Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Pia fr. 3 nov. 2006 11:57

Hvor mange besøk har dere hatt på profilen?
Det lurer jeg veldig på..

Skjult ID med pseudonym Line fr. 3 nov. 2006 13:58

580 besøk på en drøy måned. Har kun ett bilde på profilen og ikke tekst som kanskje ikke er så heldig da..

Hva med deg?

(mann 43 år fra Oslo) fr. 3 nov. 2006 21:13 Privat melding

Antall besøk avhenger av så mange faktorer at det er lite meningsfylt å sammenligne. Jeg er for eksempel ganske sikker på at man vil få mange besøk hvis man selv besøker mange. Når jeg ser at noen har besøkt profilen min blir jeg som regel så nysgjerrig at jeg vil kaste et blikk på vedkommendes profil, selv om matchtallet ikke er noe å juble over. Jeg regner med at de fleste andre har det på samme måte.

Skjult ID med pseudonym Siden mars lø. 4 nov. 2006 02:43

3042 pr i dag.

Skjult ID med pseudonym Mange nok? lø. 4 nov. 2006 13:18

2142 og medlem en stund. Vil jo si at jeg ikke er spesielt interessert i hvor mange besøk jeg har hatt, men hvem som har besøkt meg. Sukker skiller vel ut sikkert over 95% av de uinteressante.

(mann 40 år fra Finnmark) sø. 5 nov. 2006 17:17 Privat melding

Jeg har hatt over 2800 treff, men jeg husker ikke hvor lenge jeg har vært medlem?

Men det har blitt en stund ja..

(mann 42 år fra Oslo) ma. 6 nov. 2006 21:17 Privat melding

3230 besøk har jeg fått, men tar gjerne i mot flere ; )

Skjult ID med pseudonym Kari ti. 7 nov. 2006 08:26

Oj, hva slags bilde har du på profilen månestråle? Og hva skrev du i profilen..?

Skjult ID med pseudonym Ole R ti. 7 nov. 2006 16:57

Men da lurer jeg på, dere som har fått hundrevis med besøkende, får dere meldinger av disse folka, eller? Jeg synes denne greia her er litt usosial, det er ytterst sjelden at man får en melding fra noen, liksom!

Skjult ID med pseudonym Mockis to. 9 nov. 2006 09:41

8660 personer har lest profilen min.. visste ikke at det fantes en oversikt over det engang jeg...

Med SÅ mange besøktende burde man kanskje fått en drøss med mail.. men neida... kanskje folk besøker meg fordi jeg er unormalt stygg så folk bare må se. Hehe..

(mann 40 år fra Finnmark) lø. 11 nov. 2006 19:01 Privat melding

Slett ikke verst Mockis, Jeg tror ikke det er utseende som har skremt mange fra å kontakte deg, det er vel heller det at mange er kun nyskjerrige på din profil.
Dessuten er det vel mange som er litt blyge også, og er litt redde for å ta kontakt... Men det som intet våger, intet vinner sier man. Så du er sikkert ei alle tiders dame a likevel Mockis... Hehe.

(mann 35 år fra Oslo) sø. 12 nov. 2006 11:01 Privat melding

Har bare 378 besøk jeg.. så fritt frem å få opp det tallet ;)

(kvinne 38 år fra Akershus) sø. 12 nov. 2006 12:03 Privat melding

388 Synes igrunn det er svært lite respons her. Men jeg er kanskje for lite inne på siden. Har ikke internett hjemme så det blir litt tilfeldig når jeg får svart folk.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 12 nov. 2006 12:55 Privat melding

Husk at:
a) hvis du besøker en profil flere ganger så teller det som et besøk hver gang
b) hvis du sjekker din egen profil for å se på endringer, telles det også som et besøk

Skjult ID med pseudonym oppgitt sø. 12 nov. 2006 12:57

jeg har 895 besøkende på en mnd men det hjelper lite når de er totalt uinteressante. har ikke sett så mye stygge karer siden jeg sist forvillet meg ned i oslo sentrum en sen lørdagsnatt. de sender mail men de skulle aldri i verden tatt kontakt live fordi de ville umiddelbart visst at jeg ikke var i deres liga. jeg kjører ikke turistklasse i jakten på mann. dette høres sykt arrogant ut men INGEN burde drive med charitydating. selv de som ser ut som burugler fortjener en fantastisk kjæreste som synes de er verdens beste.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 12 nov. 2006 15:33

dvorak jeg lurer på en ting ?
du er definitivt den mest aktive her på forumet og har forsåvidt mange fornuftige og interessante innlegg. MEN er du her for å date eller diskutere ?
med 2800 treff er det ufattelig at du ikke har hanket inn et kvinnfolk enda. du flørter jo til og med med de damene du krangler med her inne. som sagt UFATTELIG.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 12 nov. 2006 20:03 Privat melding

oppgitt: ikke sykt arrogant, bare veldig overfladisk. Merkelig at en med din personlighet er singel. Men men, undrenes tid er ikke forbi...

Skjult ID sø. 12 nov. 2006 20:13

ELO + nysgjerrig

Har jeg missforstått eller? Visste ikke at det var en konkurranse om å hanke inn flest mulige treff.... men det er kanskje bare meg (1085).
Mange hadde vel fått flere treff om de hadde lagt inn bilde av seg selv. Ett bilde sier tross alt mer enn 1000 ord, sies det.

Skjult ID med pseudonym Mockis ma. 13 nov. 2006 12:11

ELO - er man overfladisk fordi man vil ha en person som er kjekk i sine egne øyne?

Dater du damer du ikke finner attraktive? Har du sex med en jente fordi hun virker veldig snill f.eks.?

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ma. 13 nov. 2006 15:19

takk mockis ;-) du har skjønt det.
alle har lov å ha lang liste når en velger utdannelse, bil og hus men i valget av partner er det helt tabu med strenge kriterier.
ikke rart folk tror gresset er grønnere på andre siden....mange ganger er det faktisk det.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 13 nov. 2006 21:16 Privat melding

jeg har <skryte> besøkende på en mnd men det hjelper lite når de er totalt uinteressante. har ikke sett så mye stygge jenter siden jeg sist forvillet meg ned i oslo sentrum en sen lørdagsnatt. de setter meg som interessant men de skulle aldri i verden tatt kontakt live fordi de ville umiddelbart visst at jeg ikke var i deres liga. jeg kjører ikke turistklasse i jakten på kvinne. dette høres sykt arrogant ut men INGEN burde drive med charitydating. selv de som ser ut som burugler fortjener en fantastisk kjæreste som synes de er verdens beste.

Mockis: jeg skal svare deg om du ikke skriver anonymt. Vis at du har litt spine da vel!

PS! For de som må få det inn med teskje: Jeg reagerer først og fremst på form/tone -ikke innhold. Mulig jeg burde skrevet overfladisk OG overlegen :)

(mann 40 år fra Finnmark) ma. 13 nov. 2006 21:47 Privat melding

Veldig bra spørsmål... Nysgjerrig, faktisk såpass bra at jeg ble nysgjerrig på hvilket nick du har..Hehe...

Som alle andre her, så er jeg her for å finne en dame ja... wow bombe.
Men det er jo en kjensgjerning at de fleste damene på sukker.no bor i Oslo området, og foretrekker vel helst andre folk som bor i Oslo også..

Det hadde sikkert vært bedre å bodd i Oslo, masse bra damer der, ingen tvil om det. Men jeg har ingen filmstjerne utseende heller.
Jeg liker jo å diskutere, men er ingen kranglefant av den grunn...
Selv om at mange damer hevder at personlighet er viktigst, så er det vel mange som har en tendens til å glemme dette da og heller går
for noen med flott utseende, for så å oppdage etter en tid at man ikke passer sammen likevel.

Greit nok at man er pen, men dette sier jo ufattelig lite om hvilken personlighet man har. Så derfor så er det vel litt komisk at mange damer går i denne fellen, gang etter gang. Jeg har selv vært på sukkerfest og det var moro det. Uten tvil!

Men det sier seg selv at hvis man f.eks har disse kriteriene: Høy, mørk, veldig pen, kraftig, flott jobb, leilighet, bil, masse penger i banken og samtidlig en flott personlighet, så er vel utvalget dessto mindre, men det er bare å kontakt da. Ettersom jeg oppfyller alle disse kravene.. Hehe (ironi).

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 14 nov. 2006 14:53

ELO - Det er helt uvesentlig om jeg er anonym eller ikke. Et spørsmål er et spørsmål. Eller er du typen som former svaret etter personen? Enig med den siste du prater med osv?