Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør sukker med selvtilliten din?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yeah on. 28 april 2010 23:40

Min går iallefall adundas og nå er jeg lei:/

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt on. 28 april 2010 23:41

Men man kan ha det moro på veien til selvtillitens gravplass. ;-)

Skjult ID med pseudonym lashes on. 28 april 2010 23:42

Trist å høre:/

Skjult ID med pseudonym realist on. 28 april 2010 23:50

Du må se på det som underholdning

Skjult ID med pseudonym Vianaldo on. 28 april 2010 23:53

hehe, her går det veldig opp og ned med selvtilliten på sukker :) Man sender en hel haug av meldinger, godt skrevet og viser at man har lest profilen og alt det der. Ingen svar, selvtilliten synker som en stein. Så dukker det opp noen man pratet med for lenge siden, og vips, så har man plutselig en date snart. Selvtilliten på vei oppover igjen!! :)

(mann 55 år fra Akershus) to. 29 april 2010 00:15 Privat melding

Fikk et kjempehyggelig svar tilbake i dag! Ikke sikkert det blir noe mer ut av det, men hun likte i allefall veldig godt det jeg hadde skrevet! Tre meldinger så langt, og tre hyggelige svar i retur (hvorav 2 var avslag, det siste er uavklart).. Sukker er ikke så ille som ryktet vil ha det til! : )

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:20

der er jeg enig@ Hawiha, men det går litt sånn i rykk og napp på en måte... noen uker er det dønn stille og andre uker renner det inn mail.... merkelig!

sukker-fenomen tror jeg

Skjult ID med pseudonym dontmind to. 29 april 2010 00:27

Å være på sukker har ødelagt selvtilliten min.

Jeg har alltid vært realist, ikke trodd jeg er noe bedre enn det jeg er. Men det å være her har vært totalt drepen, tror aldri jeg kommer til å finne meg noen.

Føler at jeg har brukt opp alle her inne, har fått massevis av mail, men det har aldri blitt noe ut av noe. De jeg virkelig har likt, har ikke likt meg, og det gjør litt vondt. Det er litt sårt å ikke være bra nok, finne ut at man stiller enda dårligere enn man i utgangspungtet trodde man gjorde.

Så, jeg tror det beste egentig bare hadde vært å logge av, så slipper man å konstant tenke på det. Bare glemme allt som heter dating og nyte livet som det er, selvom det er ensomt.

Skjult ID med pseudonym Mann90 to. 29 april 2010 00:43

Å være på sukker kan virkelig ødelegge selvtilliten din om du er her av feil grunner. Til de av dere som sitter på sukker nesten daglig prøver febrilsk å finne noen og blir konstant avvist/ignorert. Ja det kan ødelegge selvtillitten deres. Men som regel så er det innstillingen og forventningene deres til sukker som er litt misoppfattet.
Det jeg prøver å si her er at Sukker er bare et verktøy til å komme i kontakt med mennesker av det motsatte kjønn der intensjonen er å vennskap og forhåpentligvis noe som kan utvikle seg til et forhold. Det er ikke noe galt i 2010 å finne partneren sin gjennom en internett side, og dette må ikke ses på som siste løsning for å finne en partner.

Jeg blir selv ofte litt skuffet på sukker, men jeg lar ikke det gå utover selvtilliten, fordi er det noen som aviser deg eller ikke velger å svare var ikke henne den rette for deg uansett, eller veldig dømmende. Det beste tipset er å jobbe med selv, prøv å skap venner til å begynne med, og det er viktig å gjøre en innsats hele tiden. Noen ganger må jeg skrive 3 mail å få 2 lengre og bra svar. andre ganger kan jeg sende 4 mail uten å få svar i det hele tatt.

Slik jeg ser på sukker så er det bare et verktøy som for min del gjør det enklere å komme i kontakt med mennesker jeg ellers ikke ville møtt. Men å kommunisere med mennesker av det motsatte kjønn er fortsatt noe man må kunne beherske. Det kan tvert om være vanskligere å flørte på sider som sukker osv, fordi man har ganske stor konkuranse. Så ikke fortvil. Snakk om slike ting til noen jenter dere synes er pene på sukker... de fleste kvinner liker å prate, og da særlig om følelser!

Og jeg ønsker dere alle lykke til!

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 29 april 2010 01:43

Tror jeg har blitt mer frittalende overfor fremmede. Ellers tror jeg ikke selvtilliten er mye endret. Derimot har jeg blitt mye mer bevisst på hvem som har kjærestepotensial og hvem som har vennepotensial.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 mai 2010 10:38

Blitt mer trygg på å møte fremmede damer, men er jo her fremdeles ;-) . Man må ikke tro at Sukker er mer enn det er . Sukker er å blir et hjelpemiddel til å finne et potensielt dateoffer? eller en heldig utvalgt. I tillegg kan sukker selvsagt sile ut de største ulikhetene slik at man i det minste kan treffe "skiva" sånn nogenlunde med de an tar seg tid til å møte.
Fått mange veninner da og flere blir det sikkert ;o)

(mann 46 år fra Østfold) lø. 1 mai 2010 10:47 Privat melding

Ingen ting er jo mennsker i den virkelig verden som betyr noe.
Kanskje noe her innen kommer til å bety noe etterhvert men det for tiden vise.

Skjult ID med pseudonym Donnald lø. 1 mai 2010 10:49

Jeg har vært på sukker i et par perioder nå, stort sett blir det med 1 måneds medlemsskap hver gang. Når det gjelder selvtillitt så har jeg i alle fall et tips til deg. Liker vennene dine deg? Da er du et bra menneske for dem :) Og jeg tipper at alle som er i stand til å få nye venner er også i stand til å finne seg en kjæreste. Husk å ta deg en pause innimellom, heng med kompiser/venninner, ta livet med ro og ha det gøy. Jeg akter ikke å presentere noen statistikk over min egen brevveksling her inne, men som for mange andre (fortrinnsvis menn, etter hva jeg kan lese på forumet) er det ikke alltid enkelt å få svar. Dermed, etter en stund - og du føler at 'det ikke er vits'. Da er det faktisk ikke vits. Helt enkelt 'gi faen', ta deg en pause, LEV, og kom tilbake om en stund - gjerne med litt mer selvsikkerhet i sekken:)

Skjult ID med pseudonym SMRT lø. 1 mai 2010 10:53

Null effekt på RL-selvtilliten min om det går bra eller dårlig her inne. Men respons her inne har effekt på selvtilliten her inne.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 1 mai 2010 10:54

'All of the above' for meg. Altså går det litt opp og ned. :)

Men jo, det kan nok være lett å miste selvtilliten her inne. Men jeg tror det er viktig å tenke på at når en annen person ikke kan tenke seg å bli sammen med deg allikevel (etter dater), så betyr ikke det nødvendigvis at det er noe galt med deg. Det var rett og slett bare ikke en god *match*. Det må jo passe og fungere begge veier, på mange måter. Men for all del - lett er det ikke, den erfaringen har jeg fått.

Men det er ikke Sukker sin feil, vil jeg si. Om du gikk like målbevisst ut i hverdagen med det for øye å finne noen, og altså tok kontakt med de damene (eller herrene) du fant interessant i forskjellige settinger, så ville nok totalen bli omtrent som her inne når det gjelder avslag og mislykkede forsøk. Kanskje enda dårligere, siden man her inne tross alt har en VISS peiling på den andres preferanser og livssituasjon.

Så... man må bare komme seg opp på hesten igjen. Men en liten pause nå og da kan nok være sunt.

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 1 mai 2010 10:57

Nah, svekkes ikke, gir ikke opp, ender bare med å lete langt ut i verden istedet.

(mann 43 år fra Akershus) lø. 1 mai 2010 11:20 Privat melding

Går lei noen ganger, men da bare tenker jeg så lenge det er liv er det håp om at en dag dukker jenta mi opp:) så det kan skje hvor om helst og til og med på sukker:)

Skjult ID med pseudonym rotte lø. 1 mai 2010 13:00

Heh, sendte nettopp en åpningsmail til en ny bruker, mailen ble lest og brukeren tok så og slettet/deaktiverte profilen sin.
Og sånn går nå dagene.