Alle innlegg Sukkerforum

Hva er hensikten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dumpeldunk on. 28 april 2010 00:37

Hei igjen, folkens. Jeg opplever fra tid til annen at folk "setter hjerter" på meg. Enten et gult hjerte, eller et rødt hjerte. Men, så skjer det ikke noe mer... Ingen brev med en hilsen. Bare stillhet. Og da lurer jeg egentlig litt på hva som er hensikten med å plassere hjerter rundt om...

Vel, nå er dette bare en tanke og folk får nå plassere hjerter der de ønsker, men de mister litt betydningen når de bare blir stående der alene uten noen oppfølging via brev. Jeg kunne tenkt meg at det var en mening bak når jeg "får et hjerte på meg" :) Eller er det meningen at jeg skal titte tilbake på vedkommendes profil og så sende et hjerte eller brev? Det blir litt for lettvint, hehehe :)))

Ha ellers en fin kveld, alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym Jägernerd on. 28 april 2010 00:45

Når jeg setter hjerte på noen er det litt for å sjekke stemningen, hvis vedkomne ikke setter hjerte tilbake eller sender en melding, tar jeg ikke kontakt.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 28 april 2010 00:46

Dette er noe jeg også lurer på, opplever jo dette fenomenet fra tid til annen. Er liksom litt bortkastet å få hjerte om vi ikke hører mer, og det virker nesten som om damene mener de har gjort sitt når de har satt et hjerte på oss. Men så enkelt er det nok ikke i likestillingens verden jenter ;o) Personlig ønsker jeg heller et brev, og jeg svarer alle som skriver seriøst til meg.

Skjult ID med pseudonym Lazy on. 28 april 2010 00:47

Vel, jeg bruker dem for å vise at jeg er nysgjerrig på vedkommende. Er de nysgjerrige på meg tilbake (klikker på mitt hjerte), betyr det jo bare at man vet at de har LYST på en liten melding fra meg, og kanskje er litt for sjenerte til å ta første steget.....?

Skjult ID med pseudonym wendy on. 28 april 2010 01:01

Tror mange av oss går glipp av en del hvis vi forventer at motsatt kjønn tenker det samme om hjertesystemet som oss selv.

Jeg bruker meg selv som eksempel:

Jeg får kanskje tre-fem hjerter i uka, hvorav 90% er gule. Jeg har valgt å ikke gjøre noe med hjertene uansett farge. Det som skjer er en av tre ting:

a) jeg får en flørt i nær framtid
b) jeg får en mail i nær framtid
c) det skjer ingenting mer

Jeg kan umulig vite om alle disse individene bruker hjerter som en lettvint måte å hinte frampå at de er oppriktig interesserte i å bli kjent, om de bruker det som et "avmerkingssystem" for seg selv for profiler de liker, eller om de bare syns at jeg er pen ut fra bildet jeg har.

Jeg er smertelig klar over at jeg sikkert går glipp av mange interessante relasjoner ved å ikke ta affære når jeg blir hjertemerket, men det skal samtidig nevnes at jeg syns hjertestempling er en litt bleik måte å ta kontakt på hvis det ikke følges opp med en mail. Da kan man ihvertfall få et inntrykk av hvorfor vedkommende tar kontakt.

Selv setter jeg ingen hjerter (men mailer heller) nettopp fordi jeg ikke klarer å kommunisere hva hensikten med kontakten er, fordi det fins så mange oppfatninger av hvordan man bruker hjertene. Nesten som å poke på facebook.

Skjult ID med pseudonym Lazy on. 28 april 2010 01:40

Dropper herved hjertene! Takk skal du ha Wendy! *tilbake til lange utfyllende meldinger man i beste fall får avslag på...* :D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 07:31

For meg som er pingle, så er hjerter kult. For da vet jeg at det stort sett er greit å sende vedkommende en melding. Og det gjør jeg uansett hvem det er som setter på et hjerte, for min idé er at det er greit med et svar.

Og sånn går no dagan. :p