Alle innlegg Sukkerforum

Gjengangere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! sø. 25 april 2010 13:08

Når jeg ble medlem her stusset jeg på "sytetrådene" Hvorfor endel folk gidder å starte tråder om hvorfor de får så lite svar, eller syns sukker.no funker for dårlig. Fordi min egen erfaring (og kompiser sin) er at sukker.no er et godt lett sted å treffe matchende partnere, enten man bare er ute etter uforpliktende sex eller "sann kjærlighet". Samtidig er det jo naturligvis lite nyttig å dvele over manglende respons når man isteden kunne gjort tiltak for å tilpasse seg situasjonen bedre.

Så gikk det opp for meg i et lysglimt hvorfor det er slik: De som mottar mye mail, drar på mye dater eller treffer drømmekjæresten raskt, bruker ikke tiden til å skrive på sukkerforumet!

De som derimot ikke får det til å fly ("taperne" her inne), slår ihjel ventetida med å skrive nettopp her på sukkerforumet. Derfor er "taperne" overrepresentert her på forumet, mens de strålende fornøyde høres lite fra., og inntrykket man får av virkeligheten fra å lese trådene her blir skjevt.

Videre: hvis "taperne" hadde hatt evnen/viljen til å gjøre profilen sin mer attraktiv hadde de trolig gjort det for lengst. Når de skriver på forumet får de litt av oppmerksomheten og stimulien de savner, og når de gir uttrykk for frustrasjoner kan de få forståelse fra likesinnede. I tillegg er det jo en viss ego-beskyttelse i å skylde på "andre" eller "systemet" når ting ikke går som man håper, eller gjemme seg bak argumenter for "hvorfor sukker som konsept ikke funker".

To typiske grupper er gjengangere: de som ikke har giddet eller lyktes å lage en effektiv profil, og som opplever lite svar og respons generelt. Mange er menn i 30 årene og noen er "under middels utseende" kvinner. Kjennetegnet er drit kjedelige bilder, og holdingen "de som ikke tar meg for den jeg er, er jeg ikke interessert i" (oversatt: "jeg forstår ikke spillet på sjekkemarkedet og gidder heller ikke prøve å forstå det").

Den andre gruppen har lister på størrelse med en fjellvegg til åssen yndlingen må være. Disse finnes i alle kjønn, går aldri på en date hvis ikke alt funker perfekt og vil trenge minst 20 dater før sex blir å vurdere. De gir uttrykk for holdningen "wont settle for less", som egentlig betyr: "jeg skulle ønske verden tilpasset seg mine forventninger- fleksibilitet er slitsomt". Disse har vært her i mange år, og kan belage seg på mange flere herlige forumår fremover.

Hvem vet, kanskje det er nettopp her disse gjengangerne til slutt ender opp med å smelte sammen?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 13:09

Jeg, en taper? :furteleppe:

Skjult ID med pseudonym reven sø. 25 april 2010 13:16

Tror det stemmer ganske bra. Jeg kjenner flere som har fått kjæreste her på Sukker, og andre som dater regelmessig og ser på dette som en relativt enkel tilgang på uforpliktende sex, og ingen av disse har vært forumbrukere.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 25 april 2010 13:23

Ja må jo lufte frustrasjonene et sted

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 25 april 2010 13:25

Jeg skriver på forumet. Likevel passer jeg ikke inn i noen av beskrivelsene dine, trådstarter. For meg er forumet her en elendig unnskyldning for å ta pause fra eksamenslesing. Pausetiden burde heller vært brukt til å slå hjul, vaske et kjøleskap, ringt en venninne eller gått ut en tur. Akkurat nå er det mer behagelig å drøse bort litt tid her inne. Dersom det gjør meg til en taper i dine øyne, så velbekomme.

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! sø. 25 april 2010 13:30

Vil bare presisere at jeg ikke mener at fordi man er mye på forumet er man automatisk "taper" her inne. For eksempel er det noen som bare elsker å diskutere alle slags temaer.

Men det er viktig å huske at de som ikke lykkes like bra vil ha en tendens til å skrive her for å slå ihjel tid, og at det dukker opp endel "sytetråder" som en naturlig følge av dette.

Da er det viktig å huske at antall sytetråder ikke gjenspeiler hvor fornøyd gjennomsnittsbrukeren er med sukker.no.

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 25 april 2010 13:31

Det er litt underholdende med alle teoriene om hvorfor noen får få mail og sånt, om teite damer, arrogante menn og utseende til folk. *tilstår*

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 25 april 2010 13:34 Privat melding

Jeg får det beste fra to verdener, tydeligvis! ;)

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 25 april 2010 13:35

@ Syns det er utrolig maaange flotte menn her på Sukker jeg !!!

- jeg bor selv på den beste vestkant og det er litt langt mellom de som våger seg å vise seg på nettet....

Har fått fine meldinger fra menn fra andre kanter av landet - veldig koselige!!! Svarer selfølgelig på disse!!!

Gleder meg til det er min tur mht date :-)) Tror ikke det er lenge til :-)

Ellers så gleder jeg meg veldig til Haukeliseter i slutten av mai! IRL ;-)

(mann 55 år fra Akershus) sø. 25 april 2010 13:36 Privat melding

Hey....
Ser så absolutt ikke på meg selv som en taper,eller en som vil profilere meg,ved å skrive her på forumet. Jeg er ny her,og har egentlig litt moro av å lese det som blir skrevet her. At enkelte blåser ut sin frustrasjon her bør du finne deg i,uten og stemple dem som tapere...
At man kan legge ut bedre bilder,og gjøre profilen sin mer attraktiv,har du helt rett i... Men,det får vel og være opp til den enkelte hvordan en vil fremstå,uten at det gjør en til taper....

Skjult ID med pseudonym Hmmm.... sø. 25 april 2010 13:36

Hallo hallo... Dere vinnere får kanskje ta dere tid til og fortelle alle taperne hva dere gjør som er så genialt. I stedet for å skrive side opp og ned hvor fantasiske dere selv er.... Er er selhevdelsen målet her..? :-)

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 25 april 2010 13:37

HAHA... En interessant teori du kommer med her, og jeg skal ikke forundre meg om det kan være korrekt i noen tilfeller.
Men for mitt vedkommende, så er virkelighetent annerledes enn det du beskriver her.

Hilsen en taper som er i slutten av 30 årene, og som er full av feil i både hue og ræva.......... :-)))))))

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 25 april 2010 13:39

@ buddha

Tar deg akkurat slik som flotte, sexy du er!!!!!!!!!!!

Ur Em.............

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 25 april 2010 13:49

@ Em.....

Takk snuppa, du er en fantastisk kvinne !!!!!!!

Ur buddha............

Skjult ID med pseudonym BlueEyes73 sø. 25 april 2010 13:51

Generelt er det vel alltid sånn at de som er fornøyd hører man lite fra, mens de misfornøyde er høylytte. Dette gjelder vel det meste; de som er fornøyd med en vare eller tjeneste er jo ute og bruker varen/tjenesten, mens de misfornøyde søker svar, forståelse, og fellesskap med de som opplever problemer med varen/tjenesten.

Når det gjelder meg og forumet, så er jeg en del her inne, men det er fordi jeg generelt er et 'forumhue'; kommer jeg til et nytt nettsted, ser jeg ganske fort etter om det er et forum der. Jeg har brukt diverse forum helt siden jeg fikk min første PC, så det er på en måte en vanesak. Samtidig har jeg nok luftet frustrasjon fra tid til annen (via pseudonymer), men som regel for å høre om andre opplever noe lignende. Det er jo en del av fellesskapet man får på et forum, og noe av hensikten også, synes jeg. Men det er klart det kan bli mindre hyggelig om de negative trådene tar overhånd.

Jeg har erfart at Sukker fungerer helt fint, selv om det akkurat for tiden er stille for meg av en eller annen grunn. Men det går i bølger.
Jeg er på forumet også i de periodene det går strålende.

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! sø. 25 april 2010 13:59

Hmmm: jeg lukter retorisk spørsmål her, men uansett... Jeg kan si et par generelle tips for hva jeg opplever funker for å få mer ut av sukker.no for min egen del:

-Positiv mental innstilling og takknemmelighet. Ok, jeg vet det er en kjisje, men det er en god kjisje. Jeg tenker på å verdsette de man faktisk kommer i kontakt med her inne. Alle mennesker har noe unikt og interessant ved seg, alle har noe å lære deg, alle dater eller kontakter kan være kilde til noe gøy, kanskje blir det ingenting, kanskje blir det sex, kanskje blir det kjærlighet. Rett og slett ha litt takknemmelighet ovenfor alt det kule man har muligheten til å oppleve på grunn av en tjeneste som sukker.no. Kanskje i samme slengen vise takknemmelighet ovenfor det livet har å tilby generelt?

-Jobb med profilen, jobb smart, jobb mye. Lag en sterk profil som får frem hva som er spesiellt med akkurat din personlighet og gjør det samtidig salgbart. La profilen være et prosjekt du legger mye tid og arbeid i. Dette må du finne ut av selv....

Og jenter: MER HELFIGURBILDER PLEASE!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 14:00

Mer helfigur? Slik at vi kan dømmes på ENDA mer?

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! sø. 25 april 2010 14:04

Dragefrukt: slik at vi kan sikle etter dere mer!:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 14:05

*flirer*

Skjult ID med pseudonym frøkna sø. 25 april 2010 14:10

ja, ja....

Dette her var jo bare nok et av mange, mange forsøk fra andre tidligere, der man har forsøkt å analysere gjengangerne her inne.
Jeg har vært her inne så lenge at jeg flere ganger har sett aktive forumgjengangere til slutt forsvinne forde de har truffet noen.
Jeg tror ikke noe på det å prøve å analyse en så pass fragmentert og heterogen gruppe som det vi er her inne. Det er mange grunner til hvorfor man bruker forumet (enten over lang tid eller bare for en kort periode) og ikke bare to hovedgrunner.

Ikke var det en særlig generøs eller sympatisk tolkning TS kom med heller, og bare det gjør vel sitt til at ikke så mange av oss som for tiden bruker forumet flittig ser noen grunn til å ta det på alvor.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 14:21

Jeg er av de som har brukt _mye_ tid på sukkerforumet, men det betyr ikke at jeg en gang i tiden ikke mottok mye mail, eller har vært på så mange førstedater at jeg ikke engang tør nevne det her på forumet;) Jeg har vært her mye av den enkle grunn at jeg annenhver uke (før des. hver uke bortsett fra annenhver helg) sitter hjemme med junior hver kveld. Når han har lagt seg er det ikke stort mer å finne på enn nettsurfing, og jeg trives da også med det, er mye moro her om man har lyst:)

Det som står i profilen har etter min mening svært lite å si. Jeg har eksperimentert med forskjellige tekster, og tilogmed da jeg bare hadde sangtekster i profilen fikk jeg mye mail. Det hender jeg får mail nå også, enda det bare står tøys der for det meste.

Jeg ser ikke på meg selv eller andre som har vært her like lenge, eller lengre enn meg, som tapere. Det betyr bare at man enda ikke har funnet det man kom hit for. Og det er sikkert flere som meg her, som har endret innstilling til hele greia mens de har vært her, som kanskje ikke helt vet hva de er ute etter alikevel.

Syns absolutt ikke jeg passer inn i noen av de gruppene du nevner:)

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 25 april 2010 14:32

lashes, hyggelig at du prioriterer oss på forumet framfor bøkene dine :)

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 14:36

Men altså, jeg leser også, på senga;) Men det er jo hyggelig å kommunisere med andre, og selvom det hadde vært hyggelig å ha besøk så går ikke alltid det. Da blir det div forum og msn da;)

Btw: jeg har ikke tv, det kan jo være en av grunnene til at det blir mye nett;)

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 25 april 2010 14:43

bra svart, lashes :)

TV-mangel er tingen. akkurat nå leier jeg rom i et hus med TV, men jeg har ikke brukt den stort - blir så lei av reklamen hvert femte minutt (jeg er ikke i Norge).

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 14:47

Reklame ja, det er ikke en ting jeg savner med tv;) Jeg har faktisk en tv hengende på veggen, og en parabol med abbonement på, men som ikke er hengt opp enda. Den har ligget på vent siden august, og jeg har ikke tenkt å henge den opp før i august heller, for da kan jeg jo si jeg gikk ett helt år uten tv;) Ser jo litt tv når jeg er på besøk hos folk, men savner virkelig ikke å ha tv hjemme:)

*ble veldig nysgjerrig på hvor du befinner deg*

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 25 april 2010 14:50

Skal vi se....klokka er nå 09:51 her...

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) sø. 25 april 2010 14:51 Privat melding

Veldig enig i denne posten.... Tommel opp!

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 14:52

Sao Paulo?

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 25 april 2010 14:59

lønnebladene har akkurat begynt å åpne seg utenfor vinduet mitt!

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 14:59

Canada!

og der catcha jeg hvem du egentlig er også;)

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 25 april 2010 15:00

haha. trodde det var opplagt..

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 15:03

Nope, det viste ikke jeg;)

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 25 april 2010 15:03

...da er du tydeligvis en av de som leser profilene og ikke bare surfer gjennom bildene.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 15:05

Jepp, det er jeg;)

Men til mitt forsvar, jeg trodde først Sao Paulo, fordi the word clock sa tiden der var 0951 i det øyeblikket:P

Skjult ID med pseudonym nebbioso sø. 25 april 2010 15:11

det var jo litt rart faktisk, ettersom jeg er én tidssone vest for São Paulo...

Skjult ID med pseudonym snubadude sø. 25 april 2010 15:12

@ lashes. det er ikke no problem å klare seg uten tv, jeg er bare få mnd fra å nå første året... og det kommer til å fortsette. Ungene ser på dvd eller spiller tv-spill, de klagde de første ukene men da fant de fort ut at når de klagde så tok jeg de med ut på laaange gåturer, slutt på klaging nå gitt :-)

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 25 april 2010 15:14

Jupp, det var litt rart.. Mao, jeg bruker ikke den igjenn

@dude: nei, ikke noe problem her heller. Junior får se mikke mus på youtube til barnetv;)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 15:53

vel denne "taperen" har truffet en.. er visst håp for oss gjengangere og;) men forumet er en fin plass å kverrulere og prate tull:)) hvilken bergenser liker ikke det... som lashes er man ofte "bundet" litt sosialt.. Jeg bare MÅ ha dosen min innimellom

(kvinne 46 år fra Hordaland) sø. 25 april 2010 15:55 Privat melding

Hvor lenge må man henge her for å kalles gjenganger?

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 25 april 2010 15:55

@ megvel

Lykke til med dating mellom de 7 fjell!!!

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 25 april 2010 15:56 Privat melding

Når man har blitt et gjenferd, Malinka. :p

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 25 april 2010 15:56

@ alle - vil før være gjenganger enn desperat ;-))

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 15:59

noen har bare ikke tid og anledning til å date i hytt og pine
noen finner bare ikke så mange aktuelle å date
noen finner bare aktuelle på andre siden av landet
noen er kanskje ikke kresen men vet hva de vil ha
noen har bedre tid enn andre
noen er kanskje litt skeptisk
osv
noen tok seg tid og anledning og la skepsisen til sides når en aktuell endelig dukket opp på rett side av landet:))

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 25 april 2010 15:59

Du må nok henge her minst et par måneder Malinka - dag og natt. Dvs. nærmere 24 timer i døgeret. Litt av og på... Jeg er en av taperne som har hengt her og som det er lite håp for ;) Men nå er det straks finito..

Good luck Megvel/ jordbæret/ bergenstøsen!! :P Dette har du fortjent. Bare så synd taper'n du har truffet ikke er meg. :)))

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 16:00

takk emilie:) tror du og jeg setter pris på samme type menn.. få av de her gitt;)) lykke til selv

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 16:03

hehe takk tassen:)) vet du har noe på lur i ermet;) fin fyr du.. jeg snappet ham før han fikk fotfeste her..hahahaha

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 25 april 2010 16:06

@ megvel!

Takk :-)

Emklem til deg............

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 25 april 2010 16:07

Hemmeligheten er altså å bli snappet før man får fotfeste. *noterer*

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 25 april 2010 16:07

Jeg har alltid noe på lur i ermet jeg vettu ;) Du får ta med deg han opp på vidden, siden det ikke blir noe tur for oss to.. hahaha.. Gøy så lenge det varte :P

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 16:08

Du får ligge i angrepsposisjon på "nye"-listen, Malinka. :p

(kvinne 46 år fra Hordaland) sø. 25 april 2010 16:11 Privat melding

*satser på å være pålogget i kveld, når de dessillusjonerte mennene ikke lenger er fyllesyke etter nattens jakt og regger seg her*

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 16:12

vet om ett par "opplegg" her.. eller aner.. spent på åssen ting utvikler seg.. hehe forumet er ganske avslørende til tider:) spesielt for oss som er over gjennomsnittet (i matte)... trallala la våren kom akkurat tidsnok :)) *hm burde kanskje ikke være pålogget her så mye, blir fort tråder av slikt*..

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 16:14

prf tassen.. du kan fortsatt være med over vidden:) nå har jeg kanskje en å gå med.. men trenger fortsatt pakkesel;)

Skjult ID med pseudonym tira sø. 25 april 2010 16:17

@megvel
hva slags opplegg aner du?
har noen på forumet røpet seg? hm hørtes spennende ut
Lykke til med den du har funnet :)

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 16:25

hehe@tira.. jeg røper ingenting.. takk skal du ha.. foressten kan jeg vel ikke kalles gjengganger før jeg er tilbake...hehe... man kan jo bli skeptisk av mindre enn dette forumet...fin fyr ja, gjennstår jo å se om det funker på lengre sikt.. men nyter underveis:)

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 25 april 2010 16:47

Jeg er ikke no vanlig pakkesel, bergenstøs!! Det var Ace som skulle ta seg av å være esel.. :P

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 25 april 2010 17:36

@ tira

Megvel er en smart dame, med usedvanlig gode matematiske evner. Hun har imponert meg opptil flere ganger med sine utregninger av komplekse 3. gradsligninger med både 2 og 3 ukjente.
Dette er en meget skarp jente, og mr, fantastisk må nok holde tunga rett i munnen for å ikke spore av her........

@Megvel

Lykke til med mr, fantastisk. Og så må du love meg å ta det litt rolig, husk han er bare et menneske :-))))))))))))))))))

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 17:55

Lol buddha:))))) du får sagt det.. u know me;).. megvel is going eeeeeeasy but high

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 25 april 2010 18:23

@ megvel

:-)))))))

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 25 april 2010 18:27

@ megvel

Never go lower than HIGH!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 18:28

Swing low, sweet chariot, coming forth to carry me hoooooome. :nynner:

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 25 april 2010 18:31

@megvel: You told me U were going extremely low yesterday.. What?? :))))))))))))

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 18:48

ligge lavt.... er ikke heeeeelt det samme;) @tassen *tulletass*

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 25 april 2010 18:59

Rill-Hey mener vel ikke at forumianer = taper. Men at de som taper fortere blir en av flere forumbrukere (i tillegg til de som liker å diskutere etc), og disse han skriver om utgjør altså dem som syter, som da blir overrepresentert ifht dem som bare finner seg noen.

Slutter meg til observasjonene
"holdingen "de som ikke tar meg for den jeg er, er jeg ikke interessert i" (oversatt: "jeg forstår ikke spillet på sjekkemarkedet og gidder heller ikke prøve å forstå det"). "

og

"Går aldri på en date hvis ikke alt funker perfekt og vil trenge minst 20 dater før sex blir å vurdere. De gir uttrykk for holdningen "wont settle for less", som egentlig betyr: "jeg skulle ønske verden tilpasset seg mine forventninger- fleksibilitet er slitsomt"."

Det er noe veldig umodent og lite levedyktig i slike holdninger.
Men skal man diskutere det blir man bare puttet i den håpløse båsen "du svake menneske som er villig til å endre deg / settle for less"...

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 19:06

Men altså; hvorfor skulle jeg være interessert i noen som ikke kan akseptere meg for den jeg er? Det er jo bare oppskrift til tårer og tenners gnissel og enda flere sutretråder. Eller har jeg misforstått noe vesentlig her?

Skjult ID med pseudonym porto sø. 25 april 2010 19:34

Dragefrukt: selvsagt skal man bli akseptert som den man er, og det står ikke i motsetning til det vibe over sier om endringsvillighet. Det er gjerne sånn at en ny partner kan bidra positivt til utvikling i forskjellige retninger, og da blir det litt dumt å ikke nytte høvet :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 19:44

Porto: Joda, men det spørs jo helt hva man legger i endringsvillighet. Å bidra til positiv utvikling, der man begge er enige om dette, i et forhold er jo en ting. Det å skulle endre seg for noe langt mer flyktig, som på et forum som her, på en datingside, det vet jeg ikke om jeg er helt enig i. Jeg er meg her, på godt og vondt, og jeg mener faktisk at jeg får være som jeg er her og nu og jeg syns det er litt rart om jeg skal gjennomgå diverse endringer med meg selv før jeg eventuelt må tilpasse meg en ny person i livet mitt.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 25 april 2010 20:38

Nei, jeg mener ikke nødvendigvis at man skal endre seg akkurat på forum - det er det vel ingen som har sagt noe om.
Men ja, du har misforstått noe vesentlig hvis du ikke skiller mellom en bli kjent-fase og ha kommet og vært sammen i flere år-fast. (Man kan strigråte overfor typen hvis man har hatt en møkkadag på jobben, men man gjør ikke det på date nr 1. For ¨ta et eksempel.)

Men jeg synes altså endel har en merkelig kombinasjon av å forvente at andre skal se ens vidunderlige kvaliteter ved første øyekast, kombinert med at man selv overhodet ikke utviser samme raushet tilbake. "Jeg viker ikke" og "Jeg skal ha" synes å være underliggende mantra, men hva hvis alle tenker sånn?

Det er som om disse (som er slik) ikke vil ta inn over seg at det er ulike stadier i det å bli kjent og utvikle et forhold. I startfasen er man tjent med å vise en representativ side av seg selv - ikke feilaktig, ikke endret, men en bra utgave av en selv.
(Jfr alle meldingene om lite flatterende bilder på badet etc, så er det jo klart noen kan ha noe å hente på å "endre" førsteinntrykket de lager gjennom profilen sin. Det betyr ikke at de endrer kjernen i seg selv akkurat....)
Leste for lenge siden i Aftenposten en artikkel om en ung dame og ung mann som skulle møte hverandre på sukkerdate - avisen fulgte de to hver fcor seg ofør og etter daten. Jenten dro på seg en genser som hun så oppdaget en flekk på, men gav blaffen i å finne en annen genser - hvis fyren hengte seg opp i det, var han ikke noen type for henne, som hun sa til jounalisten. Men det er ikke sikkert typen da hadde rukket å oppdage at hun var en fantastisk person (hvis hun avr det), han så kanskje bare en jente med skitten genser. Hun berten gjorde noe jeg synes virker typisk; hun var altså 1) ikke interessert i å yte en liten ekstra innsats for å gi et best mulig inntrykk (elsk meg som jeg er) og 2) ikke villig til å fire på et prinsipp (elsk meg som jeg er), det lover jo godt for et forhold - NOT og 3) hun gadd ikke engang vise ham respekt ved å møte i rene klær (jeg elsker ikke deg før du elsker meg som jeg er). En sånn tone synes jeg er symptomatisk.

Og på sikt kan man fire på slikt, men da bør man kanskje være villig til å jenke seg på andre områder - et forhold består ofte av mange kompromisser, og er man dedikert og glad i partneren så bør det ikke føles som et udelt negativt offer heller.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 20:40

Ah, da forstår jeg bedre. Takk for oppklaringen.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 25 april 2010 20:44

@vibe, det er en del slike jenter. Det virker som om innstillingen er at jeg er jente, vær fornøyd med det.

Skjult ID med pseudonym forfjamset sø. 25 april 2010 20:50

Det er vel ikke sikkert trådene er startet som sytetråder selv om du oppfatter det slik, eller om så den store majoriteten oppfatter det slik. Kanksje startere av disse prøver å starte en debatt som skal sette fokus på tema.
Jeg mener at de som syter over slike tråder er de virkelige "syterne" her på forumet og bør derfor la vær å bry seg med de!!

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 25 april 2010 20:58

TS treffer spikeren på hodet, åpningsinnlegget får brikkene til å falle på plass. Forumtrollene holder sammen og støtter hverandre , " enig med henne", og nåde den som mener noe annet. De er ikke her for å finne en mann, de er her fordi de hater menn. Herlig. Men de er en veldig liten del av Sukkermedlemmene, det er bare det at de ordentlige damene sjelden gir lyd fra seg på forumet. Men det finnes unntak. Husmus er fortsatt fin! Og petita og malinka. Men de kjeder seg kanskje?

Skjult ID med pseudonym forfjamset sø. 25 april 2010 21:03

Spikern på hodet!! Inlegget er jo rein spekulasjon.....tror ikke disse "taperne" er så stakkarslige som mange hevder!

Skjult ID med pseudonym megvel sø. 25 april 2010 21:03

slem driver;) *hater menn?*

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 25 april 2010 21:05

Jeg er absolutt ikke her for å finne en mann og jeg hater heller ikke menn... Men damer derimot...

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 25 april 2010 21:41

Minst en taper her er veldig stakkarslig.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 25 april 2010 21:43

Du er bare kosedyret du, rotte, Sukkers maskot.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 25 april 2010 21:47

kit, ja, jeg har observert det - at endel damer er slik. Usikker på om det er latskap eller misforstått likestillingsgreie (å pynte seg for en mann er gammeldags, jeg trenger ham jo ikke) eller naivistisk romantikk.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 25 april 2010 21:52

Applauderer innlegget til vibe klokken 20:38.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 25 april 2010 22:11

I dag har jeg bl.a. sendt en førstegangmail og en andregangsmail, begge med avslag.
Flink, ja. Gjenganger, ja. Sånn går nå dagene.

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! sø. 25 april 2010 23:56

Lashes: Du er her fordi du ikke har TV? haha...akkurat samme grunn som meg det! Bra dame!:)

Vibe: Veldig bra sagt, og du skjønner pointet mitt! Denne "hvis han ikke liker meg som jeg er, vil jeg ikke ha han" er en naiv og egentlig litt egoistisk holdning å ha på et tidlig tidspunkt. Poenget er at han har ingen mulighet til å vite hvordan du er før han blir bedre kjent med deg!

Førsteinntrykket er overfladisk og det MÅ være overfladisk! Her på sukker vil førsteinntrykket være superoverfladisk, og dette førsteinntrykket avgjør om de gidder bruke mere tid på deg. Hvis du ikke selger deg selv effektivt fra start kommer du ikke engang i kategorien som blir vurdert. Åssen kan noen bli kjent med deg "som du er" hvis de ikke engang vurderer deg som en mulig kandidat?

Det blir dumt og urimelig å kritisere folk for å være overfladiske når de vurdere profiler her inne. Med så mye informasjon og så mange kandidater å velge mellom, og med en så tettpakket hverdag som mange har er OVERFLADISKHET ENESTE RASJONELLE HOLDNING når man skal sortere ut hvilke profiler man vil bruke tiden på. Og jeg skal banne på at dere som kritiserer andre for å være overfladiske er nøyaktig like overfladiske selv når dere vurderer andre. Fordi dette er eneste naturlige og fornuftige holding å ha på et tidlig tidspunkt, før du blir dypere kjent med noen.

Din profil blir vurdert veldig overfladisk, den kommer til å fortsette å bli vurdert veldig overfladisk og det er utenkelig at det kunne vært på noen annen måte enn dette. Hvorfor da klage over det, eller klage over at jenter ikke svarer på meldinger når man isteden kunne gjort noe for å kommunisere mer effektivt og hatt muligheten til å både få og gi mer verdi ut av tiden sin?

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 25 april 2010 23:58

Bra innlegg, Riil-Hey! :)

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! ma. 26 april 2010 00:27

Definisjon av syting: Å si at "det skulle ikke vært sånn" uten realistiske planer om å endre det. Fordi 1)det er sånn, og 2)det kommer til å fortsette å være sånn, og det er 3)urealistisk at det kunne vært på noen annen måte.

Eksempel: "profilene vurderes ekstremt overfladisk her på sukker.no". Det er sånn, det vil fortsette å være sånn og det er totalt urealistisk at det kunne vært på noen annen måte. Altså: å "kritisere denne mentaliteten" er bortkasta tid. For deg selv og for de som hører på "kritikken". Fordi uansett hvor mye man preiker kommer det ikke til å forandre noen verdens ting.

Reality. Deal with it.

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 26 april 2010 08:23 Privat melding

@Rill-HEY! Neida, men jeg tror det er mye av grunnen til at jeg er her så mye;) God underholdning er forumet hvertfall. Jeg hadde ikke vært her om jeg hadde kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Rill-HEY! ma. 26 april 2010 12:48

Lashes, profilbildet ditt er utrolig fint! Blir nesten litt betatt!:)

Skjult ID med pseudonym grumse ma. 26 april 2010 15:41

ja veldig fint.....det ser ut som om bildet er opp ned og at ho henger ifra taket!

(mann 40 år fra Akershus) ma. 26 april 2010 22:39 Privat melding

Finner det suspekt at alle de det går så supert for er anonyme? hehe

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 26 april 2010 22:41

@Rill-HEY! Takk, det var koselig å høre:) Men nå lurer jeg fælt på hvilket bilde det var:P? Har jo bytta på 2 stk;)

Skjult ID med pseudonym lashes ma. 26 april 2010 22:44

@dontomaso: Jeg syns ikke det er suspekt i det hele tatt jeg. Selvom det går suprt nå, er det jo ikke sikkert det holder seg sånn. Da er det rimelig dumt å skrive på forumet om hvor flott allt går om dagen innen kjærligheten, så går det til dundas noen dager senere. Ganske mange som leser det som skrives på forumet vet du, og hvem vil vel maile med en som for en knapp uke siden skrev om den flotte jenta han da datet og trivdes så godt med?

Skjult ID med pseudonym anonym ma. 26 april 2010 22:45

Det går supert for meg!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 26 april 2010 23:01

Aldeles ikke for meg.

Skjult ID med pseudonym sma ma. 26 april 2010 23:13

@TS: Skulle ønske det fantes en tommel opp for innlegg, da hadde du fått det av meg! Helt enig. Har mange venner som har kjæreste herfra, de har ikke skrevet et eneste innlegg på forumet, det er garantert!