Alle innlegg Sukkerforum

Jentene på sukker er høye på seg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym haha fr. 23 april 2010 15:59

Hei,
Jeg har nå vært bruker på sukker i underkant av 2 måneder og må si jeg er fasinert over hvor mange middelmådige jenter det er her som tror de er gudinner bare fordi de får sykt mye oppmerksomhet fra despe karer.
Dette er jenter de fleste ikke ville kastet et halvt blikk etter på gaten, som faktisk ikke gidder å ta seg tid til å svare på en hyggelig melding eller henvendelse. Kunne jo spurt hvor alle dere halvstygge jenter har fått selvtilliten deres fra, men svaret er lett.
Dere bygger den opp på nett og lar det gå til hode på dere.
Personlig har jeg bare vært her for nysgjerrighetens skyld, og kanskje noen lettvinte metoder til sex, fremfor å dra på byen eller lignende.
Takk for meg!

Skjult ID med pseudonym petita fr. 23 april 2010 16:06

kult

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 23 april 2010 16:06

Uffda ser ut som jeg må ta deg med i "aftenbønnen" min i kveld:)

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 23 april 2010 16:11

Ha!
Om man nekter menn å skrive mer enn 2 førstemeldinger i uka, samt lager filter mot de klammeste superlativene, vil disse påståtte høyneselige styggedommene altså jekke seg ned på gateplan helt automatisk slik at TS får menget seg med damer han egentllig ikke har lyst på?

Skjult ID med pseudonym haha fr. 23 april 2010 16:12

@Linn1982
Legg merke til at jeg sier "hvor mange" og ikke alle:) Er ingen kvinnehater, bare blir provosert..

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 23 april 2010 16:17

@ Lady

Jeg er ateist, men tror jeg må be for TS jeg også ;-)

Skjult ID med pseudonym girl fr. 23 april 2010 16:22

må jeg bare få skvise inn at det er faktisk litt vanskelig å svare alle til tider også, om man vil ha noe annet liv enn å sitte og svare på mailer på sukker!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 april 2010 16:24

haha

Tror du kan ha litt rett i påstanden din, jeg.....men helt rett har du kanskje ikke.
Tror nok mange mister litt selvtillit også av å være her også, jeg.
Og noen blir ikke påvirket av medlemskap på sukker :-)

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 23 april 2010 16:40

@ TS

Jeg vet ikke hvor mange tråder av denne typen som er blitt lagt inn i min tid her inne, så påstanden din er vel ikke helt på bærtur.

Men jeg må nok være ærlig og si at jeg syns ikke mye synd på deg mister.
Du skriver at du er her for å få litt lettvint tilgang til sex, og når den planen går i grus så er det alle andre sin feil......
Kanskje du skal gå inn i deg selv istedet for å sutre.............

Lenge leve feilfriheten !!!!

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 16:42

Bæææ (jeg applauderer buddhas innlegg).

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 23 april 2010 16:44

Sauer parrer seg om høsten, fortrinnsvis etter 15. november

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 23 april 2010 16:47

@ buddha

Er som vanlig enig med kloke du!!!

Ur Em............

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 23 april 2010 16:50

Til trådstarter.

Dersom du tar kontakt med omlag like mange utenfor sukker, som du tar kontakt med her inne, vil det da se omlag likt ut, med tanke på antall avslag? Gjør et forsøk: smil til ti damer og notér deg hvor mange som smiler tilbake. Gå deretter bort til de som smiler og si "Hei!". Osv.
Tror muligens ikke det er så stor forskjell på denne formen for sjekking og annen måte å gjøre ting på.

Og det KAN jo tenkes at du sikter for høyt når du tar kontakt med de middelmådige jentene her inne.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 23 april 2010 16:50

@ts.. kanskje vi halvstygge damer leser mellom linjene og innser du ikke er verdt svare....ikke for at vi er innbilsk, men for at du har en lite attraktiv holdning;) eller kanskje du bare rekker opp til de helstygge og sikter for høyt?

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 23 april 2010 16:51

Når enkelte menn tror de kommer til "French Open" ved å melde seg inn på sukker, blir nok frustrasjonen stor når de ender opp med å spille lommetennis:)

Ekspressmedlem i OTK etter et besøk hos generalsekretæren i Norsk Tennisforbund:)

Skjult ID med pseudonym h.hefner fr. 23 april 2010 17:01

hehe..helt enig med trådstarter:) og det forbauser meg alltid at dersom man kommer med sin mening, så blir man tatt for å være sytete:) tenk å være i et forhold der du blir beskyldt for å sutre hver gang du ytrer deg....brrrr...får frysninger....

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 23 april 2010 17:04

han sutrer jo ikke i det hele tatt.:)). men siden han lager en tråd så kan man ikke regne med vi ikke svarer på tiltale;)lykke til i jakten ts hehe *lurer litt på hvorfor folk sender melding til noen de synes er halvstygge...*

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 april 2010 17:18 Privat melding

Hvordan kan en kalle seg selv en mann om en må skrive anonymt, er det om å gjøre å være feigest....

Jeg kan forstå at jenter gjør det eller at barn av praktiske årsaker vil være anonyme men om du skal kalle mennesker stygge og tilegne dem negative egenskaper basert på kjønn, må du nesten stå for det og vise hvem du er, ellers er innlegget verdiløst.

(mann 27 år fra Oslo) fr. 23 april 2010 17:20 Privat melding

Jeg er enig med TS. På noen måter kan jeg forstå noen jenter som blir kontaktet av eldre og desperate menn. Men samtidig, hvis noen tar seg tid til å skrive en hyggelig melding til deg, så mener jeg det er normal folkeskikk å svare, uavhengig av interesse i den som har sendt deg melding. Det er bedre å sende et høfflig avslag enn å ikke svare! Det kan ta deg 10 sek- 10 minutter. Ellers mener jeg at det er lite poeng å være medlem på siden. Og til dere jenter/kvinner som velger å ikke svare på meldingene (for man kan se på utboksen om dere faktisk har lest den), Menn synes det er lite attraktivt at dere tar dere ser på dere selv som så overlegne. Det sier faktisk ganske mye om hva slags person du er, hvis du ikke synes det er verdt å svare på meldingen. Håper de dere gjelder som leser dette, tar dette til ettertanke.

Skjult ID med pseudonym Vesla fr. 23 april 2010 17:22

Stort sett bare halvstygge menn som tar kontakt med meg ihvertfall, og jeg vil ikke påstå at jeg blir så høy på den oppmerksomheten akkurat. Blir ikke innbilsk av at uinteressante menn tar kontakt, det har like mye verdi som at ingen gjør det. Og let's face it, mange her inne skylder jo selvinnsikt når det gjelder hvem de har sjans på :D

Skjult ID med pseudonym Angelface fr. 23 april 2010 17:30

Hvis jeg forstår TS rett, leter ham etter elskerinner blandt jenter han ikke ville sett to ganger etter på gata? Klarer ikke helt fri meg fra tanken at de brevene som ikke besvares er de som, om enn indirekte, kan leses som: "Du bør være takknemlig for at jeg gidder å ta kontakt, og at du kan være et nogenlunde interessant elskerinneemne frem til jeg finner noen penere som gidder å svare".

Selv svarer jeg langt fra alle brev, for eksempel går alle førstebrev som nevner sex ubesvart til sletting, de fleste fra for gamle menn, eller de som virker ovenfra-og-ned på et eller annet vis.

- Og selvtillitten til å la vær å ha kontakt med menn jeg ikke ville ha kontakt med, hadde jeg før jeg registrerte meg på Sukker, det håper jeg gjelder fler av jentene her. :p

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 23 april 2010 17:32 Privat melding

Hvorfor sender du meldinger til halvstygge jenter?

Takk for at du ikke har sendt meg melding forresten, vil det da si jeg havner i kategorien helstygg?

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 23 april 2010 17:36

Hva er det med denne sytinga til dere men her inne? Det er alltid ett eller annet jeg leser her daglig og det samme går igjen med at det er de teite damene som ikke svarer. "Åååååå dumme damene! De liker meg ikke!" Så drit i dem da! Jekk ned forventningene deres og ta heller vare på de damene som svarer! (eller meld dere ut og prøv noe annet)

Ikke alltid jeg har fått svar fra alle mennene jeg har meldt til heller, men gjett om jeg har fine samtaler med de som har svart og de steller jeg pent med, enten om de ender opp som gode kamerater eller om en av dem skulle bli mannen i mitt liv. Ingenting er avgjort enda og jeg tar tiden til hjelp. Så får de som ikke svarte meg bare være i fred. Er det ikke meningen vi skulle ha kontakt, så er det ikke det. Intet svar gitt tilbake er for meg ærlig nok tegn på at gjensidig interesse ikke var der og da gidder jeg ikke jage etter fyren, eller syte over hvor "slem" og "arrogant" han har vært her på forumet.

Skjult ID med pseudonym petita fr. 23 april 2010 17:40

Skyter inn litt til her jeg.
Jeg forsøker å svare de fleste faktisk, selv om det til tider blir litt masete (andre perioder kan jeg gå dager uten meldinger så jeg skriver IKKE at jeg rennes ned av mail nå altså) og selv om jeg kan skylde akkurat det til stor del på meg selv kanskje, siden jeg sender ut noen mailer selv (og det oppmuntres det til på forumet iallefall, så ikke klag på det også) , men det store og hele poenget var, at det ikke er alltid det går etter utseende, for min del lar jeg noen ganger (sjelden) være å svare fordi jeg ser på profilen at vi har veldig ulike interesser eller et eller annet annet, så det er ikke alltid utseende det går etter, eller at jeg "innbiller meg" at jeg er så mye bedre eller ei gudinne av den grunn.
Folk er forskjellige (for hundrede gang) dette betyr ikke at de mener de er "bedre" enn deg, fordi om de ikke svarer på en mail.
Har selv sendt mailer og ikke fått svar tilbake, går ikke rundt og er bitter av den grunn.

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 23 april 2010 17:45

Tommel opp til Petita. Jeg tror du svarer for oss fleste, gjerne for noen gutta og.

Skjult ID med pseudonym haha fr. 23 april 2010 18:02

Jeg sa aldri at jeg ikke har fått noe ut av sukker, fordi det har jeg. Har møtt en del jenter her, og hatt sex med noen av de.
Men bare nevner at det er mange som burde ta seg en titt i speilet før de velger å svare frekt, overlegent eller ikke svare!
Selvsagt var det ment å provosere da jeg skrev innlegget, og er ikke tvil om at det var litt på kanten.
Så alle dere sjokkerte kan ta det rolig.

@Russel.
Det er ikke første gangen jeg har sett deg legge inn innlegg om hvor feigt det er å skrive anonymt blablabla. Har ikke gått til personangrep på noen, så de som føler truffet, shame on them.. Er ikke alle som er like karslige som deg og setter sprøyter osv(det var et personangrep)..
så takk til deg også.
Men bare nevner at jeg syntes det jeg skrev over er irriterende.

Til alle dere som lurer på hvorfor jeg f.eks har skrevet til "halvstygge" jenter som jeg så pent har kalt det, så er det isåfall fordi de virker morsomme eller har noe å komme med. Er egentlig ikke spesielt overfladisk, og derfor irriterer det meg at andre er det.
Jeg ser forresten jævli bra ut!;)

Skjult ID med pseudonym petita fr. 23 april 2010 18:06

Kanskje du ser FOR bra ut da, slik at de som ligger "på hylla under deg" velger å ikke svare fordi de tror det ikke kommer til å funke? Maybe baby :)

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 18:09

jeg setter også sprøyter på meg selv. sånn er det å være sau.

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 23 april 2010 18:10

Det sier vel nok om hvor oppmerksomhetssyk du er da, siden du må skrive for å provosere.

Greit du seier du ser bra ut, så vet jeg det, for jeg tiltrekker nemlig de som er jekka ned i det forholdet de har til sitt eget utseende.

Så hvem er det EGENTLIG som er høy på seg selv her inne...?

Skjult ID med pseudonym tyr fr. 23 april 2010 18:12

Herregud.. det er så latterlig disse svarene dere gir TS. La oss si da, at det kanskje faktisk er slik, at damene er får ekstremt mye oppmerksomhet fordi det som regel er menn som er både i flertall og mest aktive på slike sider som dette.

GITT at det er tilfelle, jeg påstår ikke at det er slik, men la oss anta det. Konsekvensen av det vil jo være at damer som er på et visst nivå etterhvert vil sikte litt høyere enn det de kanskje har mulighet til ute på gaten/på byen. Samtidig vil gutta måtte gå en divisjon ned ift hva de normalt trenger å gjøre for i det hele tatt få oppmerksomhet. GITT at det er slik som dette, hvem taper på at det er slik?? Jo, det gjør vi alle, både menn og damer!! Fordi når disse damene og mennene som hhv har beveget seg oppover og nedover i sjekkehierarkiet møtes IRL, så vil det selvsagt ikke bli noe love in the air ut av det. Mannen vet fortsatt på hvilket nivå han kan jakte ellers ute på byen og vil selvsagt ikke la seg avspise med ei på et lavere nivå bare fordi det var det han lykkes i å få oppmerksomheten til på sukker. En slik feil matching som dette er faktisk ingen av oss tjent med.

Dette er ikke syting, jeg er mann og får faktisk en god del meldinger her inne, sjelden jeg sender 1. melding selv. Jeg bare reiser spørsmålet som jeg ser blir så kategorisk avvist hver gang det taes opp.

Dette tema er jo ikke ment som noe kritikk av dere damer, og dere må vel være enig at det neppe er helt feil å anta at gutta er både i flertall her og er de som er mest aktive??
Resultatet av det er at damene mye lettere får stor oppmerksomhet og sånn sett kan velge bort gutter de ellers faktisk hadde vært happy med at de møtt de i en annen sammenheng.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 18:14

@haha, kan du forklare litt mer om lettvinte metoder til sex?

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 23 april 2010 18:17

Klipp, lim og les artikkel om nettdating:

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/mann/sexliv/article528915.ece

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 18:19

@BruceW, skulle ikke menn få lov til mer enn 2 førstegangsmeldinger, ville jeg ikke kommet noen vei.
Da ville jeg ha valgt en annen (norsk) datingsite, eller begynt med plan B (Asiabrud).

Skjult ID med pseudonym petita fr. 23 april 2010 18:20

@ tyr, jeg prøver å se ganske så realistisk på det, og velger faktisk bort dem jeg mener er på et høyere nivå enn meg, hvilket ikke gjør meg noe ettersom jeg strengt tatt syns mitt nivå er det beste å være plantet på :)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 18:22

@mjau, er det bedre å gå ut på byen da?
En får jo som regel nedtur når en våkner edru og ser hva som er i sengen?
Man kan alltids rømme før den andre våkner.
Men det hjelper ikke hvis man er hjemme.

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 23 april 2010 18:26

Hørt om og kaste ut? Mange måter og gjøre det på. Servere noe ekkelt til frokost kanskje? bare fantasien setter grenser. Tenk på hva som er minst tiltrekkende hos et menneske og utøv det deretter.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 18:28

petita da, ingen er på et "høyere nivå" enn deg.

men det spørs jo hvilken skala du snakker om egentlig.
hvis det er søthetsskalaen er petita enslig på topp, mens på selvbildeskalaen er det sikkert endel som står høyere.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 18:33

petita er min!

Skjult ID med pseudonym buddha fr. 23 april 2010 19:14

@ petita

Hva syns du om beilerne dine for tiden, er det ikke litt rart å ha en rotte og en sau som kjemper om din gunst? :-))))))

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 19:15

bææ?

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) fr. 23 april 2010 19:18 Privat melding

Dette er noe jeg irrierer meg over jeg også... Jeg har sendt mange brev, får svar på 1/10 omtrent... Greit at folk ikke er ineterssert, men det må jo gå an å være litt ydmyk å skrive noe tilbake i allefall...

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 19:23

sauer er gode og myke de. hvordan er det med rottene, rotte?

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 19:35

Bare koselig.

Skjult ID med pseudonym MissMe fr. 23 april 2010 20:32

Med den holdningen er det like greit du takker for deg. Get out and stay out!

(kvinne 47 år fra Vestfold) fr. 23 april 2010 20:36 Privat melding

Enig m deg Missme. Tror han TS har det bedre utenfor sukker.
Bare dumt å være her inne, og bli irritert og frustrert. Det hadde ikke jeg giddet heller.

(mann 43 år fra Oslo) fr. 23 april 2010 20:38 Privat melding

@TS - så logikken din er som følger?: "denne dama er halvstøgg, henne sender jeg melding til"????
Når jeg leser sånne innlegg som ditt, og vet at haugevis av kvinner her inne gjør det samme forstår jeg utrolig godt at de ikke føler for å svare på meldinger - hvis intrykket er at det sitter sulikker som deg i andre enden.

Kan finne dusinvis av grunner til å ikke svare - men hovedgrunnen er nok at DE ikke finner DEG attraktiv! Lev med det.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 april 2010 20:46 Privat melding

haha - Ja jeg synes du er feig, du kaller meg for narkis og snakker om sprøyter, jeg har aldri rørt narkotika i mitt liv og oppfører meg heller ikke deretter.

Hva med å jobbe steinhardt, stå på og kjempe for å nå målene sine og være glad for de mulighetene du har istedenfor å henge ut en gruppe som du har sendt meldinger til, disse jentene er noens døtre, mødre og søstre og er langt mer enn en profil på sukker.
Du er sikkert typen som sparker katter, blir sint på barn og kaller jenter stygge om de ikke liker deg.

Jeg kan gi deg et tips, stå frem med bilde og skriv noe positivt og hyggelig eller spør om noen kanskje deler noen av dine interesser eller vis deg fra en hyggelig side og vips så får du masse meldinger...........Kanskje du kan skrive en tråd med noe så enkelt som Hei og etterlyse litt kontakt siden det er det du ønsker og vips så får du oppmerksomhet fra jenter som tar et positivt standpunkt.

Det er også mange faktorer som spiller inn når du sender en melding til noen, tenk om den jenta har hatt en vond dag eller har opplevd noe som gjør at hun ikke føler for å skrive meldinger eller har noen hun allerede skriver med.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 20:51

@buddha, kult, jeg har aldri blitt kalt beiler før! ifølge ordboka mi betyr det "frier", men foreløpig er det petita som har fridd til meg :))))

Skjult ID med pseudonym mannigata fr. 23 april 2010 20:59

@kex - hvilket triks? At jeg sier meningen min? Tja, jeg får jo min del av ikke-svar jeg og, sitter faktisk ikke anonymt å kaller folk støgge på forumet av den grunn.

Skjult ID med pseudonym yeah fr. 23 april 2010 21:09

@kex 20:53-23/4: hehe......jeg tenkte akkurat på det samme!

Skjult ID med pseudonym mannigata fr. 23 april 2010 21:10

Nå holder jeg ikke "liksom" med dem, jeg er faktisk helt enig i at TS gjør noe negativt her. Hva i alle dager kan det bli slags positiv effekt av at han skriver en tråd der han sier "de støgge damene vil ikke snakke med meg - og forresten så var jeg bare ute etter fitte" - hadde han gjort det med bilde så hadde han ihvertfall fått oppmerksomhet på _seg_ og sin profil, men neida: anonymt skal det være.
Han kan gjerne klage så mye han vil til kamerater, venninner, mora si etc. men ut over å spre litt eder å galle - hva i alle dager skal en slik tråd gjøre for ham (eller sukker for den saks skyld)?

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 april 2010 21:13 Privat melding

mannigata er en tøffing og står for det han sier, han sendte meg melding og gjorde det klinkende klart hva han mente etter en diskusjon her....så jeg tror ikke han holder med noe annet enn å prøve snu ting til det mer positive for de som vil bruke forumet og ikke bare skremme alle vekk.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 21:20

mannigata@21.10: takk, der satte du ord på det for oss andre :)

på den annen side, det viktigste trådstarteren har oppnådd, er at mange som er uenig med ham har fått fronte profilen sin her og fått masse kontakt med likesinnede. det er jo flott egentlig! :)
la oss sette labbene i været og klappe for ham mens vi skåler og skråler.

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) fr. 23 april 2010 21:21 Privat melding

@handervetu

Bedre med et hyggelig avslag en ikke en dritt tilbake. Jeg svarer uansett på alle de få brevene jeg får. Om jeg er interessert eller ikke. Føler ikke for å være noen drittsekk som mener jeg skal være jesuoppstandelse. De fins jo mange pene måter å avslå noen på også. Ikke bare rett på sak eller og ikke si noen verdensting mener jeg.

Mang gidder jo ikke å titte innom profilen engang...

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 23 april 2010 21:24 Privat melding

De titter ikke innom profilen fordi de ikke liker utseendet, eller fordi de har noe annet på gang;) Enkelt og greit:)

(mann 43 år fra Oslo) fr. 23 april 2010 21:26 Privat melding

Hehehe Når _både_ jeg og Russell mener det samme Er det bare å pakke sammen kex ;-D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 april 2010 21:27

Jeg skjønner ikke helt dette med at man ikke har tid til å skrive et svar. Hvor mye tid går egentlig til sånt? Jeg hadde en periode en profil på cupido og fikk på det verste, eller beste, flere hundre meldinger pr dag. Så kopierer man en standardfrase, type "nei takk, ha en fin dag videre" og så er det bare å lime inn, tar fem sekunder pr melding å få sendt.

Så ja, jeg skjønner virkelig ikke problemet med å gi et svar, der man er klar på at man ikke ønsker kontakt, men likevel er passelig respektfull. Jeg syns det er overlegent, for å si det pent. Jeg vil ikke ha det på min kappe, at jeg er slik, da jeg syns det er en lite attraktiv egenskap hos mennesker, enten de er tilfeldig forbipasserende eller no mer.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 21:29

@Shaun, har petita fridd til deg?
* Buuuuuhuuuuu *
* Klynk *
...

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 21:32

sorry rotte, men du kan sikkert få komme på besøk hos oss hvis du ikke tar med Svartedauden.

Skjult ID med pseudonym yeah fr. 23 april 2010 21:32

Det er nok av de gutta som liksom skal rakke ned på andre for dermed å sette seg selv i et bedre lys. Litt kvalmt i grunn! Og ikke si at du ikke tenkte litt på det når du skrev ditt første innlegg. Hvorfor i all verden skulle du da stille med bilde og nick helt åpent? U R so busted! ;-)

Skjult ID med pseudonym yeah fr. 23 april 2010 21:33

Det siste innlegget var til @mannigata

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 23 april 2010 21:37

Tror ikke ett fnugg på at @MIG prøver å sette seg selv i ett bedre lys, ved å rakke ned på andre.. Han er ikke sånn;) Btw, jeg er enig med @MIG og @Russel..

(mann 33 år fra Oslo) fr. 23 april 2010 21:38 Privat melding

Til meg og, siden jeg sier jo det samme.

Jeg har skrevet absolutt hva jeg mener fra dag.1 og blitt grillet for det så jeg trenger ikke å tenke på om lyset er av eller på og mener det er stor forskjell på å ha en teori om hvordan og hvorfor og hvilke det gjelder på noe som kan tilsvare et saklig grunnlag enn å bare si "stygge mennesker".

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) fr. 23 april 2010 21:48 Privat melding

Om dama er opptatt så er det vel kanskje ikke noe grunn til fortsatt å ha en profil her på sukker? Og atpåtil lese brevene de får. Det blir jo latterlig.
Men om man likevel velger å være på sukker selv med kjæreste så kan man i det minste svare det tilbake på brevet. Skjønner godt at folk ikke står tidsnok opp til den daglige utleveringa av IQ nå om dagene ja.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 21:50

@Shaun, satser på å smitte kun deg.

Skjult ID med pseudonym mannigata fr. 23 april 2010 21:52

Kjære kex og yeah.
Vi kommer ikke til å bli enige, dere mener at alle som sier seg enig med noen forsøker å oppnå ett eller annet. Det er et ganske trist menneskesyn, men ikke uvanlig. Dere om det.
Selv skal jeg nå se på tv og drikke en pils. So long.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 21:55

Og lite nye sukkerbrukere, dårlig med noen å prøve chat med, begynner å bli vårdødt her igjen.
Men sånn kan det ikke fortsette, lurer på når jeg starter med plan B.

Skjult ID med pseudonym yeah fr. 23 april 2010 21:55

@mannigata: Nå gjør du det igjen! ;-)

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 21:55

rotte da, nå synes jeg du var slem. heldigvis er jeg immun ;)

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 23 april 2010 21:56 Privat melding

Hun kan ha noe på gang med noen her inne, som hun mailer med;) Ikke alle som vil maile med flere på en gang om man først har funnet tonen på meil med en person;)

Følte du deg litt truffet av din egen kommentar om IQ nå?:P

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) fr. 23 april 2010 22:10 Privat melding

@lashes

Poenget var jo at det skal ikke være umulig å svare noen setninger på et simpelt lite brev selv om man er opptatt med noen andre. Det blir jo som å ikke betale telefonregninga siden du er opptatt med å betale strømregninga. Multitasking ikke sant. Det som jenter skryter av at de er så flinke til :P

Gå å tygge tyggis samtidig funker, men å svare på brev fra folk "de ikke snakker med" funker ikke.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 22:11

@Shaun, i krig og kjærlighet er alt tillatt :p

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 23 april 2010 22:13 Privat melding

Men er ikke det å ikke få svar, svar nok?

For all del, jeg svarer om det er ett skikkelig brev(altså ikke slibrig eller tøys) men jeg syns ikke at man skal måtte svare om man ikke gidder/vil. Er en grunn til at man har svargarantilisten her inne;)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 april 2010 22:17

Jeg ergrer meg av og til over de ansatte på dagligvareforretninger. Det nye er tydeligvis at man skal være så forbanna hyggelige og pratsomme. Det er jo hele dialoger med hei og hyggelig og fint vær i dag. Av og til er jeg rett og slett ikke i det pratsomme hjørnet, tro det eller ei. Men man svarer jo! Fordi det er høflig! Klart, jeg kunne jo ignorert de og da ville de jo tatt poenget, men hallo, det går jo rett og slett ikke.

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) fr. 23 april 2010 22:18 Privat melding

Joda, enig i den svargarantien. Men det blir uansett litt feil i mitt syn. Hvordan hadde du sett på folk som du hilste på på gata som bare overså deg fordi de ikke var interesserte? Kanskje en dårlig sammenligning, men mye av det samme. Det skader så lite å skrive noen få ord. Positivt eller ikke.
Og jeg skriver faktisk ikke sånn "Halla, Hva skjer a?" brev heller. Jeg prøver så godt jeg kan å formidle noe positivt, men får jo ikke noe tilbake.

Men vi får vel finne opp en svargarantiliste i den virkelige verden også. Og jeg skal ikke hilse på deg om jeg møter deg en gang. HAhahaha... neida, tuller jo bare ;)

Skjult ID med pseudonym tego fr. 23 april 2010 22:23

Må da være greit å gjøre som man vil. Jeg er gutt og svarer ikke på mail fra jenter jeg vurderer som uinteressante. Hvorfor bruke tid på det? Ikke får jeg svar på alt jeg sender heller, og det er greit.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 april 2010 22:25

Klart man gjør som man vil. Jeg syns bare det er uhøflig. Det spiller jo ingen rolle for andre.

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 23 april 2010 22:26

Neida, det skader ikke å skrive noen få ord, men innimellom så gidder man bare ikke om det er totalt uintressant.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh fr. 23 april 2010 22:27

rotte, er det krig eller kjærlighet?

Skjult ID med pseudonym Superduper fr. 23 april 2010 22:37

På generelt grunnlag synes jeg det er bedre om de som får et bitterhetsanfall heller river seg løs fra tastaturet og tar seg en tur ut i den virkelige verden.
Der er det massevis av nydelige kvinner som svarer om du snakker til dem :)

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 23 april 2010 23:06

Eh, det har jeg vel aldri sakt..

Jeg er ikke av de jentene som får mye mail ;)

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 23:18

@lashes, har du svartehjertet så mange, altså, men rakk ikke de som sendte mail? :)

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 23 april 2010 23:22

Hærlighet..

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 23:26

Ja, jeg er

Skjult ID med pseudonym mjau fr. 23 april 2010 23:40

Dere menn må ha alt inn med teskje. Om vi jenter opfatter en mann som skriver til oss som TOTAL uinteressant (alder, bosted, interesser, viktigst for meg: musikksmak), MÅ dere ha bekreftelse på at vi ikke synes profilen appelerer? Om dere får et bekreftende svar er jo det og fornærmende for dere!

Sytemenn!

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 23 april 2010 23:40

TS hvis du viste hvor mange menn det er her inne som er som deg (surpromper) hadde du nok skjønt hvorfor vi ikke gidder å svare. Sure, selvsentrerte , halvgamle menn ( som driter seg ut for jenter som er like gamle som døtrene deres) halvimpotente og fulle av seg selv menn.... ganske innlysende hvorfor vi ikke GIDDER å svare. Take care TS !!

Derimot skikkelige, snille, positive, empaiske og humoristiske menn vil få svar fra oss kjekke damene - any time !!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt fr. 23 april 2010 23:41

Jeg syns nå flere av gutta her, som virker som positive, snille og whatnot menn, har sagt de til stadighet ikke får svar. Men kanskje jeg husker feil.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 23 april 2010 23:49

Hei, jeg har da masse potens til overs!

Skjult ID med pseudonym grumse fr. 23 april 2010 23:53

hva er det med deg da, jeg er forsåvidt enig i svar problematikken! Men det får være grenser for generalisering!!!!
En annen ting jeg ikke kan forstå er hvorfor du gidder å ta deg tid til å sende brev til "halvstygge" damer som ingen gidder å snu seg etter på gata, du kan bare være en gammal gris med ræua full av baktanker!

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:09

@ Shaun.....

HAHA, det begynner å tilspisse seg mellom deg og rotte her nå, Jeg er litt spent på hvem som får prinsessen til slutt.

Måtte den beste beileren vinne :-)) * der sa jeg visst beiler igjen *

SKÅL!

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:19

hehe, litt av et eventyr dette :)
stikker til seters nå for å bli stor og sterk..

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 01:19

Er du blitt en geit?

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:24

neinei, men de tre geitekompisene mine sendte jeg i forveien. håper de har tatt rotta på trollet.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 01:24

Eller at trollet har tatt rotta på, ehm, rotta?

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:27

@ shaun

Ja du får bygge deg opp her, men på veien opp så må du over en bro, og under den broa bor det et stort stygt troll.......

Men for å ta kortversjonen her, si at bror din kommer bak og at han er mye større og feitere enn deg. Så løper du som fan......

Når du kommer ned igjen stor og sterk, så er vel prinsessa i havn tenker jeg..........* stakkars rotte, Asia neste*

Skål!

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 24 april 2010 01:27

Men når geitene og trollet har kverka rotta kommer gråtassen og kjører over sauen... :P

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 01:28

Da blir det road kill stew!

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:29

Betyr det at Gråtass vinner prinsessa da eller?

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 24 april 2010 01:30

Det stemmer Buddha! ;)

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:35

takk for gode råd, buddha. jeg har troa på deg og rådene dine, har blitt buddhist som de fleste andre her ;)
prøvde å få med meg petita til seters, men det får bli neste gang.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:36

eeey, jeg er ikke overkjørt ennå.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 01:37

Men skyndt deg da, jeg har jo klargjort gryta!

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:40

Og så levde de lykkelig alle sine dager med hus, stasjonsvogn og gjeld resten av livet * sånn som vanlige folk*

ÅÅÅÅÅÅÅ Jeg bare elsker happy endings.

Skål!

Skjult ID med pseudonym Vogntog lø. 24 april 2010 01:41

Ser ikke ut til at gråtassen kommer seg noe sted, han skled nettopp ut i elva da han møtte meg....og jeg tror faktisk både trollet og gråtass strøk med.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:43

Har ikke noe å si det vogntog, Shaun har blitt buddhist og følger mine råd. Så det er han som har prinsessa nå Mohhahhahaa.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:43

Vogntog da, har du råkjørt igjen? Tror du havner i buret nå.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 01:44

Om det er Shaun som har prinsessen, Buddah, så er det vel fordi han har BLITT til prinsessen etter han ble truffet av vogntoget.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:47

NEi Dragemor, shaun var utsatt for et attentatforsøk av gråtass, men siden han var blitt så stor og sterk, så lurte han seg unna.
Det er gråtass som er offeret til vogntog her......

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:47

jeg må si jeg liker utviklingen i denne tråden, både prinsessen og halve kongeriket og hus og stasjonsvogn og barn :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 01:50

Mye ulykker i trafikken her, gitt.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:50

Og Gjeld......

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 01:52

Hah, prøver å lure seg unna det som ikke er moro, gitt. Typisk mannfolk. Og sauer. :p

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:52

og gjeld, men det har vi vel blitt vant til :) studielånet varer jo bare til 2027 :)

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:54

@ Dragemor

Han er nylig blitt buddhist, så ikke vær så streng med han. Han er under opplæring, men jeg tror det er et bra potensiale i denne karen (sauen).........

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 01:56

Skål for gjelda..... det er den som holder økonomien i gang :-))))

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 01:56

det går veldig dårlig med ullsalget for tida da, så det kan fort bli mer gjeld. men jeg prøver å skaffe et annet levebrød.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 02:01

Gjør du ulla di til ferdige produkter, så skal jeg kjøpe jeg og bidra til gjeldsfriheten slik at du kan varte opp prinsessen. :p

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 02:03

ooh, ja hva slags sommerklær vil du ha av ull? jeg kan f.eks. lage kjoler, shorts, badedrakt, bikini...tror ikke jeg har nok ull til større plagg egentlig!

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 02:04

@ shaun

En god buddhist ser løsninger, så det ordner seg nok.

Du kan jo få prinsessa til å starte bakeri, hun var visst flink til å bake eplekake :-))

Men nå må buddha meditere litt noen timer, gleder meg til bryllupsfesten.........

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 02:05

En ullbikini? Hvor mye krymper den da? :bekymret:

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 02:09

Fruktdrage, den krymper ikke hvis du vasker den på ullprogram :)
buddha, ettersom jeg vinner eplekakebakekonkurransen kan det fort bli jeg som starter bakeri og prinsessen som klipper meg og strikker bikini... ;)

som lykkelig buddhist skal jeg også meditere litt nå - og drømme om nåtida.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 02:12

Jeg tenkte mer på om den skulle krympe når man hopper i boblebadet i badeland eller noe. Det hadde jo vært, ehm, litt pinlig.

Skjult ID med pseudonym ShaunTheSh lø. 24 april 2010 02:14

vel, du kan kjøpe den ferdigtovete ekstra tjukke bikinimodellen, den vil aldri krympe, selv i badstu og boblebad. funker fett og ser ganske stilig ut!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 02:15

Uff, den klør sikkert på puppen.

Skjult ID med pseudonym nebbioso lø. 24 april 2010 04:43

knock knock

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 24 april 2010 08:42

Jeg kan desverre ikke svare mer i denne tråden, da andre (viktigere ting) står på plakaten.

*høy på meg selv*

Skjult ID med pseudonym caroline lø. 24 april 2010 09:09

@ kex

Du skriver "Har en bekjent som er modell på høyt nivå å greier, har ett sykt utseende!
Fikk ham til å lage en profil her, å tom han oppnår ingen andre ting en ett drøss med gule hjerter å en flørt i ny å ne fra noen kvinnfolk langt under hans eget nivå som liksom tror han i sin villeste fanasi kunne tenke seg å ha noe med dem å gjøre"

Han chatta jeg med :-) Ja, han hadde et sykt bra utseende.
Og han skrev melding til meg først.
Jeg sa fra mail nr 1 at han nok kom til å forsvinner rimelig kjapt, men han fortsatte med mail's - ga meg msn etc og dialogen var veldig hyggelig.
Så - plutselig var han borte fra eteren. Fra en dag til en annen. (har sikkert dame...)
Jeg vet jo at når noe antas å være for godt til å være sant, så er det som oftest det, det var en smule forventet...
Jeg var desidert under hans "nivå" - men: jeg startet ikke kommunikasjonen :-)

Skjult ID med pseudonym haha lø. 24 april 2010 11:01

Her har det skjedd litt siden i går ja.
Hvis folk ønsker så har jeg et par andre provoserende påstander som det sikkert er en del jenter som kommer til å føle seg truffet av her inne.. Også du da Russel. Hva er greia? Du er bare en komplett idiot

@Russel.. Gjennomskuer deg ganske lett. Haha du prøver å dra damer på forum ved å stå frem som den "kjernekaren". Latterlig!! håper det betalte seg. Personlig syntes jeg du er stusselig!
Festlig å lese at du og mannigata diskuterer forum på privatmeldinger. Igjen, stusselig!
Og når jeg snakket om sprøyter så mente jeg ikke heroin, jeg mente bol. Kom ikke her å si at du ikke skjønte hva jeg mente.
Klassisk sånne som deg å spille på feighet og om man "tør" bare fordi du ser ut som en okse. Er ikke alle som har så veldig lyst til stå frem med ansikt osv her inne på forum, og er også derfor man har muligheten til å være anonym. Jeg har ikke litt lyst en gang til at noen jeg kjenner skal se at jeg er aktiv på forumet her;P
Så takk til sukker for det!:) Takk for at jeg kan komme med store stygge, slemme påstander uten å vise ansikt.

Som nevnt tidligere så er jeg klar over at det jeg skrev var på kanten, men ville bare få frem et poeng. Er noen som tar det ihvertfall.

Forøvrig så kan jeg glede alle med at jeg var ute i går og fikk med meg en søt jente hjem;)

Skjult ID med pseudonym haha lø. 24 april 2010 11:06

@Russel.
nå leste jeg innleggene dine igjen.. mødre, døtre? hahaha sykt å si. Du er kanskje den som melder sterkest her, og tror faktisk at de fleste jentene her gjennomskuer deg lettere en du aner. Så pleeeaaaase, slutt med smiskingen!

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 24 april 2010 11:13

Og jeg vet hva jeg er og står ikke frem som noe annet.

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 24 april 2010 11:23

Jeg nekter å tro at såkalt middelmådige jenter får sååååå mye mer oppmerksomhet her enn IRL. Vet ikke om jeg er middelmådig, men jeg har i hvert fall bedre draget IRL enn her inne. Er det virkelig så mange flere menn enn kvinner her inne at de middelmådige blir oversvømt av oppmerksomhet fra FANTASTISK kjekke menn her inne og dermed blir innbilske som fy? Må si jeg tviler - for hvor er i så fall disse kjekke mennene? Jeg finner dem ikke ;)

Nei, dette bunner nok i den gode, gamle bitterheten fra menn som sikter for høyt.

Og vær så snill, slutt med dette latterlige maset om å få svar. Hvorfor i all verden er det så viktig? Virker som all verdens lykke avhenger av det ... get a life :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 11:27

Jeg er under middelmådig, utseendemessig, og det er definitvt mer kontakt med det annet kjønn her inne enn live. Men det kan jo skyldes at jeg er sjelden på steder der det sjekkes, men jeg tror ikke det.

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 24 april 2010 11:34

Er ikke dette et problem med menn, da? Kan ikke dere som forsøker dere på damer under deres nivå kutte det ut? Why so desperate? Er det tørrtrening på gamingteknikker som gjør at man gidder å ta kontakt med jenter som i utgangspunktet er uinteressante for dere?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 11:54

Ja, hvorfor gjør folk det? Jeg får av og til meldinger fra folk som definitivt har rotet seg inn på feil profil ut fra hva som står i profilene deres. Og mens jeg sier takk men nei takk, så lurer jeg jo på hvorfor de gjør dette.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 24 april 2010 12:00

Russell og mannigata er flotte fyrer, slutt å skrive drit om dem, dere vet uansett ikke hvem de er annet enn på forumet, og her på forumet er de finfine mennesker.
Shaun og rotte, slutt å krangle. Jeg kan deles :)
Og rotte, nå må du gi lashes et pusterom her, bare for å minne deg påååå det, så har du faktisk svarthjerta moi ;)

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 12:09

@ HAHA

Gratulerer med gårsdagens fangst, du har jo tydeligvis draget IRL siden du fikk med deg en jente hjem i går kveld.

Men når jeg ser du sitter på forumet og skriver innlegg kl 11:01, så blir jeg ikke så veldig imponert.
Det høres ut som om jenta har hatt det rimelig travelt med å komme seg ut når hun våknet, og jeg håper for hennes del at hun slapp å gnage av seg armen for å komme seg vekk...........

Skjult ID med pseudonym snubadude lø. 24 april 2010 12:12

@budda: jævlig bra he he

Skjult ID med pseudonym Emilie lø. 24 april 2010 12:48

@ buddha

En ting er sikkert og det er at VI 2 hadde brukt HELE helgen sammen :-)

Ur Em.......

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 13:05

Pass på nå, Emilie.
Du risikerer å gi fyren kalde føtter ved sånne utsagn.

Det er en hårfin balanse mellom lidenskap og romantikk på den ene siden - og total mangel på lengsel og mystikk på den andre.

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 13:11

@ Em......

Jepp! En langhelg faktisk :-)))))))

Ur buddha.........

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 13:11

Drømmedama er ikke hun som har lyst til å ligge i senga hele helgen... nei, da er det langt med attraktivt med hun som kan forvandle seg til en kasse pils og flokk kamerater noen minutter etter orgasme.. ;-)

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 13:18

@ Binders

Interessant, Og jeg går ut i fra at du mener MANNENS orgasme :-))

Vet du forresten hvorfor damene faker orgasme???????

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 13:22

Tja, Buddha.
Det var vel hans jeg tenkte på, ja. Men når du sier det, så finnes det faktisk menn som synes det er morsomt å å tilfredsstille kvinner også har jeg hørt, så du kan velge! ;-)

Om jeg vet hvorfor damer faker orgasme? Ingen personlig erfaring med det. Men så er jeg av de som setter jeg oppriktighet framfor høflighet... Var det svar på spørsmålet ditt?

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 13:27

@ binders

Forøvrig et godt svar, men det rette svaret er: Fordi de tror vi menn bryr oss....... :-)))))

* ahhhhh så morsom jeg er *

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 13:32

Nei, det er nok heller det at vi tror dere snart slutter med det dere driver med....

.... Du ba om det! ;-)

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 13:37

Er visst i det uromanstiske hjørnet i dag... Kanskje jeg heller skal gå ut i solen og se om jeg finner noen jeg kan smile pent til. Jo, jeg gir det et forsøk! Og så kan jeg jo håpe på full innboks når jeg kommer hjem (slik alle jenter her har... NOT) God ettermiddag! ;-)

Skjult ID med pseudonym buddha lø. 24 april 2010 13:59

@ binders

HEHE.... det var vel en grei teori det også :-))

Kos deg i Sola,

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 24 april 2010 14:36

Kjære Trådstarter.

Jeg ser ikke bort ifra at du har rett i at det finnes jenter i forumet som faller inn under den kategori du nevner. Faktisk finner jeg det meget sannsynlig at du har funnet jenter her på sukker som er slik du beskriver. Jeg har dessuten intet imot at du gjør andre brukere oppmerksom på dette. Jeg vil forøvrig ikke falle for fristelsen å forsøke å diskvalifisere deg ved forsøk på å påpeke tilsynelatende selvmotsigelser i ditt innlegg. Jeg forstår meget godt at det ikke er et motsetningsforhold mellom å snakke nedsettende om halvpene jenter og det å ønske kontakt med disse. Ei heller vil jeg ty til en av de mange andre former for formelle og uformelle tankefeil som denne diskusjon oversvømmes av, konstruert som innvendinger ytret imot deg. Ditt budskap er tydelig. Det er kontekstuelt motsetningsfritt. Det mangler kun en liten nyanse som jeg skal fortelle deg om nå.

I gruppen "ufordragelige jenter med middelmådig utseende" så finnes det to underkategorier. Disse er:
1) Jenter med liten eller ingen erfaring med menn når disse jenter er blitt høye på popularitet.
2) Forsmådde jenter som er skuffet over menn som oppfører seg på en måte som er mer enn de kan stå inne for og med denne erfaring er det de utvikler skepsis.

Som du nå forstår finnes det endel jenter som er omfattet av den gruppebetegnelse du beskriver, som ikke fortjener den slemme beskrivelse som du gir uttrykk for. Det er undergruppe 2). Det betyr ikke at jentene i gruppe 1) ikke fortjener din slemme beskrivelse. Det betyr bare at det finnes en gruppe som kan føle seg angrepet, men som ikke fortjener et slik angrep.

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 24 april 2010 14:37

Saken er nemlig den. Når det dreier seg om kjærlighet så har vi å gjøre med en delikat sak. Ting skal skje uten at ord alltid uttrykkes. Det kan oppstå misforståelser, forhåpninger og underforståelser som mangler rot i virkeligheten. Dessuten har vi et seksuelt behov som trumfer gjennom i følelseslivet til særlig menn. Han vil ganske raskt erfare at det er veldig mye vanskeligre å finne ei jente som vil tillate ham å dyppe, om han gjør klart uttrykk for at det er kun for å tilfredstille et seksuelt behov. I sin desperasjon tyr han til å forskjønne virkeligheten, utelukke viktig informasjon eller i visse tilfeller tyr han til regelrett løgn. Når mange nok jenter har blitt utsatt for slike bedragere her på sukker, så vil du øke størrelsen på undergruppe 2). Jenter har ingen annen måte å beskytte seg på i forholdet til halv og hel- bedragere enn å bli kjøligre imot menn i det generelle. Den mann som virkelig fortjener henne, vil uansett med sin hjerne finne veien til hennes hjerte. Hvis det ikke er noen slik vei, så må det dreie seg om en jente i kategori 1), altså jenter vi to i skjønneste orden kan være enige om fortjener din kritikk og mere til. Skjønt, alle jenter må få ha tillatelse til å være som de selv velger, på samme måte som vi andre må få ha tillatelse til å være som vi velger, ved eksempelvis å kritisere dem.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 24 april 2010 15:18

@petita, det var det med bigamiparagrafen, da :)
Og jeg svartehjertet deg litt i et forsøk på anynomt besøk, men du lå jo i bakhold og ventet på meg.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 15:21

Bra du fikk tråden tilbake i sporet igjen, Malinka. :)

Jeg synes det er merkelig at det skal forventes en bedre oppførsel av jenter med middelmådig utseende i forhold til de med et fordelaktig utseende. Hadde vært interessant å vite om noen følte at de "gikk ned" når de skrev til meg. En gang har jeg vel kanskje opplevd å fått bevis for det. Da jeg takket pent nei, fikk jeg i alle fall til svar at jeg ikke visste mitt eget beste, for jeg var jo ikke direkte noe fruktfat. Oj, så lei meg jeg ble for å ikke ha takket ja... hehe.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 15:24

Kanskje er det slik, at folk blir irriterte om de ikke får tilslag fra noen de regner som i lavere klasse enn seg selv, fordi vi burde være takknemlige for at de nedlater seg til å ta kontakt med oss.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 16:49

Ja nettopp, Dragefrukt. Det skjer nok fra tid til annen... (Men det er jo litt spesielt å tilkjennegi det, da.. )
Men det var sikkert noe sånt. De skriver kanskje til noen modellpene først uten respons og tror automatisk at de i alle fall ville få respons hos neste "kategori", og blir sure om så ikke skjer. Det er jo det synet TS gir uttrykk for også. (Sjarmerende! )

Noe jeg tror kan være med på å forklare hvorfor gutter skriver til flere jenter enn omvendt er dette: Gutter skriver til ulike jenter fordi de kan være aktuelle "hver til sitt bruk". Mens jenter enten liker profilen eller ikke. Jeg tror få jenter ville skrevet til en de ikke egentlig likte utseende på, men bare antok at her vil de kunne "komme noen vei", og i alle fall få positiv respons. Enkelte gutter tenker åpenbart sånn.

Hvis du selv setter deg en klasse over de du velger å ta kontakt med, da har du bommet på et eller annet underveis. Jeg vet ikke helt hva.. Dannelse, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 17:55

Det er uansett er spennende studium, der her. Jeg måtte inn på et foreldreforum jeg er på og legge ut poll om hvor pene folk anser seg og hvor pen de anser partner. Så får man se når den er over, hvor mange prosent som er slik som det diskuteres at det er her inne. :)

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 24 april 2010 18:21

Det er vel som med ferdigheter i bilkjøring. De fleste av oss er bedre enn snittet... så vi synes sikkert vi er mer attraktive enn vår partner også.. Spent på resultatet, Dragefrukt ;-)

(mann 35 år fra Oslo) sø. 25 april 2010 01:09 Privat melding

Har vært her par dager nå, og jeg har ikke opplevd noe problem hittel. Får som oftest en hyggelig avvisning tilbake :)

Skjult ID med pseudonym gummo sø. 25 april 2010 11:34

åh...enda en sytetråd om et meningsløst tema. Om hun gir deg avslag eller ikke svarer så betyr det jo samme sak: HUN LIKER IKKE PROFILEN DIN!

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 25 april 2010 12:43

@gummo
Eller at hun liker andre profiler enda bedre... eller muligens er mest opptatt av han nye fyren på jobben akkurat nå. Det er ingen grunn til å miste selvtillitten av alle avslagene eller stillhet. Jeg har fått bøttevis med både avslag og stillhet selv. I starten tok jeg det personlig, men det har jeg slutta med. Jeg har også sluttet å synes alle som ikke svarer er teite. Eller, litt teite er de kanskje, for det hadde gått raskere for meg med et avslag, men resultatet er det samme. Å finne noen bør ikke bli en hovedgesjeft, for da gjør avslag vondt. Nei, å forsøke å finne noen er noe jeg sysler med på si, mens jeg ellers lever et godt liv alene! :)

Skjult ID med pseudonym haha ma. 26 april 2010 12:05

@Malinka.
Takk for seriøst innlegg, og en meget god forklaring, og at du setter meg litt på plass;). Ser hvor du vil hen.
Men vil igjen bare påpeke at det ikke gjelder alle, men mange. Det jeg skrev:)