Alle innlegg Sukkerforum

Utadvendte moromme menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hm lø. 1 mai 2010 17:57

Ser ofte følgende krav i pofilen til kvinner "du må være utadvendt og få meg til å le". Er det virkelig det alle kvinner vil ha? Jeg tiltrekkes helt klart av litt mer tilbakeholdne kvinner med feminin sjarm og litt mystikk rundt seg. Jeg får rett og slett nok av alle duracellkaninene her inne.

Skjult ID med pseudonym ceci lø. 1 mai 2010 18:05

Jeg personlig er nok den du skriver om her.
Bortsett fra at jeg ikke er noen duracellkanin da :)
Han jeg søker er utadvendt, som meg og har en fremtreden som er åpen, glad og har som livsmotto at en god latter forlenger livet!:)
Tilbakeholdne menn, som jeg føler jeg må draaaaaaa ordene ut av og som ikke byr på seg selv verken på humor eller personlighet er ikke min type menn iallefall.
Men folk er forskjellige, og heldigvis for det. Det er noen for oss alle!

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 1 mai 2010 18:52

haha.. duracellkaniner ja... Ifølge andre som var på forrige sukkerfest var jeg som 10 duracellkaniner. Det er vel en grunn til å holde seg langt unna meg :P

(mann 49 år fra Oslo) lø. 1 mai 2010 19:47 Privat melding

Apropos kaniner, er det ikke en scene i filmen Who Framed Roger Rabbit hvor den ubeskrivelige hotte Jessica Rabbit helt følelsesløst og deadpan forklarer hvorfor hun falt for en hysterisk kanin; "he makes me laugh".

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 1 mai 2010 21:16

Tror Tassen bør lenkes fast i en løpestreng mellom baren og toan så han ikke brekker flere lemmer ;-)

Er det så vanskelig å få "damen" til å le da? Morro det vel ;-)

Skjult ID med pseudonym hm lø. 1 mai 2010 22:49

Jeg har overhode ikke problem med å få damer til å le. Men jeg synes personlig en del "utadvendte" mennesker er fryktelig slittsomme. Ofte har de jævlig lite å komme med når det kommer til stykket heller.