Alle innlegg Sukkerforum

Profil uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jodle on. 28 april 2010 20:03

Jeg lurer på, hvor mange er det som ikke gidder å ha ta kontakt med eller svare på mail fra en som har profil uten bilde.?
Hadde vært fint å høre noen meninger fra både kvinner og menn.

Skjult ID med pseudonym BB on. 28 april 2010 20:04

Jeg gidder ikke. Er mann.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt on. 28 april 2010 20:10

Har svart på noen slike henvendelser, men har dårlig erfaring med disse profilene da det viser seg at dette ofte er useriøse damer på jakt etter en elsker, eller så er de ute etter raske giftemål. Gud forby! Jeg er ikke ute etter noen av delene.

(mann 36 år fra Akershus) on. 28 april 2010 20:23 Privat melding

Liker å se de jeg "prater" med, så sånn sett tar jeg ikke kontakt med bildeløse profiler. Men tar de kontakt, så gir jeg de en mulighet til å sende meg et bilde eller noe, sånn at jeg får se hvem det er. Utseende betyr en del, og derfor er det jo greit å se vedkommende, før man eventuelt møtes?

Skjult ID med pseudonym Thalamus on. 28 april 2010 20:27

Jeg mener faktisk at de uten bilde ofte er de beste å kontakte. Er hun slank, har riktig alder, er tålelig bra utdannet og har grei profitekst - f.eks. kan hun skrive at hun er yogainstruktør - kan hun da være uinteressant?

En ting er at konkurransen er lavere, så det burde dermed være lettere å få svar. En annen er at de billedløse ofte har statusjobber der de eksponeres for mange, og dermed ikke vil bli gjenkjent. Er hun mot formodning heslig, er ikke det noen katastrofe.

Og sist - om de nå er på jakt etter en elsker er heller ikke det nødvendigvis så ille.

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 20:27

Det er ikke sånn at jeg ikke gidder, jeg tar bare de med bilde først:)

Skjult ID med pseudonym Corinna on. 28 april 2010 20:32

Jeg er en av de "grusomme" som ikke har bilde på profilen. Varierer litt med å ha bilder i galleriet, men det er alt for mange sleske, ekle, creapy menn her inne til at jeg legger ut bilde på forsiden igjen!

Skjult ID med pseudonym petita on. 28 april 2010 20:46

Jeg svarer gjerne, med et humoristisk hint til at de kan legge ut bilde i albumet :)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 20:48

Jeg også svarer. Slike profiler, iallfall de som har kontaktet meg, har generelt lite info. Så jeg sier gjerne noe om at det hadde vært greit å vite litt mer utfra profilen, som petita med en lett tone.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 28 april 2010 20:52

Jeg vet om bildeløse og odds, så de tar jeg også.
Men vil se bilde før jeg møter dem.

Skjult ID med pseudonym porto on. 28 april 2010 21:07

Syns ikke det er så veldig hiipt med kontakt fra bildeløse profiler dessverre. Svarer selvsagt og hinter som petita over her, men er ikke interessert i å få tilsendt bilde, sorry Sam :)

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 28 april 2010 21:10

Jeg svarer, men tar ikke kontakt med bildeløse. Har vært raus på dette med noen før, men har blitt mer kritisk og utvelgende.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 28 april 2010 21:18

Jeg oppsøker ikke selv billedløse profiler, og i tillegg er jeg skeptisk til de som tar kontakt med meg i perioder der jeg selv er billedløs. Men det er mang en fin mann bak billedløse profiler... samt en del fjomper :-)

Skjult ID med pseudonym rotte on. 28 april 2010 21:18

Har ikke råd til å være kritisk og utvelgende jeg, med det lokale utvalget.
Kanskje jeg blir det i starten på leting etter Asiabrud.

Skjult ID med pseudonym jente 2 on. 28 april 2010 21:18

Jeg gidder heller ikke å få tilsendt bilde lenger, med mindre han har en veldig god grunn til å ikke ha bilde, og ellers en flott tekst. (pga. jobben generelt er ikke godt nok for meg). Har sikkert tatt i mot bilde på mail 20 ganger. Bare EN av disse var knakende flott. Resten falt igjennom, eller var rett og slett ikke min type.

Men det er litt leit å først takke for bilder for deretter å si: Men dessverre.... (Man må liksom takke, men strengt tatt er det litt bakvendt: Det er DE som burde takke for at du gir dem en mulighet, selv om du ikke har bilde i profilen. Men det tror jeg ingen av de bildeløse har tenkt på.)

Skjult ID med pseudonym grumse on. 28 april 2010 21:23

Det går en grense når det gjelder hvor mye en skal overlate til fantasien, bildeløse profiler overlater egentlig det meste. Alle kan jo skrive noe litt spenstig....så spørs det bare hvor sant det er da!
Det er grunnen til at jeg velger profiler med bilde framfor profiler uten. Men jeg liker å variere så noen ganger går jeg inn på de uten bilde også, blir ofte overaska da mange av de har et album med flere fotoer i.

Min konklusjon må derfor bli: er du interessert i å finne en partner så ikke la profilen bestemme for mye for deg!

Skjult ID med pseudonym kvinne 43 on. 28 april 2010 21:40

Jeg tar aldri kontakt med bildeløse, da det i utgangspunktet ikke er interessant å skrive til en man ikke vet hvordan ser ut på forhånd.
Sender de meg en mail, så hender det jeg svarer, men ikke alltid. Kommer helt an på hva de skriver og og det står noe som apellerer til meg i profilen. Er den også helt blank, så er det dødfødt for min del.

Skjult ID med pseudonym Emilie on. 28 april 2010 21:45

Er ikke interessert i en USYNLIG date.......

Skjult ID med pseudonym arne on. 28 april 2010 21:46

@petita: jepp. du lurte meg til det :)

Skjult ID med pseudonym snubadude on. 28 april 2010 21:53

liker å kikke på bildene jeg da :-)