Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge dater man før man har sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym simone to. 22 april 2010 14:34

Jeg er en kvinne i starten av tredveårene som dater en utrolig flott og hyggelig mann. Vi har vært på fire dater, og det ligger vel litt i kortene at sex snart blir et tema. Jeg vil jo selvsagt ligge med denne mannen, det har jeg kjempelyst til, samtidig er jeg jeg redd for å gi alt for tidlig. Jeg er redd for at jeg skal knytte med veldig til han - før jeg vet om dette blir noe seriøst. Jeg håper jo at jeg skal bli kjæreste med han - men det er jo fremdeles tidlig og vi kjenner hverandre ikke noe særlig.

Hvor lenge venter andre med å ha sex? Jeg er redd at hvis sex kommer inn i bildet for tidlig vil det oppstå følelser jeg ellers ikke ville fått, og at det hindrer meg i å se personen klart. Samtidig er jo det å ha sex en del av å bli kjent, så det er gjerne dumt å vente for lenge og.

Noen som vil dele av sine erfaringer?

Skjult ID med pseudonym pøk to. 22 april 2010 14:37

Jeg har hatt sex med alle mine langvarige forhold første kvelden. Og ingen av disse første hyrdestundene har jeg selv lagt opp til. Nå er jeg jo mann/gutt, så jeg skjønner ingenting av problemstillingen din.

Skjult ID med pseudonym Z to. 22 april 2010 14:38

"Man" gjør helt som man føler det naturlig selv.
Men bare vit at om dere passer sammen og om han virkelig er seriøs, tror jeg at han har tid til å vente til det rette tidspunktet for deg.

Mitt stalltips? Ikke hør på alt som blir sagt, men forhold deg til ting som blir gjort (eller ikke gjort) av menn. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym celine to. 22 april 2010 14:42

Det er bare du selv om kan svare hva som er rett.
Har du lyst på sex med denne karen så ha det
Er du redd for om han synes det er for tidlig (neppe...) så spør rett ut.
Ingenting er bedre enn åpenhet

Skjult ID med pseudonym Scalare to. 22 april 2010 14:51

celine,
Kremt. Mener ikke å være frekk. Men altså: å spørre en mann om han synes hun bør vente med å ha sex? Om de er tent på hverandre? hehe.. Hadde ikke valgt den varianten, nei. ;-)

Skjult ID med pseudonym tulla to. 22 april 2010 15:04

Har du lyst har du lov. Sex er en så viktig eraring at det bør sjekkes ut før det har gått for lang tid.. det er nå min mening. Jeg er meget eksplisitt på det området selv og det er det kanskje ikke alle menn som liker, men jeg vil jo heller ikke ha alle... kun den som er mann nok for meg ;-)

Skjult ID med pseudonym Jensemann to. 22 april 2010 15:15

Vi menn har kanskje ikkje fullt så lange sosiale antenner som mange damer, men eg som mann ville ha reagert litt negativt om ei dame spurte sånn rett ut om eg syntes det var for tidlig.

**

Du sier du har hatt fire dater, men du burde også opplyse om hvor lange disse datene har vært, hvor lang tid er det mellom hver date sånn omtrent, og hvor lenge og hvor mye har dere pratet sammen på MSN eller sukker før dette møttes. Dette avgjør også en del av saken i mine øyne.

Jeg er gutt og jeg har hatt mine ONS, og jeg mener også at det er fint å vente litt med sex.

Kanskje det kunne være en ide å ha lengre og lengre dater med denne mannen du har funnet. Tilbring gjerne en hel dag sammens med han.

Mannen du snakker om kommer sannsynligvis ikke til å miste interessen for deg, fordi du har sex på et tidligere tidspunkt. Men viss han er en liten sleiping så kan det godt hende at han stikker av og mister interessen når han har hatt sex med deg. En måte du delvis kan gardere deg mot dette på er ved å ha lange, lange dater og vente med sex. Det er begrenset hvor lenge en man gidder å vente viss han bare er ute etter sex.

Det er mine råd. Jeg er 24 år, og det er slik jeg tenker om tingene og slik jeg ønsker at det skal bli når eg finner en dame jeg forelsker meg i. Men viss du er i midten av trettiårene eller eldre, så kan det godt hende at ting fortoner seg helt annerledes enn for en i midten av tyveårene.

Lykke til!!!

Og sex blir forresten bedre etterhvert, spesielt med folk man er glad i.

Skjult ID med pseudonym celine to. 22 april 2010 15:30

@scalare
Frekk er du vel ikke - men hva er galt med å spørre??
Ikke det at jeg bruker den varianten - men en dialog rundt dette kan vel aldri bli feil.
Eller går vi for tankelese-metoden?

TS: Sex er ikke farlig - om det oppstår følelser - Flott - det er jo derfor vi dater
Og det finnes neppe en bedre måte å bli kjent med en person (fremtidig kjæreste) på enn via sex - synes jeg..

Skjult ID to. 22 april 2010 15:44

Hei.

Jeg skjønner hva du mener. Jeg er gutt og har ventet lenge alle mine ganger. Og er glad for det.
Her om dagen hadde jeg en prat med min x, og henne sa at neste gang henne fant seg en kjæreste skulle henne vente til de ble sammen. Hun takket for at jeg ikke presset henne men ville vente. Hun sa at det ga henne en bedre følelse enn hva det hadde gjordt før.
Så vent så lenge du vil du.

Skjult ID med pseudonym Jensemann to. 22 april 2010 17:51

skult ID: Henne er objektsformen for hun.

Altså: Jeg likte henne fra første stund. Hun likte meg fra første stund.

Hun sa IKKE henne sa.

Skjult ID med pseudonym Frint to. 22 april 2010 17:54

@TS

Man må uansett ta sjanser på et eller annet plan for å komme inn i et forhold som er verdt noe.

Alt kan fungere, og alt kan mislykkes - det finnes ingen kjøreregler.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 april 2010 18:00

Man puler før man blir forelsket, så slipper man å oppdage at man dater en mann med mikropenis.

Skjult ID med pseudonym 50cent to. 22 april 2010 18:09

Yeah, u palefaces have issues..

Skjult ID med pseudonym Trineline to. 22 april 2010 18:30

Takk Jensemann, det var en god oppklaring :/

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 22 april 2010 19:04

Jeg har i hvertfall funnet ut at jeg standhaftig venter til jeg virkelig har lyst.... og at jeg blåser en lang marsj i om jeg får lyst på feil tidspunkt eller ei. Vi er alle forskjellige, men dersom jeg har sex for tidlig, så fører det stort sett til at jeg finner ut at jeg ikke har lyst til å fortsette med denne mannen, og det fører slettes ikke til at jeg får positive følelser ovenfor han som jeg eller ikke ville fått ;p
Mitt tips er at du fokuserer på hva som føles riktig for deg, og ikke på hva som andre sier kan passe.

Jeg er en skikkelig treiging, men liker jo god sex, så dersom du føler for å ta ta steget til neste nivå, så gjør det og nyt det, og så ser du etterhvert om det blir noe kjæresteforhold ut av det eller ei. Men dersom du enda ikke helt føler for å ha sex med daten din, så gjør det for guds skyld ikke bare fordi du føler at du må!!

Skjult ID med pseudonym vibe to. 22 april 2010 19:11

Dragefrukt kan få sagt det hehe
Men ikke et uvesentlig poeng, kan være smart å sjekke ut at man er komptaible også på det området når man ellers føler seg komfortabel med det.

Skjult ID med pseudonym frkunder to. 22 april 2010 19:29

Det er jo veldig nedtur dersom du venter med sex såpass lenge at følelsene kommer. Og så, når du endelig har deg med din nye flamme, viser det seg at dere ikke liker det samme i senga i det hele tatt.
Tror jeg hadde blitt skeptisk til en mann som skulle vente med sex i en evighet. Ville fått følelsen av at han skjulte noe...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 22 april 2010 19:41

Men det er en sann historie, Vibe.

Once upon a time, da Dragen var ung og gal, så møtte Dragefrukt en mann. Denne mannen var pen, god jobb, super leilighet i bra strøk i London, søkkrik familie og dermed tilgang til yacht, landsted m.m. Og han flørtet altså med Dragen. Dragen tenkte dermed at hun måtte spille sine kort riktig. Det var dating i flere uker, middager, turer, kino og musikaler. Aldri med mer enn håndholding og kyssing.

Så kom den store kvelden. Dragefrukten var bedt hjem til han på en romantisk middag. Hun tok alle sine kvinnelige forholdsregler og møtte opprømt opp, fikk servert deilig mat og i sofan etterpå ble ting mer nærgående.

Klær forsvant, kropper fant veien til gulvet og plutselig ser Dragen forundret på mannen som visstnok holder på med noe morsomt noe. Dragen, rett frem som hun er, spør mannen hva han driver med. Vel, han drev med noe helt annet enn Dragen. Dragen dytter vennlig mannen unna og ser an kroppen foran seg. Og mannens penis var omtrent ikke-eksisterende.

Det er jo synd for mannen, micropenis er jo et reelt problem for enkelte menn. Mulig man kunne funnet ut av alternative måter å leke på, men den gangen var Dragefrukten ung og ikke veldig bevandret i seksualkunstens verden. Så Dragefrukten gikk sin vei og var en smule oppgitt. Og siden den gang har hun levd etter mottoet "jo før-jo bedre". For Dragen liker å vite hva hun kommer til å få.

Skjult ID to. 22 april 2010 19:49

Faen heller - det er ingenting annet enn å gjøre hva du vil - hva du har lyst til - du vil ha sex med ham - så ha det, prøv deg frem, NYT!!

Skjult ID med pseudonym vibe to. 22 april 2010 19:50

Hehe, ja, det må ha vært antiklimaks på alle måter.
Stakkars mann, det må jo være forferdelig for ham å komme til akkurat det stadiet dere kom til.. Har hørt en liknende histroie, hun det gjaldt hadde sex med ham (på en eller annen måte) en gang til etter "oppdagelsen" , for at han ikke skulle skjønne at det var derfor hun ikke ikke ville være sammen med ham...

Det kan også være andre problemer eller preferanser på området som gjør at man ikke er tjent med å kjøre hvit brud varianten for å si det slik.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 22 april 2010 19:50

frkunder:

Hva er egentlig den riktige tiden å vente før det blir noe seksuelt ut av et dateforhold? :-) Jeg opplever vel at jeg trenger en måned eller to for å finne ut om en mann er bra for meg eller ei, og for å etterhvert bygge opp en lengsel i forhold til fysisk kontakt og sex.
Jeg tror jeg trenger å oppleve at jeg lengter etter det i forhold til en person, og dersom han prøver å framskynde det før jeg selv er klar så løper jeg bare og gjemmer meg, og så får han en melding om at jeg desverre ikke følte at vi passet sammet ;p

Dumt av meg å oppføre meg slik, jeg skjønner det, men det er jo lov å håpe på at jeg kan finne en slik mann som gidder å ha kontakt med meg en måned eller to før man ønsker å ta det videre :-)

(mann 49 år fra Østfold) to. 22 april 2010 19:52 Privat melding

Kjenner jenter som har opplevd det samme. Bør være greit å sjekke forholdene før det blir følelser ute og går. Kan jo også, som nevnt her være at man har for ulike preferanser på sexfronten. Det ville f.eks være synd om jeg ble forelsket i en dame som etterhvert viser seg å kun få tenning av supermanndrakt, gassmaske og vadestøvler. Ok, supermanndrakt hadde selvsagt kledd meg, men uansett.. ;)

Skjult ID med pseudonym megvel to. 22 april 2010 19:53

Ta livet som det faller seg:)))

Skjult ID med pseudonym frkunder to. 22 april 2010 20:04

@ frøkna - hvor lenge som er riktig å vente før man har sex, blir jo opp til den enkelte. For min del kan det godt bli klinings på andre daten, og er det skikkelig tenning på gang er det lite trolig at jeg klarer å holde tilbake på tredje daten. Men så er det mye som tyder på at jeg har høyere sexlyst enn andre kvinns også.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 22 april 2010 20:20

frkunder:
Å ha sex med noen fordi man er lysten og er åpen for det og har fine erfaringer med det er jo en bra ting! :-)
Jeg kan også ha god tenning og ha fine klineopplevelser med noen jeg nettopp har blitt kjent med, men dersom jeg også tar den helt ut med noen så er det lite sannsynlig at jeg har noen særlig lyst til å bli bedre kjent med vedkommende morgenen etter.
Derfor har jeg sluttet med det å la akkurat de lystene styre, fordi det ikke gir meg det jeg på lang sikt ønsker, og fordi jeg for min del aldri har opplevd at jeg har fått noen kjæreste på den måten :-)

Skjult ID med pseudonym frkunder to. 22 april 2010 20:25

Hehe, jeg klarer vel ikke styre lystene mine jeg. Men så mister jeg heller ikke interessen for en mann etter å ha vært intim med ham, det er heller omvendt (med mindre han er skikkelig, skikkelig talentløs...). Heldigvis pleier ikke menn miste interessen for meg heller :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 22 april 2010 20:29

He he, skulle likt å vite hvor mange gutter her som hadde gitt en neve dollar for å vite hvem frkunder er ;D

Skjult ID med pseudonym frkunder to. 22 april 2010 20:31

Hihi. Tror jeg foretrekker å være anonym etter all denne utleveringen jeg til stadighet bedriver ;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 22 april 2010 20:35

frkunder:

Bra for deg, mine opplevelser var nok mindre bra for meg :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 22 april 2010 20:35

Bare kikk innom meg helt anonymt så skal jeg love å ikke sladre ;)

Skjult ID med pseudonym frkunder to. 22 april 2010 20:37

@ BruceW - vi har match under 70...

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 22 april 2010 21:06

Eller så har en av oss blokkert den andre. Satte den 70-grense-synligheten så ikke noen skjeve fyrer skulle kontakte meg mer..

Skjult ID med pseudonym sutrer'n lø. 24 april 2010 18:49

Spør deg selv hva DU har lyst til. Hvor intime har dere vært så langt? Har dere hatt "sex med klærne på", eller har det knapt vært hudkontakt? Er sex en naturlig eskalering fra det punktet dere har vært?

Men uansett hva du gjør - sørg for at han IKKE får prestasjonsangst.