Alle innlegg Sukkerforum

Flere som er lei de samm trynene???

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 19 des. 2007 21:18

Skjønner dette med at det skal være best mulig match osv ...men er jo de samme trynene som dukker opp kosntant!!!!
Lurer på om det er flere som føler det samm eller om det bare er meg!??

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 21:20 Privat melding

velg tilfeldige, eller hva det heter på besøkende og topplister

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 21:24 Privat melding

Vil ikke bruke helt samme ordlyden som deg men hadde likt og fått opp bilder av de som jeg har match med helt ned til 70..

Vi får jo opp bilder av de med best match i flg. "testen" men går jo glipp av flotte mennesker som ikke har like bra match....

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 21:31 Privat melding

hvis du tenker på de tilfeldige bildene til høyre, så ser det ut som om loopen starter på nytt hver gang en ny side vises. Sannsynligvis noe bug i programmeringen.

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 19 des. 2007 21:36 Privat melding

Ja og det er synd!

Mest sannsynlig vill alle parter kunne vært tjent med et slag større matching fotoalbum liste et eller annet....

Skjult ID on. 19 des. 2007 21:39

Ja jeg mener ..den tar ikke frem alt selv om man søker med avansert søk

kanskje er jeg intr i å bli kjent med en med kun 50-70 match

Motsetninger tiltrekkes jo hverandre sies det

men poenget mitt er at jeg ser de samme ansiktenene om og om og om igjen ...tror det er en svakhet i systemet

Svar på innlegget

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 20 des. 2007 13:40 Privat melding

Og her er meg

(mann 40 år fra Oslo) to. 20 des. 2007 13:42 Privat melding

nice to know.

(mann 48 år fra Oslo) to. 20 des. 2007 15:15 Privat melding

SuperTV viser en ny gruppe med 200 superbrukere hver time. Hver gang du er inne vil det bil vist random av de som er i denne gruppen. Det er kun superbrukere med matchtall over 70 som bli vist.

Angående å se alle: Hvis du ikke bare vil gå nedover og nedover på listen for å først rette søkelyset mot dem med best match (dette anbefales), så kan du under søkemotoren velge tilfeldig og f.eks vise bilder. Da får man opp bilde av alle med matchtall over 70.

Hvis man er veldig interessert i dem med matchtall under 70 så har vi i dag ikke mulighet ti å vise disse. Det man likevel skal huske er at for de aller fleste som ikke er veldig sære, veldig unge eller godt oppe i årene, så er det svært mange med matchtall over 70. Det er også en grunn til at det ikke er særlig interessant hvis matchen er under 70. Her er det en catch:

Grunnen til at man selv kan tro og føle at det hadde vært interessant å få kontakt med matchtall under 70 er normalt at man glemmer den andre personens ønsker. En mann på 50 kunne f.eks synes det var greit med en jente på 25, men han vil kun få henne opp på listen sin hvis hun sier at matchende alder ikke er så viktig. Det er altså i disse tilfellene normalt den andre sine ønsker som gjør at han/hun ikke er på din liste. Tilsvarende preferanser/ønsker kan motparten ha mange forskjellige spørsmål.
Vi har valgt å sortere vekk dem med lav matchtall av to grunner:

1) Man blir eksponert for mest mulig sannsynlige kandidater og får/beholder dermed mer relaistiske forventinger. Forholdet mellom forventning og hva som er mulig å oppnå bør stå i stil hvis man skal finne seg en kjæreste.

2) Man bruker tiden til å søke blant sannsynlige kandidater. Det er kjedelig å finne ut senere at dette ikke går p.g.a. det og det og det.. Dermed dannes det flere og bedre kjærestepar. Dette er en av hovedgrunnene til at Sukker har så stor vekst i forhold til konkurrenter som bruker opptil 20 ganger så mye på reklame (mange gode kjærester gir mye word of mouth)