Alle innlegg Sukkerforum

Er det vanlig.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Usikker... fr. 27 okt. 2006 00:18

Man har truffet en herlig jente på sukker....Datet i ett par mnd....."Opptrer" offentlig sammen.....Har tannbørste hos hverandre...Byttet nøkler...Sterke følelser begge veier....Har masse himmelsk sinnsykt bra sex sammen....Snakker om tiden fremover....sammen.....Følelsene er sterkere enn noe annet på LENGE....Er det da lov å bli skuffet eller frustrert når man oppdager at denne personen er på sukker daglig og mailer masse med andre? Er det meg det er noe galt med som tenker sånn, eller er det kanskje på tide å gå videre alene....Hva gjør man?

Skjult ID med pseudonym Usikker... fr. 27 okt. 2006 01:28

Nysgjerrighet er akkurat ordet hun bruker ja....Hva hun har fortalt/ikke fortalt vet jeg ikke.....

Skjult ID med pseudonym snuppa fr. 27 okt. 2006 12:24

Er vel ikke et helt ukjent fenomen, og jeg tror at mange "leter" etter noe bedre. Det er jo opp til en selv å sette grenser for hva man er komfortabel med, og dette er iallefall utenfor mine grenser (Har vært 6 mnd i et slik forhold, og det er bare tull). Ikke noe god start på et forhold, og forteller vel at hun ikke akkurat er bunnløst forelsket? Still krav, og gjør det kostbar. Det er du helt sikkert verdt!

Skjult ID med pseudonym jente 32 fr. 27 okt. 2006 12:25

Aner ikke om det er vanlig men det er i hvert fall ikke særlig lurt av henne. Man skal strengt tatt ikke være nysgjerrig på andre når man har byttet nøkler. Så her hadde jeg sagt klart fra først, og så vurdert hennes commitment i lys av hva hun svarer.

Skjult ID med pseudonym tingelinux fr. 27 okt. 2006 16:41

Enig med jente 32 - viktig at du sier i fra om hvordan du opplever det. Jeg hadde vel stilt henne et ultimatum også.

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 27 okt. 2006 17:24 Privat melding

Hehe.. Dette kan vel tyde på flere ting da, vil jeg si..

Fordi om hun er på sukker.no daglig og skriver til en god del så er det ikke sikkert at hun ønsker noe forhold med andre enn deg... Det må jo være lov til å svare folk fordi om hun er delvis sammen med deg.

Men enkelte damer har jo litt underlige oppfatninger av hva delvis sammen er da..
En venninne jeg har i beste ambasadestrøk i Oslo har jo denne oppfatningen av hva delvis sammen er: Jeg liker han, han er mer lunken ovenfor meg...

Men som svar til Usikker så kan du selvsagt ta dette opp med henne, men dette bør vel ikke være så stort problem synes jeg da..

Skjult ID med pseudonym gutt 29 fr. 27 okt. 2006 19:24

Gjør det du føler for. Si ifra om at dette syns du ikke er noe særlig at hun gjør. Fortsetter hun med det så er det bare å ta med seg tannbørsten og nøkkelen din og gå ut døra. Jeg tipper at om du hadde gjort det hun gjør, så ville heller ikke hun syns det var noe morsomt.

Skjult ID med pseudonym kjærlighet fr. 27 okt. 2006 19:28

det spørs jo hva som legges i det som er sagt. Om dere ikke har gjort det så ta en prat om hva som kjennes ok. Jeg er optimist- venter og tror at kjærligheten vil treffe meg igjen en dag- orker ikke å vente til det skjer med å ha sex/vennskap- er redd for av lojalitet å binde meg i et halvgodt forhold- vil derfor være tydelig på at det som ligger er en forpliktelse om ærlighet og åpenhet men ikke monogami eller skylapper- frem til jeg finner den som er ment for meg- så får jeg krysse fingre å håpe at jeg er det samme for ham

Skjult ID med pseudonym tjaaaa lø. 28 okt. 2006 20:10

Om man fortsetter å "lete" etter andre, så er det man har ikke interessant nok.
Face it.
Om du snur det:Om det var du som fremdeles brukte timer på sukker, så var det fordi du innerst inne visste at hun ikke var den rette for deg.

Hent tingene dine og kom deg ut med æren i behold.

Skjult ID med pseudonym Lykkejeger sø. 29 okt. 2006 11:21

2 måneder er ingenting, så kom deg ut før du blir for involvert i denne jenta, eller ha henne som knullekompis til en av dere finner noen mer interessante.

Skjult ID med pseudonym Kvinne 32 sø. 29 okt. 2006 17:44


Har opplevd nettopp det du beskriver. Etter 3 mnd fant jeg ut at fyren jeg datet traff andre kvinner... jeg ble veldig såret, skuffet og lei meg... Mitt råd blir derfor... SNAKK MED HENNE.... DROPP HENNE

Skjult ID med pseudonym spørsmål ma. 30 okt. 2006 16:32

bare et lite spørsmål; hvordan vet du at hun er inne daglig? må ikke du også være innlogget for å sjekke det? det kan jo tenkes at hun går rundt og tror det samme om deg som du om henne?

ikke gjør noe overilt; men du må snakke med henne om det, det er det eneste som duger. stille spørsmål om dere er eksklusive eller ikke.

lykke til!

Skjult ID med pseudonym Kvinne 32 sø. 5 nov. 2006 22:21


Hva har du gjort Usikker? Vil gjerne ha referat

Skjult ID med pseudonym Tom ti. 7 nov. 2006 20:44

Nå skal jeg være litt forsiktig her....
MEN - jeg har inntrykk av at de jentene som er på slike plasser er opptatt av å selge seg inn til den som har klart å bygge den mest fristene profilen...
DETTE - er ikke noe ukjent fenomen, har alltid vært sånn og vil med stor sikkerhet være sånn også..
SÅLENGE - man er klar over sitsen går det vel greit å få litt på knaggen for så å gå videre..

Skjult ID med pseudonym Usikker... ti. 7 nov. 2006 20:48

Hva jeg har gjort.....Som noen har sagt her tidligere i tråden er kommunikasjon viktig. Og ikke alltid like enkelt.
Jeg vet bare i magen min at denne jenta er så spesiell for meg at jeg aldri vil gi henne opp..Og det vet hun og..Min våkne drøm.
Avslutter med dette denne tråden. Og forsvinner ut av sukkers verden. :-)