Alle innlegg Sukkerforum

Jeg blokkerer.........

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 00:34

Jeg har registrert at det har vært noen tråder her inne som går ut på at folk ikke får svar på mailer de sender ut.

Jeg for mitt vedkommende blokkerer konsekvent alle som ikke svarer innen en uke etter at jeg ser de har lest mailen.

Jeg er ikke interessert i å stå på noens reserveliste, i påvente av at de kanskje kan finne meg interessant i neste runde.

Og jeg kan ikke se noe poeng i å ha noen på min liste som ikke er høflig nok til å svare på en mail.

Og hvis grunnen til at de ikke svarer er at de ikke finner meg attraktiv nok, så er det heller ikke noe poeng å ha disse på min matchingliste

Sånn gjør jeg det, er det dumt ?

Skjult ID med pseudonym dontmind to. 29 april 2010 00:36

Nei, overhodet ikke dumt.

Skjult ID med pseudonym snubadude to. 29 april 2010 00:37

Grei måte å sortere ut de profilene på, men det kan jo hende du går glipp av en og annen sukkerklump, så får være. Jeg blokker også hvis det tar for lang til.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 00:42

Jeg tror jeg må gå blokkeringskurs. Jeg har ikke helt sett poenget ennå.

(mann 55 år fra Akershus) to. 29 april 2010 00:43 Privat melding

LITT dumt kanskje, dersom den du blokker ligger i telt med unga i Jotunheimen en uke eller to..... På den annen side, det kommer jo litt an på om DU er friluftstype og ville trives på telt-tur med h*n .. :D

Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 00:58

@ Hawiha
Hallo.... om de har lest mailen, så er det vel mulig å svare med noen ord...... < jeg må stikke nå, blir borte noen dager. Tar kontakt når jeg kommer tilbake>

Hvis vi blir flinkere til blokkering, så vil listene med kandidater bli mindre. Og vil da bli mye mer oversiktlig.

Enig?

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 01:03

Men altså, blokkering og lav match og whatnot, det er skikkelig kjipt for nysgjerrige folk, har jeg hørt. Som når man for eksempel vil kikke innom en profil bare fordi de er masse i forumet og så kan man ikke. :snurt:

Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 01:09

Det er sikkert kjipt hvis du er nysgjerrig, og din interesse ligger i å finne ut av hvem forumskriveren er. Men dette er en datingside, og hensikten min er å sortere bort de som er uaktuell.
Hensikten min er å ha en liste som er aktuell for dating, ikke en liste som er lengre enn et vondt år med uaktuelle kandidater.

Ellers så blokkerer jeg på andre kriterier også :-)

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt to. 29 april 2010 01:12

Sorter i vei. Det høres nå ut som du har opplegget ditt linet opp. :-)

(mann 55 år fra Akershus) to. 29 april 2010 01:20 Privat melding

"Hvis vi blir flinkere til å blokkere"...... Kommer vel LITT an på våre kriterier for blokkering det da... "Vi kaster ut de som ikke er noe pene, for at det skal bli mer oversiktlig..." Uten å tenke på at det KAN komme en melding fra en av dem en dag som "rocks your world"...? Hvor nøye leses profilene her inne før man "rydder opp"...? : )

Skjult ID med pseudonym TacoTaco to. 29 april 2010 01:24

Er jo bare å sortere i vei det!

Men ikke glem at her inne skal du ha det gøy og kanskje finne tonen med noen.
Du virker veldig innbitt!

Slapp av...svarer ikke folk deg, så ikke ta det personlig. Vi er ikke alle skapt for hverandre, sånn er det bare.

Ville du at partner X svarer deg for å være høflig, og du blir ledet ann?

Eller er det bedre at partner X ignoerer deg, så du beveger deg vidrere?

Det er ikke bare lett. Er du et høflig menneske (som meg selv) og vil helst ikke såre noen, og du svarer blir det ofte en ond sirkel.

Hva skal man gjøre? Hva er værst?

Og for ordensskyld.....Jeg er gutt....

(mann 55 år fra Akershus) to. 29 april 2010 01:30 Privat melding

Svarer alltid, og en sjelden gang med standardmeldingen. Et par ganger har jeg fått en skikkelig verbal overhøvling i retur, fnoe i retningen: de ikke skjønner hvordan man kan "sile" ut folk uten å bli kjent med dem. Skal man da bruke kalorier på å forklare dem at et bilde hadde vært ok i profilen, og at det hadde vært hyggelig om man skrev noe om seg selv og hva man ønsket seg der også.....? Det SIER faktisk en hel del om folk når de fyller ut relasjonsprofilen og mener at "det får jaggu holde!"... Men det er MIN mening da.... : )

Skjult ID med pseudonym Hmm... to. 29 april 2010 06:46

Er det egentlig så lurt... Når jeg selv holder kontakt med ei som er interssant så er jeg ikke så flinkt til å svare og ønsker heller ikke å opprette noen nye kontakter før den forrige er sjekket ut/inn. Først da ser jeg meg om etter andre aktuelle. Har du først sendt dem en melding er du jo interessert og de er vel ikke mindre attraktive bare forde de kanskje ikke vil gi deg falske forhåpninger i første omgang....

Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 08:55

Jeg ser det er noen som mener jeg brenner broer med min taktikk her.
Men hvis jeg scroller nedover listene mine, så har jeg så mange kandidater at jeg nesten blir svimmel.

Et innlegg her oppe mente jeg hørtes bitter ut, men det er ikke tilfelle. Jeg er rasjonell :-)

Jeg er meget nøye i min gjennomgang av en profil, jeg leser profiltekst, matchtre, og ser på bildene selvfølgelig.
Og når jeg sender brev, så skriver jeg et forholdsvis kort brev men jeg har gjerne med et lite spørsmål som relaterer til et punkt i profilen.
Og det er vel helt i tråd med oppskriften på hvordan førstemeldinger skal utformes i følge div, innlegg her inne........

Men jeg ser ikke noe problem med å sortere mine lister med å blokkere, ikke er jeg interessert i noen som ikke fenger utseendemessig, eller interessemessig .

Så hvis jeg bruker blokkeringsfunksjonen effektivt, vil jeg til slutt sitte med et lite utvalg av kandidater som er aktuell for meg.
Det må vel være den mest effektive metoden for å komme i mål eller hva ??????

(mann 49 år fra Oslo) to. 29 april 2010 13:27 Privat melding

Synes det høres ut som en OK taktikk. Det er selvfølgelig en fare for at man blir sittende igjen som eneste bruker på Sukker, men det er bedre enn å sitte som en logrende hund og vente på at den og den kanskje gidder å svare deg en dag. Litt stolthet bør man jo beholde på dette stedet.

Selv blokkerer jeg mest de som er for unge og pene/uoppnåelige, slik at jeg slipper å klikke på dem igjen en gang i fremtiden og se akkurat hvor passé jeg egentlig er. Det er dessuten sikkert ubehagelig for dem å se at den samme gamle dusten har vært der igjen.

Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 14:39

Jeg gjør det samme som du@ tempest,

Jeg er på din alder, og jeg har jenter/ damer mellom 17 og 53 år på min liste. Og hvor mye til felles jeg skal ha med de,
det skjønner jeg ikke......

I tillegg så blokkerer jeg de som blir høyere enn meg når de bruker høye hæler, de som er overvektig, de som flyr i fjellet,de som har albumet sitt fullt av skibilder, de uten bilde, de uten profiltekst men med bilde, de jeg ikke liker utseendet på, de som vil ha flere barn, de som har rødt på frigjort, og de som har fullt av tihi! fnis, og et lass med skrivefeil i profilteksten sin.

Så hvis den dagen kommer at jeg ikke har en eneste dame igjen på min matchingliste, da har sukker utspillt sin rolle for min del.
Og da fortsetter jeg bare med det som fungerer best, og forsåvidt har fungert best de siste 20 årene for mitt vedkommende.
Nemlig sjekking ute på byen :-))))))))))

(mann 55 år fra Akershus) to. 29 april 2010 14:44 Privat melding

@blokkerer. Bare til info ( jeg gikk fem på her om dagen nemlig : ): Dersom noen har et rødt blad på noe, så KAN det tenkes at de er enda MER i den retningen du liker dem, om du ikke har valgt max selv...

Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 15:00

Jeg skjønner jo at jeg kan utelukke mange som ikke har svart helt ærlig på relasjonstesten. Men det får så være, og at folk sitter der og svarer uærlig på spørsmålene for å ikke skremme bort aktuelle kandidater er forsåvidt ikke mitt problem.

Sorry altså, men jeg gidder ikke å sitte der å analysere meg ihjel for å finne ut hva noen mener eller tenker. Hvis ikke de engang kan være tøff nok til å være ærlig mot seg selv når de svarer på spørsmålene i testen, så er de sannsynligvis ikke noe for meg uansett.

Jeg er ute etter et langvarig forhold med en dame i passende alder som både vet hva hun selv vil, og som er i stand til å formidle det til meg som kjæreste.
Jeg har brukt mer enn nok av livet mitt på damer som står der og prater meg etter munnen i en tidlig fase, og som etterhvert viser seg å være noe helt annet enn førsteinntrykket.
I min alder, så er det forferdelig lite interessant å bruke tiden min på noen som innerst inne vet hva de vil, men som ikke tør å være seg selv, og vise sine sider før de er kommet inn i varmen.

Dessuten så er det fullt mulig å gå over en blokkeringsliste i ettertid og oppheve blokkeringen, hvis man eventuellt skulle ombestemme seg........

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 29 april 2010 15:55

@ blokkerer

Jeg er 40 og sikkert blokkert av deg - løper nemlig i fjellet :-)

Eller er det kanskje du som er blokkert av meg siden du ikke tilbringer tid i fjellet???

Ingen fare for at vi møtes på Haukeliseter liksom ;-))

Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 16:23

HEHE.... hvis jeg har vært innom deg, og ditt album er fyllt med fjellbilder og skibilder, så er du nok blokkert........

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 29 april 2010 16:49

Det er nok akkurat det mitt album er :-)

Tiltrekkes også av turer utenom alfarvei mm ;-)

Skjult ID med pseudonym ide to. 29 april 2010 17:25

Kvinner uten selv å ha bilde i profilen blokkerer mest...seriøse ..nei nei.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 29 april 2010 17:33

Blokkerer glatt enhver person jeg ikke føler meg tiltrukket av jeg.
Det kan være pga alt fra at vedkommende røyker, er overvektig/mindre pen enn mine krav, til at vedkommende rett og slett virker til å ha en lite attraktiv personlighet i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 april 2010 17:38

Har ikke råd til å blokkere så mange, jeg. Kan jo ta feil og blokke noen jeg ikke har skjønt at jeg liker!
Men at jeg blir blokket til stadighet selv, vet jeg. Og at flere av disse gjør feil ved å blokkere meg, vet jeg også ;-)

Skjult ID med pseudonym blokkerer to. 29 april 2010 17:43

@ Z

Hvordan vet du at du er blitt blokkert ?

Er det mulig å finne ut det på noen måte ?

(mann 55 år fra Akershus) to. 29 april 2010 17:51 Privat melding

Dersom man har sendt eller mottatt noe fra vedkommende eller søker opp nicket, og klikker på det, kommer det opp en side som forteller at vedkommende anser deg som uinteressant..

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 april 2010 17:53

Sikkert mulig å finne ut av på en eller annen måte, men jeg er ikke helt sikker på hvordan, blokkerer.

Jeg vet det fordi det tidvis er menn på forumet som vil ha kontakt med meg der jeg må svare; Dessverre. Du har blokkert meg.
Jeg har også truffet menn mer eller mindre tilfeldig i real life, der vi har funnet ut i ettertid at jeg har blitt blokkert av vedkommende.
Slike ting...

:-)

Skjult ID med pseudonym ide to. 29 april 2010 18:06

Til Ærligheten...en hver kommentar er fulstendig unødvendig.................................................

Skjult ID med pseudonym OMG to. 29 april 2010 20:38

Jeg blokker alle som ikke ser ut i motvind...

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 29 april 2010 20:59 Privat melding

Vel, da måtte jeg jo hive meg på blokkeringsbølgen også. Så alle som er for ung, for gammel, for pen, for trent, for sporty og alt det der, blokkeres. Jeg er jo ikke ferdig ennå, så om du er flott og ikke er blokkert at this moment, så beklager jeg.

Skjult ID med pseudonym OMG to. 29 april 2010 21:43

HAHAHA.... ler meg skakk!

Skjult ID med pseudonym nebbioso to. 29 april 2010 21:47

hva gjør du med alle de nyregistrerte som rekker å pøse på med meldinger før du har blokkert dem?

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 29 april 2010 21:48 Privat melding

Hvem spør du?

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 29 april 2010 21:53 Privat melding

For i forhold til en tyktflytende dragefrukt.

(mann 48 år fra Oslo) to. 29 april 2010 21:56 Privat melding

Men i all verden da! Er det plutselig om å gjøre å blokkere flest mulig? Trodde vi skulle prøve å få en date og finne den rette, hvem nå enn det er...

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 29 april 2010 21:58 Privat melding

Ja, seff. Og folk sier jo at man må blokkere for å fjerne alt, absolutt alt, som man ikke vil leke med, eller som ikke vil leke med seg selv.

Men fader altså, det er mye arbeid. :lei:

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 29 april 2010 22:08 Privat melding

Amore har forresten skikkelig fine albumbilder.

(mann 48 år fra Oslo) to. 29 april 2010 22:14 Privat melding

Selv har jeg ikke blokkert noen, hvordan kan vi egentlig vite at en person ikke passer oss før vi har hatt kontakt? Mange har dårlige bilder og ser bedre ut i virkeligheten, andre skriver dårlig men kan være flotte personer når man møtes. Når det gjelder det matchtreet så stoler jeg ikke helt på det, folk forandrer jo stadig på profilspørsmålene sine for å få nye treff og enkelte er usikre på hva som overhodet menes med enkelte spørsmål.

(mann 48 år fra Oslo) to. 29 april 2010 22:25 Privat melding

Takk Dragefrukt, men når det gjelder bildene så hadde jeg bare en god fotograf, medvind, nedoverbakke og sola i ryggen ;-)

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 29 april 2010 22:25 Privat melding

Mulig, mulig, men de var iallfall veldig bra.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) to. 29 april 2010 22:31 Privat melding

jeg blokkerer kun de som har blokkert meg :) men det er ikke så lett...

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig to. 29 april 2010 23:02

Greit med blokkering for å sile ut de som er uinteressante og for å øke fokus på de en finner interessant, finner det mer effektivt, om en sender melding og den er lest men ikke besvart innen rimelig tid et par dager ligger det nærmt en blokkering for min del, vil faktisk oppfordre alle til å gjøre det slik at en ikke kaster bort for mye tid på å sitte foran dataen hele tiden når en kunne gjordt mer aktive ting istedet og hvem vet kanskje funnet den rette litt raskere og..

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 29 april 2010 23:07 Privat melding

Kan ikke bare alle som mener jeg er utelukket blokkere meg, så slipper jeg?

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig to. 29 april 2010 23:12

Sorry petita du er en søt og sikkert gei jente og men tattis er ikke noe for meg, blokkert fra før;)

Skjult ID med pseudonym Jessup to. 29 april 2010 23:12

Oppfordrer herved alle gutta til å blokkere flest mulig jenter!!! Jeg lover å (ikke) gjøre det samme :p

(kvinne 42 år fra Hordaland) to. 29 april 2010 23:13 Privat melding

Petita da; alle vil jo ha deg. ;-)

Skjult ID to. 29 april 2010 23:14

Petita. Done

Skjult ID med pseudonym petita to. 29 april 2010 23:16

Haha, takk alle dere som har blokkert meg :)

Skjult ID med pseudonym buddha to. 29 april 2010 23:17

Puuuh..... Dette er en helv..... jobb.
Jeg er dritsliten, og verker overalt i kroppen etter all denne blokkeringen.

Jeg gleder meg til jeg er ferdig med lista........ Pokker og, der dukket det opp noen nye..........

* jævlar *

(mann 48 år fra Oslo) to. 29 april 2010 23:20 Privat melding

Måtte bare le godt her, er veldig glad jeg ikke har tenkt å blokkere noen, spesielt når jeg ser det går på helsa løs ;-)

Skjult ID med pseudonym OMG fr. 30 april 2010 01:03

Til deg buddah: jeg føler med deg... er helt skutt selv etter all denne blokkinga...

Skjult ID med pseudonym ide fr. 30 april 2010 01:58

Summa sum marum. Jeg blokkerer ingen. Når jeg leser hva enkelte skriver er jeg mer en nok sikker på at det er rett for meg... Jeg tåler at uaktuelle besøker profilen min. De som er SÅ vare at de blokkerer for det minste....oppsøk psykolog...

Skjult ID med pseudonym OMG fr. 30 april 2010 02:04

@ide
Det har ingenting med varhet å gjøre. Faktum er at ikke alle gidder å bla igjennom den samme lista hver bidige gang.

Skjult ID med pseudonym realist fr. 30 april 2010 02:09

Jeg blokkerer alt som minner om Keikko

Skjult ID med pseudonym realist fr. 30 april 2010 02:12

Og psykologen min har blokkert meg

Skjult ID med pseudonym TheTempest fr. 30 april 2010 20:53

Jeg har nå blokkert absurd mange siden forrige kommentar, og blant det tynnere og mere oversiktlige utvalget som gjenstår, ser det ut til å ha skjult seg en liten perle...

Skjult ID med pseudonym utvalgte fr. 30 april 2010 20:54

Håper det er meg @The Tempest :)

Skjult ID med pseudonym Gamlemor fr. 30 april 2010 22:23

Nå blokkerer jeg hele Sukker og går og legger meg!

Skjult ID med pseudonym oida fr. 30 april 2010 22:39

@realist
Hahaha, so do I xD

De jeg sender mail til, som jeg ser leser mailen min, og som er innom min profil, men ikke gidder å svare - vel, I couldn´t care less, vi lever i en kynisk verden. So many men, so little time sier jeg ;)

Skjult ID med pseudonym OMG lø. 1 mai 2010 04:07

Hittil har jeg blokkert 2526 profiler.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 1 mai 2010 04:21 Privat melding

Du er kanskje litt snål på det der.. Kanskje en hissig person når det gjelder RL.. men hva vet jeg.. Jeg bryr meg ikke om slikt jeg.. tenker.. han er intr.... han er ikke intr,,, er kun internett.. er ikke nøye før man utvekler kroppsvæsker hehehehehhehe

Skjult ID med pseudonym OMG sø. 2 mai 2010 23:27

Da har jeg hittil blokkert 5224 profiler...

Skjult ID med pseudonym X-dreamer sø. 13 juni 2010 22:34

Om alle som finner meg uinteressant - og jeg blokkerte alle jeg fant uinteressant.... såååå tror jeg raskere jeg ville innsett at man ikke kommer til å lykkes på sukker.... hehe