Alle innlegg Sukkerforum

Skeikampen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MetteBa ma. 30 okt. 2006 08:22

Må bare få lov til å takke Sukker-gjengen for et flott opphold på Skeikampen i helgen. De hadde lagt ned mye arbeid i dette, og jeg tror jeg har de fleste med meg når jeg sier at arrangementet var veldig bra. Vi var i tillegg utrolig heldige med været, så en mer strålende week end skal man lete lenge etter.

Tusen takk -:)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 31 okt. 2006 00:31

I like så. Det var rett og slett en fantastisk positiv og givende gjeng å ha med på tur! Vi som arrangerte ble møtt med så mye liv, positivitet og varme at det var en sann fornøyelise. Det er tydelig at dere som drar på slike turer er en sjelden type som har mye fint på lager. Hvilken annen gedigen gjeng kan man få med opp på en fjelltopp, samle inni en bitte liten steinhytte og synge Ja vi elsker! så taket løfter seg, to ganger? Iveren var jo så stor at en av deltakerene tok seg nesten opp til toppen i snøføyken i høyhelte sko(!) før hun ble geleidet ned av en Gentlemann.
Vi vil rette en stor takk til den fantastiske tryllekunstneren vår Trond Hagen, til Ellen Cecilie og hennes givende kåseri, til imroviserte fantastiske historier under middagen, til bandet som ga alt frem til 03, minst, til jegern, til de utrolig dyktige og pedagogiske danselærerene, til alle dere andre vi fikk gleden av å ha rundt oss, samt dere som vi stort sett bare så da det var mat.. ;)
Dere er vidunderlige!

Skjult ID med pseudonym GØY :-) ti. 31 okt. 2006 16:43

VI er vidunderlige.....? Uten dere i Sukker som organiserte alt SÅ FANTASTISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .........hadde det jo ikke blitt noe av......
ALT var bra! Fra bussturen opp med spill, champagne, boller og "spesialtilpasset musikk".... til hotellet, betjeningen, maten og alle aktiviteter...
Mange hyggelige og interessante kvinner og menn....latter og GØY GØY GØY!!!

Tusen takk :-)

PS: Når er neste tur? ;-)

Skjult ID on. 1 nov. 2006 21:20

Takker for en fantastisk helg. Selv møtte jeg ei søt jente på bussen oppover. Vi gikk selvfølgelig glipp av noen av de planlagte innslagene..hehe...men gøy ble det.

Etter noe tid sammen, ble de fleste av oss litt varmere i trøya og turte å slippe seg skikkelig løs. Lørdagen endte i en super fest med høyt trykk.

Jeg syntes denne typen arragement ga en super mulighet til å møte mange forskjellige personer i forskjellige situasjoner, feks. til frokost eller som dansepartner. Det ga en god anledning til å komme litt inn på flere uten at det ble stressende...

Flott helg!!