Alle innlegg Sukkerforum

Er damer mer egoistiske enn menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vil ha! ti. 27 april 2010 09:51

Hei.

Jeg må bare spørre. Har merket at det er masse bra synspunkter på ting her inne.

Men er det sånn at damer, som gjør det slutt(dama dumper), ofte er mere egoistiske enn menn, når det kommer til at de vil ha
eksen i livet sitt, selv om det er slutt? Vil klarer ikke å ikke ha x en der, og nesten forlanger at han er der.
Men menn ikke bryr seg så mye, for det er jo en grunn til at mannen gjorde det slutt.

På forhånd takk. :)

Skjult ID med pseudonym Hmm... ti. 27 april 2010 10:35

Hvis noen kan komme med et utfyllende svar på hvorfor det er slik, er i hvert fall jeg takknemlig :-) Kanskje dere som har lest om Venus og Mars i en annen tråd her har svaret..?

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 27 april 2010 10:37

Jenter ser større grunn til å henge rundt noen de liker og er knyttet til uten å skulle ha sex med dem?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 10:42

Er det egoisme å ønske å oppføre seg mot ekser altså?

Forøvrig så spiller det jo en stor rolle om det er barn med i bildet eller ikke. Ikke noe er vel så patetisk som ekser som ikke klarer samarbeide om barna.

Skjult ID med pseudonym tapper ti. 27 april 2010 10:53

(h)eksen og jeg har ett kjempeforhold nå og samarbeider helt supert når det gjelder ungene ;-) og, selv om hun nå har etablert seg på nytt, så er det fortsatt meg hun spør om hjelp til å løse pratiske ting som jeg fikset mens vi var i lag... (mulig den nye typen ikke er så "handy" som jeg er da, he he he)

Skjult ID ti. 27 april 2010 11:02

Ikke alle har kjempeforhold til eksen sin. Når det gjelder samarbeid om barn så går jo det veldig fint så lenge damene får bestemme alt. Så fort en mann har noen meninger så er det rettsak med full omsorg til mor og flytting langt vekk...

Patetisk ... MY ASS!!!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 11:04

Ja, det ER patetisk. Men som du ser, så har jeg ikke sagt noe om hvem av partene det gjelder, ergo tar jeg ingen sider. Det er mye idioti ute og går både blant kvinner og menn når det gjelder samlivsbrudd med barn tilstede.

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 27 april 2010 11:33

@ TS

I mitt eksempel nedenfor, så er det ikke felles barn inne i bildet.......

Når jeg som mann som tar steget med å dumpe en jente, gjør jeg det for at hun har utspillt sin rolle, og fordi følelsene for å ha et kjærlighetsforhold ikke er til stede.
Jeg har også dumpet jenter fordi det ikke var mulig å ha et normalt forhold til henne pga av kommunikasjonsproblemer, og også på grunn av hennes egenskaper relatert til konfliktløsning.
Når jeg dumper en jente, så nekter jeg aldri noen av de å ha kontakt med meg, men jeg tar heller aldri kontakt selv, eller stimulerer en jente til å holde kontakten etter et brudd.
Når jeg bryter ut av et forhold så er det gjennomtenkt, og endelig. Det vil si at jeg tok tilbake en jente en gang, men det var et mistak som ikke varte så lenge.
Grunnen til at jeg ikke bruker tid på å holde kontakten med en jente jeg dumper, er at det gjerne er følelser fra hennes side inne i bildet, og jeg av den grunn holder meg unna. Jeg vil heller at jenta får bruke tiden til å bearbeide, og komme over det vi hadde.

Ang, spørsmålet om hvordan jenter tenker om å fortsatt ha sin eks rundt seg etter et brudd, får heller jentene her inne svare på da jkeg ikke føler jeg har noe å bidra med der :-))

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 27 april 2010 12:03

Jeg tror nok jeg oppførte meg i overkant egoistisk den gangen jeg forlot min samboer over syv år, men samtidig ønsket å ha et vennskapsforhold til han. Jeg ønsket å bli ferdig med kjærlighetsforholdet for der var det ingenting mer å hente for meg, men jeg ønsket han ikke ut av livet mitt.
Men han var sunn og solid nok til å bare fnyse av ønsket mitt, selv om vi hadde litt sporadisk kontakt av og til de neste par årene.

Jeg, derimot, er støtt og stadig nysgjerrig på hvordan det går med han selv om dette var for 15 år siden :-D

Jeg ser helt klart at det er en form for egoisme å først dumpe noen som du vet gjerne ville ha fortsatt forholdet, men samtidig ønske å ha denne personen i livet ditt. Jeg ser det nå, men jeg så ikke det den gang :-)

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 27 april 2010 12:10

Jeg er enig med deg, Buddha. Men så er vel ikke jeg spesielt feminin i min tankegang heller...

Om noen skulle få veldig lyst til å ta kontakt med en dere selv har gjort det slutt med, kan dere forsøke å bli kurert ved å sette på Phil Colins på full guffe:

You have no right
to ask me have I feel!

Det er ikke snilt å minne dem på dere, når de prøver å komme videre, nemlig. Dette gjelder når noen blir dumpet. Men i blant er man jo så heldig at begge tenker ganske likt. Og DA tror jeg på at vennskap er mulig. Samtidig tror jeg flere jenter enn gutter ser poenget med det, for mitt inntrykk er at mange gutter synes det er rart å ikke skulle ha sex med en som de er vant til å ha sex med, men samtidig fortsette å omgås. Hva tror andre?

Skjult ID med pseudonym Vil ha! ti. 27 april 2010 12:20

@ Binders

Jeg er enig med deg der. Det er rart for meg å ikke ha sex med henne lenger. Også skal vi være venner, sove sammen og gjøre ting sammen.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 27 april 2010 12:55

Helt ærlig, jeg skjønner ikke inlegget.......

"Vil klarer ikke å ikke ha x en der, og nesten forlanger at han er der. "

Hva betyr dette?

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 27 april 2010 13:00

@ Binders

Jeg tror det hadde blitt merkelig, og til og med umulig å la et kjæresteforhold gå over til å kun bli et ordinært venneforhold.
Og det er vel som du påpeker her, at vi menn kanskje syns det kan være rart å ikke ha sex mere med denne jenta.

Men jeg tror også at det ikke kan settes som et generellt svar i alle tilfellene. Tidsaspekt, og grunnen til at det ble slutt vil også være avgjørende faktorer her.........

Skjult ID med pseudonym Vil ha! ti. 27 april 2010 13:02

Enig med dere.

Er så rart... Her om dagen gråt hun som en unge, da jeg sa jeg ikke ville henge med henne lenger, at hun hadde tatt sitt valg. Hun ville ikke miste meg ut av livet sitt.

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 27 april 2010 13:13

Siterer fra Dragefrukts inlegg..........."Det er mye idioti ute og går både blant kvinner og menn når det gjelder samlivsbrudd med barn tilstede."

Bedre kan det ikke sies....men det positive er at menn idag kan kreve DNA prøve" En kamerat av meg måtte oppfostre en unge som ikke var hans, btalte barnebidrag i mange år å hadde nesten ikke tid til annet en barnet. En dag sendte han en dna prøve til USA, resultatet viste at han ikke var faren...noe han selv hadde påstått i alle år!

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 27 april 2010 13:16

Med dette i bakhodet skal menn være glad for at damer ofte vil vente med å ha sex!!

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 27 april 2010 13:16

@ Vil ha!

Det høres ut som om denne damen sliter litt med å bestemme seg for hva hun vil. Og hvis du føler at dette sliter på deg, så får du heller sette hardt mot hardt og si fra om hvordan du vil ha det.
Jeg får et inntrykk av at det ikke er helt sunt det Dere to holder på med for tiden, og da tenker jeg ikke bare på det du tar opp i denne tråden. Men også det som du har tatt opp i din forrige tråd med et lignende emne.
For jeg går ut i fra at du snakker om samme dama her.

Kanskje du skal trekke deg helt unna for en periode......
Kan være smart mange ganger å ta en timeout for å sortere litt tanker og følelser :-)

Skjult ID med pseudonym Vil ha! ti. 27 april 2010 13:19

@ buddha.

Ja det stemmer det. Det sliter litt på meg, men jeg super glad i henne. Og vil jo egentlig bare ha henne tilbake.

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 april 2010 13:23

@ grumse, å være forelder handler om mye mer enn felles dna. Er det slik å forstå at han her kameraten din kutta all kontakt rett av da han fikk vite at han ikke var faren? Var han ikke glad i barnet selv om de ikke delte samme gener?

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 27 april 2010 13:31

@ Vil ha!

Ja jeg kan lese i mellom linjene at du vil ha henne tilbake, og det er forsåvidt bra.

Men jeg tror ikke at du får henne tilbake med å være tilgjengelig for henne hele tiden. Trekk deg heller unna med en klar beskjed til henne om at hun får tenke seg om hva hun vil her i livet. Og at du kommer ikke tilbake kun for å få smuler, men på betingelse av at du får hele pakka.

Jeg er av den oppfatning at sånne situasjoner er både usunt og slitsomt for begge parter. Og hvis ikke drastiske tiltak blir gjort, så tror jeg ikke situasjonen vil endre seg til det bedre...........

Skjult ID med pseudonym Vil ha! ti. 27 april 2010 13:59

@ buddha.

Jeg har prøvd å ta det opp med henne. Men hver gang, gråter henne, og sier at alt det gode jeg sier om ikke stemmer da, hvis jeg ikke vil ha kontakt med henne. Og at hun må finne ut av en annen fyr først, som har blusset opp, som henne var sammen med før meg.
Men hun er så glad jeg er i livet hennes, fordi jeg er så trygg og god å snakke med, og være sammen med.
At hun koser seg sammen med meg.

Jeg er så pingle, vil jo bare ha henne tilbake.

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 april 2010 14:03

Utifra det du sier så vil hun bare ha en skulder å gråte på. Dessuten har du skrevet om henne flere ganger her på forumet, jeg foreslår at du glemmer dama og kommer deg videre. Man kan være glad i mennesker selv om man ikke er med dem, så det er ingen som ber deg om å begynne å hate henne plutselig. Just forget, for en stakket stund, så skal du se at hun lett glemmer deg også.

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 27 april 2010 14:10

@ vil du

Jeg er helt enig med @ petita.
Her blir du bare brukt kompis, tenk på deg selv, :-))

Skjult ID med pseudonym Vil ha! ti. 27 april 2010 14:14

takk

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 27 april 2010 14:56

Enhver relasjon mellom mann og kvinne bør være slik at begge får noe lystbetont og godt ut av det.

@ Vil ha! Du har det ikke godt. Ikke har du noe å tilby eventuelle sukkerjenter som måtte ønske kontakt med deg heller. Ikke la noen manipulere deg, ikke la henne spille på din svakhet overfor henne. Det gjør deg faktisk mindre tiltrekkende også.

Jeg er selv av typen som gjerne kan være venner med gutter jeg har hatt et forhold til. Ikke alle, men noen. Jeg kan også være bare venner med en som har dumpet meg (så lenge det ikke var dårlig oppførsel der). Ikke fordi jeg tar til takke med smuler, men fordi jeg liker personen.

Hvis jeg virkelig liker en person, så liker jeg ham uavhengig av relasjon! (Dette vet jeg er gresk for mange.. :). Men jeg mener det. Jeg har i blant ha lyst til å omgås uten å dermed gå rundt å håpe. Gjør jeg det, vil jeg slite. Og da bør jeg skjønne mitt eget beste og holde meg unna. Men altså: Er jeg oppriktig glad i en person, så unner jeg ham også å være sammen med en han er forelsket i og virkelig vil ha, selv om det ikke er meg. Det handler om å forholde seg til fakta. Det er jeg ganske god på.. Men ingen menn jeg har møtt synes dette er naturlig. Virker som de ikke tror meg engang. Og det må jeg bare forholde meg til. Jeg skal ikke presse meg på...

Hva som er mest egoistisk, vet jeg ikke. Utover at det er å ikke respektere den andres følelser, og presse dem inn i noe de ikke vil. Om en av partene ikke har det bra med tingenes tilstand, er det uansett på tide å si farvel/slippe taket.

Skjult ID ti. 27 april 2010 15:49

@ Binders

Jenter ser større grunn til å henge rundt noen de liker og er knyttet til uten å skulle ha sex med dem?

Liker, som venn eller liker som noe mer????

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 27 april 2010 17:47

selvfølgelig var han glad i barnet Petita, men se historien ifra den andre sida så skjønner du hva keg mener! Realiteten er at dama burde vist dette og at hun antakelig var ute etter en ekstra intekt.......

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 april 2010 17:54

Er ikke alltid man kan vite det sikkert. Så han ville altså se barnet uten å måtte bidra økonomisk?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 18:02

Hvorfor kvinner gråter?

En liten gutt spurte sin mor: Hvorfor gråter du?
Fordi jeg er kvinne, svarte hun ham.
Det forstår jeg ikke, sa han.
Hans mor ga han en klem og sa "og det kommer du heller aldri til å gjøre.”

Senere spurte den lille gutten sin far: Hvordan kan det ha seg til at mor gråter sånn, uten grunn?
Alle kvinner gråter noen ganger uten at det er grunn til det, var alt faren kunne si.

Den lille gutten vokste opp og ble en mann stadig undrende over hvorfor kvinner gråter.
Til sist tok gutten kontakt med vår herre: Hvorfor gråter kvinner så lett?

Da jeg skapte kvinnen skulle hun være noe helt spesielt.
Jeg gjorde hennes skuldre sterke nok til å bære all verdens byrder og myke nok til å kunne yte trøst.
Jeg ga henne indre styrke til å kunne utholde å føde barn og til å stå imot de avvisninger som ofte kommer fra hennes barn.
Jeg ga henne en hardhet som tillater henne å fortsette når andre gir opp, og til å stelle sin familie under sykdom og utmattethet.
Jeg ga henne styrke til å lede ektemannen sin gjennom hans mangler og skapte slik at hun kunne beskytte hans hjerte.
Jeg ga henne følsomheten til ubetinget å elske sine barn, selv når hennes barn sårer henne dypt.
Jeg ga henne kunnskap til å vite at en god ektemann tidvis prøver å teste hennes styrke og beslutning om å stå ved hans side.
Endelig ga jeg henne en tåre hun kunne felle. Den er hennes eksklusivt til å bruke når hun selv føler behov for det.

En kvinnes skjønnhet måles ikke i hennes hårfarge, ikke i hennes klessdrakt, ikke i hennes ytre.
Skal du lære deg om en kvinnes skjønnhet så se i hennes blikk........

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 27 april 2010 20:23

Alvorlig talt Petita............saken er den at dama var utro!!!

Skjult ID med pseudonym petita ti. 27 april 2010 23:06

alvorlig talt grumse, basert på det du har sagt, så kunne ingen vite at hun var utro.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 09:34

Petita: burde ikke vært nødvendig å si heller....!! At du trekker synspunkter som at han ville ha gutten men ikke betale er bare dumt!