproblemer om vi ser at du snakker med en annen dame...vi flørter gjerne med andre, ler, smiler og er sjarmerende...hele tiden med deg i øyekroken..det er jo deg vi vil ha;)

(kvinne 52 år fra Troms) ti. 20 april 2010 11:23 Privat melding

sier jeg ja,takk til alle ONS,så kan jeg ikke regne med noe seriøst for de færreste er fristende,både på byen og på nett...jeg er kresen.
er kjemien god så kan det lett utvikle seg faktisk uavhengig av hvor vi treffes.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 20 april 2010 11:27 Privat melding

Klarer meg fint med en 2,5, så er sjansen mindre for at hun stikker av igjen ;-)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 20 april 2010 11:34

Jeg synes at både frkfryd, og cowboy treffer godt med sine innlegg :-))))

(mann 29 år fra Oslo) ti. 20 april 2010 11:50 Privat melding

Jeg foretrekker å være den som gir bort en gratis øl:)

Skjult ID med pseudonym porto ti. 20 april 2010 12:51

Statistisk... ? Ser at flere over her har hatt ONSer som har blitt til noe av det mer varige slaget, og det gjelder for min egen del også. En natt på byen førte ekteskap og barn, og når jeg 16 år senere gikk derifra var det ikke fordi vi delte taxi og seng den aller første natten :)

Skjult ID med pseudonym TheTempest ti. 20 april 2010 13:09

Hmm, alle disse lange forhold-historiene setter jo konseptet one night stand i et nærmest rosenrødt lys! Tenk om jeg rett og slett kan sjangle over et dansegulv og raute noe sludder inn i øret til en eller annen trist og ensom skjønnhet og kanskje finne ut i løpet av natten, at hun er ballets Askepott og den eneste rette for meg! Det er jo fantastisk. Trodde aldri slike ting skjedde. Ahh... Blir rent varm inni meg av tanken. :)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 20 april 2010 15:52

Ønsker meg et permanent ligg. (Ikke i kiste)

Skjult ID med pseudonym Mann 37 ti. 20 april 2010 17:10

Alle mine forhold foruten ett par tilfeller har startet med sex første kvelden, så jeg har jo prøvd begge taktikkene men ingen av de virket :-))
Men når jeg tenker meg om, så har jeg jo hatt flere ONS enn forhold......... Så mitt svar blir: Ha'kke peiling :-))

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 20 april 2010 17:12

@ pgmp - "live" i kombinasjon med permanent hadde vært supert ;-)

Skjult ID med pseudonym Broom ti. 20 april 2010 17:51

Selvfølgelig kan det ende med et bra forhold! Men er veldig lett å blir brukt eller bruke andre. Har hatt mine en-nattsopplegg og det er ikke hyggelig når sengepartner blir såret i etterkant. Risikerer å bli beskyldt for kynisme og playerstempel.

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 18:09

Det som taler for sukker og mot byen er at her på sukker er det lettere å finne folk av det motsatte kjønn med "på papiret" likheter med deg selv, enn ute på byen. Her skriver jo folk opp hvor mange ganger de liker sex, om de er for flørtefrihet, om de er glad i bøker etc etc. Dette skulle tilse at det var enklere å få langtidsforhold på sukker.

På byen handler det mer om kjemi.

**

Som gutt vil jeg mene at for den nerdete vakre gutten med halveis til helveis god utdannelse er sukker uendelig mye bedre enn byen. Byen der man møter fulle folk. Jentene er der for å danse. Jentene blir forvirret av alle veninnene sine. Jentene skal plutselig på do. Jentene "gir ikke ut nummeret sitt til fremmede" etc etc, mange hindringer.

På sukker er alt man trenger et pent utseendet og bilder som viser at man har et pent utseendet. Og så må man skrive noe som gjør at man virker morsom og ikke helt hjernedød.

Men for den late gutten med baller og selvtillitt og tusenvis av kule venner, vil byen fungere mye bedre.

Viss jeg engang blir skallet og kanskje mindre pen og fremdeles har et enormt behov for en veldig pen kjæreste, slutter eg nok her på sukker, og går isteden ut på byen...

**

Og så tilbake til saken: Jeg mener rent intuitivt at det er best å vente med sex, viss man vil noe mer. Viss man vil noe mere så kan det fort fucke opp alt, om forholdet i begynnelsen bare dreidde seg om sex...

Når det gjelder de damene jeg har hatt sex med så er det veldig, veldig få som bare har vært ute etter å ha sex med meg. De aller fleste jentene som har hatt sex med meg, kunne godt tenke seg å bli kjæreste med meg også...

For jenter er skillet mellom sex og følelser mer diffus. For gutter er det ofte et ganske klart skille. Når det er sagt tror jeg at de aller aller fleste guttene synes det er mye mer fint og deilig å ha sex med noen man bryr seg om (forhold), enn noen man ikke bryr seg om.

Men jeg skjønner at det er veldig hipt for jenter å late som om de er like kyniske og kalde som menn når det gjelder sex, men det er de ikke...

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 20 april 2010 18:15

Ja det er jo selvsagt du som mann den rette til å bedømme, Jens...

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 20 april 2010 18:18

@Jensemann:

Det har da virkelig ingenting å bety at mannen er skallet!!!! Kjemi er det viktigste for meg iallefall!!!

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 20 april 2010 18:22

Jeg er en kategori 0:
0.0 Han eksisterer ikke, ignoreres
0.1 Røm fra ham

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 18:25

Ja. Kjemi er viktig. Men kjemi er ofte en slik ting jenter bruker når de ikke kan forklare en ting, eller når de ikke ønsker å forklare en ting.

For eksempel kan jeg som gutt, viss jeg ikke falt for utseendet til en jente, si til henne, at det var kjemien som ikke stemte. På den måten unngår jeg å såre jenten. Det kan fungere andre veien også, selv om jeg tror jenter er litt mindre fokusert på utseendet enn det menn er.

Avania: Jeg er litt usikker på hva det er du mener jeg bedømmer. Jeg taler som sagt bare utifra min erfaring, og utifra hva mine guttevenner har sagt til meg. Tilsammen har vi ganske mange erfaringer på dette området. Men igjen, vi ser jo alle våre erfaringer gjennom guttebrillene.

Ja, det finst jenter som bare er interessert i å høvle over et høyest mulig antall gutter på kortest mulig tid. Men det er færre av disse, enn av guttene som ønsker å gjøre det samme. Dette taler ikke nødvendigvis til guttenens fordel...

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 20 april 2010 18:29

For min del blir det aldri det, men det kommer nok litt av at jeg ikke vil ha noe særlig mer med de jentene å gjøre etterpå.
Ja da, det er ikke nødvendigvis spesielt hyggelig.

Men jeg kjenner overraskende mange som har møttes på den måten og har holdt sammen lenge.

Skjult ID med pseudonym petita ti. 20 april 2010 18:29

eller TIL ham

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 20 april 2010 18:29

@ Jensemann - tro meg, vi bruker kjemi på samme måten som dere menn ;0)

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 18:33

Det var det jeg visste. hadde nettopp en date med en dame som sa at kjemien ikke stemte...det gjorde den heller ikke, jeg bruker ikke å stoppe å date en dame av den grunn...

Så hun kan kanskje ikke ha funnet meg pen nok...uff...å være objektifisert og bedømt etter utseendet er noe herk...vel vel...det er jo mange damer på sukker å prøve seg på...

Skjult ID med pseudonym Superduper ti. 20 april 2010 18:39

@jensemann

Selvfølgelig bruker jentene kjemikortet på samme måte som oss. Hadde en pussig og litt irriterende situasjon der en jente jeg datet plutselig sa at vi bare hadde vennekjemi etterfulgt av en lang periode der hun ville møte meg hele tiden, være med på fester, inviterte meg på hyttetur med vennene hennes etc.
Det er hyggelig at også jenter vil ha meg som venn, men det virker som hun trodde jeg var så dum at jeg ikke forstod hun hadde bestemt meg for at jeg ikke var bra nok for henne. Det gir ikke noe grunnlag for et nært vennskap.
Hovedsaken er hun ble overrasket når jeg konfronterte henne med dette og det kom vel tydelig frem at mange gutter hadde godtatt dette tidligere. Så vi er nok litt lettlurte :)

Skjult ID med pseudonym Jensemann ti. 20 april 2010 18:45

Jepp, vi gutter er nok litt lettlurte.

Men det er bare det at jeg vanligvis greier å få de jentene jeg dater til sengs. Og nå som jeg ikke greidde det med denne, så får jeg litt noia. Kanskje jeg ikke er pen nok...

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 20 april 2010 18:51

Jens: Jeg tenkte på det siste avsnittet ditt om jenters evne til å skille mellom følelser og sex. Har ikke så mye erfaring med dette selv, men vet at jenter nok er bedre på dette enn hva mange gutter later til å tro.

Skjult ID med pseudonym frkfryd ti. 20 april 2010 21:34

Tro meg, det går fint å skille følelser og sex. Man vet jo som regel hva man er ute etter ikke sant? Er jeg ute på byen for å flørte, og det oppstår tenning mellom meg og den utvalgte, så tar jeg ham med meg hjem for å ha sex med han! Ikke fordi jeg tror jeg skal få lurt han til å gifte seg med meg!

Skjult ID med pseudonym frkunder ti. 20 april 2010 21:36

Jenter er også forskjellige. Jeg har tildels problemer med å skille følelser og sex.

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 20 april 2010 21:37

Jeg må nok satse på å ta med lighter og bensin, hvis jeg noen gang skal ut.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 21 april 2010 01:34

Bra resonoment, Mann37 (17:10) :)

@Emilie
Permanent liv hadde heller ikke vært så dumt.

Er forøvrig stor tilhenger av å gi onani et ansikt

Skjult ID med pseudonym Blanco on. 21 april 2010 03:27

Damer sett fra bardisken..

Hun der frk Fryd bommer øl av despe karer mens hun scanner lokalet! Er hun interessant?

Eller hun som gjerne vil møte en kar samtidig som hun sms-er med et reserveligg! (Get lost)

Så har vi henne som man først trodde var interressert, men som viste seg å være en stor flørt!
(Er det ikke da bedre å vise litt oppmerksomhet til den man vil ha istedenfor å gi inntrykk av å ville ha alle andre?)

Ikke lett å forstå nei!

Skjult ID med pseudonym Jensemann on. 21 april 2010 08:51

Jeg har gått ut to ganger hver helg i tre år, og jeg har snakket med vanvittig mange jenter, og jeg har blitt spurt om å kjøpe øl av tilsammen 4 jenter.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 21 april 2010 10:45

@jensemann,
interessante refleksjoner.
Nå finnes det jo individuelle variasjoner, jeg tror endel jenter klarer å skille følelser og sex på en ONS, mens noen menn lettere blir følelsesmessig involvert enn andre. Ved gjentatt ganger uforpliktende sex tror jeg jenter lettere blir følelsesmessig involvert, at det også er en fysiologisk greie om at man bonder med dem man har hudkontakt med.
Men det kan jo også være fordi kvinner i utgangspunktet sjelden har sex med menn hun ikke finner attraktiv eller har respekt for. (Jeg tror endel menn fint kan ha sex med damer de ikke repekterer elelr egentlig synes er så attraktive..)

Ang damen som ikke fant kjemi; kan det hende du ble for dreven for henne?
Man skal jo ikke bare like den andre, men også seg selv i den andres selskap, og kanskje hun følte på seg at hun ikke var en dame du ville falle for? Og ville du?

(mann 40 år fra Akershus) to. 22 april 2010 01:09 Privat melding

Tror ikke det er noen forskjell på kjønn og svaret er ja... kjemi det handler om:)