Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 3 mai 2010 10:51

Jeg skulle etter planen ha vært på min første "sukkerdate" i går, med en jente jeg kom i kontakt med for noen uker siden. Vi har siden den gang snakket sammen hver dag, både på melding og telefon. Hun tok initiativet til en daten, og virket veldig betatt av meg noe hun også ofte ga uttrykk for. På den siste meldingen jeg fikk av henne lørdag kveld, sto det hvor mye hun ønsket å treffe meg, og at hun tenkte på meg konstant. Planen var å finne på noe morsomt og hun skulle ta kontakt angående tidspunkt iløpet av søndag morgen. Denne kontakten kom derimot aldri. Jeg sendte melding og prøvde å ringe henne uten at hun tok telefonen eller svarte på meldingene, og jeg har fortsatt ikke hørt fra henne.

Er det noen andre som syns dette er litt rart?
Om det finnes en der ute, uansett kjønn, som selv har bare valgt å kutte kontakten på en slik måte, hvilke grunner hadde dere?

Skjult ID med pseudonym Karl ma. 3 mai 2010 10:58

Det skjer hele tiden. Hun er usikker pga ett eller annet bullshit og har brukt timesvis av tiden din uten å engang ha folkeskikk nok til å avlyse. Har opplevd sånt med ca 30% av datene jeg har planlagt.

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 3 mai 2010 11:07

Ja, jeg ble egentlig ikke overrasket merkelig nok. Det er synd at det er slik, og merkelig som du sier, at de ikke engang har folkeskikk til å avlyse.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 3 mai 2010 11:12

Alternativt traff hun noen den lørdagskvelden og du ble uaktuell, eller noe annet skjedde henne.
Bare en gang har jeg opplevd at jenta ikke kommer på date. To uker senere fikk jeg melding at hun hadde vært i en ulykke og havnet på sykehus. At noen ikke møter til date trenger altså ikke bety at hun ikke vil.

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 3 mai 2010 11:17

Det kan jo være, men jeg var riktignok den siste personen hun snakket med på lørdag kveld.
Nei, jeg har tenkt i de baner også. Siden hun ikke har svart på anrop fra min telefon, eller når jeg lånte en kamerat sin. Det har heller ikke vært noen aktivitet på facebook siden hennes. Krysser fingerene for at alt er greit med henne ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Karl ma. 3 mai 2010 11:31

Må legge til at det er stor forskjell på under og over 30 her. Har aldri blitt stood-up av noen over 30. Sikkert jeg som får igjen for å date jenter som er 5 år yngre enn meg :P

Skjult ID med pseudonym soma ma. 3 mai 2010 11:33

Dessverre ikke så uvanlig. Opplevd det flere ganger. Har heldigvis ikke falt så dypt som å gjøre det mot noen :)

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 3 mai 2010 11:33

Hei TS.
Ja jeg syns det er litt rart du ikke har fått kontakt med henne, og mulig litt grunn for bekymring også.
Det kan jo som nevnt ovenfor skjedd noe med denne jenta.
Mulig jeg er litt naiv, men jeg har vanskelig for å tro at hun ikke dukker opp på date etter så mye kontakt dere
tilsynelatende har hatt. Correkt me if i am wrong..
Til spørsmål nr to kunne jeg aldri klart og ikke dukke opp på en planlagt date. ( uten god grunn i hvert fall )
Har heller ikke opplevd at noen av mine dater ikke har dukket opp.
Lykke til, håper det ordner seg og at du finner ut av ting.

Skjult ID med pseudonym nicoline ma. 3 mai 2010 11:45

Joda, det kan skje.. Sto og blomstra utenfor oslo s en gang jeg, ventet på en date som ikke kom.. Fikk sms mange, mange timer senere med en dårlig unnskyldning. Takk og farvel sa jeg da;)

Skjult ID med pseudonym :) ma. 3 mai 2010 11:57

Drit i henne.
Har opplevd det selv, så gå vidre. Hun fikk sikkert kalde føtter.

Skjult ID med pseudonym Karl ma. 3 mai 2010 12:29

Dere som tror det har Skjedd noe med de som ikke dukker opp og som ikke gir lyd fra seg lever i et univers jeg gjerne skulle bodd i. Med mindre hun har omkommet så ville du nok hørt noe om hun ble forhindret og faktisk ville møte deg.

Skjult ID med pseudonym Hawiha ma. 3 mai 2010 12:42

En mann dukket ikke opp på jobben en dag, og han svarte ikke på telefon. Sjefen hans holdt en tordentale om ansvar ut i arbeidslandskapet, som bl. a. inneholdt denne setningen: "Han bør ha en JÆVLI god unnskyldning for ikke å stille her idag, den eneste jeg godtar er at han er dau!". 5 dager senere stod det en skamfull sjef i sort dress mellom sine ansatte og mannens familie på en kirkegård...

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 3 mai 2010 12:54

Jeg håper jo virkelig ikke at det har skjedd noe i den retningen. Og ja, vi har hatt veldig god kontakt, hvor hun hovedsakelig har vært pådriveren. Hun virker heller ikke som personen som har samvittighet til å gjøre sånt. Så det var litt av en overgang, men hun fikk vel plutselig kalde føtter ja.
Jeg sendte henne en siste mld for en times tid siden, har fortsatt ikke fått svar, så tenker jeg at jeg fint legger fra meg hele greia nå.

Det kunne aldri falt meg inn å ikke møte opp, ihvertfall ikke uten å gi beskjed. Tror heller ikke jeg ville tatt initiativet til en date uten å være sikker på at jeg faktisk ville bli bedre kjent med personen. Noe hun igjen nevnte ofte at hun ville. Mennesker er noen rare vesener.

Skjult ID med pseudonym Karl ma. 3 mai 2010 15:49

@Hawiha: fant du på den helt selv eller?

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 3 mai 2010 16:11

Damer er sprø. Ikke noe mer komplisert enn det ;.-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 3 mai 2010 16:27

Jeg antar at hun har vært litt for ivrig i forhold til hva hun egentlig har taklet følelsesmessig, jeg. Å bli veldig ivrig allerede før man har truffet hverandre tror jeg kan bli veldig vanskelig for mange.
Jeg antar at hun har fått hetta og har gjemt seg under sofaen og nekter å komme fram igjen før du @TS slutter å etterlyse henne via oppringninger og sms-er. Først da tør hun og krype fram fra under sofaen igjen, men hun kommer sannsynligvis ikke til å tørre å ta kontakt med deg igjen ;-)

(mann 55 år fra Akershus) ma. 3 mai 2010 16:39 Privat melding

@ Karl

Neida, dette skjedde i en mediebedrift i USA..

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 3 mai 2010 17:09

Det kan jo være ørten forskjellige grunner til at dette har skjedd. Noen gode forslag over her. Ellers så kan det jo hende hun har en bipolar lidelse eller noe lignende, og legger store planer når hun er 'på topp', men så raser alt når hun så er på vei ned igjen.

Tror jeg ville lagt det på is, spesielt siden du har prøvd såpass iherdig (ikke FOR iherdig, håper jeg?) å få tak i henne. Om det faktisk har skjedd henne noe, så vil hun jo se at du har forsøkt å kontakte henne når hun kommer så langt, så jeg ville ikke sendt flere meldinger om jeg var deg.

Men jeg tror nok egentlig det heller var kalde føtter av en eller annen grunn; kanskje hun hadde skrevet med en annen på Sukker en stund og blitt like betatt av ham, og så gikk daten de to hadde på lørdag bedre enn hun hadde håpet på. Noe sånt.

Jeg har ikke opplevd det samme, men jeg har nettopp opplevd å ha en veldig fin kjemi med ei her inne på meldinger, mye felles interesser etc., og så plutselig er det stille som i graven derfra. Ikke lett å forstå seg på folk alltid. Jeg ville nå uansett ha sendt en melding og sagt det som det var om jeg var i deres sko og fikk kalde føtter - jeg har forresten gjort det en gang. Jeg synes det å ikke gjøre det er litt som å legge på røret mitt i en telefonsamtale uten å si hadet eller forklare hvorfor. Men men.

Skjult ID med pseudonym Maggs ma. 3 mai 2010 17:27

@ Egentlig
Det var det da. Jeg har sendt 3 sms-er, og lagt igjen noen anrop. Meldingene har vært veldig vennlige, og jeg har ikke "kjeftet" på noen måte, heller sagt at jeg hadde satt stor pris på om hun forklarte litt eller i det minste ga liv fra seg, mer skulle jeg ikke be om. Så jeg tror jeg har vært relativt beskjeden, og jeg har ikke sendt flere mld og kommer heller ikke til å gjøre det. Så vi får se om det dukker opp en melding etterhvert.

Det å få kalde føtter er jo forsåvidt en ærlig sak, og jeg ville jo godtatt det om hun valgte å avlyse pga det.

Ja, det finnes jo et hav av muligheter, tviler på at hun hadde en date lørdagen før, ettersom vi pratet sammen rett før hun la seg. Men mennesker finner jo på så mye rart.

Skjult ID med pseudonym Tego ma. 3 mai 2010 17:49

Tre smsm-er? Og noen anrop?
Alt for ivrig. Hun får den første.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 3 mai 2010 18:50

Jeg har aldri opplevd at hun ikke møter opp, og jeg har kun to ganger opplevd å avtale å møte noen uten at møtet har blitt noe av, så vanlig er det nok ikke. Men, klart, har du sendt tre meldinger så har hun sett dem, og det er neppe glemsel som gjør at hun ikke har svart.