Alle innlegg Sukkerforum

Kjære Forum administrator

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Telemark) on. 28 april 2010 12:31 Privat melding

Jeg har fått endel pepper på forumet for ting jeg har sagt som tilsigende skal ha vært negativt......leiter derfor etter forumregler utenn hell.

Fikk også en nokså radikal beskyldning retta mot meg, ser derfor etter en måte for å rapportere dette.
Finner ingenting.

Starter også en tråd der jeg håper dere sukker folk kan stille opp med noen råd/hjelp til hvordan en skal ordlegge seg, hvor langt man kan gå i å antyde ting og ikke minst hvor ligger grensa for hva man kan si rett ut?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 12:34

Retningslinjer for bruk av Sukkerforumet
Forumet er ment for diskusjon rundt tema som våre brukere interesserer seg for, spesielt det å finne seg en partner. Beslektede emner, som livskvalitet og par-forhold er også gode temaer som har skapt mange interessante og engasjerende diskusjoner til stor fornøyelse og inspirasjon for Sukkers brukere. Det du skriver på Forumet kan leses av andre, også utenfor Sukker.no. Profilbilde og brukernavn vises ikke utenfor Sukker.no.
Husk

* Humor er bra, forlenger livet og kan løse opp spent atmosfære.
* Tråder der innskriverne kjenner hverandre, og følgelig er interne, kan virke ekskluderende på andre og bør foregå på merkede/egne tråder. Alle skal ha glede av å lese det som skrives.
* Det er enklere å endre deg selv og måten du oppfatter ting på, enn det er å endre andre. Ikke krev for mye av andre.
* Ironi og sarkasme er uttrykksmåter som kan mistolkes og oppfattes som kritikk. Forsøk å unngå denne uttrykksformen og vær heller raus med smilefjesene :)
* For å unngå personkonflikter ber vi om at klager på en bruker, og alvorlig frustrasjon over personer, sendes til support@sukker.no. Kopier, og lim inn, det vedkommende har skrevet samt forfatterens brukernavn.
* Sukkers redaksjon kan ved søk se hvem som skriver under skjult ID på forumet, men vi blander oss ikke inn med mindre vi oppdager graverende forhold.
* Mekanismene som foregår på en datingside kan være kompliserte og kan misforstås. Vær i utgangspunktet vidsynt i forhold til andre brukeres handlingsmønster, og til Sukker som system.
* Usann informasjon, og/eller beskyldninger av graverende karakter vil bli fjernet og kan føre til utestengning fra Sukker.no. Det samme vil skje hvis innlegg skader Sukker.no.
* Hvis en bruker har oppført seg ufint og har brutt med retningslinjene for forumet, vil bruker motta en advarsel om at vedkommende kan bli utestengt fra Sukker.no. Ved gjentatt brudd, eller dersom saken er spesielt grov, kan brukeren bli utestengt omgående.
* Sukker.no tar med glede imot forslag til forbedringer. Skriv til support@sukker.no. Merk at det kan ta tid å behandle/gjennomføre forslagene.

Unngå å

* Uttrykke kraftig oppgitthet eller krass kritikk. Dette slår i de fleste tilfeller tilbake på deg selv
* Oppgi personlige opplysninger om andre
* Henge ut, eller latterliggjøre andre personlig, ved hentydninger til, eller bruk av kallenavnet
* Oppgi egne kontaktopplysninger, eksem

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 12:35

* Oppgi egne kontaktopplysninger, eksempelvis MSN eller e-post adresse
* Linke til reklame.
* Navngi andre datingtjenester.
* Starte tråder eller skrive innlegg som ligner rene kontaktannonser
* Omtale, eller avtale større treff som ikke er i regi av Sukker.no
* Nevne andre arrangementer når Sukker skal ha sine fester.
* Omtale/tipse om andre store arrangementer som foregår på de samme dagene som Sukker skal ha sine arrangementer.

Skjult ID med pseudonym jente 2 on. 28 april 2010 16:36

Du finner det nederst i høyre hjørne, klikk på den grønne lenken som heter " Regler for forumbruk". Den er synlig når du skriver inn et innlegg. Men nå har jo Dragefrukt sakset dem...

Skjult ID med pseudonym Engbjørn on. 28 april 2010 16:52

Er det ikke herlig sånn som det her, når noen skriver et innlegg med spørsmål og noen andre bare gir dem SVAR?

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 16:53

he heLOL...er vel alikevel litt skuffa over at sukker ikke engang kan komme med det obligatoriske tullpratet som svar her men....