Alle innlegg Sukkerforum

hva er det med kvinnfolk???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrende ti. 27 april 2010 22:15

hei alle sammen.. har vert her inne på sukker en stund, og har blitt kjnet med noen kjekke jenter, men det forblir bare venner, og det er greit siden man ikke er flyttbar osv.
men det jeg ikke skjønner.. har snakket med masse jenter her over lengre tid, pluttselig "gidder" dei bare ikke å svare mere etter kansje 3-4 uke rmed mld. frem og tilbake.. og det uten å gi noen grunn.. synes jo att det er en ærlig sak viss motparten ikke har interesse for meg, men det må da kunne gå ann å si fra hva som er "feil".. man ser jo tross alt att mld. man sender blir lest eller ikke...
så jenter... ikke ver så falske å skryte dere langt opp i skyene og att utseende ikke teller osv.. prøv å ver ærlig da:-)

Skjult ID ti. 27 april 2010 22:24

Hva er det med noen folk? er vel bedre å si. Jeg har opplevd det samme mange ganger motsatt vei. Altså at menn ofte gjør det. Liker det dårlig, og kan ikke forstå det. Men veldig mange velger å stikke hodet i sanden, dessverre. Så hva kan man gjøre med det? Lite og ingenting. Annet enn å holde egen sti ren, og håpe at nestemann er av et bedre kaliber.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 27 april 2010 22:26

De har kanskje holdt samtalen gående av høflighet , og så blir det verre og verre å avslutte på en høflig måte selv om de er lei deg. Bare en tanke..

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 27 april 2010 22:29

Kanskje de venter på at du skal spørre om dere skal treffes, og så gir opp siden du ikke spør om det?

Skjult ID ti. 27 april 2010 22:30

Vi er vel her for å date, ikke tast. Da gjelder det å kutte ut tråder med chatt og fjas.

Skal man ha suksess her inne gjelder det hurtigst mulig å finne tid og sted for date IRL.

Skjult ID med pseudonym undrende ti. 27 april 2010 22:43

joda.. kan nok trekke den med "dere kvinnfolk" men siden det er kvinnfolk jeg snakker med så vart det bare slik.. men dei som tar seg nær av det så unnskylder jeg den.. for det er nok beggs skjønn som oppfører seg slik...
men vil virkelig "folk" att man skal vere så kjapp med å gå rett ut på date da?
prøver da å bli litt kjent med folk før jeg føler att man skal dele tlf.nr og kansje til og med møtes...

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ti. 27 april 2010 22:44 Privat melding

veldig enig med yourX :-) må da kunne si fra att detter ikke blir noe:-) vi er da voksne folk her inne??

Skjult ID med pseudonym emeff ti. 27 april 2010 22:51

dette er vel vanlig føler jeg...flere jenter som tar kontakt...uten att jeg viser int...men så har de ikke tid eller ønske om å møtes....da skjønner jeg ikke hva de gjør her inne!eller hvorfor de tar kontakt...venter fortsatt på drømme jenta:-=)