Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Dragen on. 28 april 2010 09:10

Hva er det egentlig med gutter og analsex?

Synes alle gutter maser om det. Er det sånn at gutter må ha det?
Hva sier dere jenter, liker dere det?

Skjult ID med pseudonym petita on. 28 april 2010 09:11

N E I og bare for å understreke, neineineineineineinei!!!

Skjult ID med pseudonym tapper on. 28 april 2010 09:14

Nei, det er nok ikke alle gutter som maser om dette, har selv kun prøvd en gang i ungdommen, men det var fordi hun ville det. Om det ga mersmak?? veeeeel, er vel ikke noe jeg akkurat streber etter, men treffer jeg en kvinne som liker det veldig godt, så stiller man vel opp... alt for damene, vettu ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 09:29

Hva slags drage er du da?

Skjult ID med pseudonym Dragen on. 28 april 2010 09:31

En seriøs tråd dette her, ingen avsporing

Skjult ID med pseudonym grumle on. 28 april 2010 09:47

Helvete fryser til is før jeg går med på det.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 09:49

Synes "analsex" høres ekkelt ut, grunnen til at mange menn liker det hvis det er tilfelle kan ha sammenheng med at bakenden til damene er særdeles nydelig å beskue!

Skjult ID med pseudonym undrende on. 28 april 2010 10:01

nei.. der er da bedre plasser å plassere "utstyret":-)

Skjult ID med pseudonym tøs on. 28 april 2010 10:04

Jeg hadde en gang sex med en gutt, som mens jeg drev å sugde han plutselig trykket rumpa si over ansiktet mitt. (jeg lå på senga og han sto over meg) Ville ha meg til å slikke rumpehullet hans. Fy så ekkelt, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg rett og slett. Men nei takk til analsex, begge veier.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 28 april 2010 10:05

Nei
Oppskrytte saker.

Skjult ID on. 28 april 2010 10:13

Menn liker analsex fordi det er noe dyrisk og instinktivt over det i tillegg til at menn liker rumper og det er trangere der enn hos kvinner som har født barn.

Skjult ID med pseudonym Dragen on. 28 april 2010 10:15

Trangt er godt...

@ Tøs....

Dette er vell ikke ditt nick til vanlig??

Skjult ID med pseudonym tina on. 28 april 2010 10:16

Jeg trodde god sex handlet om å gi hverandre gjensidig nytelse jeg. @tøs, jeg skjønner at du kanskje ble litt sjokkert, men tenk om en mann skulle vridd seg unna om du satte deg på ansiktet hans? Det hadde ikke vært så kos, tenker jeg. Rimming (som det denne mannen ville du skulle gjøre heter) er helt ufarlig hvis man er rene og pene, og hvorfor skal man la hemninger stå i veien for nytelsen? Neste gang en mann gjør sånn med deg, ta han med på badet, barber ham ren og pen og la tunga di leke:)

Når det gjelder analsex tror jeg generelt gutter får mer ut av det enn oss jentene, men så lenge det ikke gjør vondt synes jeg man burde eksprimentere litt. Gutter får jo stimulert prostata hvis de har noe oppi rompa, mens jenter har ikke det samme fysiologiske utgangspunktet.

Jeg har lurt litt på om analfikserte gutter (altså gutter som gjerne vil utføre analsex på jenta) egentlig projiserer sine egne fantasier, og at man burde bare finne fram strap-on'en neste gang han begynner å "mase"? Jeg har gjort det en gang, og han var helt med. Da var han ikke lenger så interessert i å ta MEG i rumpa lenger:)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 10:20

Tja, hva skal man si. Jeg digger det. Et hvert godt pøk har et innslag av analsex. Gir de besteste orgasmene.

Skjult ID med pseudonym Rompa on. 28 april 2010 10:21

@ tina

Jeg liker det du sier der assa.
Gutter liker å få den i pompen, men frykt for si egen homofobi så nekter de. Og sier det er en homo greie. Selv om det er drit digg å bli sugd og rompe pult på en gang. :) Gutter prøv det.

Skjult ID med pseudonym tina on. 28 april 2010 10:27

Ha ha, der kan du se. Man er ikke homo som gutt bare fordi man synes det er godt å bli fingret litt i rumpa mens jenta suger deg. Men gutter er så sinnsykt homofobe, så derfor må de overføre på oss. Jeg synes ikke disse argumentene om at det er så mye trangere i analen alltid holder mål, mange kvinner er vel så trange i skjeden.

Men for de jentene som liker analsex er jo dette selvsagt helt flott. Jeg vil tro det har noe med at det føles litt mer dirty å ta den i rumpa, og hvis du har øvd en del så gjør det kanskje ikke vondt lenger heller, men jeg synes det er teit at man nesten har fått en situasjon hvor hvis du som jente sier at du ikke nyter analsex så er man kjedelig i senga.

Skjult ID on. 28 april 2010 10:30

@ tina.

Hva sier du til analsex da?
Synes du var vondt første gangen? og hvor lang tid, forsøk møtte til før det ikke var så vondt lenger?

Skjult ID med pseudonym tapper on. 28 april 2010 10:31

Man er vel ikke homofob som mann, hvis man ikke selv vil ha noe opp i trangpassasjen??? Hvis det er riktig, så vil jeg heller bli kalt homofob, enn å få noe opp i en vei som egentlig er beregnet for enveis-kjøring....

Skjult ID med pseudonym tina on. 28 april 2010 10:37

@ skjult ID; jeg har ennå ikke forsøkt så mange ganger at jeg liker det. Dvs, jeg har forsøkt mange ganger men det er fremdeles ikke godt. Selv ikke når det ikke er vondt.
@tapper; men har du prøvd? Jeg sier bare at det er synd at folk skal gå glipp av nytelse på grunn av ideer om hva som er passende for en mann å gjøre og hva som ikke er passende. Du gir et glimrende eksempel på en slik hemning når du referer til såkalt "enveis-kjøring".

Skjult ID on. 28 april 2010 10:39

@ hvor gammel er du tina?

Og har du nettopp startet opp med dette siden du ikke har prøvd så mange ganger.

Skjult ID on. 28 april 2010 10:44

Herregud. Sier en dame at hun liker analsex tenner menn med en gang og skal vite alder. Pinlig å være vitne til at menn er så primitive.

Skjult ID med pseudonym tina on. 28 april 2010 10:47

He he.... det er ikke meg som har sagt at jeg liker analsex, det er @dragefrukt :) Mistenker @Skjult iD #1 for å ville omvende meg. *ler*

Skjult ID med pseudonym tapper on. 28 april 2010 10:50

@tina Nei, ikke på meg selv nei.. men får "spader" bare noen er i nærheten, så det er ikke tiltalende for meg ihvertfall...

Skjult ID med pseudonym glad on. 28 april 2010 10:52

Nei kan ikke fordra det .

Skjult ID med pseudonym rotte on. 28 april 2010 10:53

Feil hull for min del også.

Skjult ID med pseudonym tina on. 28 april 2010 10:53

@tapper; hvorfor får du spader? Jeg synes sånnt er så synd, greit om noen ikke får noe tenning eller gode følelser av noe, men å ikke prøve noe fordi man er redd er bare trist....

Skjult ID med pseudonym tapper on. 28 april 2010 11:01

@ tina Aner ikke hvorfor, er bare sånn.... har ikke noe med at jeg "redd" eller noe, blir bare fysisk "avstumpet" hvis noen er i nærheten...

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 11:08

Når sant skal sies Tina...fra et vitenskapelig ståsted så er det vel fordi at en ved "analsex" kommer nærme g-punktet at det kan føles deilig, det har nok også litt å si med det du nevner.....

Skjult ID med pseudonym jente. on. 28 april 2010 11:34

Synes anal er digg jeg...
Få en kukk opp i rompa er så super deilig når jeg er kåt.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 13:20

Neste gang noen spør meg om det, sier jeg kanskje : " da tester vi det først på deg med en dildo, og dersom du syntes det var en fin opplevelse, så er det mulig jeg går med på det" :P

Nei, jeg har ikke sansen for det, men det var jo noe som skulle testes ut det også.
Jeg kommer neppe til å la noen gjøre det igjen. Sist gang jeg gjorde det, gjorde vi en avtale om at han kunne gjøre det, og så kunne jeg få erotisk massasje. Massasjen var digg, men jeg kommer likevel ikke til å gjøre samme handel en gang til.
Jeg er definitivt ferdig med å bli tatt i stumpen!

Skjult ID med pseudonym Drage on. 28 april 2010 13:53

Tror egentlig de fleste jenter som har prøvd, ikke har vært nok forsiktige eller rolige nok.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 14:12

Drage:

Hva mener du egentlig med det? Mener du at dersom vi hadde vært forsikte nok og rolige nok, så hadde vi alle digget det? I så fall vil jeg anta at alle menn også ville ha digget det.

Så vidt jeg har forstått, så er det noe med menns prostata som kan bli stimulert på en erogen og seksuell måte, og det kan gjøres via penetrering i anus. Det er i hvertfall det jeg har fått med meg, om det stemmer eller om det er en myte vet jeg ikke. Men kvinner har ikke prostata, så når vi blir tatt i anus, stimulerer det verken G-punktet eller klitoris. Det som da er igjen av erogen og seksuell stimuli for oss kvinner, er en eventuell tenning på selve ideen av å bli tatt i anus, fordi man kanskje føler at det er en herlig, rå og grensesprengende opplevelse.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 14:14

Ikke helt korrekt, Frøkna. Man kan få g-punktsorgasmer via anal penetrering.

Har jeg hørt.

Skjult ID med pseudonym Dragen on. 28 april 2010 14:15

ikke erfart??

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 14:15

Hehe, nå ja, noen hemmeligheter må man vel ha.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 14:22

oki, dragefrukt, det blir i så fall en orgasme jeg aldri kommer til å oppleve ;-)
Orgasmer via ubehagelige omveier bryr jeg meg ikke om, og jeg er ikke særlig ivrig etter å lete etter det heller, så lenge jeg kan få dem på mer behagelige måter :-D

Skjult ID med pseudonym tina on. 28 april 2010 14:28

Det MÅ jo ha noe å si hvor godt utstyrt gutten er også. Er den normal/liten så går det kanskje greit, men er den skikkelig stor er det verre. De fleste av oss har jo tross alt ikke like ofte analsex som vanlig sex.

Er det blitt slik gutter, at vi er kjedelig i senga om vi ikke driver med analsex?

Skjult ID med pseudonym petita on. 28 april 2010 14:30

for meg er det et fett om jeg er kjedelig i så fall, har ikke prøvd og kommer ikke til å prøve.

Skjult ID on. 28 april 2010 14:32

Nei dere er ikke kjedelige... Ikke i det hele tatt. For sex er jo mye mere enn det. Men hvis dere ligger der som tømmerstokker, da er dere kjedelige. Gjør dere det???

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 14:48

Skjult ID:

Jeg vil tro at en god del jenter i nybegynnerfasen innen sex ikke gjør så mange sprell i senga. Mange jenter trenger ganske rolige, stille og forsikte erfaringer innen sex før de selv tør å være aktive og før de selv tør å gjøre det som de etterhvert finner ut at tenner dem og fører til orgasme for dem.
Jeg vil tro at en aktiv seksualpartner er en som har funnet hva som funker for henne. Men det finnes også en bakside her. En aktiv seksualpartner kan ha funnet ut hva som funker for mannen, og derfor er aktiv på hans premisser, men enda ikke helt funnet ut hva som funker for henne.

Mitt håp er at gutter/menn har stor tålmodighet i forhold til unge, kvinnelige tømmerstokker, for de trenger bare trygghet, aksept, generøs åpenhet og fine erfaringer for å bli ferdig med tømmerstokkperioden sin ;-)

Skjult ID on. 28 april 2010 14:53

Det kan jeg være enig med deg i. Men jeg har aldri opplevd tømmerstokker. Har bare hørt om de.
De jeg har hatt sex med har vært noen fantastiske jenter, som har tenkt på meg og seg selv, og jeg på de og meg selv.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 15:14

Da har du hatt fine opplevelser, Skjult ID, og sikkert vært en fin opplevelse for de du har vært sammen med :-)

Skjult ID on. 28 april 2010 15:17

Har aldri hørt noe annet i ettertid fra eksene mine.
Men så var jeg 16 første gang jeg hadde sex, og henne var 37. Så det var ikke noe jukk bak i en bil. Men en veldig bra opplevelse.
Og det har jeg tatt med meg videre til de jeg har samleie med.

Skjult ID med pseudonym Me on. 28 april 2010 15:52

Et rungende nei til anal sex for meg og, og kunne ikke tenke meg å stikke fingrene mine opp i han heller - synes det høres skikkelig ekkelt ut. Da får han finne seg en annen. Jeg liker å få oral sex men er ikke så glad for å gjøre det tilbake. Er jeg kjedelig da?

Skjult ID med pseudonym petita on. 28 april 2010 15:54

Det finnes TUSENVIS av ting å prøve i senga, om noen av dem ikke faller i smak så vil det ikke si man er kjedelig. Det er nå min mening

Skjult ID med pseudonym minime on. 28 april 2010 16:01

Jeg er ikke glad i anal sex selv ... vil han ha noe oppi så er det helt greit:-),en annen sak er at g punktet på dama er da på framveggen .Så noe lettvint tilkomst fra anal, ser jeg ikke helt.....bakfra kanskje

Skjult ID med pseudonym ....mann on. 28 april 2010 16:06

Variasjon er viktig spør du meg, og det er bra å være villig til å prøve nye ting! Det gjelder forsåvidt de fleste ting i livet, det er turnoff med folk som aldri vil prøve noe nytt!
Vi er jo tross alt et pattedyr- altså et dyr!
Godt å slippe dyret fram av og til ;)

Jeg ville nok syntes at du var litt kjedelig da "Me", tenk om alle bare gjore det de likte best, handler jo om å gi og ta ?
Mitt syn på saken er i alle fall at det at parneren har det godt, er veldig viktig, nesten viktigere enn hva en selv liker best.

Skjult ID med pseudonym Me on. 28 april 2010 16:20

....mann takk for svar da er det bare meg som må skjerpe meg.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 16:22

Men er det godt da, mann, om du vet at dama gjør noe hun ikke vil bare fordi du mener hun bør?

Skjult ID med pseudonym jente 2 on. 28 april 2010 16:31

Analsex er enten vondt (i starten) eller i beste fall meningsløst rent fysisk (for meg som jente i alle fall). Kan skjønne at den dyriske følelsen pirrer noen, men jeg har prøvd nok til å si at jeg ikke liker det, eller at det ikke er verdt det! (Faktisk litt vondt å sitte resten av dagen...)

Skikkelig god ide med den dildoen han skal få prøve. Haha. Det skal jeg også ta med meg ved neste "masing".

En annen viktig ting er at en av hovedårsakene til at underlivsinfeksjoner har blusset veldig opp, er nettopp tarmbakterier i skjeden.
(Det sa de på Olafiaklinikken).

Alle bør bruke kondom, masse glidemiddel og masse tålmodighet i starten om de skal holde på der!

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 16:35

Det aller viktigste er at man selv er lysten og kåt, dernest er det viktig, givende, morsomt og fint å gjøre det som du vet partneren din tenner på. Men det funker bare ikke i lengden å gjøre ting som du selv vet gir deg avtenning, selv om det tenner partneren.
Oralsex har etterhvert blitt en viktig og for de fleste en selvfølgelig del av samleiet, jeg ser det, så antar at @Me får noen utfordringer der.
Men det viktigste for henne er tross alt å ta hensyn til sine egne grenser.
Dersom hun får avtenning allerede i starten av et samleie fordi hun gruer seg til å gi oralsex, så er det noe å ta hensyn til.
Om hun er kjedelig eller ei, er ikke et tema, hun må bare finne andre måter å gi parteren sin nytelse på.
:-)

...mann:
Hvor ofte ser du at dyr har særlig variert og utforskende sex? ;P

Skjult ID med pseudonym ....mann on. 28 april 2010 16:38

@Dragefrukt
Nei, men det er forskjell på å hate å gjøre noe, og å gjøre noe som en ikke syntes er det gøyeste- handler jo mye om å gi og ta. Om ene parten bare skulle få det som han/hun likte best, uten å tenke på den andre, så ville det vert ganske egoistisk spør du meg..
Liker en partneren godt, så gjør en nok hva begge liker godt, så lenge en ikke har sterke aversjoner mot det.

Skjult ID med pseudonym ....mann on. 28 april 2010 16:42

@Frøkna
Veldig enig med det du skriver !

Har no sett noen dyreprogrammer på tv'en som handlet om apekatter, og de hadde sex på mange mulige måter,anal sex etc(for nytelsens del, og styrke sosiale bånd)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 28 april 2010 16:47

Me. Angående oralt. Jeg ble ikke sint på deg, bare veldig veldig skuffet. Vi forventer selvsagt full rapport etter neste oralbarrierepassering.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 16:47

...mann:

Så fint at vi er enige :-)

Jeg har en liten mistanke om at jeg har sett det samme programmet som deg ;-) Men det var tross alt ikke så alt for mye utforsking og eksperimentering der, det var som du skriver for nytelsens skyld, for å styrke sosiale bånd, og ikke minst for å avreagere i forhold til stress :-)

Skjult ID med pseudonym snubadude on. 28 april 2010 16:56

analsex er "hypet" opp av sexindustrien, og hvis mannen skal utføre analsex som vist på film blir det garantert feil! For de som gjør det riktig og liker det, er det en god variasjon i sexlivet ( for begge)!

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 16:58

jeg får vel si som en annen sa før meg "anal er kun EXIT!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 16:59

@Mann; da er jeg enig med deg, stort sett. ;-)

Skjult ID med pseudonym frkfryd on. 28 april 2010 17:10

Analsex er deilig! Det kan gi de vanvittigste orgasmer. Men, som det blir påpekt i denne tråden; jenta må være skikkelig tent, og man bør bruke en eller annen form for glidemiddel.
Når det gjelder rimming kan jeg forstå at noen finner det frastøtende, men om man er skikkelig tent, begge er rene og nydusjet, og man vet at partneren også tenner på dette så er det bare deilig både å gi, og få:))

Skjult ID med pseudonym snubadude on. 28 april 2010 17:13

@frkfryd: ren og hårfri kropp (kroppsdel) er en selvfølge ;-)

Skjult ID med pseudonym frkfryd on. 28 april 2010 17:14

enig!! minst mulig hår;)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 28 april 2010 17:17

hehe for en tråd:) lært ett nytt ord har jeg og..

Skjult ID med pseudonym Vianaldo on. 28 april 2010 17:19

Jeg tror nok ikke alle gutter er så fryktelig opptatt av pumpen, har opplevd flere ganger at damene i det siste flere og flere ganger skal ha en finger inn i mitt rumpehull, ikke det at jeg er noe fan av det heller, men om damene vil det så stiller man jo opp.

Tror det har som mange har sagt tidligere at rumpehullet oftere er litt trangere enn det andre hullet, og derfor er de fleste gutter interessert i å prøve ut dette. For min del holdt det med en gang, og må si at jeg synes det er bedre i 1'ern enn 2'ern. og man kan fint ha sex i det hullet og fortsatt få se en fin rumpe mens man driver på, så det argumentet holder ikke vann i hele tatt!!

Skjult ID med pseudonym TheTempest on. 28 april 2010 17:23

Det er vel noen som rett og slett misforstår hva som går hvor.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 17:25

frkfryd:

Jeg antar at det er inngangsbilletten: at begge parter tenner på det :-D

Må si jeg grubler fælt på hva slags orgasme jeg har gått glipp av, men det jeg ikke vet har jeg ikke vondt av antar jeg... i dobbel forstand.

Gøy å høre (lese) at det funker for noen jenter/kvinner :-)

Skjult ID med pseudonym prøvd det on. 28 april 2010 19:54

Jeg var sammen med en dame for en tid tilbake som aldri hadde prøvd analsex tidligere. Men hun var litt nysgjerrig på om dette var noe jeg kunne tenkt meg å prøve med henne, siden jeg både har prøvd dette tidligere og også syns det kan være en pirrende variasjon så sa jeg selvfølgelig ja.

Vi tok det litt rolig i starten, og jeg lot henne ha kontrollen og styrte meg etter sitt eget tempo. Det tok ikke så veldig lang tid før orgasmen hennes kom, og det var første gangen jeg har opplevd en orgasme fra en jente ved analsex.
Etter denne episoden så ble hun ganske ivrig på å ha analsex, og hun fikk nesten raskere orgasme når hun fikk den i baken enn når hun fikk den foran.

Og til @ Dragefrukt sin kommentar om at det visstnok skal være mulig med G punktsorgasme med å bli tatt analt. Det stemmer nok ganske bra, jeg husker en gang hun satt oppå meg da hadde hun den i baken. Hun fikk den kraftigste orgasmen jeg har opplevd å sett, og hun sprutet utover hele magen min........
Det MÅ ha vært en G punktsorgasme, og det var helt sinnsykt deilig å være vitne til ........

Skjult ID med pseudonym Luringa on. 28 april 2010 19:56

Har hatt analsex og begge synes det var veldig deilig,
Begge var forberedt og skikkelig tent, vi brukkte god tid og glidemiddel.
Orgasmen var helt fantastisk.
Jeg hadde vel å merke en partner jeg hadde hatt sex med i mange år og vi kjente hverandre veldig godt, tror det hadde mye å si for meg.
Har hatt fler partnere gjennom årene og har ikke hatt lyst til å prøve analsex med noen dem.
For meg føltes det riktig der og da.

Skjult ID med pseudonym bolibompa on. 28 april 2010 22:12

Ikke snabel der det kommer kabel!

Skjult ID med pseudonym Dodyr on. 28 april 2010 22:25

@Dragen, du må slutte å skrive vel med to L-er. Du blir så lett gjenkjennelig.

Skjult ID med pseudonym dame40 on. 28 april 2010 23:46

Jeg skjønner veldig godt alle som sier "NEI takk" - det sa jeg også for noen måneder siden, før jeg møtte en som @prøvd det

Det er faktisk deilig! Om man bruker tid og er forsiktig i begynnelsen (og ja, det finnes praktiske hjelpemidler tilgjengelige om man vil forsikre seg om at det er "tomt", for å slippe rare tanker) og det er IKKE vondt :-)
Jeg har personlig ikke fått orgasme enda - men jeg har hatt gleden av å i en mann anal orgasme - det var rått :-) og jeg gleder meg til min en dag.

Jeg er veldig veldig glad for at jeg har latt alle "æsj" / "det er ikke for meg" tanker fare - nå har jeg mange planer for eksperimentering, OG forhåpentligvis, når jeg er ferdig med min reise er det ingen sperrer igjen; KUN nytelse...

Ha en yr vår!

Skjult ID med pseudonym snubadude on. 28 april 2010 23:53

så bra for deg @dame40, da har du jo utfordret deg til noen nytt og annerledes, som det ble lagd en tråd på her for en stund siden :-) Fint at dere gjorde det rett, tror det er mange som tar pornofilm-versionen og kjører på...da blir det fort NEI NEI NEI !

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 23:54

Det er fint å være velsignet med gode sexpartnere, det åpner ofte mange, flotte dører til nytelse.

Skjult ID med pseudonym dame40 on. 28 april 2010 23:57

@snubadude
Har det vært en tråd for ting som er nytt og annerledes?
Så spennende!! Da må jeg kanskje legge til noe mer på 'to-test' listen min
Dessuten - pornofilmer er klippet - de varmer nok opp der også - men det ser vi jo ikke. Synd - for de fleste liker jo kos.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:02

@dame40: akkurat det jeg mener... klippet bort starten og da ser unggutta at de bare kjører på...oy oy oy gikk vel på en smell der ja :-) he he lærer så lenge man (over)lever

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:03

Joa, men det ser nå ekstremt tørt ut av og til i disse filmene. Som i intet å gli på. :skeptisk:

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:08

skjønner at du er skeptisk @Dragefrukt, he he du må ikke tro på alt de viser på film *svart-belte i filmtriks* ha ha

Skjult ID med pseudonym dame40 to. 29 april 2010 00:09

he he - det er vel redigeringen :-) og så har de funnet frem til et matt glidemiddel som ikke glinser...
I tillegg, man er godt trent (som min tidligere sengekamerat var) så er det ikke alltid nødvendig med så mye ekstra.
Uff - det hørtes kanskje litt rart (men allikevl fint) ut, men man venner seg liksom litt til det.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:11

Nei, jeg vet at man blir vant. Men uten noe høres kjipt ut. Ser de ofte driver og spytter og det skal liksom være sååå kult. Nei, jeg får tro filmtriksmesteren over her, hehe.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:15

he he har et par flimtriks på lur ja ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:16

Åh, såpass. Du filmer mye, antar jeg? ;-)

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:17

mest triks he he.......

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:18

Hehe, snappet opp litt lærdom fra kolleksjonen, altså.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:22

ha ha satt så nære skjermen at jeg må jo ha fått med meg noe....*ler høyt*

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:23

*flirer*

Nei, porno er ofte mer moro enn tenning. Foretrekker live, gitt.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:27

er vel noen år siden det var aktuellt.... mer sånn unggutt morro. Live show- ja takk!!! best der, kan dra flere triks ;-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:29

Multitriksing, altså. Skal si du har kommet langt.

Skjult ID med pseudonym bitch-slap to. 29 april 2010 00:31

Det gjelder vel å finne ut hva som passer til enhver. Har erfart både og hos jenter og det aner meg at det er de som er mest frigjorte og nysgjerrige som liker analsex. De som ikke har prøvd eller ikke ønsker å prøve vil vel heler aldri kunne nyte det i stor grad. Går man inn med negativt syn på noe skal det mye til for å endre synet.
Men god tid og glid er av høy pri. Samt interesse og villighet til å utforske.

Det er ikke det du ser som er skummelt, men det du hører!

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:32

*erfaring* LOL, men smaken er som baken,ha ha, det er ikke alle som er med på leken helt ut og det må man respektere!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:34

Nei, men det er, syns jeg, ganske viktig å ha en seksualpartner som matcher. Jeg kunne aldri lekt over tid med en som var snerpete i bingen. Jeg er veldig frigjort og nysgjerrig selv og det hadde jo vært uholdbart om jeg måttet tigge om å utvikle leken.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:40

like barn leker best, greit å være enige om hva man liker og ikke liker, ser på relasjonstesten at det er noen felter med hvor mye sex og tid o.l som skal legges inn, så det blir jo tatt hensyn til i matchen, da gjelder det å være ærlig ellers ender man opp med noe mann ikke vil ha!

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:41

Iallfall være ærlig om grad av frigjorthet. Så kan hva man liker komme senere. ;-)

Skjult ID fr. 30 april 2010 12:31

Enig med Dragefrukt, godt å få den litt langt oppi der bak.... :):):)

(mann 30 år fra Vestfold) fr. 30 april 2010 12:48 Privat melding

Hull nr 2, ærru gæren?? da kan hu jo bli gravid ! :-D

Skjult ID med pseudonym Dragen fr. 30 april 2010 13:13

Ikke gjordt det så mange ganger før du da??

(mann 30 år fra Vestfold) fr. 30 april 2010 13:43 Privat melding

nei, hakke blitt gravid så mange ganger, ingen faktisk;)

Skjult ID med pseudonym Dragen fr. 30 april 2010 14:03

Du kommer til å like det.

Skjult ID med pseudonym christine lø. 1 mai 2010 17:30

Elsker det, men så få gutter som er villige...

(mann 29 år fra Oslo) lø. 1 mai 2010 18:19 Privat melding

Hoho. Mye god erfaring her.

Skjult ID med pseudonym Naunau sø. 2 mai 2010 01:08

Stiller meg nøytral til spørsmålet. Men, det finnes de som har sterke meninger om temaet. En av disse er Arne Anka:

Ni tjejer piercar er, tatuerar er, ni tar bort hår med pincett och hetvax..
Ni plastikopererar och sprutar silicon i tuttarna...
Men när det gäller lite kuk i röven gör det plötsligt djävlig ont...

Skjult ID med pseudonym OMG sø. 2 mai 2010 03:16

hahaha...

Skjult ID med pseudonym OMG sø. 2 mai 2010 03:47

Kom til å tenke på Espen Eckbos sketsj om "Anusbibel" når jeg leste denne tråden...

Skjult ID med pseudonym tjaha sø. 2 mai 2010 16:49

stilig tråd:)

Skjult ID sø. 2 mai 2010 16:51

har ikke så mange erfaringer med anal-sex selv, men har prøvd med finger både på dama, og hu på meg, og det ga mersmak hos meg, gutter får kraftig orgasme hvis du treffer rett der bak:)
har gitt meg lyst til å finne en dame som tenner på å bruke strap-on, stilig fantasi syns jeg:) så er du der ute, finn meg:)!

Skjult ID med pseudonym foxy sø. 2 mai 2010 17:03

no way, jose!!!

Skjult ID sø. 2 mai 2010 18:36

blir jo ikke stemplet så lenge det holdes innenfor soverommet uansett, men i frykt for å "føle" seg homofil tror jeg nok mange pyser ut, og ikke TØR å prøve dette :) kraftig, o yes! jeg er heller lurende til hvor jentene som liker å prøve ut dette oppholder seg hen:)?

Skjult ID sø. 2 mai 2010 20:50

koffor hette denne tråden pumpen egentli?

Skjult ID med pseudonym herreg.. sø. 2 mai 2010 21:05

Skal svare deg om du klarer å stille det spørsmålet med skrivefeil i under halvparten av ordene.

Skjult ID med pseudonym gudherre.. sø. 2 mai 2010 21:08

e det konkurranse i rettskriving her inne?? for då hadde eg vunne lett:)!

Skjult ID med pseudonym Lars sø. 2 mai 2010 21:11

Rettskriving og analsex, gjør du det feil så blir det bare dritt ;)

Skjult ID med pseudonym OMG sø. 2 mai 2010 21:27

lol

Skjult ID ma. 3 mai 2010 08:36

Det er digg med analsex. :)

Skjult ID med pseudonym Madame ma. 3 mai 2010 09:03

Menn maser mye...

Skjult ID med pseudonym :) ma. 3 mai 2010 10:24

@ Madame

Men tillater du det da?

Skjult ID med pseudonym Madame ma. 3 mai 2010 10:44

Eplekjekkhet korrigeres umiddelbart.....

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 3 mai 2010 11:15

Dvs straffes? :)

Skjult ID med pseudonym Madame ma. 3 mai 2010 13:20

Straff kjenner jeg ikke til...

Skjult ID ma. 3 mai 2010 13:21

korrigeres til hva da??

Skjult ID med pseudonym Madame ti. 4 mai 2010 10:05

En stilling som er naturlig

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 4 mai 2010 11:35

Mammaen min sier at man ikke skal rævkjøre folk. Er litt enig i det ;)

Skjult ID med pseudonym Dragen ti. 4 mai 2010 11:56

hahaha... den var bra...

Skjult ID med pseudonym @jummi ti. 4 mai 2010 14:13

Analsex er faktisk himmelsk godt - etter langt ekteskap med en lite spennende ektemann må jeg si at jeg har oppdaget bådet det ene og det andre.
Analsex og kveling - men det må være under edru tilstand og med en erfaren mann.

Skjult ID med pseudonym leken gutt ti. 4 mai 2010 14:40

Eksen likte også kveling og analsex. Det er noe av den beste sexen jeg har opplevd noen gang.

Helt fantastik hva mann kan oppleve med en partner som er trygg og er villig til å prøve. :)

Skjult ID med pseudonym nico ti. 4 mai 2010 15:51

Snakk om miste pusten av spenning..

Skjult ID med pseudonym Fornuft ti. 4 mai 2010 19:14

Jeg har min beste venns grav å gå til siden "leken" gikk helt ut av kontroll

Skjult ID med pseudonym OMG ti. 4 mai 2010 19:14

Hahaha, ler meg i hjel!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 mai 2010 19:16

OMG
Om det Fornuft sier her stemmer, opplever jeg latteren din som svært lite passende.

Skjult ID med pseudonym Fornuft ti. 4 mai 2010 19:18

Det er dessverre ingen spøk. Det var store avisoverskrifter når min beste venn ble myrdet utenlands.
Han kom hjem i kiste.

Skjult ID med pseudonym leken gutt ti. 4 mai 2010 22:55

Det var veldig trist å høre.