Alle innlegg Sukkerforum

Er du interessert eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hm on. 28 april 2010 17:26

Om jeg besøker profilen til noen og vedkommende besøker meg tilbake kan jeg da ta det som et hint på at hun kansje er interessert. Sjekker jo besøkslista mi jevnlig og må innrømme at jeg aldri går inn på profilen til noen jeg ikke liker utseende på. Veldig overfladisk, men det tror jeg gjelder de fleste. Vet at profilen min er veldig bra og kan vanskelig forstå at bildene i albumet skal skremme noen om de liker profilbildet mitt. Hjerter er for fjortiser og mail vil jeg spare til dem som jeg sjangs på.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 17:29

ja det er noe overfladisk, jeg tror du med stor sjans for å forandre synspunkt på en person kan gå inn å see. Jeg har selv blitt positivt overasket i lignende tilfeller!

Skjult ID med pseudonym SMRT on. 28 april 2010 17:32

Dette blir en liten digresjon, men lell: Hjertet pumpet litt ekstra her en dag da jeg sjekket de siste besøkende på profilen min, og siden var full av vakre kvinner!

Så skjønte jeg at det var de siste jeg hadde besøkt jeg hadde klikket meg inn på..

For at digresjonen ikke skal være helt matnytteløs for deg: Ja, selv går jeg som regel bare innom profiler hvis profilbilder tiltaler meg (foruten de bildeløse profilene, da: er ofte innom dem og).

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 17:32

Nei, jeg er nødvendigvis ikke interessert. Og jeg tror ikke den generelle brukermassen tenker sånn heller. Iallfall hadde jeg hatt mye å velge mellom. :p

Skjult ID med pseudonym jente 2 on. 28 april 2010 21:12

Pleier å gå inn på de fleste som har gått inn på min. Betyr akkurat like lite som at de gikk inn på min. Om de har noe på hjertet, så håper jeg de sier fra i forma av melding. Evt. Hjerte hvis de er i det litt tafatte hjørnet den dagen;-)

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 21:18

jeg vet ikke med dere andre men jeg liker å variere litt...noen ganger går jeg inn på alt å leser alle...andre ganger ser jeg bare pålista å går inn der jeg ser noe fint.