Alle innlegg Sukkerforum

Dilemma.. Ønsker råd..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frago lø. 24 april 2010 17:38

Heisann.

Da har det skjedd en ting som egentlig er ganske typisk for meg på andre plan i livet.. (Ketchup-effekten)

Har vært medlem her inne i snart fire måneder. Dette har vært en periode med litt snakking ved hjelp av mail og msn, men det har blitt med det.
Så var det plutselig to flotte jenter som tar kontakt samtidig. Jeg kommuniserer bra med begge på mail og jeg har nå møtt en av dem. Dette var et veldig hyggelig møte og vi skal treffes igjen. Jeg er ikke av typen som blir forelsket over natten og det har heller ikke denne gangen blusset opp noen følelser etter første møtet, men det kan det selvfølgelig gjøre med tiden.

Nå vil den andre også treffes. Dette er i utgangspunktet hyggelig, men jeg er ikke av typen som liker å leke med andres følelser og jeg ønsker heller ikke å starte et forhold, med ei jente som kanskje med tiden kan bli den jeg ønsker å leve resten av livet med, basert på en løgn..

Nå er det nå en gang slik at man av og til må tenke på seg selv her i livet.. Men jeg lurer på hvor jeg skal sette grensen i forhold til dette..

Bør jeg treffe den andre jenta? Bør jeg spille med åpne kort?

Grunnen til at dette er et problem må være at man vanligvis ikke er aktuell for like mange damer på en gang i den virkelig verden som man er her inne.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 24 april 2010 17:44

Selv om jeg i utgangspunktet bare dater ei av gangen, synes jeg ikke det gjør noe om du avtaler en date eller to med begge to. Forhåpentligvis vil du da føle mer for den ene enn den andre. Da må du jo etterhvert fortelle den andre at det ikke er aktuelt, men det er nå bare sånn det er. Tror ikke dette er et uvanlig scenario her inne akkurat. Og det er jo egentlig ikke problematisk heller (så lenge du ikke dater begge i månedsvis).

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 24 april 2010 17:47

Ville i hvertfall tatt en date til med hun du har møtt først. Erfaringsmessig, hvis interessen fortsatt er der etter først date blir den ganske sikkert bort på andre. Da gir jo saken seg selv

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt lø. 24 april 2010 17:48

Jeg syns det i denne settingen høres ut som helt kurant å møte begge for å få et inntrykk. Tenk om du skulle falle hodestups for den andre, men at du ikke møter henne fordi det ikke er "riktig". En kaffedate eller noe og føler du for å treffe begge igjen utover det, så spiller du med åpne kort.

Skjult ID med pseudonym xmmm lø. 24 april 2010 17:49

Treff begge to, og ta så et valg for hvem du vil date videre :)

Skjult ID med pseudonym Mann1972 lø. 24 april 2010 18:20

Er dette ironi?

Du må selvfølgelig både date og pule begge to. Du må ikke bli kjæreste (monogam) før du er sikker på at det er verdt å oppgi 3 mrd andre jenter for denne ene jenten. Prøvekjøringsperioden, der dere begge har lov å ha sex også med andre, bør minimim vare noen måneder, men kan også gjerne vare mange år eller resten av livet.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 24 april 2010 18:24 Privat melding

Treff begge to, og hvis det viser seg at du liker begge så møt gjerne hver av dem minst en gang eller to til så du får dannet deg et skikkelig inntrykk av dem, og så ta et valg. Ingen bør forvente at du skal forplikte deg til noe som helst etter kun én eller to dater. Det gjelder selvsagt den andre veien også.

Skjult ID med pseudonym petita lø. 24 april 2010 18:50

Nå har jeg veldig lyst til å si at du skal treffe begge to og se hva det fører til, men samtidig om det var meg som var ei av de jentene, må jeg innrømme at jeg hadde blitt litt såra om jeg fant ut at du skulle på en date med ei anna også. Det kan jo være fordi jeg faktisk pleier å skrive ganske lenge med folk før jeg møter dem da. I don't know. Petita - the hypocrite

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 24 april 2010 19:12

Har vært der flere ganger og har ingen fasit whatsoever. Samtidig - i disse situasjonene har jeg opplevd at det ikke er så lett å konsentrere seg om den første siden jeg har den andre "i bakhånd". Men når du faktisk ser ut til å ha funnet tonen med den første, ville i hvert fall jeg satset på henne, og evt. holdt nummer to "på gress" om det lar seg gjøre eller satse alt på nummer én dersom det ikke går.

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 24 april 2010 19:20

Å ja, ikke fortell noen av dem uoppfordret at du også møter en annen. Skjønt hvis en av dem på død og liv må spørre så kan du jo svare med at du kanskje synes det er litt tidlig å bli faste kjærester allerede. Og ikke spør jentene om de også prater med eller skal møte flere. Det er dumt å spørre om ting du ikke har lyst til å vite svaret på.

@ petita
Vi har alle lyst til å føle oss spesielle. Følelser er ikke alltid rasjonelle eller logiske, så synes ikke det er særlig hyklerisk av deg. Det er turn-off for meg også hvis en jente jeg dater sier rett ut at hun også dater flere andre, så da er det bedre å ikke vite. Husker jeg en gang drev å chattet med en søt jente fra sukker og vi snakket om å møtes, men så klarte hun å prestere å skrive noe sånt som "nei, kan ikke på fredag, for da skal jeg på date:)" Med smileys og det hele, så hun synes kanskje det var en flott ting å fortelle meg hehe. Det var den siste meldingen fra henne jeg svarte på, ønsket henne bare lykke og det var det. Totalt turn-off. Så hvis du er en hykler så er nok jeg det også ;)