Alle innlegg Sukkerforum

Trenger råd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann41 ti. 27 april 2010 22:30

Jeg var på en date for noen uker siden. Det var hyggelig. Dagen etter fikk jeg en e-post hvor hun bl a sa: "tror vi er for forskjellige til å gå videre. Jeg tenker at det beste er å si det som det er med en gang. Jeg burde naturligvis sagt det i går, men det er ikke alltid så enkelt ansikt til ansikt når man ikke kjenner hverandre så godt".

Ja ja, det var det tenkte jeg. Synd, for jeg likte henne godt. Så gikk jeg videre. Men så for noen dagen siden satt jeg og kjedet meg og sendte noen meldinger til venner og kjente på mobilen. Jeg så navnet hennes i adresselista og sendte en melding om at jeg hadde hatt en fin date med henne og håpet hun hadde det bra. Så fikk jeg svar tilbake at hun ville treffe meg igjen. Hæ? svarte jeg. Hun svarte tilbake at ingen kan være sikre på en annen person etter bare ett møte, og at hun var påvirkelig når noen gjør en ekstra innsats overfor henne.

Jeg er skeptisk. Nå er maktfordelingen litt skjev, tenker jeg. Hvis jeg går videre med dette så er jeg underdog. Jeg er også redd for å bli avvist enda en gang. Burde jeg bare si nei...?

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 27 april 2010 22:31

Jeg vil tippe at du var nummer 2 og at det ikke funket med nummer 1. Ingen grunn til ikke å gå for det.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 22:33

I utgangspunktet så syns jeg det er helt fair med en second date selv om man er usikker. Men en ting du skriver gjør at jeg syns hun bare kan gå hjem og vogge og det er: at hun var påvirkelig når noen gjør en ekstra innsats overfor henne

Hva er det for no bullshit å komme med?

Så ja, ut fra den informasjonen du gir her, så burde du si nei.

Skjult ID med pseudonym Kurator ti. 27 april 2010 22:33

Avtal å møtes og avlys et par ganger. Det vil nok jekke henne ned litt

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 27 april 2010 22:34

Noen av disse rare skapningene tenner på at du kjemper for å få dem. Knight in shining armour... Liker du henne så kjør på da vel. Om noen år ler du av dette når hun er hodestups forelsket i deg mens du pakker volvoen full av barnevogner ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 27 april 2010 22:40

Så kyniske dere er..?! Hvis TS likte henne, og hun kanskje er litt keen likevel, hva har han å tape?
Det er ikke SÅ lett å finne kjærligheten, man må jo være villig til å gi litt ved dørene, eller...??

Det kan jo hende hun fikk litt hetta etter første daten. Feks hvis hun merket at denne ålreite fyren var interessert, og hvis man ikke er veldig sikker selv så kan tanken på at man kan ende opp med å såre den andre gjøre at man heller trekker seg ut tidlig enn sent. (Jeg har gjort det selv, fordi jeg er så utrolig dårlig på å komme meg ut av noe hvis det ikke funker og verre blir det jo mer ålreit fyren faktisk er og jo lenger tiden går. Følelsene får mye lettere utviklet seg hvis jeg ikke føler forventnignspress) Når TS likevel sender en slik melding, viser han jo at han er ganske robust og laid back og det tar av litt av forventningspresset.

Ikke at det trenger å bli fyrverkeri på date nr 2, men hva har man å tape på date nr 2 med en person man faktisk likte godt? Ikke rart folk er single nei.

Skjult ID med pseudonym BB ti. 27 april 2010 22:41

Skriv sms om at du er skeptisk og be henne gi deg tre gode grunner for at du skal dra på date med akkurat henne. Når grunnene kommer er du ikke underdog lengre :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 22:43

Kynisk? Det er vel dama som er kynisk om sitatet over er gjengitt korrekt.

Skjult ID med pseudonym tego ti. 27 april 2010 22:46

Hjelpemeg, skjønner hvorfor en haug her er single.
TS: Hva har du å tape her?? Ingen verdens ting. Grip muligheten, du likte henne jo.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 april 2010 22:46

Hva er viktigst for deg: Stoltheten og din selvpålagte følelse av underdog eller selve jenta?

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 27 april 2010 22:48

Jeg kan i hvert fall ramse opp en 5-6 personer jeg har møtt her som jeg ville slått til på øyeblikket om ville treffe meg igjen!

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 27 april 2010 22:48

Hvorfor i all verden skrev du til henne på nytt? Du måtte vel ha et lite håp om videre kontakt?

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 27 april 2010 22:49

Dragefrukt,
det var kanskje klønete formulert da damen, men det er jo ærlig. Og det ER jo mange kvinner (og menn) som er svak for kurtise - det gir en ekstra trygghet, en følelse av å bli sett eller de føler seg ekstra attråverdige. Er ikke det egentlig ganske logisk psykologi? Mange par hadde aldri blitt par om ikke den ene parten ahdde stått på litt ekstra, og den andre parten ikke hadde vært svak for det:)

I Sør-Europa er det endel av det helt vanlige mønsteret; en italiensk mann må regne med mange
avvisninger før en dame blir emd på date, som en del av spillet (liker ikke ordet spill, men tiurleken eller hva man kan kalle det.)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt ti. 27 april 2010 22:56

@Vibe: joda, og alt det der er helt greit. Men for min del så gir en sånn tilbakemelding en uggen følelse. Jeg skrev jo at jeg i utgangspunktet syns det er helt greit med en date nummer to for å sjekke, men jeg kan ikke noe for at om noen ytrer sånt så gir det meg lite lyst til å ha noe med dem å gjøre.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 27 april 2010 23:04

Jeg er helt enig i at jeg ville synes det var litt teit å si det slik, men hadde latt tvilen komme henne til gode siden han i første omgang likte henne og ville treffes igjen. Men det kan godt hende jeg ville sagt på daten - med henvising til henne spåvirkelighet - at jeg trenger et jevnbyrdig forhold og ikke et der jeg må mase/hun må dyrkes, så kunne hun ser det fra den siden og man kunne begynt fra scrathc igjen..

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 27 april 2010 23:15

Enig med Vibe her.. Det er for tynt grunnlag å snakke om skjevheter på...

Skjult ID med pseudonym Miramax ti. 27 april 2010 23:25

For å si det sånn; hvis du ikke går skjer det ingenting ;)

Og i utgangspunktet ble du vel allerede litt underdog da du sendte henne en ny melding ;)? Slik jeg ser det har du bare mye å vinne og lite å tape nå..

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 28 april 2010 06:54

@TS
Det der er nærmest blåkopi av en e-post jeg fikk en gang. Jeg slettet den vel sikkert, men jeg lurer på om den ikke faktisk var HELT lik...

Uansett. Fordi jeg ikke kjenner (tror jeg?) denne jenta, så vil jeg vel for sikkerhets skyld si at du bør gå på date igjen dersom du synes hun var ålreit.

Men generelt må jeg si.... Lite irriterer meg mer enn folk som sier én ting, men som forventer at den andre skal tolke det i motsatt mening. Folk som sier én ting, ikke fordi de faktisk MENER det, men fordi de skal 'teste' den andre, og hva h*n svarer med.
Når jeg får en beskjed, så regner jeg med at jeg har fått en beskjed, og ikke en test!
I ditt tilfelle kan hun jo ikke ha vært så interessert, dersom hun var villig til å legge alt over på deg, og at dersom du ikke svarte - på tross av avslag - så var ikke du "den rette"! Det blir litt for Hollywood for meg.
Nei... si det dere mener, og men det dere sier! Huff.

Men som sagt - jeg vet jo ikke sikkert om det var dette som skjedde her, derfor vil jeg vel råde deg til å gå på date dersom du likte henne. Jeg synes bare det lukter litt mye romantisk fjortis-opplegg av det. "Ååhh.... hvis han snur seg i døra NÅ, er han "meant to be"!! Hvis ikke var det ikke meningen at det skulle bli oss."
Joda... funker på film.

Skjult ID med pseudonym dragen on. 28 april 2010 08:08

Kjør på... Gå for mus, det er jo det sukker handler om.

Skjult ID med pseudonym Emilie on. 28 april 2010 08:12

@ Egentlig

Standardmail når en ikke ønsker å bli bedre kjent.......

Skjult ID med pseudonym mann41 ti. 4 mai 2010 17:55

Og hvordan gikk det: Jo, jeg svarte at vi kunne godt treffes og foreslo noen tidspunkter. Så fikk jeg følgende svar: "Siden sist har jeg blitt bedt ut av en venn jeg har kjent en stund som nå er single. Ettersom jeg kjenner han noe fra før vil jeg bruke litt tid på å bli bedre kjent m han. Tenker at det er like greit å si det som det er. Føler at det er riktig å ta en ting av gangen. Håper du synes det er ok at jeg sier det slik." :-)

Skjult ID med pseudonym buddha ti. 4 mai 2010 18:17

@ Mann41

Sånn er livet, men det er visst tusenvis av andre jenter her inne som ikke oppfører seg på denne måten :-))

Så nå er tiden inne for å teppebombe jentene med mailer, så lykkes du nok med en ny date ganske snart........

Hvis ikke så blir det som i eventyret:

Prinsessa svarte NEI!
Og da dro Askeladden på gutteturer, fisketurer, kjøpte seg ny motorsykkel og tok seg en fest hver gang han ønsket det.
Og levde et lykkelig liv alle sine dager :-))))))))

Skjult ID med pseudonym rotte ti. 4 mai 2010 18:24

Sikkert verdt å prøve etter neste date om et par år.
Men må se an litt om hun spiller litt hard to get eller ikke.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 5 mai 2010 18:59

Ja, men da var hun bare ikke noe for deg.
Nå vet du det, du var romslig og slipper å lure på om hun var noe catch. Hun virker litt vinglete, men det blir det hun som må leve videre med, ikke du.