Alle innlegg Sukkerforum

Den perfekte mann. Finnes han?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 19:48

Etter å ha lest litt på forumet registrerer jeg at damene her har datet menn med mange gode egenskaper på hver sin kant. Om de hadde fått en supermann med alle egenskapene samlet på et brett hadde de vært fornøyd. Som regel får ikke damene alt på et brett, men hva hvis dere får en mann som både kan det meste på kjøkkenet, er god i senga, er en mann for de dype samtalene, har en fantastisk humor, er smashing og vanvittig smart? Hva da? Vil det gjøre susen? Nei, jeg tror ikke det hjelper. Det skremmer bare bort de som prøver å nærme seg.

Jeg er så ydmyk at jeg mener å inneha alle disse egenskapene, men dessverre så jobber egenskapene mot meg :-)

Eller hva tenker du?

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 19:49

Ja.
Han finnes :-)

Skjult ID med pseudonym foxy ti. 27 april 2010 19:49

Tenker at han finnes jeg, og jeg skal ha ham! Ut på revejakt!

Skjult ID med pseudonym glad ti. 27 april 2010 19:51

Hvor da ?????????????

Skjult ID med pseudonym Cal ti. 27 april 2010 19:52

Er forresten viktig at han ikke tar seg selv for høytidelig heller... Står ihvertfall i de fleste profilene ;)

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 19:52

her vel

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 19:53

Ok, fox
Jeg kjøper ordene dine om dat du er den perfekte mann. Men hva er det ved deg som gjør deg perfekt? :-)

Skjult ID med pseudonym foxy ti. 27 april 2010 19:54

"komme komme reven", "denne veien, hit hiiit hiiiiiit"

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 27 april 2010 19:54

Du høres ut som et varp:) Men så var det den evinnelige kjemien da:)
Den kan jeg få uavhengig om han kan lage mat, selv om det ville vært en bonus:)
(Han trenger ikke være smashing heller, men han vil automatisk være det for meg om kjemien er der:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 27 april 2010 19:55

Om det er moralen skjønner jeg hvorfor folk forblir evig single...

(mann 46 år fra Østfold) ti. 27 april 2010 19:55 Privat melding

Ingen som er perfekt her i verden alle har sine mangler det er derfor vi er mennsker.

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 19:57

Det vet du jo ikke får du har blitt kjent med meg Z. Har du noen gang funnet den perfekte mann gjennom spørreundersøkelser. Tror ikke det! ;-) Jeg har jo allerede nevnt hva som gjør meg perfekt; alle egenskapene mine vel. De kan bare erfares!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 19:58

Men la meg da stille deg et annet spørsmål for så å bli litt bedre kjent med deg da fox: Hvorfor står egenskapene i veien for deg? :-)

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 20:02

De står ikke i veien for meg Z. De står i veien for damene som ikke tør å nærme seg den perfekte mann! :-) Men jeg er ikke helt perfekt dessverre, siden jeg ikke forstår at det perfekte skremmer og er skummelt.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:04

fox? Det finnes også menn som blir skremt av ting. Tror ikke de blir skremt av perfekthet, men av ekthet, varme og oppriktighet.
Men jeg tror samtidig også at svært mange menn ville nekte for at dette er tilfelle.

Jeg er helt 100% uredd for å nærme meg den perfekte mann. Hvorfor skulle dette gjøre meg redd? Hvorfor i det hele tatt en issue?

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 20:10

Jeg er så perfekt at jeg faller for ekthet, varme og oppriktighet. Du høres ut som ei tøff dame som er 100% uredd. Høres ut som ei 100% perfekt dame ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:11

Jeg er garantert 100% ikke perfekt for ganske mange. Så er jeg garantert 100% perfekt for den perfekte! Verre er det da ikke......sant?

Hvorfor høres jeg ut som ei tøff dame, forresten? :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 20:13

Jeg syns det finnes mange perfekte menn. Men det å være perfekt følger det å ha sine feil og mangler, men at helheten er slik at man passer sammen likevel.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 27 april 2010 20:16

Enig med Petern i at alle har sine svakheter.

Men Fox, jeg skal innrømme at jeg ikke faller for (tilsynelatende) perfekte menn, muligens fordi jeg er "redd" dem.
(Siden det ikke er enighet om "perfekt" og ingen kan være det uten å være litt uperfekt, tenker jeg her på en som er uvanlige vellykket og har vært det hele sitt liv). Jeg faller ikke fordi jeg innbiller meg at de kanskje ikke vet hva det vil si å ha motgang, at jeg ofte opplever denne typen som lite ydmyke og lite forståelsesfulle eller tolerante, eller bare litt uvitende og sneversynt og derfor ikke alltid så interessante å snakke med heller. Men jeg er nok litt "redd" slike fyrer ikke vil akseptere eller forstår mine svakheter eller takle motgang hvis vi skulle få det.

Zoid, hva mener du med "moralen" her?

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 27 april 2010 20:18

Jeg tenker at hvis "supermannen" skal ha alle disse egenskapene - "kan det meste på kjøkkenet, er god i senga, er en mann for de dype samtalene, har en fantastisk humor, er smashing og vanvittig smart" så blir det veldig få igjen og veldig mange som bruker store deler av livet på å lete.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:19

Uhm? Er dette beskrivelsen på en supermann? Hva er da minimums"kravet" til zoid og eventuelt andre forumianere?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 20:20

Jeg syns nå den beskrivelsen passer på mange helt vanlig oppegående menn.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 27 april 2010 20:22

og når hun finner den perfekte mann med de perfekte egenskapene så står det fortsatt igjen for den perfekte mannen og falle for kvinnen i motsatt ende...

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 27 april 2010 20:23

Mulig jeg misforstår hva som ligger i dette, jeg forstår i hvert fall TS' innlegg dithen at han forsøker å beskrive "den perfekte partneren" i form av en person som har en tier-score på nær sagt enhver personlig egenskap. Selv tenker jeg lenge at det holder at det er ei jeg kan tenke meg å dele livet mitt med og som kan tenke seg å dele livet sitt med meg - hvilke komponenter som utgjør denne helheten, derimot, varierer i hvert enkelt tilfelle.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:23

........den delen kan man dessverre ikke styre, Elfrodo.
Jeg kan ha funnet min gjenklang i ham uten at han har funnet sin i meg. Det er en del av gledene og sorgene ved å leve, ikke sant? :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 20:25

@Zoid: ikke sant. Og man kan passe sammen med ulike mennesker i ulike stadier av livet. Det er jo ikke gitt at kun en haug med egenskaper er det som skaper en perfekt partner.

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 20:26

Hvorfor er du ikke perfekt for mange? Har du ikke tro på dine egne egenskaper i møte med de mange som er perfekte for deg? Perfekt er vel bare et annet ord for match med noen? Og det er vel ikke bare én eller noen få som matcher deg?

Du høres ut som ei dame som er tøff fordi du er uredd. Få damer er uredde når man kommer under overflaten og går nærmere på klingen. Tøffhet handler som regel om å møte nye situasjoner/ mennesker på strak arm. Er enig i at mange menn også blir skremt av ting, men derfor er de ikke perfekte. Ikke sant?! :-)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 27 april 2010 20:27

Jeg bare tenker at dette er veldig vanskelig...i alle fall hvis man går etter kun den perfekte. Jeg vet at du kun vil ha den ene Z, som bare er ment for deg. Jeg er nok mer av den typen som tror det finnes en del jeg kunne passe sammen med og som ikke behøver å være så sabla perfekt.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:36

Det er ikke bare en eller få som matcher meg. Men for meg er det ikke et mål å matche så mange som mulig. Jeg har mine meninger, mine tanker, mine følelser, min integritet og hva jeg tror på osv. Dette gir meg en plattform der jeg står stødig, og som på en naturlig måte gjør meg uredd med hensyn til meningers mot. Dette er årsaken til at mange blir lei av meg på forumet, og dette er årsaken til at noen ikke liker meg, mens andre elsker meg. Og jeg selv synes i grunn at det er helt fint :-)

Men du har rett; Når man kommer innenfor hos meg, er jeg ikke lenger uredd. Da råder både sårbarhet og emosjonell nakenhet.
De som får dele denne siden av meg er et fåtall, nettopp fordi avvæpnethet bygger på tillit, godhet og oppmerksomhet over tid. Men jeg er uredd nok til å ville dette, kjempe for dette og la dette komme til meg. Så igjen er jeg kanskje mer modig enn en del andre?

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 27 april 2010 20:39

zoid,
jeg synes ikke TS nødvendigvis beskriver noen sjelden supermann, jeg er enig med Dragefrukt at endel menn passer her.
Nå er jo adjektivene litt sterke, men ser man bort fra "vanvittig" det ene eller det andre, synes jeg ikke det er noen urimelig forventning at man ønsker en man deler humoren til, en man tiltrekkes av, en man kan ha dype samtaler med, og at han er potent. Synes du virkelig det? (Den gode maten er en bonus.)

Hadde TS skrevet mørk, over 1,85, rik etc så ville det vært en annen sak, men både humor og utseende er jo subjektivt/delvis en smakssak - og sannsynligvis også avgjørende for grad av kjemi som da feier alt annet av banen.
Ellers har jeg samme erfaring som deg ElFrodo, jeg tror det er flere der ute - ikke mange - men definitivt flere, som potensielt kan bli min store kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 20:40

Dere tenker alle at en perfekt ikke skal ha svake sider eller mangler. Jeg nevnte ikke i innledningen at det er slik. Det eneste jeg skrev var at han skal ha alle de egenskapene damene er ute etter!! ;-)

En perfekt mann er en mann som er sårbar og ser sine svake sider og tør innrømme dem. På den annen side trår han fram og viser sine gode egenskaper når det er behov for det. Han tar rett og slett ansvar! :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 20:41

Supermann på utkikk etter Supergirl ;-)

Skjult ID med pseudonym grumse ti. 27 april 2010 20:42

Det er jo det der med tanke på kjemi da ts.......!!!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:43

Elfrodo
Jeg har aldri sagt at jeg tror et finnes en eneste for meg. Jeg tror også det finnes mange for meg hver på sin måte, men gode måter.

Det jeg derimot har sagt er at jeg ikke kan kompromisse med kjærligheten. Jeg klarer ikke å gå inn i noe forhold til et menneske med vissheten om at "dette er bra nok". Mannen jeg skal leve med skal vite inn i dypet av sin sjel at jeg har valgt ham fordi jeg elsker ham.
Jeg elsker ham, jeg vil ikke ha noen andre enn ham og har tenkt å gjøre alt for at ham og jeg skal få det godt sammen.....always.

Om det er romantisk, naivistisk, utopisk, eventyrlig, umulig, uoppnåelig, ungpikeaktig å velge pga den store følelsen så er jeg alt dette!
Og det er sant som jeg har sagt før, Elfrodo. Om jeg ikke skulle treffe ham, så lever jeg heller alene. Det er et bevisst valg.

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 20:44

@ snubadude

"megvel" mener jeg bør søke stilling som budeie hos deg ;-))

- Kunne det være aktuelt selv om jeg ikke er noe superwoman???

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:46

fox

Nei, nei. Jeg er ikke en av alle som tenker at han ikke skal ha svakheter eller mangler. Jeg vil da ha et menneske, ikke en maskin!

For meg handler det om hvordan disse manglene og svakhetene kjennes i meg. Noen ganger kan jeg irritere meg over en ting etter en time på en førstedate. Med den perfekte mannen føles det som om jeg er uttømmelig mht tålmodighet over de samme tingene :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 20:47

@Emilie
Budeie v.s superwoman? hmmm tror superwoman flyr rundt og skremmer bort alle dyrene på setra og det er jo ikke bra :-) Budeie passer best ;-D

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 20:50

@ snubadude

- håper stillingen bare innbærer å nyte livet med "sjefsoksen" ;-)

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 20:50

@Z
Du ville helt sikkert vært uttømmelig tålmodig på en times førstedate med meg. ;-) Det er min erfaring med alle datene jeg har hatt. :))

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 20:51

@Emilie: må vel *kremt, host, å huffameg* si at jeg er ikke noen supermann akkurat, kanskje ikke superboy heller engang...... Bare en engasjert Clark Kent :-)

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 27 april 2010 20:52

Vel, Z, det ser ut som det er åpning for date nå ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:52

Formulerte jeg meg så elendig, fox? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 20:54

Det er alltid åpning for dater, Elfrodo. Det handler om å gjøre seg tilgjengelig, hvordan dette gjøres - samt interesse for å ville date :-)

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 20:54

@ Clark Kent? Går vel ikke an å komme så mye høyere?? :-)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 20:56

*åpner døra til tlf kiosken*: høydare!!!! ;)))

Skjult ID med pseudonym Miramax ti. 27 april 2010 20:58

Etter oppramsingen av heidundrende kvaliteter som "utrolig smart" og "vanvittig humor" kaller du deg selv "ydmyk".... He he, kanskje ikke akkurat betegnelsen som passer med resten av innlegget ;)

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 21:00

@ megvel

tlf kiosk på stølen??? Når jeg blir budeie så er det ellers linjen brutt for andre som prøver å ringe ;-))

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 21:02

Heeeeeeyy!

Dette er ikke en fjasetråd! Start opp en egen budeietråd eller supermanntråd å fjase i :-)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 21:02

Ler....Miramax

En gang sa en mann til meg med helt oppriktig uttrykk i blå glugger: Hva er det å ikke like ved meg da?

Vanvittig sexy - nettopp fordi det ikke var så mye å ikke like ved ham. Ydmyk og realisme med snert har hårfine overganger :-)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 21:02

jeg bare holder døra åpen så dere kan gå inn å sjekke clark kents egenskaper;)) virker ikke ser du.. bare affeksjonsverdi...litt sånn kunst... les: malplassert

Skjult ID med pseudonym fox ti. 27 april 2010 21:05

@Miramax
Du tok poenget. Jammen ei smart dame eller en smart mann som røpte meg fullstendig. Det var ikke særlig pent! :-)
Heldig for deg har jeg også oppramset at jeg har en fantastisk humor, så jeg flirer tilbake ;-)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 21:05

enig med z.. du sier mye bra innimellom:)) soory mr fox

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:16

sorry @fox. Jeg er ikke den perfekte mann, da hadde jeg ikke vært her inne. Jeg er ærlig og sier ting som de er, kanskje det er dumt? Skremmer det damene bort tro. Burde jeg lyve og jukse for å kunne være i et forhold?

@ megvel: da var det den komunikasjonen igjen da!!! hva legger du i malplassert?

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 21:17

@ fox

Det betyr vel at vi kan være i stølsverda litt til?? ;-))

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 21:19

@ megvel

Er spent på om du og daten kommer på stølsbesøk??? ;-)

Er det en heldig vestlendig som får bli med deg på fjelltur??

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:19

den ikke så perfekte mannen leter etter CV`n til Emilie... hmmm har hun de rette referansene og ansenitet for å stille på intervju på setra?

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 21:23

malplassert.. er jeg ofte disse dagene;)) definisjoner er iallefall en telefonkiosk midt i marka.. uten forbindelse:)) hehe, kan brukes på meg og ser jeg lol.. jada emilie:)) mulig vi sees der oppe.. uten ane hvem hverandre er hehe.. el jeg vet hvem du er:)

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 21:23

@ snubadude

Godkjent har du meg alt - sjekk mailen din.......... ;-) Det ville vært en lang tur over vidda...........

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:25

seff..... feil fylke! pokker og!!!

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 21:26

*typisk*

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 21:27

Skjønte ikke greia jeg :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:31

er det ikke typisk, ref tidl innlegg fra lashes: WÆÆÆ, hvorfor er den perfekte partner så langt unna? Er det noe feil med Oslo v.s andre steder i landet? Er dere (menn og damer) litt skeptiske til personer fra Oslo og omeng?

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:32

siste spørsmålet mitt gikk vel til de som bor "nord for sinsenkrysset" :-)

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 21:33

ikke omegn...dere er bare latterlig teit plassert.. snakker for megselv, emilie, petita og noen til;) og deg og en annen mann og noen andre minst:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 21:34

Skeptiske til personer fra Oslo? Næh. Jeg har bodd i traktene. Men det er jo alltid slik, at når man treffer på noen som man kunne tenke seg å bli bedre kjent med, så bor de alltid langt unna.

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:34

@Emilie:

Skulle veldig gjerne vært en sommer på setra sammen med deg ;-) kanskje jeg må rydde plass i kalenderen min? Hva tror du?

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 21:36

:)))))))))) romance in the air:)))))))))) *jeg begynner å bli helt lyserosa*

Skjult ID med pseudonym megvel ti. 27 april 2010 21:37

men hold dere inni tlf boksen!! natta:)

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 21:38

@ megvel

Så sant, så sant!!!

Lite interssert i pendling........ Dessuten har vi noen å *velge* mellom her også......... ;-)

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 21:41

@ megvel

Det er vel bra at vi her inne er positive ??? ;-)

Håper du ser rosa skyer og date i vente..........???!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Miramax ti. 27 april 2010 21:44

He he, busted by a lady ;)

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:47

enig@ Emilie: pendlig og avstandsforhold er no herk... husker tilbake på forcen, det røyk et og annet forhold det året ja :-(

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 21:51

forcen?????

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 21:59

militæret, førstegangstjenesten

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 27 april 2010 22:01

er vel en tid tilbake ??! ;-)

Skjult ID med pseudonym snubadude ti. 27 april 2010 22:08

den ikke så perfekte mannen har god hukommelse :-) ja det er mange år siden,.......