Alle innlegg Sukkerforum

hvorfor må jeg alltid være en slik liten pingle?!?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym singel ma. 26 april 2010 23:11

Jeg var på en butikk og kjøpte meg dress i dag.
da jeg kom inn i butikke så jeg først på personalet, og så litt på dressene. personalet bestod av en gutt og en jente. og hun var virkelig søt. vakker var hun. sukk... jeg prøvde å time det slik at det var hun som måtte hjelpe meg med å finne dressen.. og slik ble det.
og for et smil hun har!
hun gjør en kjempe jobb og har et kjempe humør.
hun er langt mer hyggeling en noen andre butikk damer jeg har møtt på.

vel, singel som jeg er klarte jeg ikke å gjøre stort mer en å lure på om hun var singel... kanskje til og med interisert.. jeg kunne jo bare spurt henne.. det hadde ikke skadet noen... men neida..
feig som vanlig..
blir nesten sint på meg selv..
hvorfor kan ikke en slik vakker dame med et slikt sjarmerende smil og utstråling bare spørre meg ut? så slipper jeg å feige ut gang på gang....

sukk....

Skjult ID med pseudonym pling ma. 26 april 2010 23:13

opplevde nesten det samme, men da var jeg fremdeles sammen med eksen og hun var med inn i butikken.. tørte ikke spørre jeg heller....... ?

Skjult ID med pseudonym Valentino ma. 26 april 2010 23:14

Hvilken butikk var dette sa du?

Skjult ID med pseudonym handervetu ma. 26 april 2010 23:21

Dra tilbake og vær litt mer forberedt. Husker hun deg med en gang er jo det et pluss. Hør på han-meg som traff på hun drømmefine dama igjen i dag. Hun som jeg kun turte å tilnærme meg litt når hun jobbet i butikken her, og kanskje kunne ha satset på :)

Skjult ID med pseudonym Nexus ma. 26 april 2010 23:22

Ah, jeg har opplevd akkurat det samme, og det var i Bergen. Hun fikk nummeret mitt også, men det var pga. at dressen måtte en tur innom skredderen. :)

Skjult ID med pseudonym sukkerhøna ma. 26 april 2010 23:26

Hadde vært greit å være litt "frampå".Drive litt mer bevisst markedsføring av seg selv.
Du får dra dit og prøve på nytt : )
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym singel ma. 26 april 2010 23:41

jeg kunne jo tatt turen innom en dag og kjøpt meg noen t-skjorter. Dressmann er en bra butikk for t-skjorter og slikt.

Skjult ID med pseudonym handervetu ma. 26 april 2010 23:46

Jysk er enda bedre, men ta deg turen dit igjen :)

Vurderer sterkt å kjøpe meg inn for en måned til her jeg nå, for det var jo så overraskende bra tilbud om det :o)

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 27 april 2010 00:09

Alt handler om innstilling til deg selv, å du trenger ikke å være en super hot man for å lykkes! For å forenkle det; men går som regel etter utseendet, kvinner etter personlighet.

Du må tenke på hvordan en super hot dame som denne vil at du skal opptre for at du skal bli interessant. Det vil si du må ikke opptre som alle andre gjør ovenfor henne, du må ikke virke desperat, du må ikke vise usikkerhet, du må ikke være klengete, du MÅ ikke trekke ut samtaler i evighet de første gangene for at du synes det er så hyggelig å prate med dem, 3 - 4 minutter holder. Du kan alltid spørre om e-post adressen hennes rett før du skal gå, bedre en mobil, på e-post når du henne alltid når det passer. Å du må bruke humor i kombinasjon med litt overlegenhet uten å virke ufin. Du må tørre å ta initiativ ha bestemte meninger det liker damene.

Aldri kom i fysisk berøring eller kontakt de første gangene, mer en hei og ha det klem. Å en bra replikk er alltid "deg kunne jeg tenke meg å ha som venn", det liker dem ikke å høre i positiv forstand for deg. Å denne venne greien kan du gjenta flere ganger.

Aldri gi en super hot dame komplimenter for sitt utseende de første gangene. Å hvorfor ikke? jo av opplagte grunner, det gjør alle, og når ikke du gjør det så blir du interessant, for nå blir hun usikker og lurer hun på hvorfor du ikke gjorde det. Svar aldri direkte på et spørsmål så lenge det ikke er nei dette gjør dem usikre og det er bra. Men husk aldri vær ufin.

Når du har gjort deg opp et mentalt bilde av den ny deg så må du sette dette ut i praksis...øve. Husk det er alltid damene som er på besøk er i din virkelighet ikke omvendt...med det mener jeg at det er du som tar henne i øyesyn og ikke omvendt, det er du som bestemmer om hun er deg verdig. Du må få damene til å lure på hvorfor ikke du er like interessert som de andre, dette pleier som regel å vekke jaktinstinktet hos dem. Det handler om å få damene til å jakte på deg og ikke omvendt.
Øvelse gjør mester, å du trenger ikke å øve på dem du virkelig vil komme i kontakt med i første omgang!

Lykke til

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 00:10

Om jenter går etter personlighet så beskriver du nå en ganske kjip person, Lars. ;-)

(mann 35 år fra Akershus) ti. 27 april 2010 00:13 Privat melding

Vel du trenger sikekrt en skjorte i en annen farge enn de du har ifra før, og muligens et par ekstra Slips. Greit med en sikkeli grunn til å dukke opp igjenn. KAn jo og passe påå spørre om tips til farvevalg ol. og avslutte handelen med å slenge ut et snøre om videre kontakt. kan muliges være teit å gjøre det midt i handel itilfelle ting ikke erhelt 100%... hehe :) kan bli pinlig. MEn go ahed, du har jo intet å tape! Er en liten Winn / Status Quo situasjon...

Skjult ID med pseudonym Jessup ti. 27 april 2010 00:13

Jeg er vanligvis ganske sjenert. Hadde akkurat samme opplevelsen en gang, møtte en utrolig søt ekspeditrise på en klesbutikk. Jeg vet ikke hva som slo meg, men plutselig tok jeg meg i å flørte med henne. Og før jeg visste ordet av det, hadde jeg spurt om nummeret hennes! Det var en liten åpenbaring for meg, en barrière som ble brutt der og da, men helt ubevisst.

Jeg tror det handler mye om å være trygg på seg selv og tørre å bli avvist. Hvem vet kanskje jenta du møtte likte deg like godt som du likte henne?

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 27 april 2010 01:18

mmmm Dragefrukt leste din replikk litt kjapt :D Jo jeg holder med om det du sier hvis du trur at jeg mener at dette handler om å være en kjip person for å vekke interesse, men da misforstår du nokk budskapet mitt ;)

En skal alltid være en gentleman...men være bevist på hvordan "spille" bevist på ting som på generelt grunnlag ofte fungerer for å oppnå oppmerksomhet som du ellers kanskje ikke ville ha oppnådd hvis du ikke var bevisst det. Det å date og vinne oppmerksomhet er et spill....kunsten å gjøre seg selv interessant....markedsføre seg selv....det å tørre. Så det jeg sa forut skal selvfølgelig brukes sammen med en hyggelig personlighet og aldri fremstå som en bøffel eller utspekulert....din person må fortsatt være tilstede....for en skal forhåpentligvis ha kontakt etter at en har blitt interessant........å hvis en fremstår som noen annen etterpå....da bli det mageplask…..så bruk sunt fornuft,. å gjør det som føles riktig for deg :D

En kan være enig i dette å en kan være uenig, men jeg vet at dette fungerer veldig bra for meg i praksis å jeg har aldri fått klagemål om å være kjip, heller motsatt ;-) Stå på folkens å tenk positivt :D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 01:24

Jeg tror vi lever på forskjellige planeter, Lars, men det ser jeg jo at jeg gjør til stadighet i forhold til folk her inne. Du har sikkert rett og så får jeg bare leve på min egen planet. :p

Skjult ID med pseudonym nebbioso ti. 27 april 2010 01:43

Gjør det enkelt.

Gå tilbake til butikken, og se om hun er der. Hvis hun er der, gå inn og snakk med henne.

Du trenger ikke å kjøpe noe som helst for å gjøre dette. Hvis du drar for å kjøpe nye slips og sokker som du ikke trenger, kommer du til å feige ut, akkurat som forrige gang....

Skjult ID med pseudonym tego ti. 27 april 2010 02:46

To meninger her:
1. Hvorfor var hun sjarmerende? Fordi hun er selger, og gjør en veldig god jobb som det. En søt og sjarmerende jente kan selge en gutt hva det skal være. Her kan hun i tillegg få deg tilbake i butikken og kjøpe ting du ikke trenger...
2. Skal du ha noen som helst sjanse må du ta den selv, og hvert fall ikke vente på at hun gjør noe. Gå tilbake og si hei.

Skjult ID med pseudonym Luringa ti. 27 april 2010 08:04

Jeg ville blitt sjarmert hvis du kom tilbake og sa:

Hei, Har tenkt lit på deg etter at jeg var her forrige dagen, har du lyst til å ta en kaffe og bli bedre kjent?

Du vil få ja eller nei og jeg tror du overlever begge svarene helt fint.

Lykke til uansett hvordan du velger å gjøre det:)

Skjult ID med pseudonym Luringa ti. 27 april 2010 08:05

PS: Jeg synes ikke du er en pingle!! Heller en som deg en en som turer frem uten å føle på noen ting:))

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 27 april 2010 10:35

Jeg må få meg visittkort!

Det er den eneste måten jet tenker at jeg ville tore å gjøre noe sånt på. Bare stikke det til en person jeg likte og sagt: "Veldig hyggelig om du ringer meg for å ta en kaffe en dag". Smile pent. Og så gå. Da trenger ikke den andre personen å svare, slipper å forklare at han har kjæreste osv.

Men jeg trenger ikke egentlig visittkort på jobben... Hmmm! Få finne ut av det. Kanskje trykke mine egne?

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 12:59

Kanskje skal jeg søke meg ekstra jobb i kassen på Rema??? Kunne nok vært en grei sjekkearena ;-)

@ Binders - sjekk TS om visittkort :-))

Skjult ID med pseudonym Thalamus ti. 27 april 2010 13:21

Apropos ekstrajobben din på Rema, Emilie. Tanken er god den! Du vil i allefall treffe på mange folk. Det jobber ei hot nordlandsjente nede på Coop som jeg gjerne skulle gått ut med, det kunne kanskje vært deg :)

Men... kanskje Rema blir litt for all-round. Med litt for få av målgruppen. Dessuten er det jo ofte bare "pose? kvittering?" samtalen går ut på. Sjelden "kondomer til helga?"

Så om du først skal ta deg ekstrajobb, er kanskje en motebutikk bedre. Eller en kafe for de sofistikerte. Eller en strategisk plassert kiosk - på idrettsakademiet for eksempel? Jeg husker da jeg en dag i uken stod i kiosken på videregående for å tjene penger til klassetur. Perfekt for å flørte med de søte russejentene.

Skjult ID med pseudonym gamer ti. 27 april 2010 13:27

@ lars, har du lest the game eller diverse andre ymse bøker?

Skjult ID med pseudonym Vianaldo ti. 27 april 2010 13:32

Husker vi hadde en diskusjon om visittkort i en annen tråd for ikke så lenge siden. Jeg tror det kunne vært effektivt med et kort som det for eksempel sto:

Hei, jeg la merke til deg!! :) Ring meg, xxx xx xxx :)

(mann 27 år fra Oslo) ti. 27 april 2010 14:15 Privat melding

Tenk på det slik: På samme måte du ville drømt om å få et kompliment fra henne, ville hun kanskje elsket å få et kompliment fra deg.
Bare samle kreftene å si til henne: Du var virkelig søt, hvis du ikke har noe imot det, så ville det vært hyggelig om jeg kunne gitt deg tlf nummeret mitt, slik at vi kan ta en kaffe, middag (ett eller annet) en dag som passer for deg.

Altså det værste som kan skje er at hun blir smigret og avslår. Men det er en ærlig og possitiv kontakt.
Men først må du innse at det ikke er så vanskelig å gjøre en slik kontakt.
Hvis du enda ikke tror meg, Hvilke gode grunner har du til å ikke gjøre det? Og hva har du tape i bunn og grunn?

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 14:21

@ Thalamus

Fikk mengder av brev da jeg i studietiden jobbet på fast food restaurant - serveringbrikkene ble brukt til brevark;-)

Min tid med ekstrajobb er forbi!!! Det er bare noe vennene mine og jeg har snakket om mht til å møte nye mnsk ;-)) LOL

Skjult ID med pseudonym Andreas ti. 27 april 2010 16:57

Hjelpes meg for noen elendige råd trådstarter får. Anta at det finnes et kriterie i match som heter "blyghet". Hun ville sprengt skalaen i negativ retning, og du trådstarter, hadde sprengt den i positiv retning. Altså er dere IKKE liv laga.

Således har du to mulige valg for å endre på dette. Du kan gjøre henne blyg eller så kan du gjøre deg selv ublyg. Førstnevnte er ganske urealistisk og derfor anbefaler jeg det siste. Den beste måte å bli ublyg er å spørre damer om å gå ut, som er enten totalt uinteressante for deg (og dermed bør det ikke gjøre deg det minste å få avslag), eller damer som du anser bør være beæret av å bli spurt av deg, hvilket sørger for at du med største letthet kan le av om du får avslag. Forhåpentligvis får du noen avslag etter å ha prøvd dette noen titalls ganger. På denne måte får du ristet av deg din frykt for avslag.

Greia er nemlig den. Det er noe galt fatt inni hodet ditt. Du innbiller deg at det er verre å få avslag enn at det ikke foreligger noen konklusjon i spørsmålet. Dette er en meget utbredt, typisk norsk, sykdom.

Regle å lære deg i alle livets strabaser: VeIeN TiL Ja GåR ALLTID ViA: nei, Nei og NEI!

Skjult ID med pseudonym Andreas ti. 27 april 2010 16:58

Hvis du ikke har det på denne måte, så er det noe galt med ambisjonene dine. De står ikke til ditt potensieale.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 27 april 2010 18:44

@Andreas
Så var det det å sette ord om til handling, da...?

Skjult ID med pseudonym singel ti. 27 april 2010 21:54

Tror nok du er inne på noe her Andreas. Jeg får vel bare ta ett godt grep om balla og manne meg opp litt.. :)

Ellers så satt jeg i bilen i dag og tenkte litt på hele greia.. Tenkte jeg kunne prøve no slikt som dette:
Kommer inn i butikken, hun er der, jeg sier jeg gjerne skulle hatte en genser/skjorte til denne buksa.
hun spør om det er noe spesifikt jeg skal bruke det til.
jeg sier noe slikt som at: jeg skal bruke det i generele sosiale samenkomster eller kanskje på en date.
hun sier noe slikt som at: ja, da er denne perfekt.
jeg sier noe slikt som at: om jeg skulle møte deg på en date så ville du vert storfornøyd med mitt valg av klær?
hun sier jo da selfølgelig ja for å få solgt dette jeg prøver.
da slår jeg til med spørsmålet: når passer det best for deg?

også tar vi det fra der.. :)

Skjult ID med pseudonym tego ti. 27 april 2010 22:59

Kødder du eller? Sikkert verdt et forsøk, bra om du tør.
Jeg hadde dog gått for mer slingringsmonn og improvisasjon. Hva hvis det ikke går akkurat som du har tenkt?
Kom i snakk og på et eller annet tidspunkt spør du om du kan få telefonnummeret hennes.

Skjult ID med pseudonym Andreas on. 28 april 2010 08:07

@singel

Hvis jeg går tilbake til min forrige posting for å lese hva jeg skrev så finner jeg en anbefaling som bare kan tydes på den måte at du skal påbegynne øvelse imot de styggeste damer i gata di'. Ditt sjekkenivå ligger nemlig på dette plan. Derifra skal du arbeide deg opp sakte, men sikkert til nivå med damer du egentlig har lyst på. Dessuten skal du gjennomføre en god del stevnemøter på veien, så dette er ikke gjort i en håndvending. Det er nemlig ikke nok å få pickup linerne til å sitte, men du vil gjerne ha daten til å sitte også. Du trenger altså erfaring.
Jeg fant intet i min anbefaling som sier at du kan kompensere ditt elendige nivå med å forsøke å være så forbasket lur (i jentas øyne: teit). Ei heller står det noe om at du har tillatelse til å benytte lange pickup lines som må gå galt fordi du mangler rutine for å håndtere jentas tillærte unnamanøvre. (Hun vil spille deg ut på sidelinjen med største smidighet at du ikke vil forstå at du har fått avslag før du har kommet hjem)
Slik jeg leser meg selv så greier jeg ikke flykte fra det faktum at det bare står at du skal begynne med de enkleste matematikkstykkene før du gir deg i kast med differensialligninger.
Sånn, kan du være venlig å gjøre dette nå, uten unødig opphold?

(mann 49 år fra Oslo) on. 28 april 2010 17:37 Privat melding

Ikke vær creepy og spør om hun er singel!

Hun smiler fordi hun er høflig og representerer butikken, osv. Det har ingenting med et potensielt undertrykket ønske om å gå ut med deg å gjøre. Om du feiltolker dette og gjør noe slikt, blir det bare ubehagelig for henne siden hun er på jobb og ikke kan stikke av. Det er temmelig ufin oppførsel å presse seg på henne slik.

Det er selvfølgelig et unntak dersom du er ufattelig kjekk, men hadde du vært det ville du neppe vært her. Og ihvertfall ikke lidd av feighet for å spørre om slikt. ;)

I reklamefilmer gjør folk slik på impuls med stor suksess, men i virkeligheten så vil hun ikke ha en tafatt fyr som deg innpå seg. Deal with it.

OK, for å tilbye noe mindre desillusjonerende; dersom du ser henne på et utested e.l. en gang, kan du nærme deg henne der og gjenkjenne henne, noe som vil virke smigrende. Igjen hjelper det om du er kjekk og ikke virker som en stalker.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 28 april 2010 18:00

@Andreas
Bruk og kast helt til du føler du kan prøve deg på de attraktive?

Skjult ID med pseudonym singel on. 28 april 2010 19:29

@TheTempest: i reklamefilmer trenger man ikke gjøre noe annet en å spraye på seg lit axe. :)

Skjult ID med pseudonym bøtteknøtt on. 28 april 2010 19:29

@singel

Om du ikke følger rådene til Andreas til punkt og prikke, så kan det jo ikke skade med et snev av "gi f.. og sats"-holdningen? Hva har du å tape?

Hvorfor har vi egentlig en tendens til å innbille oss at det er så ille å få avslag, så da lar vi like så godt være å satse??

Jeg fikk i hvert fall et "spark bak" og bestemte meg for at det var på tide å slutte å sutte på finger'n.. ord uten handling er jo ikke moro. Og blir det et avslag, så har jeg jo fått kjenne litt på kribling og spenning om ikke annet:-))

Skjult ID med pseudonym BB on. 28 april 2010 20:01

@TS, dersom du er en sosial fyr som ikke har problemer med å tulle og holde en lett tone med dine jentevenner, ser jeg ingen grunn til at du skal behøve å trene på de mindre attraktive jentene først.

Idéen din om å gå tilbake på butikken og se etter skjorte eller hva det nå var, er helt grei. Men enda bedre hadde det vært om du dro tilbake til butikken og fortalte henne at du synes hun virket flott da du kjøpte dress av henne, og at du i ettertid har angret på at du ikke ba henne ut på date der og da. Derfor er du nå tilbake for å rette opp den feilen.

Skjult ID med pseudonym GQ4U on. 28 april 2010 23:32

Det viktigste er å ha confidence. Da kan du lettere føre en samtale, og de fleste jentene liker menn med selvtillit... jeg tror det er bare bull**** at kvinner kun blir tiltrukket av utseende... jeg er ikke akkuratt den kjekkeste personen du har sett, men jeg kan snakke for meg og sjarmere dem....

Skjult ID lø. 8 mai 2010 11:52

mye spennende å lese på forum syns jeg, vert medlem noen mnd her og aldri tenkt på å gå inn å lese hva alle mener og tenker.
jeg har selv blitt bedt ut da jeg jobba i ferskvare disk av en gjenntatt kunde, syns det var koselig og jeg var singel og han virket kjekk og snill så jeg sa ja.
men vet om mange som syns det er ubehagelig å bli bedt ut på jobb, og ja man er ekstra blid og hyggelig når man jobber med service, de fleste vertfall. vanskelig å si her hva hun tenker.
jeg må jo the tempest utifra hva du alltid sier her i forum siden virker du veldig veldig opptatt kunn av det ytre, at han kunn har sjangs om han bare er veldig veldig kjekk... ikke alle pene jenter ser bare på det.

Skjult ID lø. 8 mai 2010 11:54

mye spennende å lese på forum syns jeg, vert medlem noen mnd her og aldri tenkt på å gå inn å lese hva alle mener og tenker.
jeg har selv blitt bedt ut da jeg jobba i ferskvare disk av en gjenntatt kunde, syns det var koselig og jeg var singel og han virket kjekk og snill så jeg sa ja.
men vet om mange som syns det er ubehagelig å bli bedt ut på jobb, og ja man er ekstra blid og hyggelig når man jobber med service, de fleste vertfall. vanskelig å si her hva hun tenker.
jeg må jo the tempest utifra hva du alltid sier her i forum siden virker du veldig veldig opptatt kunn av det ytre, at han kunn har sjangs om han bare er veldig veldig kjekk... ikke alle pene jenter ser bare på det.

Skjult ID med pseudonym Andreas lø. 8 mai 2010 18:34

@Zoid77, neida, å dajte betyr ikke at en har lovet seg bort, så noe kast blir det ikke snakk om, ei heller bruk. Dette er et joint venture hvor begge får den erfaring de trenger.

Skjult ID med pseudonym HushHush lø. 8 mai 2010 19:17

Bah. Kjører en regel jeg.

Spør du ikke, skjer det ikke.

Så hva vil du da? Verste som skjer at hun sier nei. Prøv selvsagt at det kommer naturlig frem i en samtale. Å bare spørre noen ut på bakgrunn av utseende er jævli 'shallow' spør du meg :p

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 19:22

@Andreas
Jeg vet i hvert fall at jeg (som mann, altså) ville blitt ganske skeptisk til kvinnekjønnet dersom jeg til stadig opplevde at kvinnfolk viste interesse for meg kun for å "trene seg oppover". Og jeg ville ikke blitt overrasket om det var likedan for damer.

Skjult ID med pseudonym Emilie lø. 8 mai 2010 19:24

Ler litt - tenker tilbake på en svunnen tid som flyvertinne....

Kapteinen ba meg komme inn for en prat - lurte på hva jeg hadde sagt til passasjerene på sete...

En ung flott italiener hadde vært inne til kapteinen for å spør om handa mi - LOL :-))

Skjult ID med pseudonym StyggFaen lø. 8 mai 2010 21:18

zoid77, da kan jeg avsløre for deg at du er blant de meget få som har et unaturlig forhold til det å ville bli bedre.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 8 mai 2010 21:20

Hvis det å "ville bli bedre" er å ha Neil Strauss som ledestjerne kan du gjerne si det, ja...