Alle innlegg Sukkerforum

Avstemning - bør jeg satse på å bli evenukk eller ikke?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym rotte fr. 30 april 2010 19:18

Bør jeg satse på å bli evenukk eller ikke? (Det er ikke som om det vil merkes av noen)

Kun rådgivende avstemning.

(kvinne 32 år fra Oslo) fr. 30 april 2010 19:19 Privat melding

absolutt ikke

Skjult ID med pseudonym ceci fr. 30 april 2010 19:21

Du kan vel bli hva du vil?

(mann 48 år fra Oslo) fr. 30 april 2010 19:41 Privat melding

Kjære vår alles rotte ;-)

Stemmer for at du velger å ta imot kjærlighet, det finnes noen der ute for deg også. Det venter helt sikkert kjærlighet og sex i bøtter og spann på deg, vær bare bittelitt tålmodig for det er nok til oss alle.

Anbefaler deg å lese boken eller se filmen "The Secret" for så å prøve det ut, tror du blir positivt overrasket :-)

Skjult ID med pseudonym MM fr. 30 april 2010 19:45

Et ledende spørsmål rotte: du vet at vi ikke vil at du skal bli evnukk ;) du er bare ute etter rosende ord på en fredags kveld.

(kvinne 42 år fra Hordaland) fr. 30 april 2010 19:46 Privat melding

Selv om du ikke får leke med andre, rotte, så er det jo sikket kjipt å ikke kunne leke alene. Så derfor nei, du bør beholde godsakene. :)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 30 april 2010 20:14

Vel... vet ikke helt, dersom du blir evenukk, betyr det at du kommer til å underholde oss på forumet til evig tid? Eller nei, du kommer vel til å miste interessen for slikt, da.

Så mye som du klager og syter over at du aldri finner deg noen ;-) så er det da et merkelig påfunn å tenke at du skal bli evenukk?? Ikke er det så mange harem å passe på her i Europa, heller, så du får ikke akkurat noen nye jobbmuligheter ved å bli evenukk. Da må du i så fall dra til østen. Men å dra til østen har du jo tenkt på allerede, og da slettes ikke som evenukk?
:-)

Skjult ID med pseudonym petita fr. 30 april 2010 20:15

Hva skal du med østen, når du har damer fra østen her?

(kvinne 42 år fra Hordaland) fr. 30 april 2010 20:24 Privat melding

Ekte mannfolk sitter anyway. ;-)

Skjult ID med pseudonym OMG fr. 30 april 2010 20:25

HAHAHA.... ler meg skakk...

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 april 2010 20:31 Privat melding

Tatt i betraktning at en av de mange negative konsekvensene av å bli evenukk er (var) evig inkontinens og særdeles ubehagelig kroppslukt, finnes det utvilsomt bedre løsninger enn en såpass direkte approach til aseksualitet. (Begrepet "stinkende som en evenukk" var allment brukt i østen i gamle dager). :)

Andre populære løsninger på problemet har vært klosterliv (med ett og annet fall fra askesen med en tilfeldig passerende korgutt), eller å dope seg kjemisk kastrert. Heller ikke nødvendigvis oppskrifter på suksess.

Et liv utenfor slaveri under sine hormoner høres på mange måter forlokkende ut. Man kunne konsentrere seg om "dypere" ting i livet. Men uheldigvis så er nok hele den mann/kvinne-greia en temmelig stor del av drivkraften i oss mennesker. For å kunne kjenne glede, må du også oppleve det motsatte. Gjerne mye av det, dessverre. Litt solskinn og litt regn, som den store filosofen Jens Bokk Jensen sang. ;)

Jeg foreslår derfor at du forsøker å stramme deg opp litt og ta motgangen som en mann. Se humoren i det, dersom mulig. Og husk at eventuell syting bør gjøres internt og aldri foran levende mennesker du møter. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Lars fr. 30 april 2010 21:01

Tror jeg heller hadde vurdert å bli homofil, eller tatt en kjønnsoperasjon og blitt lesbisk før jeg hadde vurdert evenukk.