Alle innlegg Sukkerforum

Gjør du alltid det samme?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Beatrice fr. 23 april 2010 15:40

Folk er like, og noen er likere enn andre. Det ser ut til at folk flest er ganske ensidige, selv om vi febrilsk hevdet det motsatte. Vi later som vi har så mange interesser, men skjer det egentlig noe nytt rundt om i de tusen singelhjem? Når var rockeren på en boybandkonsert? Når var finkulturisten på rølpefylla? Når skrudde hun blonde sist på en bil? Når leste datamekkeren romantiske dikt? Når utfordret den redde sist sin frykt?

Det er lite spenstige saker å lese i profilene her inne, og det er nesten så jeg kjeder meg litt.

Er folk så ensidige som jeg tror? Hvis ikke, hjelp meg å komme ut av fordommene mine. Fortell om når dere sist gjorde noe som dere ikke pleier. Noe uventet. Hvordan gikk det?

(kvinne 46 år fra Hordaland) fr. 23 april 2010 15:47 Privat melding

Her en sen kveld, etter at jeg hadde lagt meg, dro jeg fram støvsugeren og fjernet en edderkopp fra soveromsveggen. Det kalles å møte sin frykt. Hvordan det gikk?
Jeg føler et lett snev av angst når jeg åpner lokket i veggen for å feste støvsugeren.

Den første varme søndagen som kommer, skal jeg ta med meg en bok og sette meg helt alene på utekafe og drikke en latte. Jeg skal smile til minst en kjekk mann og se beleven og interessant ut. På en og samme tid. (Ok. Har ikke gjort ennå, men kommer til å gjøre.)

Men ikke søren om jeg står på ski før mr.Veryveryright utfordrer meg på det området.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 april 2010 15:59

Tja. Det er ikke rom for så vanvittig mye impulsivt og sprell når man har unger og er hjemme og whatnot. Men jeg har nå aspekter ved meg som ikke er kjempevanlige. For eksempel så har jeg hatt et par hjemmefødsler og det hører man ikke så mye om. Jeg tok en spontantur til Wales i fjor for å treffe ei jente jeg var blitt kjent med på nett.

Men hverdagen er definitivt fylt av hverdag. Nå som jeg er student og alenemor og bor på en øde øy, så er det ikke kjempemasse å gjøre som man ikke allerede har gjort, syns jeg.

Men å utfordre meg selv eller være impulsiv, det har jeg ingen problemer med, når det er slik at jeg kan det. Og som Malinka så tenker jeg som så at enkelte ting man kunne tenke seg å gjøre, passer det best å gjøre sammen med noen og jeg sier sjelden nei til en utfordring.

Skjult ID med pseudonym xmmm fr. 23 april 2010 16:03

Godt poeng TS, tror en må utfordre seg selv en gang i blant :)

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 16:37

min nye spalte "Shaun the sheep gjør ting han ikke kan" skal bli en hit!

i går skrelte jeg en appelsin (ja, det er nesten umulig).

i kveld har jeg lovt å synge godnattsang til ei jente på MSN, det er mer imponerende enn noen kan forestille seg, men jeg får se hvordan det går.

i morgen skal jeg skrive brev.

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 25 april 2010 09:37

Jeg er kjempefornøyd og imponert over meg sjølv.. hehe.. litt ihvertfall. Da jeg ble alene var jeg livredd for å ha ansvaret med ungene alene. Easu peasy og det går så bra, it no problem, skifte lysrør og klarer det bare jeg smører meg med tålmodighet og noe banning, tar kjempedigre edderkopper ( ell støvsugeren tar de..), drar på ferie med ungene alene på lange bilturer, ordner med håndtverkere etter kloakklekkasje- passer på at de kommer når de skal..., ordner alt med juletre (og jeg som trodde det var en kunst å sette d på fot og få lys på..), osv.. Små og store seire gjør meg sterk og fornøyd, men jeg kunne godt funnet en mann jeg kunne ha det kos med, derfor er jeg her-bare det var en stor utfordring med bilde og alt.. huff skremmende!!

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 25 april 2010 12:03

Godt spørsmål Beatrice:) Hva med deg?

Hehe, Malinka, ikke verst - du vant over edderkoppen.

Jeg var blant de aller siste som gikk fra fest i går. Har aldri vært noe nachspielmenneske, men kanskje jeg er blitt det nå?

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 12:13

jeg pleier ta edderkoppene og slippe de ut.. men nå kveistra jeg den og spylte den ned i do... *tøff og kynisk blondine*.. derimot har oppvaskmaskinen tatt kvelden og jeg leker hyttetur for tiden..juletreet ligger fortsatt i carporten... jo foressten jeg sendte en førstemelding til en mann her i bergen forrige uke:))) hitil har jeg bare sendt til ett fåtall på andre siden av landet..og jammen kan det se ut som vi jenter plukker best selv:))) det var en liten barriere for meg iallefall..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 12:15

Jeg rører ikke edderkopper. Men jeg har en femåring som er godt vant med creepy crawlies, så hun får ta de alle sammen og slippe de ut. Ja, for jeg må jo la henne opprettholde hennes elsk for alt som kryper.

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 12:25

de er så søte atte.. hadde de ikke hatt føtter måtte de gå som en meitemark.. og de er jammen søte de og..(4 åring i huset)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 12:27

Min går i friluftsbarnehage og de er ute hele tiden. I fjor samlet hun på mark. Det var meitemark OVERALT, i lommer, i sekken, i matboksen. For de var jo så fine. :/

Skjult ID med pseudonym frøkna sø. 25 april 2010 13:28

Jeg gjør i hvertfall mye nytt nå som jeg for noen år siden ikke så for meg at jeg kom til å holde på med, og interessere meg for. Men så kan jo det også bli til en vane og kanskje bli sett på som ensidighet etterhvert også.
Men så, om noen år kan det være at jeg igjen finner noen nye områder å engasjere meg i, og prøver noe nytt. Og slik går da årene...
Det er relativt lett for ei uten foreldreansvar å utfordre ensidigheten sin, men selv da krever det litt ekstra innsats og engasjement for å trå utenfor de vante sporene man har laget seg.

Og hva om sporene man har laget seg, er trivelige, meningsfulle og givende spor? Hvorfor skal man da endre på dem? Bare for å unngå at andre skal oppleve en som kjedelig? Jeg vil anta at en risikosporter også går i sine egne vante spor og kan være en ganske så ensidig person til tross for alt det spennende han/hun gjør. Eller en forfatter... eller en kunstner :-)

Men det er klart at dersom en selv synes livet er blitt litt for ensidig og kjedelig, så er det gøy å prøve å utfordre seg litt. Enten i det små, eller på litt større arenaer.

Det siste jeg har gjort, må vel være å begynne med squash. Og i og med at jeg alltid var sistevalget på gymmen og aldri noen sinne har sett for meg at jeg skulle begynne med noen form for ballspill, så var det jo litt forbausende at jeg skulle starte med det.

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 15:58

Fine og reflekterte svar, folkens. :)

Litt interessant at det stort sett er damer som svarer. Tenker vi mer på slikt enn hva menn gjør?

Litt spent på hvordan det gikk med nattasangen til Shaun.

Enig med frøkna at man ikke skal måtte endre spor om de er givende for en selv. Men vi kan alle miste nærsynet og av og til kan det være sunt å tre ut av det vante.

Selv er jeg ikke spesielt sporty, men gjør da noe av og til, både fordi det er bra for meg og for variasjonens del. Jeg liker et rolig liv, men har antageligvis vært oppe i høyere hastighet enn de fleste andre. Jeg liker best en god krim, men leser filosofi en gang i blant for å få utfordret meg selv. Jeg skrur, snekrer og fikser like godt som mange handymen, men må også ha farge på neglene og pikant undertøy. Jeg spiser gjerne sunt og hjemmelaget, men lever godt på Toro i perioder. Jeg utfordrer komfortsonen min med jevne mellomrom fordi jeg tror det er berikende og utviklende for meg som menneske.

Hverdagene gir ikke så stort spillerom her heller, men jeg prøver å redusere risikoen for at jeg kun går i mine egne spor og blir trangsynt. Det betyr ikke at jeg liker alt som er nytt, men jeg stiller meg åpen for at jeg kan komme til å like det med alle de endringer som det kan medføre. Jeg har prøvd å lære meg å like edderkopper. Det prosjektet gikk nokså dårlig. Men jeg har i hvert fall prøvd.

Som flere her, så er også jeg mye flinkere til å gjøre ting jeg ikke pleier i det daglige, om jeg er sammen med andre. Men spørsmålet mitt handlet om folk faktisk har litt bredde i det de gjør? Er det viktigere å være trygg og god på et lite område, eller er allsidigheten bedre? Ikke alt kommer fram i profilene, så da går det jo an å vise fram flere sider ved seg selv her. :)

Skjult ID med pseudonym mr t ma. 26 april 2010 16:03

Jeg brukte kondom i helgen, og det var faktisk ikke så galt som jeg skulle ha det til.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 16:03

Men er man ikke gamle nok etter hvert til å vite hva man liker og ikke liker? Jeg forsøkte lese MacBeth her for litt siden, bare fordi at. Shakespear er jo stor, vi må liksom kunne litt om han. Men det var like fånyttes som jeg på forhånd hadde innbilt meg, men jeg tenkte at jeg måtte gi det en sjanse før jeg bestemte meg. Så dermed fortsetter jeg som før; nemlig å lese det som GIR meg noe, det som fungerer som en fantasitrigger og er morsomt. Så får Shakespear være Shakespear og jeg ser heller hans stykker på film eller teater, akkurat som før.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 26 april 2010 16:47

Beatric:

Jeg tror det er litt avhengig om man trives perfekt med hvem man er og hva man gjør for tiden. Trives man perfekt så er man i mitt hode utrolig heldig og har i mitt hode ingen grunn til å gjøre noen forandringer.

jeg derimot, trives ikke fult så godt i tilværelsen min, og er dermed mer åpen for å gjøre forandringer og å prøve noe nytt. Og å skulle definere mennesker som trives perfekt med det de gjør som ensidige og kjedelige, ville vært som et spark bak til meg selv, fordi jeg egentlig misunner dem for å ha funnet akkurat den måten å leve på som passer for dem.

Skjult ID med pseudonym Reggaeton ma. 26 april 2010 18:39

Skiftet eksosanlegg på bilen med bilmekaniker-venn som instruktør ved siden av. Har to driller og annet elektroverktøy, lapper selvfølgelig sykkelen selv. Og er blond :-)
Edderkopper, de store, s.k. husedderkopper, fanget vi og hadde på glass, som "husdyr" da jeg var barn, skrekkblandet fryd da glassene veltet....
Er forøvrig feminin med vår sedvanlige sans for lekre sko, make-up og undertøy :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 26 april 2010 18:47

utfordret meg selv i dag ja: smilte og blunket til ei supersøt dame, og jammen smilte hun tilbake gitt, OMG hva er det jeg driver med??? Vårkåt kanskje he he

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 18:51

Good for you!

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 26 april 2010 18:56

@ snuba...

Der ser du det KAN virke..... Problemet er jo bare at vi menn ikke vet hva vi skal gjør når damene responderer positivt.
* skummelt*

:-))))))

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 18:58

Vel, jeg har fikset meg en barnefri langhelg, DET hører med til sjeldenhetene at går i boks, altså. Så til helgen skal jeg gjøre noe utenom det vanlige. :p

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 26 april 2010 19:18

Hmm i morgen skal jeg jammen prøve det igjen og se om jeg kan prøve å åpne munnen min uten å stottre frem et "jeg er dust" sitat he he, bare så overraskende å få tilbakemelding @ buddha: ja kjempeskummelt, *hva gjør jeg nå liksom* går bare videre og forbanner meg selv! Men i morgen... i morgen....er jeg sikkert like "liten" som i dag.......

Skjult ID med pseudonym Z ma. 26 april 2010 19:19

Tja. Ikke absolutt alltid, men nesten....

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 26 april 2010 19:30 Privat melding

Tja.... Kan nå si såpass at i mitt tidligere ekteskap sto min daværende kone for allt som hadde med interiør og fargesammensetninger og slikt å gjøre. Det var jo ganske spennede å skulle gjøre dette selv i en ny leilighet. Nå 6 måneder etterpå må jeg si jeg har fått det til i min stil, og kommentarene fra alle som har vært her er:" Jøss, du har jo smak og teft for dette!" Det er jo ganske greit for å høre for en som trodde han var totalt analfabet på området.

Det å gjøre nye og uvanlige ting KAN være utfordrende for noen. Selv liker jeg å ta en utfordring og teste ut nye ting. Det være seg mat, interesser og egentlig det meste. Så nå skal jeg teste ut fjellklatring, og for en med høydeskrekk og med arbeid innefor sikkerhetsbransjen anser jeg det å være en utfordring.

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 26 april 2010 19:34

@ snuba....

dritbra :-)))))

Jeg gjorde noe nytt i går kveld når jeg leverte barna.
Jeg sa til min eks at hun var fin........ Stakkars dame, hun ble jo helt fra seg.

Tror ikke jeg skal gjøre DET flere ganger :-))

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 26 april 2010 19:38

he he @ buddha: stakkars dame, det er terror å si sånt... bare pass på det kan komme tilbakeslag før du aner det he he

Skjult ID med pseudonym buddha ma. 26 april 2010 19:42

@ snuba....

Ja :-))

* huffameg*

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 19:42

@Dragefrukt:
Hadde du ikke prøvd å lese Macbeth så hadde du jo ikke nå vært klar over at du best liker Shakespeare på film/teater. Dessuten er det nå ikke bare bare å lese de gamle verkene på egen hånd om man ikke har fått litt bakgrunnsinfo som ofte gjør det litt mer lettere tilgjengelig. På film/teater har man jo allerede hatt en regissør som har gjort noe ala det. Jeg syntes det var bra at du prøvde.

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 19:49

@frøkna:
Det er bra om folk trives, enten de driver med lite eller mye. Jeg bare lurte på om det faktisk var noen her inne som hadde større variasjon i hva de gjør enn hva jeg synes kommer fram av de profilene jeg leser.

Det at noen går i det samme sporet hele tiden vil vel ikke si at de dermed trives perfekt med det de gjør?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 19:51

@Beatrice; bakgrunnsinfo var tilstede, ellers tror jeg faktisk ikke at jeg hadde forsøkt meg. Men enkelte ting vet man jo at man kanskje ikke liker.

Men jeg skal, før eller siden, prøve meg på paragliding. Jeg har mang en gang drømt meg vekk i de som hopper fra Ulriken. Ja, om jeg tør, jeg får jo nesten hjertestand av et enkelt bungee. :p

Skjult ID med pseudonym LuckySix ma. 26 april 2010 19:59

@Beatrice:
Jeg kan forøvrig kun snakke for meg selv. Heldigvis har jeg en meget variert jobb som gjør at jeg blir satt på nye utfordringer hver dag. Heldigvis er jeg en nysgjerrig person som liker å ta nye utfordringer, men jeg er ikke en person som leter etter dem bare for å finne på nye ting å gjøre. Noen trives kanskje i det samme sporet fordi de synes det er trygt og god. Andre føler at de lever kun når de får satt seg selv på prøve eller for utløp for adrenalin. Selv må jeg vel si at jeg ligger midt i mellom. Jeg liker å prøve nye ting, men det skjer gjerne helst når en møter en ny person som interesserer èn, som igjen gjør at en gjerne vil prøve det det andre gjør...

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 19:59

@Luckysix:
Mange menn som ikke en gang prøver å fikse slikt etter skilsmisse fordi det var det jo kona som gjorde og da er har de opplest og vedtatt for seg selv at det klarer de ikke selv. Kudos for prøving av en helt ny ting. Virker jo som om du har fått bedre selvtillit av det. Men er nok som du sier enklere om man i utgangspunktet liker en utfordring.

(mann 45 år fra Hordaland) ma. 26 april 2010 20:01 Privat melding

@Drage

Du trenger ikke hoppe ut fra Ulrikken første gang. Det finnes lavere tuer i Bergen by som er fine for paragliding. De har blandt annet båtopptrekk inne ved Eidsvåg kirke...

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 20:04

@Dragefrukt:
Veksling mellom paragliding og Shakespeare! Kan vel trygt si at du ikke er særlig ensidig. :)

Skjult ID med pseudonym LuckySix ma. 26 april 2010 20:04

@Beatrice

Takk for det.

Har jobbet mye med selvtilliten ja. Den var ikke den største. Og for dem som sliter litt med det så kan jeg anbefale en bok som har hjulpet meg med å reprogrammere hjernen blandt annet: " Under Overflaten" av Torleif Lundqvist. Kan kun fås direkte fra forfatter pr. mail...

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 20:06

@Reggaeton:
Du er ikke helt borte du heller! :)

Skjult ID med pseudonym LuckySix ma. 26 april 2010 20:06

@Beatrice

Takk for det.

Har jobbet mye med selvtilliten ja. Den var ikke den største. Og for dem som sliter litt med det så kan jeg anbefale en bok som har hjulpet meg med å reprogrammere hjernen blandt annet: " Under Overflaten" av Torleif Lundqvist. Kan kun fås direkte fra forfatter pr. mail...

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 20:08

@ drage.. jeg har høydeskrekk ,men å ta en tandemtur med paraglider var null problem:) jump! eller løp hehe.. så kan du prøve selv etterpå når det ikke er så skummelt lengre

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 20:10

@Beatrice; det er ikke alt man drømmer om som man likevel gjør. Jeg tror egentlig ikke jeg har gjort særlig mye med WOW-faktor.

@megvel; jada, skal, før eller siden. Det ser skikkelig deilig ut.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 20:12

@LuckySix: Jeg er ikke redd for høyder. Og setter jeg først utfor et sted, så skal det nå være et sted som er så høyt at man får et skikkelig fugleperspektiv på tingene under. Først må jeg vel komme meg hjem til Bergen. :p

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 20:12

hehe nå er du på sidelinjen av tråden her:) ikke noe senere.. på voss under ekstremsportveko er det gode muligheter:)) !! kjerpings "drage"

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 20:15

Herlighet, jeg tror ikke en overpolstret drage har noe på ekstremsportveko å gjøre. Jeg hadde dessuten sikkert dødd av siklesyken.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 20:18

ikke tull engang:) massevis av kjekke menn å se. masse bra musikk .. en uke av de bedre:))) jeg gjorde noe uventet i dag foressten.. jeg vasket gulvene.. ikke nok med det, jeg flirte samtidig:))

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 20:24

@Dragefrukt:
Det jeg prøver å finne ut av handler ikke så mye om wow-faktor. Mer om man av og til benytter seg av det potensialet som man innehar. Bortsett fra noen få her inne, virker det som det er få som gjør det.

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 26 april 2010 20:27

@ megvel: kilte moppen deg på tærne? he he

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 20:28

Men alle har vel potensiale til veldig mye? Sånn sett kan det jo bli vanskelig å skulle benytte seg av så mye. Og hva er av og til?

Når jeg tenker meg om så har jeg en wow-faktorgreie, som jeg er en av veldig få i Norge som har gjort. Men jeg ville ikke forventet at det er et potensiale andre skulle benyttet seg av, rett og slett fordi det er for spesielt interesserte.

Skjult ID med pseudonym LuckySix ma. 26 april 2010 20:32

@Beatrice
Kanskje man av og til har så mange forpliktelser i hverdagen allerede at det er vanskelig å finne rom for å leve ut både drømmer og gjøre ny ting. Idag skal man helst jobbe så mye som mulig. Ta seg av familien/barn og hjem. Pleie vennekretsen. Utføre de små hobbyene man trives med allerede. Da er det fort gjort at man gå i rutinen fremfor å bryte ut av mønstre...

Skjult ID med pseudonym grumse ma. 26 april 2010 20:36

Hmm.....jeg skeia faktisk ut med å kjøpe meg en sykkel for en måned siden, høres kanskje ikke ut som å skeie ut men.......

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 20:46

@Dragefrukt: Er ingen fasitsvar på dette. Men de fleste vet vel med seg selv om de holder seg innenfor et begrenset område, eller om det hender at de gjør noe som ville gitt større utslag variasjonsmessig for dem selv.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 20:49

Men jeg tror det er som LuckySix sier, at når man får barn og evt. partner og har sine greier med verv og jobb og whatnot, så blir det ikke alltid særlig rom for de store spilloppene. Det er iallfall noe av det jeg savner aller mest med livet før barn; å kunne være impulsiv. Å bare kunne slippe det man har i hendene og gjøre noe annet. Nå for tiden så begrenser det seg til å ta Kystbussen til Haugesund for å ta ungene med på Metro fremfor å tilbringe lørdags formiddag i bassenget som vanlig.

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 20:51

@snubadude..hehe bare en anelse..skal jammen vaske gulver oftere

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 26 april 2010 20:53

@ megvel: noen fordeler / frynsegoder skal man jo ha :-)

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 20:54

digger moppen min;)

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 26 april 2010 20:59

De fleste mennesker er ganske kjedelige. Hemmeligheten er vel å finne noen å være kjedelig sammen med ;-D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 21:00

Noen som liker de samme, kjedelige tingene, ikke sant. ;-)

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 26 april 2010 21:01

@ megvel

mopp - hva er det???

Tror kanskje det er en ting jeg ikke trenger å bli kilt av ;-))

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 21:01

@LuckySix: De fleste har mange nok forpliktelser i hverdagen. Veldig få har muligheten til å gjøre alt de de kunne tenke seg til enhver tid. Men om man får anledning så virker det på meg som det er flere som velger å gjøre det som er ganske likt det de allerede gjør. Det er færre som faktisk velger bredde. Uten at det er noe galt i det for dem det gjelder. Er bare jeg som lurte på om det var slik jeg oppfattet det, eller om det ikke var slik. Jeg for min del kjeder meg om det må være pizza 52 lørdager i året, selv den lørdagen man gikk ut for å spise. :)

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 21:03

Seriøse meg sier: Denne tråden er grønn. :)

Skjult ID med pseudonym LuckySix ma. 26 april 2010 21:03

Har ei jente som jeg dater, og VURDERER å innlede et forhold med. Om jeg var 20 år og barneløs hadde jeg hoppet i det med begge bein, men nå 17 år etter og med unger så er det helt andre forutsetninger for et forhold. Barn skaffer mange forpliktelser. Man ønsker ikke, etter å ha skaffet barn, å starte med f.eks. en livsfarlig hobby. Man setter ikke igang med interrail med barn hjemme. Man slår seg til ro med det vandte.

Mange single Damer ønsker seg en mann som helst ikke roter for mye i hennes vandte mønster. Skal like å se den kvinnen som aksepterer at en ny mann som kommer inn i huset begynner å ommøbelere for å få plass til flatskjermen, eller et hobbyrom, osv... Opplever at flere kvinner på 30+ har så skyhøye krav til en mann at mange faktisk mister selvtilliten over det.

Skjult ID med pseudonym LuckySix ma. 26 april 2010 21:06

@Beatrice: Jeg er fullstendig enig i at pizza 52 lørdager i året er kjedelig (og ikke minst usunt). Men det er ofte det som også skjer i de fleste parforhold i dag og. Man finner et spor man går i sammen og blir der, helt til en går lei og hopper av lasset...

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 21:06

men kjære dere. bare til å klaske ett nykokt egg i skallen på sin elskede om han begynner å se for velkjent ut:)))
@emilie.. mopp? du har mye å lære.. har du ingen på lur i skapet når behovet melder seg?

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 26 april 2010 21:11

moppen min står fremme hele tiden hvis det er noen som skulle føle seg fristet ;-) he he

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 26 april 2010 21:11

@ megvel

Det er *kanskje* denne moppen som gjør at huset skinner annenhver uke når jeg kommer hjem fra jobb? ;-)

Selv om en er singel trenger en da ikke gjøre alt selv :-))

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 21:14

@emilie.. det er den kjedelige men for noen heldige den gledelige varianten ja:))

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 26 april 2010 21:16

@ megvel

Er så lite glad i å vaske at jeg heller jobber overtid for at noen vasker huset for meg :-))

Skjult ID med pseudonym snubadude ma. 26 april 2010 21:20

@ megvel: ang det egget, ikke ta feil er du snill, rå egg = grisete, for mye sving på moppen er ikke bra det heller ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 21:20

lol emilie.. toppen av latskap!!!! vel det er noe jeg aldri har betalt noen for.. er effektiviteten selv..(når jeg setter i gang) men de gjør det aldri så bra som du selv vil ha det.. om ikke alle møblene dine er skrudd opp på veggen vel å merke;) for å ikke spore av tråden legger jeg ved at jeg en gang i framtiden skal betale noen for å vaske vinduene mine...leker allerede med tanken...

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 21:22

snubadude.. ALLTID et nykokt ett.. litt avkjølt;)... *lærer av erfaring*

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 21:24

*heldigvis er vinduene mine skrudd opp på veggen*

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 26 april 2010 21:25

Nyyyter å komme hjem til nyryddet (det må vi gjøre selv) og nyvasket hus!!!!!!!!!!

Er ellers ingen pingle og utfordrer meg selv med høye fjelltopper eller fjerne himmelstrøk :-)

Life is to be enjoyed!!!!

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 26 april 2010 21:27

prf med rette musikken og eventuelt *rette* belønningen.. så går vasken som en lek;)... tralla la la.. fjerne himmelstrøk nås oftere om man legger til sides mer:)) ER IKKE MISUNNELIG..prf

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ma. 26 april 2010 21:28

Fjasejenter. *peker på grønnfargen*

Skjult ID med pseudonym Beatrice ma. 26 april 2010 22:44

Hvis man er en type som faktisk ikke er noen pingle og alltid utfordrer seg selv, gjør man da noe variert egentlig? Eller er man da like snever som lørdagspizzaspiseren, bare på en annen måte?

Å betale noen for å vaske vinduene er kanskje bare spenstig om man ellers setter sin ære i å gjøre alt selv? (Bortsett fra at det uansett er en nytelse å komme hjem til nyvasket hus selv om det koster noen kroner.) :)

Jeg lurer også på om det er noe annet enn eventuelle praktiske hindringer som er grunnen til at man ikke kan dra på interrail med barn?